Dodaj do ulubionych

Uśmiech prezesa

17.06.11, 19:12
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • wppa Tylko Portugalia ci została antobojar 17.06.11, 20:05
      Nie wracaj , bo wygra PIS do Portugalii , czym mniej takich ludzi jak ty, tym lepiej dla Polski.
      Jeśli byleś uczciwym człowiekiem nie musiał być opuszczać Polski za którą tak tęsknisz.
      A hołotę to ty swoją postawa reprezentujesz , inteligencją nie grzeszysz .
      • antobojar [...] 17.06.11, 20:59
        • wppa do antybojar 17.06.11, 21:49
          Co ty pisze o moim ojcu , ty się dobrze czujesz, co ty za historie wymyślasz?
          Jeśli ci się nie podobał jak ty to nazwałeś " wasz stan wojenny " to tym bardziej nie powinieneś wracać do Polski , bo tylko szczury uciekają z tonącego statku no i ty.
          A ja nigdy nie będę się wstydzić swoich poglądów , bo wiem że są słuszne , a ty nie musisz się z nimi zgadzać , masz do tego prawo.
          I przestań obrażać , bo tylko wydajesz o sobie opinie jaki jesteś , i daj sobie na wstrzymanie.
          • jabmax Gdy szczury opuszczają statek... 17.06.11, 22:57
            ...to najlepiej rozglądać się za szalupą lub ...omijać go(statek) szerokim łukiem.Może chodziło Ci o "...kapitan schodzi ostatni"?A to o orkiestrze na Tytaniku?...raczej nikt nie zostaje z własnej woli,ale są wyjątki.
          • antobojar Tylko kretyn albo gnida może oskarżać ludzi o ich 18.06.11, 00:32
            wybory, gdy faktycznie nie mieli wpływu na swoje losy.. a decydowała za nich brutalna dyktatura...
            Albo więc jesteś durniem który się dekował za komuny i żyło ci się pod skrzydłami WRON-y dobrze, albo szczeniakiem-najemnikiem PiSu który po chamsku wykorzystuje każdą okazję żeby przyłożyć temu, kto jest tej partii nieprzychylny..
            Więc przeproś.. albo przynajmniej zastanów się co osiągnąłeś swoim atakiem.. oprócz wstydu i niesmaku, który powinieneś odczuwać, gdybyś był uczciwym człowiekiem..
            I kończę ten ping-pong, gdyż w ten ostatni warunek nie wierzę..

"WZGLĘDNOŚĆ MA ZASTOSOWANIE W FIZYCE.... NIE W ETYCE.."
            "Relativity applies to physics, not ethics"
            Albert Einstein
            • amonavis Antobojar, nie przejmuj sie tymi "patriotami" z 18.06.11, 02:49
              bozej laski a tak naprawde to zwyklymi parazitami.
              • nerwus0 Re: Antobojar, nie przejmuj sie tymi "patriotami" 18.06.11, 07:40
                amonavis napisał:

> bozej laski a tak naprawde to zwyklymi parazitami.
                >

Antobojar. Ten wppa to jeden z tych idiotów, którzy nie mają zielonego pojęcia o tamtych
                czasach. On nie wie, co to dostać paszport w jedną stronę. Stracić wszystko, rodzinę,
                kolegów, tułać się po obcych krajach. Z dnia na dzień sttracić dom, pracę.
                Ja to przeżyłem. z małymi dziećmi (2 i 3 latka) zmuszono mnie do wyjazdu z kraju, w nieznane.
                Za co? Za działalność w Solidarności. Ale tamtej Solidarności, nie dzisiejszej pełnej bufonów,
                szukających pieniędzy, fałszywach działaczy.

• 123jna Re: do antybojar 18.06.11, 10:38
            wppa - aha masz jedynie sluszne poglady? No to wiem juz kim byl twoj ojciec - czerwona zaraza. To oni stworzyli to okreslenie - o slusznych (komunistycznych) pogladach. Twoj ojciec byl wiec oddanym komuchem a ty to powielasz po przodku. Inteligentny czlowiek stara sie miec przyzwoite - nie sluszne bo co to znaczy - poglady. Ty ich nie masz, masz "sluszne".
            • jabmax Masz... "słuszną rację" ;-) 18.06.11, 23:22
              Zgadzam się.Miałem ochotę już wcześniej skomentować("słuszne poglądy"), ale przeczucie podpowiadało że to daremny trud.U "zdrowej tkanki narodu" "słuszne poglądy" biorą się z kato-faszystowskiego wychowania, tudzież nazywanego "genetycznym patriotyzmem".
        • pal666 [...] 18.06.11, 09:34
      • anna22290 Re: Tylko Portugalia ci została antobojar 18.06.11, 08:04
        TAKICH ELEMENTOW TEMPYCH I CIEMNYCH NIE POTRAFIACYCH KORZYSTAC Z MOZLIWOSCI DOSTEPU DO WIEDZY POWINNO SIE POZBYWAC TO SA FASZYSCI TEPI ;CHAMSCY I BEZCZELNI NIE JESTESCIE CZYSTEJ RASY JAK WASZ FÜRER KACZYNSKI UWAZA JESTESCIE TYLKO CZLEKOKSZTALTNI A POD CZASZKA PUSTKA TAKIE MIESZANCE CZEGOS Z CZYMS
      • nerwus0 Re: Tylko Portugalia ci została antobojar 18.06.11, 08:13
        wppa napisał:

> Nie wracaj , bo wygra PIS do Portugalii , czym mniej takich ludzi jak ty, tym
        > lepiej dla Polski.
        > Jeśli byleś uczciwym człowiekiem nie musiał być opuszczać Polski za którą tak t
        > ęsknisz.
        > A hołotę to ty swoją postawa reprezentujesz , inteligencją nie grzeszysz .

Takich, jak ty wppa, powinno lać się 80-tką i patrzeć, czy równo puchniesz.
        Aha. Ty nie wiesz co to 80-tka. To pała ZOMO-wska.
        Choś wątpię, żebyś zmądrzał, bidulo moherowa.
        • wppa do nerwus0 który powinien iść do psychiatry 18.06.11, 10:24
          A za co byś chciał mnie lać , co ja takiego zrobiłem , tylko dlatego że popieram PIS i żeby mi się lepiej żyło/
          TO ZA TO CHAMIE CHCESZ MNIE LAĆ ,TY SIEBIE W TEN TĘPY I PUSTY ŁEB WAL ŻEBYŚ ZMĄDRZAŁ DEBILU
          10 nicków używasz i sam siebie chwalisz ?
          • nerwus0 Re: do nerwus0 który powinien iść do psychiatry 18.06.11, 10:38
            wppa napisał:

> A za co byś chciał mnie lać , co ja takiego zrobiłem , tylko dlatego że popiera
            > m PIS i żeby mi się lepiej żyło/
            > TO ZA TO CHAMIE CHCESZ MNIE LAĆ ,TY SIEBIE W TEN TĘPY I PUSTY ŁEB WAL ŻEBYŚ ZMĄ
            > DRZAŁ DEBILU
            > 10 nicków używasz i sam siebie chwalisz ?

Oczywiście durniu. Pójdę po tobie.
            A nick mam jeden i tym się zawsze podpisuję.
            A`propos, pusty łeb to akurat reprezentujesz właśnie ty.
            Zresztą, mam to gdzieś czyim sympatykiem jesteś. Poczekajmy do jesieni.
            Nie życzę ci takiej Wolski, jaką proponuje guru Yaro. To będzie horror.
            Jeszcze tego nie widzisz? To zobaczysz. Szczęścia, zdrowia.

• wppa Re: do nerwus0 który powinien iść do psychiatry 18.06.11, 11:00
              Jak będziesz siedział ze mną w psychiatryku to ci wpier... gumowym młotkiem , może ci trochę rozumu dobiję .
              Za tego rządu mam luksusy nie bądź śmieszny pajacu , gorzej to juz i tak nie może byc .
              To jest debilizm totalny ja mam chwalić obecny rząd , że mi i moim bliskim ledwo starcza na życie, nie mówiąc o wyjeździe gdzieś na wakacje, to wtedy bym był mądry?
              I tak naprawdę dobrze znasz prawdę jak jest obecnie w Polsce, i nie rób z siebie błazna.
              • nerwus0 Re: do nerwus0 który powinien iść do psychiatry 18.06.11, 11:21
                wppa napisał:

> Jak będziesz siedział ze mną w psychiatryku to ci wpier... gumowym młotkiem ,
                > może ci trochę rozumu dobiję .
                > Za tego rządu mam luksusy nie bądź śmieszny pajacu , gorzej to juz i tak nie mo
                > że byc .
                > To jest debilizm totalny ja mam chwalić obecny rząd , że mi i moim bliskim ledw
                > o starcza na życie, nie mówiąc o wyjeździe gdzieś na wakacje, to wtedy bym był
                > mądry?
                > I tak naprawdę dobrze znasz prawdę jak jest obecnie w Polsce, i nie rób z siebi
                > e błazna.

Czemu dalej obrażasz, skoro ja przesłałem ci pozdrowienia?
          • nerwus0 Re: do nerwus0 który powinien iść do psychiatry 18.06.11, 11:07
            wppa napisał:

> A za co byś chciał mnie lać , co ja takiego zrobiłem , tylko dlatego że popiera
            > m PIS i żeby mi się lepiej żyło/
            > TO ZA TO CHAMIE CHCESZ MNIE LAĆ ,TY SIEBIE W TEN TĘPY I PUSTY ŁEB WAL ŻEBYŚ ZMĄ
            > DRZAŁ DEBILU
            > 10 nicków używasz i sam siebie chwalisz ?

A teraz tak na poważnie. Bez chamów i durniów.
            Czy nie widzisz człowiecze, że wszystko zmeirza do ruiny Polski?
            Narazie jeszcze nie wiemy jak wygląda bankructwo państwa.
            Grecja za chwilę pokaże. O to ci chodzi?
            Nie chwalę rządu obecnego. Mam już dość dobrą emeryturę. Na warunki polskie bardzo dobrą.
            Chciałbym tylko, żebyście Wy w Polsce nie musieli wybierać "tego leku nie kupię - za drogi".
            Może jeszcze nie potrzebujesz, ale przyjdzie taki czas i na ciebie.
            Wiem tylko, że "z pustego i Salomon nie naleje"
            Nie wierzę, by Jarosław znalazł nagle czarkę, z której wyleje dobrobyt dla Polski.
            A to z tej racji, że zniechęca wszystkich, którzy ewentualnie mogliby mu pomóc.
            To, że Polska będzie przewodniczyć w Unii, nic nie znaczy.
            Możemy się wściekać na taki czy inny rząd.
            Cóż oni mogą. Swiat ma głęboko w 4 literach Polskę i tego kto nią rządzi.
            Tylko proszę, oby twoje dzieci nie przeklinały cię za wybór Polski zamordycznej.
            Wielu z tego forum już to przeżyło.
            Pzdr.
      • 123jna Re: Tylko Portugalia ci została antobojar 18.06.11, 10:34
        wppa - nie znasz polskiej historii, najlepsi Polacy i patrioci polscy mieszkali poza krajem i dla niego pracowali. Takie zycie pozwalalo im spojrzec na kraj z boku, zastanowic sie na nim i jego zmiana na lepsze. Nasladowac najlepszych - poczawszy od mickiewicza, Kosciuszki, Chopena i mnostwa, mnostwa innycvh. W kraju zostala nieciekawa mniejszosc taka jak ty.
        Nieznajac swiata nie potrafisz jak kiedys neandertalczycy zmienic cos w swym zyciu. Dlatego ponad milion lat zyli jak swoi przodkowie i nic w rozwoj czlowieka nie wniesli. Jak pewnie ty.
        Zniszczysz tylko to co stworzyli nasi lepsi przadkowie. Zamiast pieknych domow bedziesz stawial gargamele i falszywe dworki. Jaroslaw Kaczynski nie zna swiata, nie ma zadnego obycia jak ty - dlatego na niego glosujesz. Osmiesza i niszczy nasz kraj, nie da mu zadnej szansy na rozwoj. Postawi natomiast mnostwo pomnikow (strasznych) swej calej rodzinie. Poczekaj tylko jak matka jego (TK) umrze. Potrzebny mu jestes tylko do tego - aby dac mu mozliwosc zyc na twoj koszt i uwiecznic swa przecietna intelektualnie rodzine.
      • 6.smiech Re: Tylko Portugalia ci została antobojar 18.06.11, 12:54
        wppa napisał:

> Nie wracaj , bo wygra PIS do Portugalii , czym mniej takich ludzi jak ty, tym
        > lepiej dla Polski.
        > Jeśli byleś uczciwym człowiekiem nie musiał być opuszczać Polski ......

Co ty srajdu i pisdzielcu wiesz ze wypowiadasz sie co jest lepsze dla Polski. Jedno jest pewne
        ze nie pisszambo i ze te cmoki nigdy juz zadnych wyborow nie wygraja.
        • wppa do wszechwiedzącego 6.smiech 18.06.11, 14:42
          A ty stary popaprancu co sobą reprezentujesz, masz szklaną kule i wiesz że PIS nie wygra ?
          Może mi napiszesz co obecny rząd zrobił przez 4 lata rządzenia , jakie zasługi można przypisać , tylko podparte faktami .
          Możesz się wykazać swoją ogromna wiedzą , bo jeśli mi zwracasz uwagę no to musisz być mądrzejszy , masz szanse się wykazać stary capie.
      • sabukan Re: Tylko Portugalia ci została antobojar 18.06.11, 18:34
        Czy autor tego komentarza mógłby przełożyć treść na język polski? Ni cholery z tego bełkotu nie mogę zrozumieć
    • lionold Uśmiech prezesa - "panno" Mono. 17.06.11, 20:06
      Po co ten sarkazm. Proszę sobie przypomnieć jak się pani zachowywała choćby 10 kwietnia 2010 roku. Ludzie, którzy znają kaczkodanów od momentu pojawienia się ich na politycznym firmamencie otoczonych bandą szubrawców wiedzą swoje i nie zmianiają koniunkturalnie opinii o nich tak często jak pani. Żadna katastrofa nic nie może zmienić. Szubrawiec był, jest i będzie szubrawcem i będzie do siebie przyciągał szubrawców i się otaczał szubrawcami. Kilka najbardziej odrażających przykładów? Proszę bardzo: Ziobro, Kurski, Brudziński, Girzyński, Macierewicz, Kamińscy x3 + szubrawcy z tytułami profesorskimi + szubrawcy nawróceni, którzy onegdaj odeszli a teraz na kolanach wrócili - a także już parę nieżyjących nadal szubrawcami będący, etc, usw, itd. Jest jeszcze arcyszubrawiec w spódnicy: JK-R (obecnie w pobliżu PO, ale kto wie dokąd zajdzie)i nic jej nie ustępująca Jakubiak. Może tak daleko jak Marcinkiewicz . Mam Pani tak samo dosyć jak tej bandy szubrawców.
    • askold Uśmiech prezesa 17.06.11, 20:35
      Jaki ten Kaczyński jest, taki jest, ale jest człowiekiem. Niestety prawie wszyscy Ci, którzy afiszują się ze swoim europejskim humanitaryzmem nie dali mu przeżyć w spokoju nawet pierwszych 48 godzin żałoby. Ci, którzy powołują się na prawa człowieka, na godność ludzką, potraktowali go jak nie - człowieka za nic mając jego godność. Sądzę, tak potraktowany człowiek ten już nawet potrafi wspólczuć innym w podobnej sytuacji. Jest wewnętrznie wypruty z podobnych emocji, wyjałowiony - raz na zawsze. Pani Redaktor - chcieliście w nim widzieć potwora, potraktowaliście jak potwora i być może - wyhodowaliście potwora. Wy oczywiście jesteście przekonani, że nie jesteście potworami, jesteście przecież ludźmi. Doprawdy ? Mam wątpliwości
      • 0721x Re: Uśmiech prezesa 18.06.11, 06:47
        tu się muszę zgodzić Kaczyński tak na oko jest człowiekiem - chodzi na dwóch nogach mówi...
        i tu zaczyna się problem ... bo co on mówi stanowi o tym kim jest a z jego bełkotu wynika że jest paranoikiem - na sybir mu się zachciało a zapytać gospodarzy czy go przyjmą to nie łaska? A może Putin go nie chce tak jak nie chciał spotykać się z jego braciszkiem ?
        A ponadto ponoć białe niedzwiedzie złożyły protest bo im z daleka śmierdzi..
      • anna22290 Re: Uśmiech prezesa 18.06.11, 08:18
        o jakim czlowieczenstwie KACZYNSKIEGO PISZESZ LUDZIE JEMU ZAKLOCALI SPOKOJ TO TA HIENA OD MOMENTU SMIERCI TERORYZOWALA NAROD ;CZLOWIEK KTORY PRZEZYWA SMIERC BLISKICH NIE CHANDLUJE NIMI OD PIERWSZEJ CHWILI CO TA KANALJA ROBILA ;GRAJAC NA UCZUCIACH POLAKOW; RAZEM Z MARTUSIA ICH ZAINTERESOWANIE BYLO NAJWIEKSZE GDZIE POCHOWAC KACZYNSKICH OCZYWISCIE NA KOSZT PODATNIKOW Z NAJWIEKSZA BUFONADA ;JAK BUNTOWAC LUDZI PRZECIWKO ISTNIEJACEJ WLADZY ABY SAMEMU DOJSC DO WLADZY W POLSCE ;CZEMU NAJSWIETRZA MARTUSIA NIE WYPROWADZALA SIE Z PALACU KTORY MARZY SIE CALEJ RODZINIE DO DZISAJ BO BYLI PEWNI ZE CALY NAROD BEDZIE ZA KROLEWSKIM RODEM KACZYNSKICH.CZY SPRZEDAWAC NA KILOGRAMY ZWLOKI BRATA MATKI I OJCA NA WLASNE ZYCZENIE ZA MILJONY TO TAKI SMIE SIE NAZYWAC CZLOWIEKIEM ? POMYLENIE CHYBA POJEC I JESZCZE DRECZYC I ZABIJAC NIWINNYCH LUDZI TO CHYBA NIE JEST OBJAWEM NORMALNOSCI
        • eggerger Re: Uśmiech prezesa 18.06.11, 10:38
          Przepraszam, ale od dawna
          Twoich tekstów nie czytam.

ZACINA SIĘ klawisz?
    • ulvhedin1981 Re: Uśmiech prezesa 17.06.11, 21:06
      Inflacja najwyższa od 10 lat , frank najdroższy w historii , infastruktura leży . Jednak największy problem Polski to co Kaczyński powiedział , co pomyślał , co zrobił. Pani Moniko norma wyrobiona , proszę odpocząc , nabrać sił na niedzielę , aby znowu być w formie . By żyło sie lepiej
    • ajakzupa bezpłodność 17.06.11, 21:09
      To, że się setny raz napisze taki sam tekst o Kaczyńskim i tak samo zawsze jednakowo nudny, nie znaczy, iż się jest płodną felietonistką. No, chyba że płodność myli z podłością.
      • 6.smiech Re: bezpłodność 18.06.11, 13:08
        ajakzupa napisał:

> To, że się setny raz napisze taki sam tekst o Kaczyńskim i tak samo zawsze jedn
        > akowo nudny, nie znaczy, iż się jest płodną felietonistką. No, chyba że płodnoś
        > ć myli z podłością.

Ty sie lepiej martw o plodnosc czy podlosc swojego idola z piszamba bo z pierwszym ma klopoty a z drugim ma jakby sraczeke i nie moze mu to przejsc.
        • ajakzupa Re: bezpłodność 18.06.11, 16:51
          Tuskomatołku pisiorecki o nicku 6.smiech, piszesz, że osobiście i intymnie zapoznałeś się z problemami idola z piszamba. To, że zaglądasz do odbytu temu idolowi, nie mój interes.
    • drmuras Stokrotka musi zarabiać 17.06.11, 21:53
      na botoksy i kozaczki z Mediolanu....
    • veritas123 Uśmiech prezesa 17.06.11, 22:59
      Dobra Stokrotka,
      Zadanie zaliczone.
      DZiengi Doszły?
      Będzie na nowe kamasze...
    • rabin-pedofil Stokrota pięknie pachnie 17.06.11, 23:34
      "Jarosław Kaczyński jest ostatnio w doskonałym humorze." Ostatnio! A ślub Delfina miał miejsce ... wiele miesięcy temu. Marnie Pani Olejnik, brak pomysłów by obśmiać Kaczora?

"Pan Święczkowski nie miał honoru, żeby podać się do dymisji po skandalicznej akcji w domu Barbary Blidy." No faktycznie, tu musze się z Panią zgodzić ale ... co w takim razie z Premierem Tuskiem, min. Klichem, Arabskim? 96 ofiar!!! I co? NIC, a Pani tylko te Kaczory i Kaczory ... Może coś na miarę tej złotej myśli udałoby się sklecić? Może .... "Pan Tusk nie miał honoru, żeby podać się do dymisji po podjęciu haniebnej gryz płk. Putinem przeciwko Prezydentowi Kaczyńskiemu i skandalicznie (nie) przygotowanej wizycie Prezydenta Kczyńskiego w Katyniu, która zakończyła się śmiercią 96 osób."
      • jabmax Stokrota pięknie pachnie ...taak 18.06.11, 01:43
        Jasne. Co za brednie. Jeszcze, Tusk z Putinem, wepchnęli do samolotu 6 generałów.Aż strach pomyśleć(w razie wojny) żaden z podległych gen. Wielkiego Wodza, nie odmówił (to "nierozważne").To jak w końcu:L.K. był ubezwłasnowolniony,czy marionetką-kukiełką w rękach Tuska i Putina?A co z bratem,genialnym strategiem- nie przejrzał niecnych zamiarów wroga?
        • wppa ta stokrotka nie pachnie 18.06.11, 15:07
          " Tylko idiota nie ma wątpliwości" mądrość przysłów
      • 123jna Re: Stokrota pięknie pachnie 18.06.11, 10:47
        rabin-pedofil - juz chyba zapomniales (a to dopiero rok) kto odpowiada za przyczynienie sie do smierci 95-ciu osob? Lech Kaczynski na rozkaz brata. To wielkie ego obu braci zmusilo ich do przejazdzki do Katynia. Nikt ich tam nie zparaszal a sami wczesniej nie latali. Chodzilo o odebranie premierowi Tuskowi "kredytu" za spotkanie, doprowadzenie do niego, z Putinem w Katyniu i tym samym uznanie tego miejsca za zbrodnie radziecka. Jedynie premier mogl byc zaproszony przez premiera, nie pamietasz, ze Lech byl prezydentem i mogl go zaprosic jedynie prezydent - tak sie to robi w dyplomacji. Lech i Jaroslaw Kaczynski sa i pozostana moralnie winni katastrofie smolenskiegj (samolotowej) poprzez wywieranie naciskow na zaloge aby ladowala mimo zlych warunkow atmosferycznych. Do tego Lech spoznil sie po nocnej, jak zwykle, libacji w Palacu. Lubil czerwone wino. Czasem bywa to zdradliwe choc pomaga na serce.
    • antobojar Cuchnące trolle skowyczą na próżno, miliony słucha 18.06.11, 00:41
      ...słuchają , czytają i zgadzają się z Olejnik, a ich wpisy rozmieszają tylko niewielu, na forum Wyborczej..
      Bełkot palantów, zresztą, na nic innego nie zasługuje..

"WZGLĘDNOŚĆ MA ZASTOSOWANIE W FIZYCE.... NIE W ETYCE.."
      "Relativity applies to physics, not ethics"
      Albert Einstein
      • pal666 Re: Cuchnące trolle skowyczą na próżno, miliony s 19.06.11, 06:56
        opowiedz nam jak to Ziobro z Kaczyńskim wyrzucali cię w stanie wojennym z Polski a Jaruzelski z Kiszczakiem dali ci na drogę ciepłe skarpetki, błogosławieństwo i wyrazy otuchy.
    • kurelski [...] 18.06.11, 02:07
    • amonavis Nie wracac! 18.06.11, 02:48
      Nie wracaj! Tak czy inaczej, (teraz pewno nie), za jakis czas ta zerujaca na glupich (i sama po czesci zlozona z glupcow) wroci do wladzy. Kazdy rzad kiedys upada, zaden nie potrafi zaspokoich zadan wiekszosci swoich obywateli. Stad ta ciagla karuzela. Dobrze jak jakis kraj moze drenowac inne, wtedy jest latwiej. Polska nikogo drenowac nie bedzie. Dobrze tam bedzie moze sa 50-100 lat. Cos mi sie widzi, ze tys anybojarze bez zony jestes, bo gdybys mial to by ci wybila tego rodzaju pomysly z glowy. Ja mam i jestem zabezpieczony przed tego rodzaju szalenstwami jak powrot do tego kraju "ku... mac" , "ja pierdo....". itd.
    • wojtekd38 Uśmiech prezesa 18.06.11, 05:39
      Balbina jest happy? Delfin szczesliwy jak cholera. A kto jest ojcem? Czyzby Prezesik?
    • anna22290 Uśmiech prezesa 18.06.11, 07:50
      Kaczynski to koszmarna postac czlowieka bez ambici ,nieprzecietnego chama przy ktorym WLASNIE TAKI PIJACZEK MA MANIERY ARYSTOKRATYCZNE W POROWNANIU DO NIEGO .SZYDERCY SMIECH JEST ZPOWODOWANY BEZKARNOSCIA I JEGO I JEGO FASZYSTOWSKIEGO STOWARZYSZENIA PIS -U MA WSPOLODZIAL W MORDERSTWIE .GDZIE TAKIEJ KANALI BYLOBY TAK DOBRZE ZEBY JESZCZE NIE SIEDZIAL ZA KRATKAMI JAK NIE W POLSCE I JAK RZAD ZA NICH WSZYSTKICH CO DO JEDNEGO SIE NIE WEZMIE TO DOJDZIE DO TRAGEDI POLAKOW .KACZYNSKI JEST CHORY PSYCHICZNIE A PRZYTYM NIEPRZECIETNIE CWANY GLUPI ALE CWANY NIEOBLICZALNY CZLOWIEK KTOREMU MOZNA ;NAPLUC TWARZ WYTRZE SIE I POWIE ZE DESZCZ PADA,;ZERO MORALNE TERORYZUJACE LUDZI
    • anna22290 Re: Uśmiech prezesa 18.06.11, 07:58
      nie dziwie ci sie my chcemy wrocic po prawie 30 ale sie boje ze bedzie ogromna przepasc pomiedzy cywilizacja i wlasnie takim ciemnym swiatem rzadzacym przez jakiegos niewyrzytego psychola ktory morduje ktory rzadzi partia o metodach SB ,na kazdym kroku faszyzm ,koscioly to juz jakies domy partyjne ktore w zaleznosci ktora partia prowadzi to bardzo a bardzo ja kochaja ,ksieza biznesmeni tez majacy razem z Kaczynskim wladze nad Polska a co najgorsze ze tej bandy jeszcze nikt nie karze i pozamyka
    • lechu733 Faszyzm. Zakład psychiatryczny itp 18.06.11, 08:16
      Lubie tu wchodzić aby zobaczyć jak lemingi robią z siebie debili hehehehehe
      • nerwus0 Re: Faszyzm. Zakład psychiatryczny itp 18.06.11, 08:30
        lechu733 napisał:

> Lubie tu wchodzić aby zobaczyć jak lemingi robią z siebie debili hehehehehe

No, większego debila, jak twój guru Yaro, święta ziemia nie nosiła.
        "Lemingi" z forum do pięt, w idiotyźmie nie dorastają.
        Nawiasem mówiąc, nie wchodź tu więcej. Może ci zaszkodzić.
        Zlemingujesz się i dziadek Yaro bedzie miał absmak.
        • andok777 Re: Faszyzm. Zakład psychiatryczny itp 18.06.11, 09:39
          Ale nakręcaj się jeszcze. By być lemmingiem wystaczy czytać tytuły GW i oglądać TVN24. A myśleć nie trzeba. Acha i jeszcze trzeba zawsze wskazywać, że to inni są agresywni. Bo ty nie. Jak ja ci zazdroszę...
          • nerwus0 Re: Faszyzm. Zakład psychiatryczny itp 18.06.11, 09:51
            andok777 napisał:

> Ale nakręcaj się jeszcze. By być lemmingiem wystaczy czytać tytuły GW i oglądać
            > TVN24. A myśleć nie trzeba. Acha i jeszcze trzeba zawsze wskazywać, że to inni
            > są agresywni. Bo ty nie. Jak ja ci zazdroszę...

Wyobraź sobie, że nie czytam GW.
            Czytam wypowiedzi na forum. Mogę łaskawco, mieć ciut swego zdania?
            Uważam, że miejsce wariatów, jak JK, jest w ośrodku psychiatrycznym.
            Wy sobie wybierajcie nawet diabła. Bylebyście nie obudzili się z ręką w nocniku.
            Czego wam nie życzę.
    • jurber1 Uśmiech prezesa 18.06.11, 08:32
      Nelly najpierw miala dziecko a potem Rokitę, Patikot ma dziecko... ale to Ziobro...?
      • nerwus0 Re: Uśmiech prezesa 18.06.11, 08:38
        jurber1 napisał:
        >... ale to Ziobro?

Ma jurnego doręczyciela, sorry, listonosza.
    • jurber1 Uśmiech prezesa 18.06.11, 09:07
      Kaczyńskiemu się ulżyło odkąd oficjalnie ogłosił że jest przygotowany na kolejne 4 lata w opozycji - nie musi już udawac że zamierza rządzić. A wie że za 4 latka ... "czekaj tatka latka" ! Także przycichł Napieralski - odkąd raport Kalisza przymknął mu drzwi do PIS-u
      • nerwus0 Re: Uśmiech prezesa 18.06.11, 09:22
        jurber1 napisał:

> Kaczyńskiemu się ulżyło odkąd oficjalnie ogłosił że jest przygotowany na kolejn
        > e 4 lata w opozycji - nie musi już udawac że zamierza rządzić. A wie że za 4 la
        > tka ... "czekaj tatka latka" ! Także przycichł Napieralski - odkąd raport Kalis
        > za przymknął mu drzwi do PIS-u

Wiesz, po takim Czarneckim dla przykładu czy JKRostkowskiej, można wszystkiego się
        spodziewać. Korytko kusi. Cóżby taki Napieralski robił? Grzybki zbierał?
        Przecież on nic nie umie.
        Ale mi wyszło, przypadkowo - JK i dalej Rostkowskiej. Czyżby skrót myślowy?
      • nerwus0 Re: Uśmiech prezesa 18.06.11, 09:27
        jurber1 napisał:

> Kaczyńskiemu ulżyło odkąd oficjalnie ogłosił że jest przygotowany na kolejn
        > e 4 lata w opozycji

Oby, i na wieki wieków. Amen.
    • pal666 Re: Uśmiech prezesa 18.06.11, 09:30
      A kto Ci "pomagał" opuścić tę Polskę ? Kaczyński, Ziobro, czy starsi koledzy partyjni Kwacha, Blidy, czyli ludzie honoru "redaktora'" Michnika ?
      • nerwus0 Re: Uśmiech prezesa 18.06.11, 09:43
        pal666 napisał:

> A kto Ci "pomagał" opuścić tę Polskę ? Kaczyński, Ziobro, czy starsi koledzy pa
        > rtyjni Kwacha, Blidy, czyli ludzie honoru "redaktora'" Michnika ?

Pomagał? Kpisz?
        Teraz ty masz internet i możesz obrażać tych, dzięki którym nie jeździsz zdezelowanym
        maluchem a nie VWGolfem czy audicą n.p.
        Siedziałbyś w chacie z ZX-Spectrum. Czy to rozumiesz?
        • pal666 Re: Uśmiech prezesa 19.06.11, 07:02
          Co ty, k**wa, pie****isz ? Dlaczego teraz gw bierze na lemingów takich jak ty ? Prawo Greshama - Kopernika tu też działa ?
    • simon.01 Re: Uśmiech prezesa 18.06.11, 10:11
      @antobojar

Gdybyś rezygnował z powrotu ze względu na Jarkacza - to byłoby to poniekąd jakieś zwycięstwo obskurantyzmu i kołtunerii.

Może się mylę, ale chyba troszkę masz skrzywiony obraz polskiej rzeczywistości. Mam wrażenie, ze przez ostatnie ćwierć wieku Polacy radzą sobie całkiem nieźle - począwszy od odzyskania niepodległości, na szybkim radzeniu sobie z zarazą w stylu pislamskim włącznie.
      Nie wiem, czy w miejscu, w którym jesteś, obraz Polski nie jest nieco nadwerężony przez goniące za sensacją media.
      A tak naprawdę (choć to moje subiektywne obserwacje), kraj się rozwija, ludzie kombinują dobrze, pracują - a Kaczyński to tak naprawdę mniej lub bardziej szkodliwy folklor w tle, który - gdy zaczął się przekształcać w coś groźniejszego - dostał od Polaków kopa i od sześciu wyborów podnieść się nie może. I z tragedii zrobiła się tragifarsa.

Może po prostu szumowina zupę Ci przesłania:) Szkoda byłoby rezygnować z Polski przez tragikomedię.
    • 123jna Uśmiech prezesa 18.06.11, 10:26
      antobojar - przezywam podobne rozterki. Te gnomy niszcza Polske gorzej od komunistow bowiem niszcza mysl Polska. Za komuny czesc z nas byla normalna i dbala o korzenie zachodnio-europejskie. Te pisowe gnomy, najczesciej przesiedlency i ich dzieci ze Wschodu wprowadzaja i narzucaja Polakom standardy wschodnie z kultem cara-batiuszki lub Dyngis Chana. Tylko nahajeczka w uzyciu i padanie na twarz przed Kaczynskimi urupatorami.
      Mlodzi przejmuja ten wzorzec nieswiadomie razem z rusycyzmami w jezyku polski, zla odmiana przez przypadki dopelniacza-celownika i biernika, nie potrafia mowic poprawnie polskich miekkich spolglosek, Te Kaziu (nie: Kazio) Rychu (nie Rysio) mam juz dosyc tej przemiany polskiego w jakis guasi litewsko-bialoruski. To upadek Polski renesansowej z naszych glowach, tylko ruski Polak - katolik z najgorsza odmiana katolicyzmu w Europie.
      Ci ludzie nie wiedza co to empatia i przyzwoitosc, naduzywaja slowa jak godnosc czy honor nie rozumiejac co one naprawde znacza. To sa te wlasnie chamy stad ten smieszek z zamordowanej (moja ocena ich moralnosci)przez nich Barbary Blidy.
    • 6.smiech Uśmiech prezesa 18.06.11, 12:07
      Cos w te zaplodnienie przez z.zero jego "Carli Bruni" trudno mnie uwierzyc. Cos mnie sie widzi
      ze to przypomina sprawe sierotki cichodajki i jej poprzedniego meza. Chyba prezia to tak cieszy ze delfinek go jednak nie zdradzil z jakas kobieta.
    • gregory502 Wytłumaczenia są dwa 18.06.11, 12:11
      Po pierwsze jak zwykle robi wała z wyborców i zaraz zacznie chwalić Gierka i Kiszczaka
      Po drugie jest na silnych prochach i dostaje krew od małych dzieci jak Breżniew za chwilę będzie tylko kiwał ręką z trybuny i wszystkich namiętnie całował jak właśnie Breżniew
    • antropoid Uśmiech prezesa 18.06.11, 12:34
      "Zbigniew Kuźmiuk, nowo-stary nabytek PiS z PSL, idzie jeszcze dalej i powiada, że premier zachowuje się jak naćpany. Jak był w PSL, miał lepsze maniery."

Bo w PiSuarze schamiałby do reszty nawet Kaczyński. Bogusław...

"Jarosław Kaczyński narzeka, że Polska brakiem praworządności stoi, bo kiedy żył jego brat, za obrazę nie karano..."

Fakt. Gdy obrażał któryś z Kaczyńskich o karze nie mogło być mowy - nawet w przypadku wymyślania komuś od "dziadów", "małp", albo grożenia śmiercią dziennikarce. Gdy obraza dotyczyła któregoś z nietykalnych bliźniaków, ścigano nawet bezdomnych...
      Ten żałosny bałwan nigdy nie przestanie się ośmieszać.

"Kiedy nastaną rządy PiS..."

Polskę szlag trafi.

"A jak mówi Jacek Kurski, Jarosław Kaczyński musi być premierem, bo jeżeli nie, Polska przestanie istnieć."

Na szczęście wcześniej przestanie istnieć - jako polityk - eurocham Kurski i jego naćpany wódz.

• 6.smiech Re: Uśmiech prezesa 18.06.11, 12:58
        antropoid napisał:
        ....Jarosław Kaczyński narzeka, że Polska brakiem praworządności stoi, bo kiedy ży
        > ł jego brat, za obrazę nie karano..."
        >
        > Fakt. Gdy obrażał któryś z Kaczyńskich o karze nie mogło być mowy - nawet w prz
        > ypadku wymyślania komuś od "dziadów", "małp", albo grożenia śmiercią dziennikar
        > ce. Gdy obraza dotyczyła któregoś z nietykalnych bliźniaków, ścigano nawet bezd
        > omnych...
        > Ten żałosny bałwan nigdy nie przestanie się ośmieszać.......

Ot i cala prawda o klamczynskim i jego pisszambie. Dobre ! :))
        • nerwus0 Re: Uśmiech prezesa 18.06.11, 14:20
          6.smiech napisał:

> > Ten żałosny bałwan nigdy nie przestanie się ośmieszać.......
          >
          żałosny bałwan, fakt. W otoczeniu nie mniej żałosnego stada. Patrz: Płaszczak, Hofman, Klempa, Bredziński. Co, Klempa to samica? Sorki, baran płci żeńskiej.
          Na redyk, na redyk mości państwo. Na jesień czas wyruszać. Na redyk.
          Miałeś chamie złoty róg. Został ci się jeno sznur.
          Straszne, ale prawdziwe.
    • nerwus0 Antobojar! 18.06.11, 14:58
      Jak rozumię z Twoich wpisów, też Cię zdjęli o 2-giej w nocy, pamiętnego
      grudnia 81. Teraz nam małolaty odpłacają za to. Gorsi jak tamci.
      Cóż, trzeba przełknąć te zniewagi.
      Nie wracaj do tego burdelu, zwanego PL.
      Ja przynajmniej nie mam takiego zamiaru. Newer. Niemals.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka