Dodaj do ulubionych

Przetrącone śledztwo

24.06.11, 07:13
Niestety ,ale szanowny pan powinin poddać się do dymisji-za niewiedzę też sie płaci.
-Polsat? ,a co na to Machała?
Obserwuj wątek
    • easy.teraz Przetrącone śledztwo 24.06.11, 07:31
      >Kupując ten samochód, działałem w dobrej wierze i nie złamałem prawa. Nie miałem żadnego wpływu na wycenę. Nie interesowałem się tym śledztwem - mówi nam Bondaryk.

Trudno dziwić się, że Prezes Kaczyński ma stałe i duże poparcie, bo tylko on, przynajmniej werbalnie przeciwstawia się Polsce łajdaków na wysokich stanowiskach.
      • oscipek to żenada 24.06.11, 11:32
        szef jednej z najwazniejszych służb w Polsce, na stanowisku którym wymagana jest UCZCIWOŚĆ kolejny raz zamieszany jest w jakies co najmniej dwuznaczne sprawki. co za wstyd.

ciekawe jak zachowa się PO czyli Tusk. Bo pitolenie że to jest ok i nic tu nie ma po całej aferze hazardowej itp na kilka miesiecy przed wyborami doprowadzi do spadku notowań platformy. tu potrzebny jest tasak.
    • 1sz-truten Przetrącone śledztwo 24.06.11, 07:37
      tylko wyby nie biora !
      jaki glupi musi byc czlowiek zarabiajacy setki tysiecy rocznie ?
      by pokusic sie na jakies glupie szfindle
      takich nalezy jak najsybciej z sluzb usuwac i to na zbity pysk
      bo jak oszust mozesz pilnowac oszustow ?
      no chyba ze w symbiozie zyja obaj ?
      • 1zorro-bis Graja z nami w "bambuko"? 24.06.11, 07:45
        udaja kretynow czy nimi sa? Nie wiem co gorsze.....
    • kamyk_wj Po ile Audi A6? 24.06.11, 07:54
      Sprawa wygląda na lekko nadętą.
      Sprawdziłem, że w tej chwili Audi tego modelu można od ręki kupić za 77-89 tys. (rocznik 2007). Zupełnie możliwe, że parę lat temu, jak kurs dolara był słabszy, cena była nieco niższa, trudno jednak, aby była dwukrotnie wyższa. Wziąwszy pod uwagę marżę komisu, 62 tys. wygląda bardziej prawdopodobnie, niż 150.
      Nie jestem pewien, ale zdaje się, że firmy nierzadko sprzedają flotę poleasingową nieco taniej wcześniejszym użytkownikom.
      Dobrze wyjaśnić wszystko do końca, jednak bez przesady z tym larum.
    • giuseppe53 Ogłoszenie: kupię Audi Quatro za 67.000 24.06.11, 07:57
      full wypas - może być 3-letnie.
      A w Urzędzie Skarbowym (korzyść majątkowa poprzez zaniżenie ceny) podam jako pełnomocnika tego gostlka z ABW, pan Bondaryk jest przecież prawnikiem i im wytłumaczy, że
      ja nic o realnych cenach na rynku nie wiedziałem.
    • piotr110660 Przypominam, że wątpliwości wokół osoby Bondaryka 24.06.11, 08:00
      ciągną się od lat i już za rządów AWS spowodowały dymisję z zajmowanego wtedy stanowiska. Przypominam też, że ten działacz PO, został szefem ABW, bez opinii Prezydenta.
    • menuet1 Redaktorski 'profesjonalizm' ! 24.06.11, 08:07
      Firma 'słup' też musi zapłacic dochodowy i VAT ! Zatem sumy fakturowanej nie da się 'podzielić pod stołem'.
      Konsekwencje karne w większości po stronie wystawcy f-ry.
      Prezes Polsatu wyceniał samochody ????
      Dęty artykuł !!!!
      • redix68 I mnie się tak zdawało, gdy czytałem ze zdumieniem 24.06.11, 09:28
        te rewelacje. Można obniżyć koszty firmy, ale jakim sposobem można zwiększyć dochody własne. Chyba, że chodziło o pranie pieniędzy. To będzie kolejna tzw. niewyjaśniona afera
    • r1111111 Przetrącone śledztwo 24.06.11, 08:38
      Platforma Obywatelska i jej czołowi politycy pokazują swoją prawdziwą twarz.
      Widać to jak na dłoni. POlsko dokąd zmierzasz? Pod rządami PO do nowego rodzaju faszyzmu.
    • au-ua Nagminne oszustwa! 24.06.11, 08:39
      To jest proceder robiony przez osoby na stanowiskach kierowniczych, to są układy koleżeńskie.
      Jakim trzeba być id..iotą aby publicznie mówić, że się nie wie jaka jest wartość rynkowa takiego samochodu? A szary obywatel musi wiedzieć i być zawsze uczciwy.

Faktury kosztowe? Tak są od lat jako element dodatkowych dochodów dla zarządów, polityków, właścicieli firm. Dlatego istnieją 20 lat ! ! !
    • olszymow Przetrącone śledztwo 24.06.11, 08:54
      Tusek ma wokół siebie przestępców ? Do cholery z tym panstwem !
    • ubiquitousghost88 h.. sikora i Nobelelektryk o take Polske walczyli. 24.06.11, 09:13
      ...i żyyyyjom jak poooonczki w maaaaśli...
    • gemelar Jaki pan, taki kram... 24.06.11, 09:16
      Od dawna dziwi mnie niepomiernie zachowanie obecnego PO-owskiego kierownictwa ABW wobec gnojówki, jaką z tej instytucji urządzili łobuzy z PiS. No, i sprawa się wydała... Jeśli nowemu szefowi - Bondarykowi (a i pewnie innym) pali się pod dupskiem, a przynajmniej mają świadomość, że ktoś to może w zemście podpalić, to wszystko staje się jasne. Także w zatajeniu przez sitwę po Święczkowskim, jak to było u pani Blidy, za rządów tych grubodupych wykidajłów Kaczyńskiego i Ziobry. I nie wystarczy rozwiązać tego kłębowiska żmij - z wielu ich pociotkami przyjętymi w ramach polityki kadrowej, preferującej nepotyzm (rekomendacje pracowników ABW dla ich krewniaków, kochanic, nieślubnych dzieci, itp. barachła). Trzeba to oczyścić gaszonym wapnem.
      Czy taka sytuacja panuje również w prokuratorach - biorąc pod uwagę jak twardo obstają i bronią policyjnego systemu inwigilacji wprowadzonego przez łobuzów z PiS i "santo subito" prezydenta IV RP, który chciał tzw. "małpom w czerwonym" zakładać teczki ? Na to wygląda...
    • redix68 Jeżeli to wszystko prawda i jest tak, że osoby 24.06.11, 09:33
      na eksponowanych stanowiskach grają pod stołem nieuczciwie, to tylko kolejny dowód, że politycy i partie polityczne, nie mają wpływu na cały ten system. Zmieniają się co kilka lat, przychodzą do wodopoju. Niektórzy z niego korzystają i znikają. I rządzą ci, co mają pieniądze. Bzdurne i skomplikowane przepisy im to ułatwiają. Sam kupiłem okazyjnie auto. Mam się zacząć bać?
      • ubiquitousghost88 Bój się. Okazyjnie to tylko można sąsiadkę... 24.06.11, 10:03
        redix68 napisał:

> na eksponowanych stanowiskach grają pod stołem nieuczciwie, to tylko kolejny do
        > wód, że politycy i partie polityczne, nie mają wpływu na cały ten system. Zmien
        > iają się co kilka lat, przychodzą do wodopoju. Niektórzy z niego korzystają i z
        > nikają. I rządzą ci, co mają pieniądze. Bzdurne i skomplikowane przepisy im to
        > ułatwiają. Sam kupiłem okazyjnie auto. Mam się zacząć bać?
    • ryba12x Przetrącone śledztwo 24.06.11, 11:10
      Służby ABW już parę lat temu opanowały polski wymiar sprawiedliwości. W ważnych dla ABW sprawach to zawsze wychodzi.
    • mieszkaniec_wszechswiatow Jakiego haka na tuska ma bondaruk ???????????????? 24.06.11, 11:59
      b/k
      • ubiquitousghost88 Babcię mu wykopał... 24.06.11, 19:48
        mieszkaniec_wszechswiatow napisał:

> b/k
    • pulkownica Przetrącone śledztwo 24.06.11, 12:58
      Wchodzimy w system sycylijski tzn,patologia rządowa dostała
      szkołę Rocha od wołomińskiej i pruszkowskiej i zaczyna traktować
      obywateli RP jak gó...,co do mnie to oni są sraczką i gównem
      obligatoryjnie.Niech im to osobiście wytłumaczy Boni kapo przez
      20 lat SB,teraz jest prawą ręką Donka.
    • kiemlicz88 Re: Przetrącone śledztwo 24.06.11, 16:27
      Nic nowego. Poza tym od dawna wiadomo, że Polsat i TVN sa w łapach byłych agentów perelowskiego wywiadu. Taka to nasza pseudodemokracja.
    • jagrudz Przetrącone śledztwo 24.06.11, 22:11
      Przetrącone śledztwo- nie to polskie prawo jest przetrącone i najbardziej skorumpowane,żerujące na tych co nie stać na adweokatów,Krytykują Łukaszenkię a co tu się dzieje ? Bandyci mający kasę chodzę na wolności ---GLOSUJCIE NA PO_PiS to niedługo będziemy w sytuacji Grecji niewiele brakuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka