niewinna Magister rzuca cegłą 06.09.11, 17:54 No to przecież litość i trwoga! Panowie do cholery! Jedyne postacie, które mają w tej dyskusji jaja to KOBIETY! Jak można się tak mazać ? Ja jestem po dupnym kierunku ale nie narzekam na niego bo wiele się jednak na nim nauczyłam. Osoba INTELIGENTNA wyciąga wnioski na bieżąco, obserwuje sytuację, dokształca się, pracuje nawet na posadach poniżej "kwalifikacyj", odkurza swoje talenty, próbuje zakładać biznes itd. , itd,. Dopóki masz zdrowie i dwie ręce możesz wszystko. Najważniejsze to nie słuchać mądrych doradców, którzy prawdopodobnie z zazdrości lub frustracji własnej odradzą Ci wiele z Twoich inicjatyw. Jest INTERNET na Boga! Kopalnia informacji, wiedzy ogłoszeń. Nie siedzieć w gołych babach tylko czytać, szukać, analizować i działać. Wiem co mówię. Na mojej drodze widziałam zawsze albo stukających się w czółko albo wiecznych narzekaczy lub odradzaczy. Najlepsza strategia iść pod prąd NIGDY z tłumem:-) Dzięki swojej determinacji bez niczyjej pomocy oprócz pracowitej rodziny ( mam na myśli nasze Państwo i inne instytucje ) i pracy własnych rąk i głowy(TAK TAK bo najlepsze efekty daje skoordynowany rozwój ciała i ducha ) otworzyłam fajny biznes, który daje mi niezależność finansową i satysfakcję. Przeszłam dużo etapów od pracy na czarno, poprzez jakieś tam etaty nawet kierownicze po pracę fizyczną i poniżej kwalifikacji. Też łykałam pełne wyższość spojrzenia BIUREW jak pracowałam w sklepie jako sprzedawca. I na domiar wszystkiego jeszcze jestem kOBIETĄ, która ma rodzinę i dziecko i która na wejściu ma pod górę w WASZYM męskim, szowinistycznym światku, która powinna stać przy garach albo piłować tipsy zaraz po powrocie z solarium. I jeszcze chodziłam przy tym wszystkim na siłownię i mogę pochwalić się lepszym kaloryferem niż niejeden z Was hehe:-))))))) Da się? Da. Banda nieudaczników i pierdółek uczepionych maminej spódniczki! A fe ! Gdzie Ci mężczyźni prawdziwi tacy? Dlatego poważam i szanuję ludzi ciężkiej i uczciwej pracy. Obleśnie profesorki z wyższych uczelni, kombinujący na prawo i lewo jak zdobyć więcej kaski i trzepiących na odpie...pięć etatów mogą lizać buty ROBOLOM ( pewnie nie wszystkim sie wie ). Każda uczciwa i ciężka praca powinna być przedmiotem szacunku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
razorjack co można jeszcze po politologii robić ? 09.10.11, 18:31 serio pytam :) Odpowiedz Link Zgłoś