Dodaj do ulubionych

Burze nad Polską. Przez pół godz. nie jeździły ...

29.06.11, 19:06
Potwierdzają się wczorajsze obawy. Pomimo wydania przez IMGW ostrzeżeń meteorologicznych 2-go stopnia, opóźnienie radarów meteo na portalu pogodynka.pl nadal wynosi ponad 3 godziny. Więcej na: uwolnicradary.blog.onet.pl
Obserwuj wątek
    • janek_48 IMGW winne całej sytuacji!! 29.06.11, 19:48
      IMGW winne całej sytuacja a to przez to że nie udostępnia aktualnych map radarowych opadów do publicznej wiadomości do czego jest zobligowane. A póki co IMGW zamiast robic to do czego jest powołane łupie kasy od chętnych na aktualne mapy. A ja mam pytanie, za czyje pieniądze wybudowano radary i za czyje pieniadze funkcjonuje IMGW?
      • nazimno Mapy sa tajne! 30.06.11, 11:19
    • lehoo Burze nad Polską. Przez pół godz. nie jeździły ... 29.06.11, 22:38
      Link:
      Burze nad Polską. Awaria prądu na dw. Wschodnim

Kolejny raz niekumaty debil redaktorzyna łeb z dziury wystawił ?
    • zupi Awaria prądu!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????? 29.06.11, 22:47
      Prąd elektryczny jest zjawiskiem fizycznym więc nie może ulec awarii, bo awarii ulegają urządzenia i maszyny, a nie zjawiska! Takie określenie jak "awaria prądu" to idiotyzm do kwadratu. Takiego zwrotu używają dziennikarze tefałenowskiego koncernu - im się nie dziwię, bo to niedouki, ale żeby GW także zachwaszczała polszczyznę takimi kwiatkami to mnie zaskoczyło.
      • vtss Re: Awaria prądu!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????? 30.06.11, 08:42
        To kolokwializm - ale propagowanie go jest szkodliwe dla jezyka.

No, ale to ten sam mechanizm, co "po 15-ej". Jak to czytac? "po pietnastejej"? Idiotyzm, coraz powszechniejszy.
      • nazimno "Awarie mozgu" mieli... 30.06.11, 11:22
        ...zurnalisci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka