spoko-spoko 14.07.11, 17:16 Swietna okazja dla Wojewodzkiego i Figurskiego. Beda mieli okazje komentowac te spoty na zywo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o_retyy Tok FM też puszcza, i co? 14.07.11, 17:28 To chyba dobrze wydane pieniądze - czy wszyscy słuchacze Eski Rock to zwolennicy PO? Wątpię. Spoty puszcza też Tok FM, zdecydowanie antypisowskie, ale to nie znaczy, że wszyscy ich słuchacze to zdeklarowani miłoścnicy leniwego Tuska. Co śmieszne, tylko przy tym spocie w TOK FM pojawia się info "redakcja nie odpowiada za treść ogłoszenia" - odcinamy się, ale pecunia non olet... Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Re: Tok FM też puszcza, i co? 14.07.11, 18:21 Ja przełączam radio jak słyszę tę reklamę. Jest po prostu beznadziejna. Denerwują mnie tacy nieudacznicy, którzy oczekują, że ktoś ( czytaj ja ) zapewni im życiowy start i ciepłą posadkę w imię....no właśnie nie bardzo wiem w imię czego ? Odpowiedz Link Zgłoś
wppa co za stwór boykotka 14.07.11, 21:37 Jak beznadziejna reklama- to jest prawda , bo ludzie w Polsce zarabiają marne grosze , za które nie da się żyć . Jesteś bezczelna , po co chodzisz do nieudaczników i kupujesz ciepłe bułeczki mleczko i jedzonko , bo właśnie ci ludzie zarabiają 1200 . Jeśli by nie ci właśnie nieudacznicy jak ty ich nazywasz to byś zdechła z głodu bezczelna babo czy jak tam cie zwał. Pamiętaj że nawet nie wiesz kiedy mogą odwrócić się role i ty będziesz tym nieudacznikiem. Jeśli już siedzisz blisko koryta to siedź cicho i nie ubliżaj ciężko pracującym ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: co za stwór boykotka 14.07.11, 23:30 Wydziwianie nad czyimś nickiem świadczy o IQ. W twoim przypadku wychodzi, że IQ u ciebie = numerowi kołnierzyka w koszuli. Odpowiedz Link Zgłoś
easydobranocka Re: Tok FM też puszcza, i co? 03.08.11, 14:18 Jak powiedział kiedyś ktoś pecunia non olet,jeśli pano dziennikarzom nie podają się reklamówki pisu.Mogą na chwilę wyjść na spacer. Odpowiedz Link Zgłoś
stivi47 Audycja Wojewódzkiego i Figurskiego przerywana ... 14.07.11, 18:04 Ze wy Polaki jestescie nachlanym Narodem z podru´bek rozpuszcuzalnika do farb to widac w karzdy tydzien miesianca 500 zabitych tysance ranych to niedziwota ze nawet w Spotach i wyzwiskach jestescie mistrzami swiata niechlujne Pole nic tylko przezwiska burdy zgnojenie polak polaka niewstyt wam oszolomience ze mowia ze polacy to Narod Katolicki a wyglonda nato ze to jest Narod Barbarow Odpowiedz Link Zgłoś
wppa do stivi47 14.07.11, 22:10 Zainwestuj w słownik ortograficzny , bo nie da się twoich bazgrołów czytać, i tylko się ośmieszasz. Ja jeśli mam zamiar pisać w języku niemieckim lub w angielskim najpierw sprawdzam w translatorze czy poprawnie napisałem , radzę ci to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: do stivi47 14.07.11, 23:10 wppa napisał: > Zainwestuj w słownik ortograficzny , bo nie da się twoich bazgrołów czytać, i t > ylko się ośmieszasz. > Ja jeśli mam zamiar pisać w języku niemieckim lub w angielskim najpierw sprawdz > am w translatorze czy poprawnie napisałem , radzę ci to samo. Nie dowalaj się do stivi. Widać początkującym forumowiczem jesteś, skoro nie znasz stiviego. On tylko trochę zna polski a pisze jak potrafi. Starzy forumowicze to wiedzą i nie reagują na błędy stiviego. On czyta forum i przy okazji się uczy, a to chyba dobrze. Ze ma trochę dziwne poglądy? Kto ich nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: do stivi47 15.07.11, 11:10 wppa napisał idiotyzm i zerowy wklad do dyskusji. stivi47, nie zwracaj uwagi na wypociny przydatnych idiotow. Odpowiedz Link Zgłoś
sydio Audycja Wojewódzkiego i Figurskiego przerywana ... 14.07.11, 18:21 Czy Donald Tusk jest ojcem dziecka Patrycji? Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Audycja Wojewódzkiego i Figurskiego przerywana ... 14.07.11, 18:36 Co, pisiorki, korytko ucieka? Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Audycja Wojewódzkiego i Figurskiego przerywana ... 14.07.11, 20:35 Glupi narod juz coraz mniej kupi. Takze pisdzielce nadawajcie sobie nawet na Marsa. Odpowiedz Link Zgłoś
so_fie Audycja Wojewódzkiego i Figurskiego przerywana ... 14.07.11, 21:14 bo www.prezesjestnajwazniejszy.pl/ !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
so_fie Re: Audycja Wojewódzkiego i Figurskiego przerywan 14.07.11, 21:32 ha, bo www.prezesjestnajwazniejszy.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
wppa Chamstwo pogania chamstwo 14.07.11, 22:06 Ludzie którzy pracują fizycznie są napiętnowani że są życiowymi niedojdami , ich właśnie obarcza się za nie udolność rządzących . Nie dość że nie stać ich na wiele rzeczy to jeszcze wylewa się na nich pomyje , i przypisuje im się alkoholizm ćpanie i niedorozwój. I to właśnie piszą ludzie co uważają siebie za inteligentnych , mądrych zaradnych , nie znających ortografij . Może mi ktoś napisze z tych zaradnych jak można w Polsce uczciwie zarobić żeby godnie żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
ewalongoria Re: Chamstwo pogania chamstwo 14.07.11, 23:15 Dawac d...py władzy, jak Ci, na tym forum wppa napisał: > Ludzie którzy pracują fizycznie są napiętnowani że są życiowymi niedojdami , ic > h właśnie obarcza się za nie udolność rządzących . > Nie dość że nie stać ich na wiele rzeczy to jeszcze wylewa się na nich pomyje > , i przypisuje im się alkoholizm ćpanie i niedorozwój. > I to właśnie piszą ludzie co uważają siebie za inteligentnych , mądrych zaradn > ych , nie znających ortografij . > Może mi ktoś napisze z tych zaradnych jak można w Polsce uczciwie zarobić żeby > godnie żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
ewalongoria Re: Chamstwo pogania chamstwo 14.07.11, 23:18 ewalongoria napisała: I jeszcze krasc, oszukiwac, nie miec żadnych zasad, ni przyzwoitości. > Dawac d...py władzy, jak Ci, na tym forum > > wppa napisał: > > > Ludzie którzy pracują fizycznie są napiętnowani że są życiowymi niedojdam > i , ic > > h właśnie obarcza się za nie udolność rządzących . > > Nie dość że nie stać ich na wiele rzeczy to jeszcze wylewa się na nich p > omyje > > , i przypisuje im się alkoholizm ćpanie i niedorozwój. > > I to właśnie piszą ludzie co uważają siebie za inteligentnych , mądrych > zaradn > > ych , nie znających ortografij . > > Może mi ktoś napisze z tych zaradnych jak można w Polsce uczciwie zarobić > żeby > > godnie żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Chamstwo pogania chamstwo 14.07.11, 23:18 ewalongoria napisała: > Dawac d...py władzy, jak Ci, na tym forum > Czyli do dających należysz, skoro jesteś na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Chamstwo pogania chamstwo 14.07.11, 23:16 Zapytaj Kaczora, on ma receptę na wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
aaannemarie Audycja Wojewódzkiego i Figurskiego przerywana ... 15.07.11, 00:07 Spoty są idiotyczne i demagogiczne. Natomiast, fakt, że masa ludzi każdego zajęcia się chwyta, nie jest tylko polską bolączką, lecz całej Europy w tej chwili. Wielu młodych jeździ po świecie za chlebem (słynni "milleuristi", czyli młodzi pracujący za 600-1000 € i na krótkich kontraktach we Włoszech). Nie ma na to w tej chwili złotego lekarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Audycja Wojewódzkiego i Figurskiego przerywan 03.08.11, 15:21 W trakcie reklamy beda komentowac? Podczas wlasnej audycji nie jest juz na zywo! Odpowiedz Link Zgłoś