chronski 21.08.11, 09:13 To koniec starego durnia. Durnia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robert6_666666 Libia. Powstańcy zajęli część Trypolisu, wielu ... 21.08.11, 10:03 tym razem ten wsciekly pies sie mam nadzieje nie wywinie Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Re: Libia. Powstańcy zajęli część Trypolisu, wiel 21.08.11, 10:05 Smutni jestescie , chlopcy...-Nie wiecie ,o czym piszecie , a zabieracie glos. Odpowiedz Link Zgłoś
pioter-85 Re: Libia. Powstańcy zajęli część Trypolisu, wiel 21.08.11, 10:34 kaszebe12 napisał: > Smutni jestescie , chlopcy...-Nie wiecie ,o czym piszecie , a zabieracie glos. A ty oczywiście wiesz. Wracaj do mamusi i nie brudź klawiatury. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Re: Libia. Powstańcy zajęli część Trypolisu, wiel 21.08.11, 11:07 Nie musisz mnie obrazac ,mlody czlowieku ,zwlaszcza , ze ladnie ujales sedno tematu...-"tajemnica wiary -euro i dolary". - Jestem na tyle dobrze wychowany , ze zabieram glos tylko w tematach ,o ktorych COS wiem. Pozwol ,ze zadam tobie kilka prostych pytan... -Kim sa owi "rebelianci",czy "powstancy",kto ich reprezentuje ? - Jaki byl poziom zycia przecietnego Libijczyka przed ,tzw , powstaniem ? -Kto dostarcza powstanciom zarcie , bron i kase ? -Dlaczego ? -Dlaczego dokonano otwartej AGRESJI na Libie ?-Chyba nie wierzysz w humanitarne bombardowania i "ochrone ludnosci cywilnej "? -Kto zarobi na libijskiej ropie , na libijskim centralnym banku ? -Syria ,a Libia...-ONZ oswiadczylo ,ze nie ma srodkow,by interweniowac w Syrii. -Dlaczego ? -Przeciez ,tam wlasnie ,urzadzana jest mordownia. -Dlaczego Kadafi MUSI zginac ? Odpowiedz Link Zgłoś
robert6_666666 [...] 21.08.11, 11:35 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
robert6_666666 usuniecie posta 22.08.11, 00:35 uprzejmie prosze o wyjasnienie czemu usunieto mojego posta z godziny 11.30? jakie "prawo lub regulamin zlamalem" ? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka_dziwaczka_czyli_dziwna niech żyje Muammar Kaddafi! 21.08.11, 16:22 Niech żyje Muammar Kaddafi! Niech żyje Muammar Kaddafi! Niech żyje Muammar Kaddafi! Niech żyje Muammar Kaddafi! Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 ...Zwycięzca kolonializmu i neokolonializmu! 21.08.11, 17:25 kaczka_dziwaczka_czyli_dziwna napisał: > Niech żyje Muammar Kaddafi! > Niech żyje Muammar Kaddafi! > Niech żyje Muammar Kaddafi! > Niech żyje Muammar Kaddafi! > Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 ..."Tylko" moralny? Aż moralny! 21.08.11, 17:27 ubiquitousghost88 napisał: > kaczka_dziwaczka_czyli_dziwna napisał: > > > Niech żyje Muammar Kaddafi! > > Niech żyje Muammar Kaddafi! > > Niech żyje Muammar Kaddafi! > > Niech żyje Muammar Kaddafi! > > Odpowiedz Link Zgłoś
robert6_666666 Re: niech żyje Muammar Kaddafi! 21.08.11, 21:14 zwlaszcza, ze juz tylko pare dni bedzie zyl.... i to jest wlasnie piekne:-) na mojej prywatnej liscie mam jeszcze oprocz tego pustynnego szczura - Kima, Castro, Chaveza, Assada, Putina ... bede skreslal w miare postepow cywilizowanego swiata... Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Re: niech żyje Muammar Kaddafi! 21.08.11, 21:18 ...swiat wedlug Rothschildow ? Odpowiedz Link Zgłoś
robert6_666666 Re: niech żyje Muammar Kaddafi! 22.08.11, 00:32 Nie wiem, nie znam zadnych Rothschildow. Ty ich najwyrazniej dobrze znasz to moze o nich opowiedz... doglebne studium paranoi jest zawsze interesujace poznawczo.. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 To jest zenujace... 22.08.11, 17:01 Moze ,jednak , wlaczysz opcje "Myslenie" , miast wypisywac oczywiste bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś