sakral 25.08.11, 09:06 nie tylko Edmund Klich gra tą kartą. po 10 kwietnia Jarosław Kaczyński nabił dużo procentów na śmierci najbliższych. w polityce nie ma miejsca na czułości. śmierć też można dobrze sprzedać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grisza14 Czy Klich to czlowiek MAK-u i SOWA? 25.08.11, 09:21 Jak nie jedno, czy drugie to z pewnoscia czlowiek radziecki. Ale mam do niego zaufanie, bo wykreowala go pewna gazeta i koncern medialny. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Przez Smoleńsk do Senatu 25.08.11, 09:54 Senat i Sejm bedzie niebawem miejscem sabatow hien cmentarnych. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-bankrut Rzeczowy fachowiec 25.08.11, 10:36 Edmund Klich dał się poznać jako rzeczowy fachowiec, nie ulegający naciskom (Miller) , a to w dzisiejszej Polsce rzadka cecha wśród polityków. Ma moje pełne poparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
lukilukk Re: Przez Smoleńsk do Senatu 25.08.11, 10:39 Liczy się pularność!! To tani chwyt PiS aby zdobyć jak najwięcej mandatów. Pan Klich, pani Gosiewska, agent Tomek.... Chętnie wzięliby na listy Koziołka Matołka, Misia Uszatka czy Kaczora Donalda (ups tego ostatniego może nie bo się źle kojarzy). Niestety to postaci fikcyjne a i dzieci głosu nie mają, no chyba że babcia pozwoli postawić krzyżyk na agenta Tomka. Jarek mówił wczoraj że ten pan kandyduje bo szczególnie podoba się paniom. Ojjj ja myślę, że niektórym panom również :) Wykopać to szemrane towarzystwo na zbity pysk!! Za takie zagrywki również PO powinno iść do piachu. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Przez Smoleńsk do Senatu 25.08.11, 10:55 lukilukk napisał: > no chyba że babcia pozwoli postawić krzyżyk na agenta Tomka. Pozwoli, pozwoli postawić krzyżyk na agencie Tomku. Odpowiedz Link Zgłoś