Dodaj do ulubionych

Sobecka wierzy w cuda

27.08.11, 07:14
babsztyl powinien najwyzej startowac w "biegu moherow" do Rydzyka....
Obserwuj wątek
    • 0721x Re: Sobecka wierzy w cuda 27.08.11, 07:59
      ma rację już widomym cudem było że to pomiotło weszło do sejmu cud może się
      powtórzyć i tu powinien wkroczyć episkopat z wnioskiem o natychmiastową beatyfikację
      santo subito!
    • grastep00 Sobecka wierzy w cuda 27.08.11, 08:32
      EUREKA!
      Moze ten prymityw namaszczony przez Rydzyka wreszcie zniknie. To kompromitacja dla polskiego parlamentu,ze zasiadaly w nim takie bezmózgowia,
      • koloratura1 Nie przesadzaj! ;) 27.08.11, 08:51
        grastep00 napisała:

> Moze ten prymityw namaszczony przez Rydzyka wreszcie zniknie. To kompromitac
        > ja dla polskiego parlamentu,ze zasiadaly w nim takie bezmózgowia,

Co do bezmózgowia i kompromitacji - należałoby w ogóle zabronić kandydowania członkom PiS.
        Pozostali, to - niby - dużo lepsi od Sobeckiej?
        • gazo-ropo-mozgi Re: Nie przesadzaj! ;) 27.08.11, 22:47
          Macie tu kur.. pisowskie swojego "wodza", gnojki,juz nawet nie wiem jak was sucze syny nazwac!!!!
          Jaroslaw Kaczynski-Wnuk Ruskiego oficera,syn slugusa PZPR i Wladzy Ludowej

Matka komunistyczny cenzor,aktywista na studiach,doktor nt. systemów pracy w ustroju komunistycznym,doktorant Stanisław Ehrlich z katedry Prawa Radzieckiego,jedyny nie internowany"działacz",jedyny nie posiadający teczki UB[TW], przekręty finansowe,wielokrotnie karany sądownie kłamca -Jarosław Kaczyński. Bracia Swiaczkowscy [tak ci sami co skazywali Polskich patriotów]wujostwo,Julia Brystgier [tak to ta co na przesłuchaniach Akowców przycinała im jadra szuflada]przyjaciółka domu
          • koloratura1 Re: Nie przesadzaj! ;) 28.08.11, 10:07
            gazo-ropo-mozgi napisał:

> Macie tu kur.. pisowskie swojego "wodza", gnojki, (...)

OK, tylko czemu do mnie kierujesz te słowa?

• zdybka Sobecka wierzy w cuda 27.08.11, 08:41
      No to Sobecka ma pozamiatane,sprawiedliwosc istnieje.
    • sakral Sobecka wierzy w cuda 27.08.11, 08:59
      czy posłanka Sobecka ma wygląd lalki Barbie czy kobity po
      przejściach nie ma żadnego znaczenia.

ta cała formacja PiS - Radio Maryja to nie moja bajka.
      ale po ludzku żali mi posłanki Anny Sobeckiej.

nauczka dla polityków:
      łaska pańska na pstrym koniu jeździ
    • wuk4 Ja też wierzę w cuda 27.08.11, 09:08
      i uważam, że fakt, że JarKaczyński wywalił Sobecką na 18. miejsce to już zwiastun cudu. Jak Sobecka wyleci z polityki, to już będzie cud Boży dokonany.

Nie obchodzi mnie styl ubierania się czy fryzura p. Sobeckiej. Wkurza mnie tylko to, że ona zachowuje się jak nieomylna w kwestiach wiary, moralności i rości sobie prawo do obrażania ludzi i kontrolowania ich życia (również tych, którzy nie przyznają się do Jedynozbawczego Kościoła Rydzyka). Dlatego lepiej, żeby prowadziła kółko różańcowe, niż przemawiała w Sejmie. Amen.
    • moramarth Poziom "dziewiczego radia" 27.08.11, 09:30
      1zorro-bis używając takiego języka niczym nie różni się od jadu "radiomaryjnych" propagandzistów, a więc de facto wpisuje się w tę "polaczkowatą" wojenkę rodzinną. Jak widać plemienność kwitnie w narodzie i daleko jej do skonu.
    • 6.smiech Sobecka wierzy w cuda 27.08.11, 09:32
      Jak bym tak wygladal i byl taki madry jak ona (i zreszta reszta pisdzielcow) to nie tylko ze bymwierzyl w cuda ale i zakladal majtki zamiast na tylek to na glowe gdzie by bardziej pasowaly. Poza tym to cos mnie sie wydaje ze to jej przesuniecie swiadczy o rozgrywkach
      miedzy JAroslawem Wielkim i Odwaznym a o. Sromotnikiem. Nie chce tu starszyc JArkacza
      ale muchomor z nim wygra jesli sie beda zrec.
      • zdybka Re: Sobecka wierzy w cuda 27.08.11, 09:38
        6.smiech napisał:

> Jak bym tak wygladal i byl taki madry jak ona (i zreszta reszta pisdzielcow) to
        > nie tylko ze bymwierzyl w cuda ale i zakladal majtki zamiast na tylek to na gl
        > owe gdzie by bardziej pasowaly. Poza tym to cos mnie sie wydaje ze to jej przes
        > uniecie swiadczy o rozgrywkach
        > miedzy JAroslawem Wielkim i Odwaznym a o. Sromotnikiem. Nie chce tu starszyc JA
        > rkacza
        > ale muchomor z nim wygra jesli sie beda zrec

Ja stawiam na sromotnika !!!
    • nchyb Re: Sobecka wierzy w cuda 27.08.11, 09:47
      >> Sobecka wierzy w cuda

a co jej innego zostało?
      • nowy-trend Re: Sobecka wierzy w cuda 27.08.11, 11:29
        zgadzam się na jej miejscu też bym sięgnął to tej czarodziejskiej skrzynki a przy okazji wyraził życzenie wytypowania szóstki w totku lub innej loterii.
    • mieszkaniec_wszechswiatow religie i nacjonalizm - kule u nóg Ludzkości !!!!! 27.08.11, 10:15

b/k
    • ryszard-34-dwa Sobecka wierzy w cuda 27.08.11, 12:35
      No nareszcie JarKacze mają dosyć tej działaaczki w swoim gronie
      ale ono tego nie zrozumiało jeszcze bo świętość przyćmał jej rozumek.
      • gazo-ropo-mozgi Wprowadzic zakaz staru tej LOCHY !!! 27.08.11, 13:40
        Ten swinski ryj, parszywa pisowska menda obraza nie tylko rozum ludzki, ale nawet najmniejsze poczucie estetyki.Obrzydliwe scierwo,jaka jest ta LOCHA zasluguje tylko na utylizacje.
        • gazo-ropo-mozgi Ta locha i kaczor i nic wiecej nie trzeba... 27.08.11, 22:47
          Macie tu kur.. pisowskie swojego "wodza", gnojki,juz nawet nie wiem jak was sucze syny nazwac!!!!
          Jaroslaw Kaczynski-Wnuk Ruskiego oficera,syn slugusa PZPR i Wladzy Ludowej

Matka komunistyczny cenzor,aktywista na studiach,doktor nt. systemów pracy w ustroju komunistycznym,doktorant Stanisław Ehrlich z katedry Prawa Radzieckiego,jedyny nie internowany"działacz",jedyny nie posiadający teczki UB[TW], przekręty finansowe,wielokrotnie karany sądownie kłamca -Jarosław Kaczyński. Bracia Swiaczkowscy [tak ci sami co skazywali Polskich patriotów]wujostwo,Julia Brystgier [tak to ta co na przesłuchaniach Akowców przycinała im jadra szuflada]przyjaciółka domu
    • henryk_49 Sobecka wierzy w cuda 28.08.11, 01:03
      Zwracam się do młodych i naprawdę wykształconych z propozycją - zorganizujcie się i zakończcie ten chocholi taniec staruszków . Załóżcie partię np. " 65+" t. zn. partię dla ludzi urodzonych w 1965r. i później. Inaczej te stare repy, trzymające się władzy jak rzep psiego ogona i kłócące się o to kto ma rację ( we wszystkich tematach) , czy ten co siedział, czy ten co nie siedział i praktycznie nic nie robiące poza urządzaniem siebie i własnych rodzin, tak was urządzą że na stare lata kit z okien zjadać będziecie, a w skrajnych wypadkach o eutanazję prosić. W moim zamyśle partia taka powinna skupiać ludzi młodych, bez względu na ich światopogląd, bez względu na sympatie polityczne. Nie ważne , czy ktoś jest sympatykiem SLD, PO, PiS, czy PSL. Nie bójcie się, dacie radę. Żaden 50- letni staruszek , nie dorówna ani energią ani intelektem 35-latkowi. Jeśli w tym wieku nie ma się odpowiedniego rozumu, doświadczenia i wiedzy, to się już tego mieć nie będzie, choć by się i 100 lat żyło. Wybory za pasem, brak czasu na powołanie takiej partii do życia i odegranie jakiejkolwiek politycznej roli, ale czy naprawdę nic nie możemy zrobić? Możemy i to dużo ! " MOŻEMY , W ZGODZIE ZE SWOIMI SYMPATIAMI POLITYCZNYMI, GLOSOWAĆ NA LUDZI MŁODYCH, nie obciążonych bagażem i doświadczeniami przeszłości, bez ryzyka że mogą być szantażowani. Ci młodzi ludzie zasiadający w parlamencie , powinni być w stanie się zorganizować we własnym i przyszłości kraju , interesie i powołać do życia partię zabezpieczającą rozwój i przyszłość młodego pokolenia.
    • abdank27 Sobecka wierzy w cuda 30.08.11, 22:52
      Jak tak patrzę na panią Sobecką, to też wierzę w cuda. Gdyby nie cud, dawno by ją z Sejmu pogonili :)
    • totapis500 Sobecka wierzy w cuda 22.11.11, 18:53

Czy ta krowa szaleju się nażarła,że prawi takie dyrdymały.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka