Dodaj do ulubionych

Kaczyński w przebraniu baranka

02.09.11, 21:16
Pani Dominika czuwa, na posterunku, Kto jeszcze "grzeje kompa", aby skomentować? Kogo wydelegowano "na front" tłumaczenia Polakom, co dla nich dobre, kto powinien rządzić?
Obserwuj wątek
    • aussie1inc Kaczyński w przebraniu baranka 02.09.11, 21:17
      Jesli teraz ktokolwiek da sie nabrac na lagodnosc Kaczynskiego, to to jest tylko i wylacznie jego wina. Osobnik taki powinien natychmiast udac sie do lekarza, najlepiej psychiatry i zaczac sie leczyc, choc trzeba przyznac ze z glupoty trudno wyjsc.
      • marzeka1 Re: Kaczyński w przebraniu baranka 02.09.11, 21:29
        Nie mam zamiaru głosować ani na PIS, ani na PO, ale śmieszne, po prostu śmieszne są te "kacze" obsesje "niezależnych" dziennikarzy z Czerskiej. Teraz tylko głosu nawiedzonego i zapienionego Kuczyńskiego brakuje.
        • robokopo Re: Kaczyński w przebraniu baranka 02.09.11, 23:30
          marzeka1 napisała:

> Nie mam zamiaru głosować ani na PIS, ani na PO, ale śmieszne, po prostu śmieszn
          > e są te "kacze" obsesje "niezależnych" dziennikarzy z Czerskiej. Teraz tylko gł
          > osu nawiedzonego i zapienionego Kuczyńskiego brakuje.

Wzruszające wyznania, na kogo masz zamiar głosować, a na kogo nie. Naprawdę ja się wzruszyłem i każdy się wzruszy, kto to przeczyta. Ty jesteś taka wiarygodna, taka stonowana, tak się znasz, tak wiesz, że aż powinnaś zostać wyrocznią z Teb i orzekać, czy ktoś dobrze widzi, czy źle, bo przecież to wszystko nieprawda, to złe duchy, to spisek na jednego jedynego prawdomównego, moralnie wzmożonego zbawiciela Polski, Europy, co tam! świata! Bez niego apokalipsa, potop, zgliszcza, Sodoma i Gomora.
          • prosatis Re: Kaczyński w przebraniu baranka 02.09.11, 23:44
            Z tego co piszesz wynika, że masz chyba na myśli nasze słońce Peru, Mojżesza, który nas prowadzi na Zieloną Wyspę, premiera, którego nam wszyscy zazdroszczą itd
            • zbychuk Re: Kaczyński w przebraniu baranka 03.09.11, 04:51
              "Slonce Peru" jest nazwa najwyzszego odznaczenia w Peru. Jakbys sie czul jakby ktos wysmiewal Orla Bialego?
              Na zielonej wyspie wciaz jestesmy (ten termin oznaczal ze dochod narodowy rosnie)
              Mojzesz to byl zart (powiedziany ze smiechem!)
            • 123jna Re: Kaczyński w przebraniu baranka 03.09.11, 08:21
              prosatis - no wszyscy nam premiera moze nie zazdroszcza - ale podziwiaja i traktuja jak kogos na swoim, zachodnim poziomie. Przypomina i zachowuje sie jak normalny czlowiek, w miare inteligentny i majacy dobra kindersztube. Bo ci co tak wiele o niej mowili (znaja slowo!!!) nie potrafia wystapic na prawdziwych "salonach", nawet nie wiedza, ze to obciach dzis calowac kobiety (slinic je) po raczkach. To wstyd w czasach rownouprawnienia i wschodni obyczaj.
              • paputekonly Baranek... W brudnych butach, wymiętym garniturze 04.09.11, 05:09
                .. z popsutym uzębieniem.. zamawiający herbatę w kafejce Parlamentu Europejskiego herbatę przez tłumacza..

fotoforum.gazeta.pl/photo/0/sh/ed/fwtw/eLZQVVCynuzPfCVLcX.jpg

"Partia jest szaleństwem wielu, dla korzyści nielicznych"
                "Party is the madness of many, for the gain of a few."
                Jonathan Swift
        • balcerek_jozef Re: Kaczyński w przebraniu baranka 02.09.11, 23:41
          no coż... kiełbasa wyborcza opłacana przez jedną słuszną partyję
        • nerwus0 Re: Kaczyński w przebraniu baranka 03.09.11, 10:11
          Cóż, głupota bywa zaraźliwa. Dziennikarze też zapadają na symptom prezia.
          Kaczor nie musi się przebierać.
          Jest baranem.
      • prosatis Re: Kaczyński w przebraniu baranka 02.09.11, 23:48
        Często wysyłasz Kaczyńskiego do psychiatry. Czy to nie jest przypadkiem obsesja ? Może sam powinieneś skorzystać z usług lekarza tej specjalności ?
        • 111111l Re: do prosatis 03.09.11, 08:05
          uwazasz ze wypowiedzi kaczynskiego ( skrzydlo moglo byc podpilowane pilnikiem) nie kfalifikuja na badania u lekarza??????
          • lechu733 Re: do prosatis 03.09.11, 09:17
            Po pierwsze Kaczyński nie mówił, że skrzydło było podpiłowane pilnikiem. Więc to twoje urojenia, więc musisz iść sam do lekarza. Ale wcześniej sprawdź czy nie "kfalifikujesz" się na pomoc polonisty.
          • nerwus0 Re: do prosatis 03.09.11, 10:28
            111111l napisał:

> uwazasz ze wypowiedzi kaczynskiego ( skrzydlo moglo byc podpilowane pilnikiem)
            > nie kfalifikuja na badania u lekarza??????
            Zsumować te jedynki to będzie twoje IQ?
            Przed "że", zawsze przecinek,
            a to poczytaj:
            portalwiedzy.onet.pl/104824,,,,kwalifikowac,haslo.html
        • nerwus0 Re: Kaczyński w przebraniu baranka 03.09.11, 10:33
          Tu masz swojego prezia z miną spłakanego kretyna. To nie obraza, to diagnoza.
          www.youtube.com/watch?v=mykNm2iNuPc
          • paputekonly Koniec z subtelnością.. To nie baranek-to baran.. 04.09.11, 05:15
            .. do n-tej potęgi..

fotoforum.gazeta.pl/photo/0/sh/ed/fwtw/eLZQVVCynuzPfCVLcX.jpg

"Partia jest szaleństwem wielu, dla korzyści nielicznych"
            "Party is the madness of many, for the gain of a few."
            Jonathan Swift
      • rudydon Re: Kaczyński w przebraniu baranka 03.09.11, 09:47
        ...na naszym odziale zamknietym nikt nie zaglosuje na wrednego Kaczora my wszyscy popieramy Donka , bo obiecali nam napuscic wody do basenu i skoki na glowke nie beda juz takie bolesne.
      • oghana7 Re: Kaczyński w przebraniu baranka 03.09.11, 15:25
        to nie glupota ,to tylko genetyczna potrzeba destrukcji i diabelska podlosc .
    • blublax Kaczyński w przebraniu baranka 02.09.11, 21:23
      Pani Wielowieyska!

Zaczyna Pani swoją wypowiedź od kłamstwa. Kaczyński powiedział że gdyby kontynuować jego politykę to DZIŚ mielibyśmy nadwyżkę budżetową w wysokości kilku (6 lub 8 mld, nie pamietam dokładnie). To oczywiście spekulacja, można się kłócić o metodologię takich wyliczeń, może Kaczyński ma solidne podstawy by tak mówić, może nie, mam za mało danych żeby o tym rozstrzygnąć i Pani też. Ale Pani nie interesuje co Kaczyński powiedział. Pani zwyczajnie kłamie, żeby móc zarzucić kłamstwo Kaczyńskiemu. Reszta tekstu to właściwie same podobne "manipulacje", nie chce mi sie wymeniać bo musiałbym napisać artykuł dłuższy od tego Pani autorstwa.
      • pis_busters Re: Co robi Kłamczyński ? Kłamie. Jak zwykle... 02.09.11, 21:51
        Co robi Kłamczyński ? Kłamie. Jak zwykle...
        • blublax Re: Co robi Kłamczyński ? Kłamie. Jak zwykle... 02.09.11, 22:53
          Może jakiś przykład kłamstwa Kaczyńskiego, chociaż jeden. Z tej konkretnej rozmowy z Gawryluk i Godlewskim.
          • pis_busters Re: Oglądałem w tym czasie debatę na TVN. 02.09.11, 23:45
            Oglądałem w tym czasie debatę na TVN. Ponieważ wiem, że Kłamczyński ciągle kłamie więc szkoda czasu na jego oglądanie.
            • blublax Re: Oglądałem w tym czasie debatę na TVN. 03.09.11, 00:38
              typowa rozmowa z antypisowskim szajbusem, nie wiesz, nie oglądałeś, ale piszesz ze kaczynski kłamie bo tak ci kazali w smsie
              • zbychuk Re: Oglądałem w tym czasie debatę na TVN. 03.09.11, 04:49
                Nie masz racji. Ja zachowalem sie tak samo. Nie wiem czy Kaczynski w tym programie klamal. Ale poprzednio klamal wielokrotnie, przekrecal i znieksztalcal historie, obrazal ludzi i insynuowal najgorsze rzeczy swoim przeciwnikom. Dlaczego mam go sluchac ponownie, dlaczego mam wirzyc w cokolwiek mowi. Zeby nie bylo watpliwosci - jestem zwolennikiem PO, ale toleruje (choc nie zgadzam sie) zarowno Marka Jurka, jak i SLD. PiS i Kaczysnki to nie jest normalna partia, to grupa klamcow i oszustow. Ludzi, ktorzy dla wladzy zrobia wsztystko. PiS jest niechlubnym wyjatkiem na mapie politycznej Polski.
          • 123jna Re: Co robi Kłamczyński ? Kłamie. Jak zwykle... 03.09.11, 08:25
            blublax sam Kaczynski jest juz klamstwem, udaje baranka a jest wilkiem, wprawdzie nie posiada pieknych wilczych oczu (oj ladne sa wilkow oczy - zielone, ach) ale wilcze, szczerzace sie zeby i pazury wysuniete do ataku (no, moze pistolecik gotowy do strzalu). Jego zyciorys juz jest klamstwem. Sprawdz sobie sam umiesz uzywac komptutera jak widac.
          • jaga.28 Re: Co robi Kłamczyński ? Kłamie. Jak zwykle... 03.09.11, 09:24
            Przykładem kłamstwa Kaczyńskiego jest wyrażanie publicznie oburzenia że ci którzy zarabiają 150 tyś miesięcznie płacą 19% podatku a nie kto inny jak Kaczyński i jego rząd do tego doprowadził zmieniając progi podatkowe niby w trosce o biednych a tak naprawdę dających kasę bogatym. Kaczyński wszystkim obiecuje gruszki na wierzbie ale nie mówi skąd weźmie na to kasę bo gadanie że odbierze bogatym to czysty śmiech. Bogaci jak się zorientują to opuszczą ten kaczoland i wyemigrują zabierając swoje interesy i kasę. Chyba że Kaczyński wzorem SB będzie chciał jak w Korei płn trzymać druty kolczaste na granicach i paszporty Polaków w siedzibie PiS pod nadzorem agenta Tomka. Facet jest po prostu śmieszny i straszny w swoim widzeniu świata i otaczającej go rzeczywistości.
          • nerwus0 Re: Co robi Kłamczyński ? Kłamie. Jak zwykle... 03.09.11, 11:21
            blublax napisała:

> Może jakiś przykład kłamstwa Kaczyńskiego, chociaż jeden. Z tej konkretnej rozm
            > owy z Gawryluk i Godlewskim.

Mam. Nie akurat z tej rozmowy, ale z innego wystąpienia.
            "Nigdy nie będę premierem jeżeli mój brat zostanie prezydentem"
            Masz już sklerozę? Ja nie.
      • ypsyl0n Re: Kaczyński w przebraniu baranka 03.09.11, 08:13
        Kto pamięta, że sławna obniżka podatków weszła w życie w 2009 roku.
        Na samym początku kryzysu finansowego! To prezes także przewidział?
        Kontynuacja polityki PiS (brak zrównoważonego budżetu w okresie wyjątkowej światowej koniunktury oraz nawoływanie do poluzowania polityki fiskalnej na początku kryzysu) mogła doprowadzić do kryzysu typu greckiego, a nie nadwyżki budżetowej.
        Ale prezes może rzeki zawracać więc co tam drobne 6-8 miliardów nadwyżki w czasie kryzysu.
        Jak zechce może powiedzieć i 16-18. Pelikanów wkoło pełno.
    • drmuras Gęś nie kuma 02.09.11, 21:55
      Że obniżenie składki rentowej oraz wprowadzenie ulgi na dzieci dało Polakom bodziec finansowy który znalazł swoje odzwierciedlenie na rynku w postaci konsumpcji. Ekonomiści wskazują na ten czynnik jako jeden z tych które uratował rynek przed zapaścią . Wielowiejska pewnie podobnie jak Żakowski uważa że lepiej podnieść podatki żeby sprawiedliwiej rząd dzielił. Oczywiście podnieść podatki innym sobie nadal zachować 50 % koszty uzyskania przychodu .
      Co za gęś ...
      • nerwus0 Re: Gęś nie kuma 03.09.11, 11:28
        drmuras napisał:

> Co za gęś ...

Mówisz o sobie, oczywista oczywistość.
    • ak102 Kaczyński w przebraniu baranka 02.09.11, 21:58
      Ekonomisci bardzo często sie myla. Pamietam jak mowili, ze nie mozna jednocześnie podwyzszac pensji i obnizac podatkow. Donald Tusk wyjasnil im wtedy, ze jezeli tak uwazają, to nie znają sie na ekonomi. Jednak dzisiaj Kaczynski mnie przekonał. Mam wrazenie, ze Tusk chce wygrac wybory tylko po to, ze miec kasę na nowe adidasy i piłkę, a Kaczynski rzeczywiście chce zmienić nasz kraj. Ja nie mam zamiaru czekać na zmiany do roku 2030, tak jak chce Boni. Czlowiek to nie żółw i nie zyje 300 lat.
      • zbychuk Re: Kaczyński w przebraniu baranka 03.09.11, 04:54
        Zastanawiam sie sie czy jestes dzialaczem PiS-u z nadzieja na stanowisko, czy po prostu masz klopoty z mysleniem logicznym. SKAD PiS wezmie pieniadze na te pomysly? Jak ma to zrealizowac w czasach kryzysu jesli w czasach prosperity tego nie zrobil?
    • czesio48 Głupia 02.09.11, 22:10
      babo piszesz by się przypodobać mocodawcom, czy warto.
    • xzyzx Re: Kaczyński w przebraniu baranka 02.09.11, 22:10
      A są tacy. Niezależna.pl
    • kibol_antystec wyborcze pieprzenie słabego pismaka 02.09.11, 22:19
      iti patataj!!
    • aleydis Kaczyński w przebraniu baranka 02.09.11, 22:34
      Ludzie musieliby byc ekstremalnie głupi, żeby się kolejny raz dać nabrac na metamorfozy JK, tego oszusta i kłamcy, oby to byl jego bój ostatni
    • centurionone Jaka debata ??? To był wywiad !!!!!!!!!! 02.09.11, 22:52
      Debata na remis. Gawryluk ładne nogi. Pan Prezes - dla wszystkich coś da.
      Mdławo i bezboleśnie.
      Nuda.
    • trajkotek zasłuchana w głos Kaczora, Gęś sową się stała 02.09.11, 23:27
      zasłuchana w głos Kaczora, Gęś sową się stała
      wzrokiem sowim, w ciemnościach
      bez ubrania ujrzała
      bohatera swego
      nagiego
      - dla niej porzucił przebranie baranka...
      zastygła wpatrzona w swojego kochanka
      "ech, wybrać sie z takim na MAŁĄ wycieczkę ..."
      ... ale do podróży trza mieć przecież teczkę ...
      małomiasteczkowa Gąska czarno przyszłość widzi
      boi się lecz kocha ... i dlatego szydzi.

• nerwus0 @trajkotek, popraw się! 03.09.11, 11:32
        Zaczynasz przynudzać.
        • trajkotek Re: @trajkotek, popraw się! 03.09.11, 11:42

oj tam, oj tam ... Agnieszce sie podobało!
    • balcerek_jozef Kaczyński mówi prawdę 02.09.11, 23:38
      prawda oczki kole ;)
      • pis_busters Re: Podaj choć jeden przykład prawdziwości słów Kł 03.09.11, 00:15
        Podaj choć jeden przykład prawdziwości słów Kłamczyńskiego !
        • trajkotek Re: Podaj choć jeden przykład prawdziwości słów K 03.09.11, 00:51
          nie da sie ... nawet jak omawiał błędy w pisowni Komorowskiego, to perfidnie kłamał, każden wie, że pisze sie bul a nie ból...
          wystarczy zanurkować: bul, bul, bul ...
          • 0721x Re: Podaj choć jeden przykład prawdziwości słów K 03.09.11, 06:55
            polakom należy się więcej mówi nasz ukochany prezes w związku z tym nie tylko będzie
            trzy miliony mieszkań ale na dodatek w każdym pokoju będzie nie tylko pisuar ale i sedes
        • demetria11 Re: Podaj choć jeden przykład prawdziwości słów K 03.09.11, 22:56
          Jest jeden przykład prawdziwych słów p. Kaczyńskiego: "Głosując na Platformę Obywatelską, pomożecie Polsce, pomożecie sobie!" Chociaż od razu dodał, z wrodzoną skromnością, że to było przez pomyłkę :)
    • nowy-trend Kaczyński w przebraniu baranka 02.09.11, 23:51
      Kaczorek prawdę mówi - czyżby zwiększył dawkę spożywanych prochów?
      • asperamanka Re: Kaczyński w przebraniu baranka 03.09.11, 00:00
        Hehe, bo to już Doktor Goebbels mawiał, że najlepszym kłamstwem jest prawda, odpowiednio przekazana, a Kaczorek oczytany jest, i zna dzieła klasyków, zwłaszcza tych, na których się wzoruje ;-)
    • mroowa49 prezes przemówił ludzkim głosem! - news dnia 03.09.11, 00:14
      Wielka ekscytacja bo prezes przemówił ludzkim głosem. To był żenujący spektakl bezradności i niekompetencji dziennikarskiej, prezes mógł mówić wszystkie banialuki, jak długo chciał i co chciał. Nieprzygotowanie merytoryczne pani Gawryluk było żenujące ale i tak dzielnie walczyła, żeby dorwać się do głosu, nie tylko z prezesem ale i tym panem obok (podobno też dziennikarzem). Co to właściwie było?! Polsat zrobił psikusa TVN ale na jakim poziomie, na Boga?
    • wojtekd38 Kaczyński w przebraniu baranka 03.09.11, 04:16
      Ten monolog JK jest po prostu przerazajacy. Wszystkim sie nalezy i basta. Facet przypomina tow Wieslawa mentalnie i fizycznie. Jak takie COS moze byc traktowane powaznie ??? Kazdemu cos milego.
      • zbychuk Re: Kaczyński w przebraniu baranka 03.09.11, 04:58
        Jak sluchalem (pierwsze 5 minut, bo nie wytrzymalem) ze temu sie nalezy i tamtemu sie nalezy, to pomyslalem ze mi sie np nalezy Ferrari. Czy Kaczynski mi kupi?
        • nerwus0 Re: Kaczyński w przebraniu baranka 03.09.11, 11:39
          Zapisz się do Pis. Polegnij pod Smoleńkiem o świcie. Może coś dostaniesz.
          Przynajmniej miejsce na liście wyborczej.
    • iwano19 Kaczyński w przebraniu baranka 03.09.11, 07:11
      Jarek zapomina,że rządy PiSu przypadły na okres koniunktury światowej gospodarki co jak sądzę nie jest zasługą ani Jarka ani Lecha.Ale pogadać można,zwłaszcza jeśli się sądzi,że większość słuchających to półgłówki.
    • imagistyk Kaczyński w przebraniu baranka 03.09.11, 07:19
      "W jednym lider PiS ma rację: obniżka podatków przeforsowana przez prof. Zytę Gilowską, pomogła nam utrzymać wzrost gospodarczy w najtrudniejszym momencie kryzysu, gdy inne państwa wpadały w recesję. " - Skoro obniżka podatków pomogła to dlaczego nie obnizyć podatków jeszcze bardziej ? Najlepiej do zera. Obniżka podatków( i składki rentowej) była ukłonem PiS-u wobec bogatszych Polaków. Za który oczywiście zapłacą biedni.
    • 123jna Kaczyński w przebraniu baranka 03.09.11, 08:18
      Znow nas oszukuje, uda mu sie to z juz "zbawionym" przez niego. Przypomina sobie czasu dziecietwa i gry w "Takich dwoch co ukradli...." no co ukradli - spokojny i rozwijajacy sie kraj Polakom.
    • acc4 Kaczyński w przebraniu baranka 03.09.11, 08:20
      Jak zabierze się do rządzenia Wielki Sternik Kaczyński (na podstawie wywiadu udzielonego TVP Info i Polsatowi):

1. Stanie na czele rządu, do którego zaprosi na pewno Ziobrę i prawdopodobnie Macierewicza. Nic dodać nic ująć.
      2. Umiędzynarodowi śledztwo smoleńskie. A jak Rosjanie nie wydadzą mu dowodów, których rzekomo nie wydali Tuskowi, bo się tego nie domagał wystarczająco stanowczo, to co? Wypowie im wojnę?
      3. Zrobi audyt, by uporządkować Polskę.
      Do akcji ruszy CBA na czele z Mariuszem Kamińskim, który został zwolniony ze stanowiska wbrew prawu i po zwycięstwie PIS wróci na stanowisko (czyli zmieni się z polityka, który dzisiaj ubiega się o mandat poselski na powrót w urzędnika państwowego). Będziemy widzieć zatrzymanie wszelkich rozpoczętych przez PO inwestycji, w których zaczną grzebać wszelkie możliwe służby i kontrole, żeby wykazać jak to PO kręciła lody. Efekt? Nigdy nie doczekamy się dokończenia zaczętych obecnie budów. Zainwestowane dotychczas środki pójdą na marne. Nowych inwestycji nie będzie, bo kto by je przygotował? Nawet gdyby znalazł się taki co umie, to będzie się bał prowokacji CBA.
      4. Zwinie białą flagę w polityce zagranicznej.
      Czyli zrobi konkretnie co ? O to żadne z dwójki dziennikarzy nie zapytało.
      5. Załatwi rolnikom dopłaty do hektara na poziomie rolników w starej unii.
      Jak to zrobi? Po prostu powie, że tak ma być i tak będzie? I oby było to wyrównanie do poziomu Niemców a nie Portugalczyków.
      6. Załatwi Polakom na Litwie pisownię nazwisk po polsku.
      Po prostu złoży Litwinom wizytę i walnie pięścią w stół. A oni się przestraszą i zrobią to, czego nie zdołali osiągnąć ani Tusk, co nic nie może, ani nawet jego świętej pamięci Wielki Brat-Prezydent Tysiąclecia.
      7. Wpłynie na PZU, by zaspokoiło wszystkie żądania (słuszne czy niesłuszne) armatora żaglowca „Fryderyk Chopin”, założy wielką szkołę pod żaglami dla polskiej młodzieży, zapewni kontrakty wszystkim polskim stoczniom i portom.

Cały ten wywiad świadczył o wielkiej mizerii programowej prezesa i nic dziwnego, że boi się on jak ognia konfrontacji z prawdziwą polityką, o której nie ma zielonego pojęcia, bo jak był premierem, to bardziej interesowały go teczki, śledztwa i prowokacje tajnych służb (czyli walka z układem) niż prawdziwe rządzenie. Ideę solidarnej Polski realizowała liberałka Gilowska (zmniejszając obciążenia najbogatszym), a liberalny Religa opowiadał się za współpłaceniem pacjentów za wizyty lekarskie. Inni ministrowie na wszelki wypadek nic nie robili tylko regularnie występowali u Rydzyka.
      • ju-li1 Re: Kaczyński w przebraniu baranka 03.09.11, 10:24
        @acc4
        Świetne sprawozdanie!
      • kr-ok Re: Kaczyński w przebraniu baranka 03.09.11, 17:54
        Dzięki za kapitalne streszczenie,gdyż osobiście nie oglądałem,ale przewidywałem,iż pan Kaczyński tak właśnie się za prezentuje.Nic nowego nie ma czego żałować jak zwykle ble,ble ,ble.
    • jur56 Kaczyński w przebraniu baranka 03.09.11, 09:09
      R. Kapuściński taką postawę definiował jako postawę "durnia chytrego" i pisał -{"dureń chytry - wszędzie widzi tajemnicze siły , dźwignie , sprężyny " coś w tym jest " , " coś się za tym kryje", ma o wszystkim z góry ustalone opinie , które przez to , że nigdy się nie zmieniają ,
      sprawiają wrażenie jakby je wyssał z mlekiem matki , jakby już się z nimi urodził "}.
    • lechu733 gospodarka a GW 03.09.11, 09:24
      To jedna z podstawowych zasad GW. PO i PIS głosują za obniżeniem podatków. To powoduje mniejsze wpływy do budżetu ale jednocześnie, zwiększa rozwój gospodarczy. Jedno głosowanie, obydwie partie głosują. I jaki z tego morał dla GW? Zadłużenie państwa to wina Kaczyńskiego, większy rozwój to zasługa Tuska. I co z tego, że PO rządzi 4 lata i mogło zmienić wszystko co chciało. Zasada pozostaje niezmienna.
    • padafas Kaczyński w przebraniu baranka 03.09.11, 10:15
      Kto mu buty sznuruje i gacie pierze liftingowiec na wotoksie
    • nerwus0 Janosik Kaczyński 03.09.11, 11:25
      biednym odbierze, bogatym da czy jakoś tak.
      Wsio rawno. Ciemny lud i tak to kupi.
      • trajkotek Re: Janosik Kaczyński 03.09.11, 13:33

dobrze to ująłeś, tak działa mit czrnego bohatera - odpycha i przyciąga jednocześnie, uległa mu Pani Wieloeieyska i inni. Kocha i nienawidzi ...

zasłuchana w głos Kaczora, Gęś sową się stała
        wzrokiem sowim, w ciemnościach
        bez ubrania ujrzała
        bohatera swego
        nagiego
        - dla niej porzucił przebranie baranka...
        zastygła wpatrzona w swojego kochanka
        "ech, wybrać sie z takim na MAŁĄ wycieczkę ..."
        ... ale do podróży trza mieć przecież teczkę ...
        małomiasteczkowa Gąska czarno przyszłość widzi
        boi się lecz kocha ... i dlatego szydzi.
    • nerwus0 trajkotek, nudzisz 03.09.11, 11:56

że też ci się jeszcze chce bawić w obróbkę tekstu, którego i tak nikt nie czyta.
      To zaczyna być nudne. Polowanie na czarownice.
      • trajkotek Re: trajkotek, nudzisz 03.09.11, 13:28

jak to "nikt nie czyta"?
        czytają z uwagą, a nawet czasem usuwają, jako naruszające regulamin, a nie dlatego, że nudne.
    • zdybka Re: Podaj choć jeden przykład prawdziwości słów K 03.09.11, 14:43
      trajkotek napisał:

> POlakom nie POtrzebne łazienki - wystarczy POmpa na PO[
      > /b]dwórku ...PO co kibel, PO co sedes, POtrzebę załatwią [
      > b]PO
      kątnie w zaroślach ...

A po wyborach trajkotku bedzie juz ,POtobie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka