robokopo Kaczyński zwariował... 10.09.11, 19:58 Kaczyński zwariował. Tak długo w oderwaniu od prawdziwego życia, tak długo w towarzystwie uwielbiających go dla posadek klakierów, że wziął i nam zwariował. Przypomnę tylko na marginesie, że to za jego, pożal się Boże, rządów miał chętkę do ufunfowania instytutu tzw. dobrych mediów, tzn. takich, które nie tylko go nie krytykują, ale go ubóstwiają. Inne zapewne czekałyby kary, jak na Węgrzech. Rzygać się chce, jak się tego obrzydliwego obłudnika słucha. Odpowiedz Link Zgłoś
babbler Re: Kaczyński zwariował... 10.09.11, 20:08 robokopo napisał: Przypomnę tylko na marginesie, że to za jego, pożal się Boże, rządów miał chętkę > do ufunfowania instytutu tzw. dobrych mediów, tzn. takich, które nie tylko go > nie krytykują, ale go ubóstwiają. Obecnie nam panujący nie musiał fundować żadnego instytutu a wszelkie media nie tylko go nie krytykują ale wręcz uwielbiają :) Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Kaczyński zwariował... 10.09.11, 21:44 babbler napisał: .....Obecnie nam panujący nie musiał fundować żadnego instytutu a wszelkie media nie tylko go nie krytykują ale wręcz uwielbiają :) Widocznie sobie chłop zasłużył. Odpowiedz Link Zgłoś
p0kraka Re: Kaczyński zwariował... 11.09.11, 02:25 raczej nie - ale byc moze jestes za malo madry by sie domyslec dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
robokopo Re: Kaczyński zwariował... 10.09.11, 22:22 Wiem, w zwichrzonej pisowskiej psychice wszelka krytyka jedynie słusznej "moralnie wzmożonej" partyi to uwielbianie PO. Przepraszam, ale nie kupuję tego. Odpowiedz Link Zgłoś
oghana7 Re: Kaczyński zwariował... 10.09.11, 22:51 co zawieraja 2 koperty z wynikami badan psychicznych jarkacza ,ktorych kaczmarek ma nie ujawniac ? wiadomo ... Odpowiedz Link Zgłoś
babbler Re: Kaczyński zwariował... 11.09.11, 18:51 oghana7 napisała: > co zawieraja 2 koperty z wynikami badan psychicznych jarkacza ,ktorych kaczmare > k ma nie ujawniac ? wiadomo ... Kochanie, a może czas żebyś już zajrzała do swojej koperty z wynikami twoich badań? Odpowiedz Link Zgłoś
babbler Re: Kaczyński zwariował... 10.09.11, 20:14 W II PRL tak to się dzieje, że "zaprzyjaźnione", wiodące media przekształcają się w instytuty...nie trzeba nowych fundować. Odpowiedz Link Zgłoś
asdyx Re: Kaczyński zwariował... 10.09.11, 20:55 jak dlugo bedziecie sie ekscytowac tym debilem prezesem,przecierz to wszystko co sie wokol niego dzieje jest chore jak najgorszy rak. Jedyna recepta jest usuniecie tej gangreny jak to robia chirurdzy skalpelem.Pytanie kto i kiedy odwarzy sie to zrobic,mam nadzieje ze wyborcy posluza sie dlugopisami jak najbardziej wytrawny chirurg skalpelem i bedzie po bolu. Odpowiedz Link Zgłoś
pal666 Re: Kaczyński zwariował... 11.09.11, 06:51 co to za słowo "przecierz" ? Czy chodziło Ci o "przecier" tylko niechcący dopisało Ci się "z" ? Odpowiedz Link Zgłoś
babbler Re: Kaczyński zwariował... 11.09.11, 18:58 asdyx napisał: > jak dlugo bedziecie sie ekscytowac tym debilem prezesem,przecierz to wszystko c > o sie wokol niego dzieje jest chore jak najgorszy rak. Jedyna recepta jest usun > iecie tej gangreny jak to robia chirurdzy skalpelem.Pytanie kto i kiedy odwarzy > sie to zrobic,mam nadzieje ze wyborcy posluza sie dlugopisami jak najbardziej > wytrawny chirurg skalpelem i bedzie po bolu. Całkowicie się z tobą zgadzam. To co się dzieje wokół Jarka i PiSu to jest chore. Przemysł nienawiści czy jak kto woli "polityka miłości" wciąż trwa. Ale przyjdzie czas, że ten przemysł i ta polityka znajdzie się na śmietniku historii. Ten czas nadejdzie niewątpliwie. PS. Bądź konsekwentny i skoro piszesz "przecierz" i "odwarzy" to napisz również"BULU". Odpowiedz Link Zgłoś
robokopo Re: Kaczyński zwariował... 11.09.11, 10:22 "Wyłącz telewizor, włącz myślenie" i w domyśle: "Wyjdzie ci, że tylko PiS to prawda". Wzruszające! Ale mnie nie przekonałeś i bezczelnie stwierdzę także, że jakieś 80% społeczeństwa także nie, więc PiS do władzy się nie dorwie, a tylko o to im chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
babbler Re: Kaczyński zwariował... 11.09.11, 19:02 robokopo napisał: > Ale mnie nie przekonałeś Nie to jest moim zamiarem i jest mi dokładnie obojętne czy cię przekonałem czy nie. PS. A partia tego co to umie "liczyć głosy" to na pewno w ogóle,nigdy w życiu,nie zamierza dorwać się do władzy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
babbler Kaczyński: Niech Michnik nauczy się żyć w demok... 10.09.11, 20:31 Wielkie dzięki za reklamę GPC. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszaniec-zopola Świnia, normalna świnia 10.09.11, 20:43 Nie ma na to zgody. Rozpowszechnianie nieprawdy na temat konkretnej osoby zawsze może naruszyć zarówno dobra osobiste tej osoby, jak i może wpływać na wiele istotnych aspektów życia tej osoby. Może prowadzić do rozpadu związku małżeńskiego, utraty pracy, przyjaciół, zaufania, niechęć innych osób. To co chce zostawić dla sądów Kaczyński to są właśnie te sprawy nieistotne, pozostające w sferze opinii. Jeśli ktoś kogoś nazwie ch.... to z tego nigdy żadna krzywda nazwanemu się nie stała. Ale jeżeli ktoś powie, jak to powiedziano, że Michnik zawłaszczył wszystkie pieniądze, które były przeznaczone na prasę opozycyjną, to ropowszechnianiej takiej opinii nie tylko narusza jego dobra osobiste, ale i krzywdzi go. Powoduje utratę zaufania publicznego, która tak potrzebana jest dzienikarzowi, literatowi i publicyście. Kaczorowi bynajmniejniechodzi o rozpowszechnianie opinii. Opinią negatywną możebyć, ż Michnik jest marnym publicystą. Jakim jest on publicystą to rzecz ocenna i o takie pierdoły się Michnik nie sądzi tylko o szkalowanie go na zasadzie rozpowszechniania kłamstw. Kaczor chce nie wolności opinii, tylko wolności rozpowszechniania kłamstw. Na to nie ma zgody. Zarówno z powodów krzywdy wyrządzanej człowiekowi, jak i z drugiego nie mniej istotnejgo powodu. Kaczor chce tego, żeby mógł już całkiem bezkarnie manipulować mózgownicami Polaków. To jest akurat zaprzeczenie demokracji. To jest faszyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
pal666 Re: Świnia, normalna świnia 11.09.11, 06:49 mieszaniec-zopola napisał: > Kaczor chce tego, żeby mógł już całkiem bezkarnie manipulować mózgownicami Pola > ków. To jest akurat zaprzeczenie demokracji. To jest faszyzm. Czyżby ? nie słyszałem, żeby brał ostatnio jakieś korepetycje na Czerskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
babbler Re: Świnia, normalna świnia 11.09.11, 19:03 pal666 napisał: > Czyżby ? nie słyszałem, żeby brał ostatnio jakieś korepetycje na Czerskiej. :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bernard46 I zgadzam sie z Toba..... 11.09.11, 08:01 a wielu zachowuje sie tak, jak ow z basenu....co powiadal. ze g-----o sie rozpusci w wodzie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
flat-ower Kaczyński: Niech Michnik nauczy się żyć w demok... 10.09.11, 21:30 Niech Kaczyński nie straszy nas faszyzmem. Jego mieksce jest w odosobnieniu za propagowanie faszystowskich koncepcji Państwa! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Hmm..., demokracja a'la wolonaise... 10.09.11, 22:01 Kaczyński: Jeśli wolą wyborców przejmiemy władzę... Nie licz pan na to. Odpowiedz Link Zgłoś
p0kraka Re: Hmm..., demokracja a'la wolonaise... 11.09.11, 02:27 > Kaczyński: Jeśli wolą wyborców przejmiemy władzę... > > Nie licz pan na to. ja bym jednak tego niebagatelizowal. poziom wqu...enia ludzi po kolejnych czterech latach P0pulistow (a nie weim czy potrzebne beda cztery), moze spowdowac samodzielne rzady PiS na co tez licze Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Tobie też to powiem: 11.09.11, 13:24 p0kraka napisał: > ja bym jednak tego niebagatelizowal. poziom wqu...enia ludzi po kolejnych czterech > latach P0pulistow (a nie weim czy potrzebne beda cztery), moze spowdowac samodzielne > rzady PiS na co tez licze Nie licz pan na to. Odpowiedz Link Zgłoś
maxik-g Widzę, że pis zaczął płacić trollom? 11.09.11, 13:56 Fajnie. No to do kosza, bucu. Odpowiedz Link Zgłoś
babbler Re: Widzę, że pis zaczął płacić trollom? 11.09.11, 19:08 maxik-g napisał: > Fajnie. No to do kosza, bucu. Liczysz na towarzystwo? Nic z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
maxik-g Po co? Odpowiada mi moje własne. 11.09.11, 21:06 Nie trzeba mi twojej troski, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
babbler Re: Po co? Odpowiada mi moje własne. 11.09.11, 22:36 maxik-g napisał: > Nie trzeba mi twojej troski, dzięki. Nie ma za co. To nie z powodu troski :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maxik-g Whatever reason i it, I don't care. 12.09.11, 02:09 Kulaj się, płatny pachołku Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
babbler Re: "is it"..., damn touchscreen :p 13.09.11, 09:26 Twoi mocodawcy zaczynają wysyłać smsy z instrukcjami w obcym języku? Tak na bezczelnego? No i jak tu nie wierzyć w kondominium? Odpowiedz Link Zgłoś
babbler Re: Hmm..., demokracja a'la wolonaise... 11.09.11, 19:07 p0kraka napisał: > ja bym jednak tego niebagatelizowal. poziom wqu...enia ludzi po kolejnych czter > ech latach P0pulistow (a nie weim czy potrzebne beda cztery), moze spowdowac sa > modzielne rzady PiS na co tez licze Wiesz - oni żyją w nierzeczywistości. Z realem nie mają żadnego kontaktu. To dopiero będzie jak ten ich matrix szlag trafi... Odpowiedz Link Zgłoś
rodzaj_konta Re: Kaczyński: Niech Michnik nauczy się żyć w dem 10.09.11, 22:08 imie_jaszczomp napisała: > Pytanie. Czy "spieprzaj dziadu" jest wg Pana Prezesa tak wulgarne,że nadaje się > do sądu? Nie, ale "bydło" Bartoszewskiego, "prezydent to ch..." Hołdysa, "LK potrzebuje kuracji" Niesiołowskiego itp. zdecydowanie tak. Przy okazji Niesiołowski o Michniku: "Dla mnie typowym fanatykiem nienawiści i agresji jest Adam Michnik, aczkolwiek niewątpliwie inteligentny. Reprezentuje rodzaj fanatyzmu, którym się najbardziej brzydzę, ponieważ pod pozorami troski o człowieka, o wolność, o demokrację, lansuje twardą antykościelną i antypolską opcję polityczną." :)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwww Re: Kaczyński: Niech Michnik nauczy się żyć w dem 11.09.11, 00:42 rodzaj_konta napisał: , "LK potrzebuje > kuracji" a nie potrzebował ten żydek POPiSowy ? dobrze okreslił tych oszustów z żydoPiSu o. Rydzyk "szambo nigdy nie będzie perfumerią" Odpowiedz Link Zgłoś
babbler Re: Kaczyński: Niech Michnik nauczy się żyć w dem 11.09.11, 19:10 qwww napisał: > rodzaj_konta napisał: > > , "LK potrzebuje > > kuracji" > > a nie potrzebował ten żydek POPiSowy ? > dobrze okreslił tych oszustów z żydoPiSu o. Rydzyk "szambo nigdy nie będzie per > fumerią" A ty nie potrzebujesz? Pomyśl o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
babbler Re: Kaczyński: Niech Michnik nauczy się żyć w dem 11.09.11, 19:09 rodzaj_konta napisał: > Przy okazji Niesiołowski o Michniku: > > "Dla mnie typowym fanatykiem nienawiści i agresji jest Adam Michnik, aczkolwiek > niewątpliwie inteligentny. Reprezentuje rodzaj fanatyzmu, którym się najbardzi > ej brzydzę, ponieważ pod pozorami troski o człowieka, o wolność, o demokrację, > lansuje twardą antykościelną i antypolską opcję polityczną." :))))))))))))))))) > ))))) No niemożliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
oghana7 Kaczyński: Niech Michnik nauczy się żyć w demok... 10.09.11, 22:42 bezczelnosc tego zlosliwego gnoma nie ma granic .michnik poswiecil swoje zycie na walke o wolnosc i demokracje ,a ten tchorz nawet bal sie zapisac do solidarnosci ,bo byl z partyjnej rodziny blisko gierka i to dzieki jego ojcu rajmundowi gierek zostal inzynierem .jak kaczynski wmowil ludziom ,ze to byla rodzina patriotow -moze patriotow z KC PZPR? deklaruje swoja katolickosc ,a dyszy nienawiscia ,checia zemsty i pomawia przeciwnikow o najgorsze rzeczy .to genetyczny szatan . Odpowiedz Link Zgłoś
p0kraka Re: Kaczyński: Niech Michnik nauczy się żyć w dem 11.09.11, 02:29 tak poswiecil zycie ze w wiezieniu pisal sobie listy, podczas gdy inni mieli w tym czasie nerki odbijane od sciezek zdrowia. Gomulka tez siedzial w stalinowskim wiezieniu a to wcale nie znaczy ze jest postacia pozytywna Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Kaczyński: Niech Michnik nauczy się żyć w dem 11.09.11, 10:27 oghana7 napisała: > bezczelnosc tego zlosliwego gnoma nie ma granic .michnik poswiecil swoje zycie > na walke o wolnosc i demokracje ,a ten tchorz nawet bal sie zapisac do solidarn > osci ,bo byl z partyjnej rodziny blisko gierka i to dzieki jego ojcu rajmundowi > gierek zostal inzynierem .jak kaczynski wmowil ludziom ,ze to byla rodzina pat > riotow -moze patriotow z KC PZPR? deklaruje swoja katolickosc ,a dyszy nienawi > scia ,checia zemsty i pomawia przeciwnikow o najgorsze rzeczy .to genetyczny sz > atan . No bo wlasnie tacy przechrzczency jak klamczynski sa najgorsi. Odpowiedz Link Zgłoś
babbler Re: Kaczyński: Niech Michnik nauczy się żyć w dem 11.09.11, 19:13 oghana7 napisała: > bezczelnosc tego zlosliwego gnoma nie ma granic .michnik poswiecil swoje zycie > na walke o wolnosc i demokracje ,a ten tchorz nawet bal sie zapisac do solidarn > osci ,bo byl z partyjnej rodziny blisko gierka i to dzieki jego ojcu rajmundowi > gierek zostal inzynierem .jak kaczynski wmowil ludziom ,ze to byla rodzina pat > riotow -moze patriotow z KC PZPR? deklaruje swoja katolickosc ,a dyszy nienawi > scia ,checia zemsty i pomawia przeciwnikow o najgorsze rzeczy .to genetyczny sz > atan . Skoro już piszesz o rodzinie... A może zainteresuj się z jakiej rodziny twój guru pochodzi? A może lepiej nie, bo ten szok mógłby ci bardzo zaszkodzić. Więc lepiej żyj w błogiej nieświadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
terleo Kaczyński: Niech Michnik nauczy się żyć w demok... 11.09.11, 06:33 NIECH J. KACZYŃSKI NAUCZY SIĘ ŻYĆ W DEMOKRACJI! Niech szanuje Konstytucję III RP! Niech szanuje demokratyczne wybory Polaków! Niech zrozumie, co to jest praworządność! Nich przestanie dekomunizować Polskę! Nie przestanie być ideowym wrogiem spółdzielczości! Niech przyjmie i zrozumie demokratyczny statut "swojej partii"! ITD, ITP. Tego wszystkiego życzę Kaczyńskiemu, bo dobrze życzę Mojemu Krajowi. Odpowiedz Link Zgłoś
babbler Re: Kaczyński: Niech Michnik nauczy się żyć w dem 11.09.11, 19:15 terleo napisał: >Nich przestanie dekomunizować Polskę! No masz. Pewnie powinien KOMUNIZOWAĆ Polskę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
madziapl1 Kaczyński: Niech Michnik nauczy się żyć w demok... 11.09.11, 07:27 Pytanie do wszystkich normalnych Polakow ? Czy blizniaki zawsze musza byc blaznami czy tylko te karzelki. Ja ogladam serial M jak Milosc a wnim autentycznych aktorow blizniakow. Sa normalni i normalnego wzrostu - moze dlatego ? Kaczynscy sa dla Polski jedna z "plag egipskich " Wszystkich tych ktorzy lubia rozpi.dziajstwo, anarchie, dyktature, bezprawie i faszyzm GLOSUJCIE GREMIJALNIE NA PiS a dokladnie na Jaroslawa Kaczynskiego "JA to panstwo a panstwo to JA. Odpowiedz Link Zgłoś
babbler Re: Kaczyński: Niech Michnik nauczy się żyć w dem 11.09.11, 19:16 madziapl1 napisał: > Ja ogladam serial M jak Milosc I wszystko jasne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wels5 Kaczyński: Niech Michnik nauczy się żyć w demok... 11.09.11, 07:38 Jeżeli ktoś zapowiada, że po wygranych wyborach będzie grzebał przy prawie i sądach, to normalnym ludziom powinna już się zapalić czerwona lampka. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis "Przejmiemy wladze"!??? 11.09.11, 08:00 spieprzaj, Ty psychiczny dziadu! Odpowiedz Link Zgłoś
babbler Re: Kaczyński: Niech Michnik nauczy się żyć w dem 11.09.11, 19:59 wels5 napisał: > Jeżeli ktoś zapowiada, że po wygranych wyborach będzie grzebał przy prawie i są > dach, to normalnym ludziom powinna już się zapalić czerwona lampka. Najgorzej jak nienormalny myśli, że jest normalny. Odpowiedz Link Zgłoś
maxik-g Prawda. Święta. 11.09.11, 21:09 > Najgorzej jak nienormalny myśli, że jest normalny. Odpowiedz Link Zgłoś
ms47gw Kaczyński: Niech Michnik nauczy się żyć w demok... 11.09.11, 08:01 Nie każ nas Kaczyńskim - Polacy zasługują na więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
babbler Re: Kaczyński: Niech Michnik nauczy się żyć w dem 11.09.11, 19:18 ms47gw napisał: > Nie każ nas Kaczyńskim - Polacy zasługują na więcej! Nie miej NADZIEJI. Odpowiedz Link Zgłoś
waldi.2 Kaczyński: Niech Michnik nauczy się żyć w demok... 11.09.11, 09:22 Pan redaktor Michnik jest jak niewygodny but, uskwiera, obciera i rani. Wcale nie można w nim chodzić. A tu trzeba iść dalej. Można go wyrzucić, to jest bardzo łatwe. Ale gdzie dostać nowy ? Odpowiedz Link Zgłoś
rudydon Re: Kaczyński: Niech Michnik nauczy się żyć w dem 11.09.11, 09:42 ...mozna poszukac w Szwecji albo Izraelu . Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Kaczyński: Niech Michnik nauczy się żyć w demok... 11.09.11, 10:24 On chyba z kazdym dniem na coraz mocniejszych psychotropach. Im blizej wyborow tym bardziej majaczy. Wolnosc juz poznalismy za jego kadencji i Z.Zero oraz Maciory. Dziekujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
robokopo I jeszcze jedno mi się przypomniało... 11.09.11, 10:41 Kaczyński bredził swego czasu, że jak on dorwie się do władzy, to wszyscy dziennikarze, którzy sugerowali naciski w kabinie pilotów podczas lotu do Smoleńska, zostaną ukarani. To jest dopiero hipokryzja. Ten groteskowy pajac jest ostatnią osobą, która się powinna się wypowiadać o wolności słowa. A wracając do Smoleńska, pisowskie rzężenie wokół tej sprawy mające odwrócić uwagę od sedna - czyli nacisków - na większości społeczeństwa, moim zdaniem, nie robi wrażenia. Większość myśli, szanowne pisowskie hieny marzące o posadkach państwowych z partyjnego nadania, co myśli... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 nie jest to za mądre 11.09.11, 13:02 ...bo to nie pieniactwo Michnika stanowi problem, ale to, że tak łatwo ulegają mu sądy wydając coraz bardziej kuriozalne wyroki. Moim zdaniem nie trzeba ustaw - trzeba metodycznie obnażać prawdziwą rolę Michnika w III RP. Nie da się ukryć, że bohater z PRL po zmianie ustroju stał się kanalią, ale to jest coraz bardziej dostrzegalne. Zresztą od czasu afery Rywina autorytet Michnika i tak nie jest już tak duży. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: nie jest to za mądre 11.09.11, 13:36 > ...bo to nie pieniactwo klamczynskiego stanowi problem, ale to, że tak łatwo ulegają > mu sądy wydając coraz bardziej kuriozalne wyroki. > > Moim zdaniem nie trzeba ustaw - trzeba metodycznie obnażać prawdziwą rolę rodzicow i > blizniakow klamczynskich. Nie da się ukryć, że bohater z PRL po zmianie ustroju stał się ka > nalią, ale to jest coraz bardziej dostrzegalne. Zresztą od czasu afery smolenskiej i cyrku > pod palacem prezydenckim autorytet JAroslawa Wielkiego i tak nie jest już tak duży. Nieprawdaz 7777 umyslowe zero ? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: nie jest to za mądre 11.09.11, 14:33 > Nieprawdaz 7777 umyslowe zero ? Stać cię na coś więcej niż ciskanie pustych inwektyw? Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: nie jest to za mądre 11.09.11, 14:39 piotr7777 napisał: > Stać cię na coś więcej niż ciskanie pustych inwektyw? Owszem, ale wtedy byloby to poza zasiegiem pisdzielskiego intelektu. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: nie jest to za mądre 11.09.11, 14:44 6.smiech napisał: > piotr7777 napisał: > > > Stać cię na coś więcej niż ciskanie pustych inwektyw? > > Owszem, ale wtedy byloby to poza zasiegiem pisdzielskiego intelektu. Czyli nie. Odpowiedz Link Zgłoś
babbler Re: nie jest to za mądre 11.09.11, 19:22 piotr7777 napisał: > 6.smiech napisał: > > > piotr7777 napisał: > > > > > Stać cię na coś więcej niż ciskanie pustych inwektyw? > > > > Owszem, ale wtedy byloby to poza zasiegiem pisdzielskiego intelektu. > > > Czyli nie. To z bezsilności i braku argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: nie jest to za mądre 12.09.11, 08:44 Na co argumenty? Bo bezsilność to zgoda, bezsilność wobec chamstwa i głupoty. Dyskusja zaczeła się od obrzucenia oskarżeniami Michnika bez podania jakichkolwiek argumentów za tymi oskarżeniami. No i jak z czymś takim dyskutowac? Można tylko oczercę nazwac oszczercą. Można to zrobić mniej lub bardziej kulturalnie ale miejsca na dyskusję NIE MA. Tak jak nie ma miejsca na dyskusję w przypadku wszelkich oszczerstw - czy to wobec Michnika czy wobec Kaczyńskiego. Pozostają tylko sądy. Kaczyński o tym sobie przypomina tylko okresowo - np ostatnio jak Kaczmarek coś opowiadał o jego stanie zdrowia. Niestety przez większą cześć czasu woli rżnąć durnia, tak samo jak wy szanowni antyfani Michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
babbler Re: nie jest to za mądre 13.09.11, 09:33 maaac napisał: > Dyskusja zaczeła się od obrzucenia oskarżeniami Michnika bez podania jakichkolw > iek argumentów za tymi oskarżeniami. No i jak z czymś takim dyskutowac? Wróć do realu. "Dyskusja" zaczęła się o wiele, wiele wcześniej - w 2005 po przegranych przez Donalda wyborach prezydenckich. To od tamtej chwili przemysł nienawiści i pogardy ruszył pełną parą. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: nie jest to za mądre 13.09.11, 12:24 A nie od "wojny na górze"? Wyobraź sobie, że ja już wtedy towarzystwo dziś związane z PiSem uważałem za łobuzów. I mniej więcej od tego okresu Michnik jest regularnie opluwany przez tych osobników. Odpowiedz Link Zgłoś
madziapl1 Kaczyński: Niech Michnik nauczy się żyć w demok... 11.09.11, 13:20 Jezeli powiemy ze Jaroslaw Kaczynski jest swinia to czy dla niego jest obrazliwe, dla niego absolutnie jest to olbrzymia pochwala. Dla swini zas jest to ogromna zniewaga. Czy widzial "kto swinie zeby sie tak podle zachowywala jak ten niedorosniety "pan" Ja takiej nie widzialem !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
babbler Re: Kaczyński: Niech Michnik nauczy się żyć w dem 11.09.11, 22:42 madziapl1 napisał: > Jezeli powiemy ze Jaroslaw Kaczynski jest swinia to czy dla niego jest obrazliw > e, dla niego absolutnie jest to olbrzymia pochwala. Dla swini zas jest to ogrom > na zniewaga. Czy widzial "kto swinie zeby sie tak podle zachowywala jak ten nie > dorosniety "pan" Ja takiej nie widzialem !!!! To popatrz w lustro. Odpowiedz Link Zgłoś
sprzeciw21 Kaczyński: Niech Michnik nauczy się żyć w demok... 11.09.11, 17:02 Wolność słowa jest w Polsce ograniczona, bo jest zawsze ryzyko skazania sądowego. Ale na szczęście jeszcze działają niezależne media np. Serwis21 serwis21.blogspot.com - bez politycznej poprawności i bez podlizywania się władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
babbler Re: Kaczyński: Niech Michnik nauczy się żyć w dem 11.09.11, 19:25 sprzeciw21 napisał: > Wolność słowa jest w Polsce ograniczona, bo jest zawsze ryzyko skazania sądowego. Ale na szczęście jeszcze działają niezależne media np. Serwis21 serwis21.blogspot.com - bez politycznej poprawności i bez podlizywania się władzy. To może być zbyt szokujące takie nagłe przejście z matrixu do realu. Lemingi mogą tego nie wytrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_49 Kaczyński: Niech Michnik nauczy się żyć w demok... 11.09.11, 19:34 Tak wygląda prawda i demokracja w/g Michnika. -Ogłoszenie, przed całym światem, Polaków antysemitami, mimo że to Polacy najwięcej uratowali Żydów i największe przy ich ratowaniu ofiary ponieśli. -Wyzywanie Polaków od wsteczników, ciemnogrodu , oszołomów talibów , i poniżanie ich przed innymi narodami , mimo że to Polacy obronili Europę w 1920 roku przed najazdem bolszewickim i w roku 1980 rozpoczęli skuteczną i zwycięską z komunizmem walkę. -Ogłaszanie Polaków barbarzyńcami, mimo że to nie Polacy Oświęcim, Majdanek , Sobibór, gułagi i inne miejsca kaźni stworzyli. -Ośmieszanie i upokarzanie Polaków, przed narodem odpowiedzialnym za holokaust i innymi narodami które w tym dziele Niemcom pomagały. -Trzymanie parasola ochronnego nad dewastacją i rabunkiem polskiego majątku narodowego. -Doprowadzenie do tego że 60% Polaków nie głosuje, bo widzi jakie PO jest, a patriotyczne partie przez potężne koncerny GW i TVN skutecznie są pacyfikowane. -Dywersyjna walka z każdym pronarodowym polskim rządem. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Kaczyński: Niech Michnik nauczy się żyć w dem 11.09.11, 20:47 henryk_49 napisał: glupoty. I tak jak juz moj poprzednik napisal wlacz trwam i wylacz mogownice. Myslenie to za ciezkie dla pisuarow. Odpowiedz Link Zgłoś
babbler Re: Kaczyński: Niech Michnik nauczy się żyć w dem 11.09.11, 22:49 6.smiech napisał: > Myslenie to za ciezkie dla pisuarow. Znowu zaczęli wam sms-y przysyłać z gotowymi przemyśleniami? Odpowiedz Link Zgłoś
robert6_666666 Kaczyński: Niech Michnik nauczy się żyć w demok... 12.09.11, 00:59 a czy Kaczynskiego tez bedzie mozna oceniac bez obawy przed wiezieniem? ... no tak tylko naiwnie pytam i bron Boze nie jest moim zamiarem obrazenie czyichs uczuc religjnych... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek-gdansk Czyli PiS zamierza zawiesić 8 przykazanie boskie.. 12.09.11, 02:00 ... brzmiące "Nie mów fałszywego świadectwa." Oburzenia ze strony o. Dyrektora i wiekszości purpuratów i czerni KK sie nie spodziewam. Oni dawno już je zawiesili. A Pan Bóg? No cóż, mam nadzieje, że nie tylko ja mu pozostałem, i że jest nadal jeszcze komplet sprawiedliwych, dzięki którym ten świat ciągle istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
demetria11 Kaczyński: Niech Michnik nauczy się żyć w demok... 12.09.11, 11:08 Prezes Kaczyński, słynny z tego, że dzielnie walczył z komuną u mamci pod pierzyną, chce uczyć demokracji Adama Michnika, który mu tę demokrację wywalczył. Prezes bije śmiesznością kabarety. Hipokryzja prezesa dorównuje jego wierze w ogólnonarodową amnezję. Prezes Kaczyński jest równie żałosny jak ci pisowscy dyżurni najemnicy rzuceni przez swoją partię na odcinek forum (niemal każdego dnia pod innym nickiem), którzy muszą odpowiedzieć na każdy nieprawomyślny (czytaj: niezgodny z linią Pis) wpis, nie jest ważne co, nie musi to być na temat, grunt, żeby norma była wykonana, a 1,50 wpadło do kieszeni. Cóż, powiadają, że żadna praca nie hańbi, więc powodzenia, cyngle. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_49 Re: Kaczyński: Niech Michnik nauczy się żyć w dem 13.09.11, 06:51 demetria11 napisała: > Prezes Kaczyński, słynny z tego, że dzielnie walczył z komuną u mamci pod pierz > yną, chce uczyć demokracji Adama Michnika, który mu tę demokrację wywalczył. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Przeczytaj sobie "Salon" Łysiaka i "Michnikowszczyzna" Ziemkiewicza" to się dowiesz o co walczył Twój guru Michnik. Odpowiesz mi że to kłamstwa, to dlaczego Michnik, tak chętnie do sądu pozywający za byle błahostkę , np. prof. Zybertowicza, nigdy w/w do sądu nie pozwał? Odpowiedz Link Zgłoś
babbler Re: Kaczyński: Niech Michnik nauczy się żyć w dem 13.09.11, 09:37 Ciekawi mnie też czy pozwie do sądu redaktora Sakiewicza? Odpowiedz Link Zgłoś
onucka Kaczyński: Niech Michnik nauczy się żyć w demok... 13.09.11, 12:58 Hit tygodnia Kaczynski uczy Michnika demokracji HAAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś