6.smiech 22.09.11, 20:43 Po pierwsze to jeszcze nie premier, a jesli juz wspominamy te czasy to nic poza paskudna zawiscia, manipulatorstwem i donosicielstwem. No, ale to ostatnie wyniosl juz z domu rodzinnego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trajkotek też mi nowina! 22.09.11, 21:03 prezydęt i prezes od dawna współpracują na polu walki o poprawną polszczyznę! to i po wyborach będą - w szerszym zakresie Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Re: też mi nowina!; że PISowjec Trajkotek to Polak 22.09.11, 22:23 trajkotek napisał: > > prezydęt i prezes od dawna współpracują na polu walki o poprawną polszczyznę! to i po > wyborach będą - w szerszym zakresie O i co , PISowjec temu lekkie odchyły? Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Co może premier Kaczyński? Może mi skoczyć... 22.09.11, 21:07 ...na kant stołu... Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Re: Co może premier Kaczyński? Może mi skoczyć, ja mu nie pozwolę 22.09.11, 22:20 ubiquitousghost88 napisał: > ...na kant stołu... przesadzasz, widziałaś by kordupel skoczył na stół? Jeżeli już stół jest na wysokości jego ostatniego włosa na głowie.? Odpowiedz Link Zgłoś
terleo Co może premier kaczyński? [podsumowanie 22 wrz... 22.09.11, 21:12 *Pisdemia jest gorsza niż pandemia*. Takiej zarazy świat nie widział, a Kaczyński może nam nadmuchać. . . Odpowiedz Link Zgłoś
jurek4491 Co może premier kaczyński? [podsumowanie 22 wrz... 22.09.11, 21:21 Panie biskupie ten apel proszę kierować do PiSdzielców i nie rżnąc głupa bo dobrze sukieneczka wie kto zabiega o poparcie mafii watykańskiej nie mylić sycylijską. Odpowiedz Link Zgłoś
lala1949 Co może premier kaczyński? [podsumowanie 22 wrz... 22.09.11, 22:30 P.Kaczyński nic nie może bo nie zostanie żadnym premierem, niech się nawet nie łudzi! Odpowiedz Link Zgłoś
koleinka Re: Co może premier kaczyński? [podsumowanie 22 w 22.09.11, 22:46 może sie w koncu zaczac leczyc ! Odpowiedz Link Zgłoś
prosatis Co może premier kaczyński? [podsumowanie 22 wrz... 22.09.11, 23:51 terleo, lala, jurek, koleinka. No cóż, poziom wpisów godny platformersów /czyli nie wszystkich, a tylko ogłupiałych i schamiałych zwolenników PO i zakochanych w Mojżeszu z Kaszub/. A dla przypomnienia - to wasz ukochany Donek rozpoczął wojnę z Prezydentem Kaczyńskim. "Powiem brutalnie - ja prezydenta nie potrzebuję". Pamiętacie ? Zachowywał się w jego obecności po chamsku /Szmajdziński - premierowi puściły nerwy/. A teraz "rżnie głupa". Co zresztą przychodzi mu łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
0721x Re: Co może premier kaczyński? [podsumowanie 22 w 23.09.11, 09:21 prosatis ja rozumiem że można być zakochanym w pierwszym łgarzu IV RP ale nie jest to konieczne Odpowiedz Link Zgłoś
koleinka Re: Co może premier kaczyński? [podsumowanie 22 w 23.09.11, 09:34 prosatis napisała: > terleo, lala, jurek, koleinka. No cóż, poziom wpisów godny platformersów /czyli > nie wszystkich, a tylko ogłupiałych i schamiałych zwolenników PO i zakochanych > w Mojżeszu z Kaszub/. A dla przypomnienia - to wasz ukochany Donek rozpoczął > wojnę z Prezydentem Kaczyńskim. "Powiem brutalnie - ja prezydenta nie potrzebuj > ę". Pamiętacie ? Zachowywał się w jego obecności po chamsku /Szmajdziński - pre > mierowi puściły nerwy/. A teraz "rżnie głupa". Co zresztą przychodzi mu łatwo. Nie uzywalam zadnych wulgaryzmow, a ty mi tu moj poziom oceniasz, gdy wystarczy tylko przeczytac twoj wpis! Mozesz sobie pisac brutalnie, lub nie brutalnie, to i tak nie zmieni faktu, ze Pan Kaczynski farmazony bredzi i wstyd Polsce przynosi. A co do moich pogladow politycznych: jestem bezpartyjna! Oceniaj obiektywnie, jesli mozesz. Odpowiedz Link Zgłoś
madziapl1 Co może premier kaczyński? [podsumowanie 22 wrz... 23.09.11, 00:03 Horoba na ktora cierpi Jaroslaw Kaczynski ma nazwe - Shizofremia paralizujaca mozg w dazeniu do wladzy. Odpowiedz Link Zgłoś
ko-ngi Były premier Kaczyński może mnie pocałować. 23.09.11, 00:45 Nie wierzcie J.Kaczyńskiemu. Nie raz był aniołkiem jak pchał się do władzy. Potem stawał się wilkołakiem. Jak składa wieniec na uroczystościach z udziałem B.Komorowskiego to zasłania się nim by nie oglądać pana Komorowskiego. To jest pajac a nie polityk. Obraża się na wszystkich. Nie będzie nigdy współpracować z innymi politykami. Tylko siebie uważa za prezydenta. Zmień kraj. Czytaj kosmoservice.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
madziapl1 Co może premier kaczyński? [podsumowanie 22 wrz... 23.09.11, 02:18 Ja Krakowianin z dziada pradziada oswiadczam ze dla nas 90% Krakusow mniejsza profanacja Naszego WAWELU byloby pochowanie ciala Gubernatora Franka niz Lecha Kaczynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
skandy5 Paprykarz 23.09.11, 08:11 Paprykarz? Widać że facet jest dziany ale potrzebuje by państwo mu straty pokryło. Pokój z kominkiem, plazma, kino domowe, dla prezesa po chlebek do Radomia pojechał. Każdy któremu do pierwszego brakuje jedzie po chleb 50km (bo to taka odległość). JAK TU ŻYĆ???? Odpowiedz Link Zgłoś
padafas Co może premier kaczyński? [podsumowanie 22 wrz... 23.09.11, 10:18 Obudził się z letargu ćpun Odpowiedz Link Zgłoś
pn-ski Re: Co może premier kaczyński? [podsumowanie 22 w 23.09.11, 11:26 Jak to nie premier? Widzialem w lecie wielkie banery "Premier Jaroslaw kaczynski". Odpowiedz Link Zgłoś
acc4 Co może premier Kaczyński? 23.09.11, 11:28 Wszystko. Jarosław "Wszytkomogę" Kaczyński wie czego potrzebują Polacy. Gdy zostanie premierem powoła do rządu Zbiorę, Macierewicza, Fotygę i Szydło, którzy rozwiążą wszystkie problemy. Jak? Oczywista oczywistość: zniosą podatki, podwyższą emerytury, dadzą bezpłatne książki uczniom, podniosą płacę minimalną oraz zapewnią wszystkim młodym po studiach dobrze płatną pracę plus gwarancję dożywotniego zatrudnienia i mieszkanie, a dzieciakom 10-godzinne darmowe przedszkola. No i, naturalnie, przeprowadzą głęboką reformę finansów publicznych. Wszak Polacy zasługują na więcej. PIS: Papryka i Smoleńsk Odpowiedz Link Zgłoś
pn-ski Re: Co może premier Kaczyński? 23.09.11, 11:42 <Wszak Polacy zasługują na więcej.> Polacy zasługują na uczciwe wyjaśnienie katastrofy smoleńskiej i roli w niej Jarosława Kaczyńskiego. Ujawnić rozmowę bliźniaków z pokładu samolotu! Odpowiedz Link Zgłoś
frey8b Co może premier kaczyński? [podsumowanie 22 wrz... 23.09.11, 13:33 Pan Kaczyński może Pana Prezydenta w dupę pocałować (jak dostanie) . Kowalczyk stał się dla polityków PiS symbolem Polaka poszkodowanego przez rząd. Rząd jest winien gradobicia he. he. he....rząd nasłał burzę nad Kowalczyka uprawy, bo Kowalczyk jest PiSdowcem. Jak PiS będzie rządził to nic takiego się nie stanie, żadne gradobicie, nie pozwoli na to PiS z kibolami, mocherami, i obrońcami krzyża z pochodniami, odpędzą paskudne chmury gradowe. To może zagwarantować premier Jarosław Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
jur56 Co może premier kaczyński? [podsumowanie 22 wrz... 23.09.11, 15:41 Co potrafi i może Premier Kaczyński nie jest tajemnicą , już społeczeństwo polskie miało okazję przerabiać to zagadnienie . Pozostaje tylko pytanie , czy jako naród potrafimy uczyć się na własnych błędach , czy nie . Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszeko2.pl Co może premier kaczyński? [podsumowanie 22 wrz... 23.09.11, 16:43 "premier" Kaczy - ński MOŻE przenieść się za URAL !!! MOŻE ze swoim zastępem . TAM na NICH czekają ... Białe niedżwiadki - TEŻ ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
s.im.123 Co może premier kaczyński? [podsumowanie 22 wrz... 23.09.11, 17:41 jestzdolny no największych podłości,z drwiącym,obłędnym uśmieszkiem zniszczy wszystko,co mu nie będzie niewygodne.Jego szaleństwo może unicestwić Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
s.im.123 Co może premier kaczyński? [podsumowanie 22 wrz... 23.09.11, 17:46 głosuj na Tuska,Pawlaka,Palikota,Napieralskiego,byle nie na człowieka bardzo groźnego dla wartości demokratycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
krytek-7 Co może premier kaczyński? [podsumowanie 22 wrz... 24.09.11, 14:32 Nie moze,ale powinien dac ludziom zasluzony swiety spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś