Dodaj do ulubionych

Tusk Hitlerem na stronie posła PiS

01.10.11, 17:08
Znalezione w sieci:

Najbardziej anty rozwojowa wypowiedź premiera Tuska

obserwatorpolityczny.pl/?p=918

Obserwuj wątek
    • lang-uage pisze to fachowiec czy jakis polityczny dupek? 01.10.11, 17:13
      • rydzyk_fizyk Jak tak można podawać wielkość długu publicznego!? 01.10.11, 21:20
        To niewybaczalne i wprost nieludzkie.
    • calkiemserio Filmik zajebisty 01.10.11, 17:16
      no co z tego?filmik zajebisty
      • dr54 do calkiem serio ! 01.10.11, 18:45
        Widac po twoim wpisie , ze nie znasz chloptasiu okrutnej historii naszego kraju . Tylko ktos pozbawiony elementarnej wiedz moze wypisywac taki bzdury !
    • olgajan Tusk Hitlerem na stronie posła PiS 01.10.11, 17:18
      Posła PiS tylko na coś takiego stać? Niezeleżnie od tego co myśli nie powinien wyszydzać w taki sposób, porównując urzędującego Premiera, do Hitlera. Trudno nazwać to nawet żartem. Posłowie PiS nazywają siebie Polakami, zatem nie powinni wykorzystywać nazistów w kampanii wyborczej. Odbieram to jako brak jakichkolwiek innych merytorycznych argumentów!
      • koloratura1 Tonący brzytwy się chwyta, jak to mówią. 01.10.11, 17:53
        olgajan napisała:

> Posłowie PiS nazywają siebie Polakami, zatem nie powinni
        > wykorzystywać nazistów w kampanii wyborczej. Odbieram to jako brak jakichkolwiek
        > innych merytorycznych argumentów!

I słusznie odbierasz.
        • monci1974 Re: Tonący brzytwy się chwyta, jak to mówią. 01.10.11, 20:39
          Jestem PiS-em zdruzgotany... "W cieniu każdej wielkiej idei pojawia się katowski topór" - Talleyrand
        • antobojar Czego oczekiwaliście?To przecież Kozak od kóz.. 01.10.11, 23:55
          .. nie wie nawet że sam siebie upokorzył.. i to baaaardzo..

"WZGLĘDNOŚĆ MA ZASTOSOWANIE W FIZYCE.... NIE W ETYCE.."
          "Relativity applies to physics, not ethics"
          Albert Einstein
      • 123jna Re: Tusk Hitlerem na stronie posła PiS 01.10.11, 18:41
        olgajan - wedlug mnie ci ludzie nienawidza Polski, wstydza sie jej pewnie poza krajem i szybko wynaradawiaja. Widzialam dzieci takich rodzicow w Sztokholmie - nie chca uczyc sie polskiego i po kilku miesiacach mowia o sobie, ze sa Szwedami. PiSowcy wlasciwie swego kraju nie znosza, nosza w swych wynaturzonych glowach obraz jakiego wyimaginowanego kraju, ktory nigdy nie istnial i - oby nie zaistnial bo Polska zapewne nie bedzie.
        • norbert2225 Re: Tusk Hitlerem na stronie posła PiS 01.10.11, 19:15
          tak jest chyba we wszystkich krajach ale to zalezy w duzej mierze od intelektu tych ludzi od wyksztalcenia i zajmowanego stanowiska czym nizej tym bardziej niechca aby kto- kolwiek wiedzial ze nie sa urodzeni w danym panstwie a przeciez raz ze maja to wpisane w swoich dowodach wydanych w danym panstwie nawet jak maja miejsce ur.przetlumaczone na dany jezyk/ jest litera P/ a po drugie mozna ich ;wyczuc; po akcencie chociaz moga bardzo dobrze wladac danym jezykiem
      • antropoid Re: Tusk Hitlerem na stronie posła PiS 02.10.11, 12:35
        olgajan napisała:

> Posła PiS tylko na coś takiego stać? Niezeleżnie od tego co myśli nie powinien
        > wyszydzać w taki sposób, porównując urzędującego Premiera, do Hitlera. Trudno n
        > azwać to nawet żartem. Posłowie PiS nazywają siebie Polakami, zatem nie powinni
        > wykorzystywać nazistów w kampanii wyborczej. Odbieram to jako brak jakichkolwi
        > ek innych merytorycznych argumentów!

Brak jakichkolwiek merytorycznych argumentów u PiSiorów to przecież oczywistość, ale nie zapominaj też o drugiej stronie medalu - gdy spojrzeć na to, kogo muszą słuchać i z kim na co dzień obcować, to mniej dziwi ich obsesja porównywania każdego do satrapów.
    • incipit Kultura spod kaczego kupra. 01.10.11, 17:20
      Kultura spod kaczego kupra.
      Kandydat gadny swego idola. Głupota jest zaraźliwa.
    • kazynski Tusk Hitlerem na stronie posła PiS 01.10.11, 17:24
      Wpiszcie w youtube "w poszukiwaniu elektro", tam jest się przynajmniej z czego pośmiac :)
    • bunia3 Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie 01.10.11, 17:25
      Dobre przysłowie, prawda? Mnie się osobiście bardziej podoba pierwszy fim z Tuskiem w roli głównej, bardziej pasuje.
      • mela_1 Re: Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie 01.10.11, 20:01
        bunia3 napisała:

> Dobre przysłowie, prawda? Mnie się osobiście bardziej podoba pierwszy fim z Tus
        > kiem w roli głównej, bardziej pasuje.
        Proszę wskazać jakiegokolwiek kandydata jakiejkolwiek partii, który by w taki sposób obśmiewał pana Kaczyńskiego??? Zaznaczę, że jest wiele wersji tego filmiku z Kaczyńskim w roli głównej. Ale nikt nie poważył sie zamieszczać go na stronach kandydatów. Wyraźnie więc widać, że PiS to partia nazistów, wspierających się bandytami kibolskimi i skończenie zdemenciałym elektoratem w osobie takich jak @bunia3.
    • czarownica-w-szambie Hitlerkiem jest Kaczyński 01.10.11, 17:26
      1. Hitlerkiem jest Kaczyński. Jego IVRP to odpowiednik IIIRzeszy, hasło "Polska jest najważniejsza" było kalką z "Deutschland ueber Alles", prawdziwy Polak katolik był nadczłowiekiem, brakowało jedynie powiększania "przestrzeni życiowej", ale może to zostać nadrobione w nowej IVRP "smoleńskiej". Po wygranych wyborach, wypowiedzenie wojny Rosji (a potem Niemcom, po wcześniejszym wyprowadzeniu nas z NATO i UE) to tylko kwestia czasu.

2. Goebbelsem jest oczywiście Rydzyk, zaś Himmlerem Macierewicz. (To oczywista oczywistość)
    • staalkeer [...] 01.10.11, 17:31
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • jurek4491 Tusk Hitlerem na stronie posła PiS 01.10.11, 18:25
      Tak zachowują się PiSdzielce wyznania rzymsko-katolickiego, takich kościół wychował.
    • ex.czytelnik.wyborczej Tusk dostaje lanie na YT 01.10.11, 18:36
      GW mimochodem zahaczyła o temat, który w obliczu wyborów może przyprawić zwolenników Donalda Pogromcy Much o palpitacje serca.
      Otóż w internecie, na który zaprzyjaźnione media specjalnego wpływu nie mają widać wyraźną przewagę przeciwników obecnej władzy.
      Filmiki, komentarze, oceny internautów, PO w nich wyraźnie przegrywa.
      W memach internetowych PiS górą.
      youtu.be/K-abiGssK7I
      Albo to, szczególnie urocze:
      youtu.be/MWJqBFjlUjU
      • 123jna Re: Tusk dostaje lanie na YT 01.10.11, 18:52
        ex.czytelnik.wyborczej - PiS ma wieksza gore w szambie - g....a. Pisowcy wszystko i wszystkich sciagaja w dol, cokolwiek czynia zamienia sie w ekskrementy. Takie maja takze mozgi, pelne g...a.
    • 123jna Tusk Hitlerem na stronie posła PiS 01.10.11, 18:38
      Pasuje tu jedynie okreslenie: PRYMITYW. Wstyd, ze ta kreatura jest polskim poslem.
    • kalatala Tusk Hitlerem na stronie posła PiS 01.10.11, 18:53
      A mi się filmik bardzo podobał! Niezależnie od tego, czy to żart czy celowe pomówienie, autor napradę się postarał i sama się śmiałam do rozpuku. :-D A jestem za PO. Ludzie, trochę dystansu...
      • norbert2225 Re: Tusk Hitlerem na stronie posła PiS 01.10.11, 19:20
        filmik bylby moze i smieszny ale nie przed wyborami na dystans Polacy nie powinni sobie pozwolic chyba ze chca sie stac panstwem poza EU SIEGAJACYM DNA POD KAZDYM WZGLEDEM
      • mela_1 Re: Tusk Hitlerem na stronie posła PiS 01.10.11, 20:07
        kalatala napisała:

> A mi się filmik bardzo podobał! Niezależnie od tego, czy to żart czy celowe pom
        > ówienie, autor napradę się postarał i sama się śmiałam do rozpuku. :-D A jestem
        > za PO. Ludzie, trochę dystansu...
        >Dystans dystansem, ale ten "filmik" jest materiałem propagandowym na oficjalnej stronie kandydata na posła z ramienia PiS. A to już przestaje być śmieszne. W necie sa tysiace prześmiewczych filmików z politykami w roli glównej. Ale nikt nie zamieszcza ich na swoich wyborczych (!!!!) stronach. Bo to jest tak obsceniczne, jak pokazanie np. gołego, kopulującego świętego albo innej, świętej dla PiS osoby.
        >
        >
    • norbert2225 Tusk Hitlerem na stronie posła PiS 01.10.11, 19:07
      ty CZYSTEJ RASY FASZYSTOWSKI POLAKU GLUPI CHAMSKI TO TWOJ FÜRHER KACZYNSKI MA TAKA POLITYKE I TAK SIE ZACHOWUJE ,wprowadzil pojecie czystej rasy polskiej ,jego ludzie tacy jak ty lataj w marszu z pochodniami ,on tak jak Niemcy zbeszczesli WAWEL ;ON ZABIJAL POSREDNIO LUDZI MALO WAM CZYSCI POLACY JA JESTEM TEZ POLKA CZYSTA CHOCIAZ OD 30 lat w Polsce nie mieszkam WSTYT MI ZA TAKIE KANALJE TU W NIEMCZECH BYS SIEDZIAL faszysto
    • iwona-maria2108 Tusk Hitlerem na stronie posła PiS 01.10.11, 19:28
      Dowcipasek na miarę pisiorków - cóż mądrego można się po nich spodziewać!
    • grba Prawo Godwina 01.10.11, 19:32
      pl.wikipedia.org/wiki/Prawo_Godwina
      Niech mi ktoś wmówi, że tylko PiS...
    • tadek-1 Banda gnoi 01.10.11, 19:51
      Czym jest "Pi"?. To tylko banda gnoi.
    • kliwia-tylko Ten poseł to prostak i cham. Odbicie całego PISu 01.10.11, 20:04
      Kaczyński jest prostakiem i chamem, o czy wielokrotnie przekonaliśmy się. I niedaleko pada jabłko od jabłoni ...
      • cmazui Re: Ten poseł to prostak i cham. Odbicie całego P 01.10.11, 22:55
        Popieram wypowiedz.
        Otworzylem jego strone, i coz na niej widac, filmik, sprawa Smolenska i kilka innych pustych idiotyzmow. Jaki elektorad taki " przedstawiciel".
        Bylo by to smieszne, gdyby nie takie tragiczne .
        • oghana7 Re: Ten poseł to prostak i cham. Odbicie całego P 01.10.11, 23:18
          moze teraz trzeba zrobic rysunek ,jak burzymy sarkofag lecha k. -winnego katastrofy smolenskiej .bedzie dobrze?
    • stach-poraj Zarcik z Hitlerem 01.10.11, 20:22
      Zarcik jest dokladnie na poziomie umyslowym Partii Paranoi i Schizofrenii.
      I zapewne ten kandydat wygra wybory i zasiadzie w Sejmie.
      Naszm moralnym imperatywem jest wyeliminowanie tych wariatow ze sceny politycznej.Wtedy tez mozna sie bedzie policzyc z PO i zmusic ja do powaznego rzdzenia,reform etc.
      Ale najpierw totalnie zniszczyc Kaczynskiego i jego watahe przyglupow i szkodnikow.
    • kobra1956 Tusk Hitlerem na stronie posła PiS 01.10.11, 20:44
      CHAM Z PIS-U POWINIEN BYĆ ROZSTRZELANY ZA TO PORÓWNANIE......A PIS ZDELEGALIZOWANY......JAKOŚ MI HITLER PRZYPOMINA NIE TUSKA A JAKIEGOŚ KURDUPLA CO CHCE BYĆ DUCE......
    • 6.smiech Tusk Hitlerem na stronie posła PiS 01.10.11, 20:45
      zdesperowany klamczynski czepia sie swojej starej brzytwy. (Dziadek w wermachcie).
      A gdzie jego zydowscy przodkowie ? A gdzie dzialanosc jego rodzicow w kablowaniu na AK ?
      Spieprzaj dziadu !
    • marcowsky Mein Prezes!!! 01.10.11, 20:57
      zadanie wykonane,oplułem tuska 100 razy!
    • sydio Tusk Hitlerem na stronie posła PiS 01.10.11, 20:58
      Wersja z kaczym Adolfem lżejsza w odbiorze, śmieszniejsza i psychologicznie bardziej prawdopodobna.
    • grba Prawo Godwina i Jasio Palikot 01.10.11, 20:59
      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,97906,9385538,Palikot_chce__by_sad_przesluchal_Szymona_Majewskiego.html
      • grba Re: Prawo Godwina i Lesio Miller 01.10.11, 21:03
        www.wprost.pl/ar/187337/Miller-Kaczynski-jak-Hitler-PiS-jak-NSDAP/
    • jerry.from.lublin Ech, wy lemingi żałosne... 01.10.11, 21:03
      Czytanie tych waszych wymiotów to prawdziwa przyjemność, raz, że obrazujecie wasz nędzny poziom intelektualny i brak poczucia humoru a dwa, widać, że czas lemingów dobiega końca. Filmik jest przezabawny i pewnie dlatego dostaliście takiej wścieklizny, a ponadto mimo, że intelektualnie nie jesteście w stanie udźwignąć tej prawdy to instynktownie czujecie jak was tusek chytrusek wydy..ł przez te cztery lata. Upadek III rp, tego tworu ubeków i czerwonych opozycjonistów pod wyzwaniem ozjasza szechtera to dla mnie radość i prawdziwa czysta niczym źródlana woda przyjemność.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka