zenon444 01.10.11, 17:08 Znalezione w sieci: Najbardziej anty rozwojowa wypowiedź premiera Tuska obserwatorpolityczny.pl/?p=918 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rydzyk_fizyk Jak tak można podawać wielkość długu publicznego!? 01.10.11, 21:20 To niewybaczalne i wprost nieludzkie. Odpowiedz Link Zgłoś
dr54 do calkiem serio ! 01.10.11, 18:45 Widac po twoim wpisie , ze nie znasz chloptasiu okrutnej historii naszego kraju . Tylko ktos pozbawiony elementarnej wiedz moze wypisywac taki bzdury ! Odpowiedz Link Zgłoś
olgajan Tusk Hitlerem na stronie posła PiS 01.10.11, 17:18 Posła PiS tylko na coś takiego stać? Niezeleżnie od tego co myśli nie powinien wyszydzać w taki sposób, porównując urzędującego Premiera, do Hitlera. Trudno nazwać to nawet żartem. Posłowie PiS nazywają siebie Polakami, zatem nie powinni wykorzystywać nazistów w kampanii wyborczej. Odbieram to jako brak jakichkolwiek innych merytorycznych argumentów! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Tonący brzytwy się chwyta, jak to mówią. 01.10.11, 17:53 olgajan napisała: > Posłowie PiS nazywają siebie Polakami, zatem nie powinni > wykorzystywać nazistów w kampanii wyborczej. Odbieram to jako brak jakichkolwiek > innych merytorycznych argumentów! I słusznie odbierasz. Odpowiedz Link Zgłoś
monci1974 Re: Tonący brzytwy się chwyta, jak to mówią. 01.10.11, 20:39 Jestem PiS-em zdruzgotany... "W cieniu każdej wielkiej idei pojawia się katowski topór" - Talleyrand Odpowiedz Link Zgłoś
antobojar Czego oczekiwaliście?To przecież Kozak od kóz.. 01.10.11, 23:55 .. nie wie nawet że sam siebie upokorzył.. i to baaaardzo.. "WZGLĘDNOŚĆ MA ZASTOSOWANIE W FIZYCE.... NIE W ETYCE.." "Relativity applies to physics, not ethics" Albert Einstein Odpowiedz Link Zgłoś
123jna Re: Tusk Hitlerem na stronie posła PiS 01.10.11, 18:41 olgajan - wedlug mnie ci ludzie nienawidza Polski, wstydza sie jej pewnie poza krajem i szybko wynaradawiaja. Widzialam dzieci takich rodzicow w Sztokholmie - nie chca uczyc sie polskiego i po kilku miesiacach mowia o sobie, ze sa Szwedami. PiSowcy wlasciwie swego kraju nie znosza, nosza w swych wynaturzonych glowach obraz jakiego wyimaginowanego kraju, ktory nigdy nie istnial i - oby nie zaistnial bo Polska zapewne nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
norbert2225 Re: Tusk Hitlerem na stronie posła PiS 01.10.11, 19:15 tak jest chyba we wszystkich krajach ale to zalezy w duzej mierze od intelektu tych ludzi od wyksztalcenia i zajmowanego stanowiska czym nizej tym bardziej niechca aby kto- kolwiek wiedzial ze nie sa urodzeni w danym panstwie a przeciez raz ze maja to wpisane w swoich dowodach wydanych w danym panstwie nawet jak maja miejsce ur.przetlumaczone na dany jezyk/ jest litera P/ a po drugie mozna ich ;wyczuc; po akcencie chociaz moga bardzo dobrze wladac danym jezykiem Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Tusk Hitlerem na stronie posła PiS 02.10.11, 12:35 olgajan napisała: > Posła PiS tylko na coś takiego stać? Niezeleżnie od tego co myśli nie powinien > wyszydzać w taki sposób, porównując urzędującego Premiera, do Hitlera. Trudno n > azwać to nawet żartem. Posłowie PiS nazywają siebie Polakami, zatem nie powinni > wykorzystywać nazistów w kampanii wyborczej. Odbieram to jako brak jakichkolwi > ek innych merytorycznych argumentów! ________________________________________ Brak jakichkolwiek merytorycznych argumentów u PiSiorów to przecież oczywistość, ale nie zapominaj też o drugiej stronie medalu - gdy spojrzeć na to, kogo muszą słuchać i z kim na co dzień obcować, to mniej dziwi ich obsesja porównywania każdego do satrapów. Odpowiedz Link Zgłoś
incipit Kultura spod kaczego kupra. 01.10.11, 17:20 Kultura spod kaczego kupra. Kandydat gadny swego idola. Głupota jest zaraźliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kazynski Tusk Hitlerem na stronie posła PiS 01.10.11, 17:24 Wpiszcie w youtube "w poszukiwaniu elektro", tam jest się przynajmniej z czego pośmiac :) Odpowiedz Link Zgłoś
bunia3 Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie 01.10.11, 17:25 Dobre przysłowie, prawda? Mnie się osobiście bardziej podoba pierwszy fim z Tuskiem w roli głównej, bardziej pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie 01.10.11, 20:01 bunia3 napisała: > Dobre przysłowie, prawda? Mnie się osobiście bardziej podoba pierwszy fim z Tus > kiem w roli głównej, bardziej pasuje. Proszę wskazać jakiegokolwiek kandydata jakiejkolwiek partii, który by w taki sposób obśmiewał pana Kaczyńskiego??? Zaznaczę, że jest wiele wersji tego filmiku z Kaczyńskim w roli głównej. Ale nikt nie poważył sie zamieszczać go na stronach kandydatów. Wyraźnie więc widać, że PiS to partia nazistów, wspierających się bandytami kibolskimi i skończenie zdemenciałym elektoratem w osobie takich jak @bunia3. Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica-w-szambie Hitlerkiem jest Kaczyński 01.10.11, 17:26 1. Hitlerkiem jest Kaczyński. Jego IVRP to odpowiednik IIIRzeszy, hasło "Polska jest najważniejsza" było kalką z "Deutschland ueber Alles", prawdziwy Polak katolik był nadczłowiekiem, brakowało jedynie powiększania "przestrzeni życiowej", ale może to zostać nadrobione w nowej IVRP "smoleńskiej". Po wygranych wyborach, wypowiedzenie wojny Rosji (a potem Niemcom, po wcześniejszym wyprowadzeniu nas z NATO i UE) to tylko kwestia czasu. 2. Goebbelsem jest oczywiście Rydzyk, zaś Himmlerem Macierewicz. (To oczywista oczywistość) Odpowiedz Link Zgłoś
staalkeer [...] 01.10.11, 17:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek4491 Tusk Hitlerem na stronie posła PiS 01.10.11, 18:25 Tak zachowują się PiSdzielce wyznania rzymsko-katolickiego, takich kościół wychował. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.czytelnik.wyborczej Tusk dostaje lanie na YT 01.10.11, 18:36 GW mimochodem zahaczyła o temat, który w obliczu wyborów może przyprawić zwolenników Donalda Pogromcy Much o palpitacje serca. Otóż w internecie, na który zaprzyjaźnione media specjalnego wpływu nie mają widać wyraźną przewagę przeciwników obecnej władzy. Filmiki, komentarze, oceny internautów, PO w nich wyraźnie przegrywa. W memach internetowych PiS górą. youtu.be/K-abiGssK7I Albo to, szczególnie urocze: youtu.be/MWJqBFjlUjU Odpowiedz Link Zgłoś
123jna Re: Tusk dostaje lanie na YT 01.10.11, 18:52 ex.czytelnik.wyborczej - PiS ma wieksza gore w szambie - g....a. Pisowcy wszystko i wszystkich sciagaja w dol, cokolwiek czynia zamienia sie w ekskrementy. Takie maja takze mozgi, pelne g...a. Odpowiedz Link Zgłoś
123jna Tusk Hitlerem na stronie posła PiS 01.10.11, 18:38 Pasuje tu jedynie okreslenie: PRYMITYW. Wstyd, ze ta kreatura jest polskim poslem. Odpowiedz Link Zgłoś
kalatala Tusk Hitlerem na stronie posła PiS 01.10.11, 18:53 A mi się filmik bardzo podobał! Niezależnie od tego, czy to żart czy celowe pomówienie, autor napradę się postarał i sama się śmiałam do rozpuku. :-D A jestem za PO. Ludzie, trochę dystansu... Odpowiedz Link Zgłoś
norbert2225 Re: Tusk Hitlerem na stronie posła PiS 01.10.11, 19:20 filmik bylby moze i smieszny ale nie przed wyborami na dystans Polacy nie powinni sobie pozwolic chyba ze chca sie stac panstwem poza EU SIEGAJACYM DNA POD KAZDYM WZGLEDEM Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: Tusk Hitlerem na stronie posła PiS 01.10.11, 20:07 kalatala napisała: > A mi się filmik bardzo podobał! Niezależnie od tego, czy to żart czy celowe pom > ówienie, autor napradę się postarał i sama się śmiałam do rozpuku. :-D A jestem > za PO. Ludzie, trochę dystansu... >Dystans dystansem, ale ten "filmik" jest materiałem propagandowym na oficjalnej stronie kandydata na posła z ramienia PiS. A to już przestaje być śmieszne. W necie sa tysiace prześmiewczych filmików z politykami w roli glównej. Ale nikt nie zamieszcza ich na swoich wyborczych (!!!!) stronach. Bo to jest tak obsceniczne, jak pokazanie np. gołego, kopulującego świętego albo innej, świętej dla PiS osoby. > > Odpowiedz Link Zgłoś
norbert2225 Tusk Hitlerem na stronie posła PiS 01.10.11, 19:07 ty CZYSTEJ RASY FASZYSTOWSKI POLAKU GLUPI CHAMSKI TO TWOJ FÜRHER KACZYNSKI MA TAKA POLITYKE I TAK SIE ZACHOWUJE ,wprowadzil pojecie czystej rasy polskiej ,jego ludzie tacy jak ty lataj w marszu z pochodniami ,on tak jak Niemcy zbeszczesli WAWEL ;ON ZABIJAL POSREDNIO LUDZI MALO WAM CZYSCI POLACY JA JESTEM TEZ POLKA CZYSTA CHOCIAZ OD 30 lat w Polsce nie mieszkam WSTYT MI ZA TAKIE KANALJE TU W NIEMCZECH BYS SIEDZIAL faszysto Odpowiedz Link Zgłoś
iwona-maria2108 Tusk Hitlerem na stronie posła PiS 01.10.11, 19:28 Dowcipasek na miarę pisiorków - cóż mądrego można się po nich spodziewać! Odpowiedz Link Zgłoś
grba Prawo Godwina 01.10.11, 19:32 pl.wikipedia.org/wiki/Prawo_Godwina Niech mi ktoś wmówi, że tylko PiS... Odpowiedz Link Zgłoś
kliwia-tylko Ten poseł to prostak i cham. Odbicie całego PISu 01.10.11, 20:04 Kaczyński jest prostakiem i chamem, o czy wielokrotnie przekonaliśmy się. I niedaleko pada jabłko od jabłoni ... Odpowiedz Link Zgłoś
cmazui Re: Ten poseł to prostak i cham. Odbicie całego P 01.10.11, 22:55 Popieram wypowiedz. Otworzylem jego strone, i coz na niej widac, filmik, sprawa Smolenska i kilka innych pustych idiotyzmow. Jaki elektorad taki " przedstawiciel". Bylo by to smieszne, gdyby nie takie tragiczne . Odpowiedz Link Zgłoś
oghana7 Re: Ten poseł to prostak i cham. Odbicie całego P 01.10.11, 23:18 moze teraz trzeba zrobic rysunek ,jak burzymy sarkofag lecha k. -winnego katastrofy smolenskiej .bedzie dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
stach-poraj Zarcik z Hitlerem 01.10.11, 20:22 Zarcik jest dokladnie na poziomie umyslowym Partii Paranoi i Schizofrenii. I zapewne ten kandydat wygra wybory i zasiadzie w Sejmie. Naszm moralnym imperatywem jest wyeliminowanie tych wariatow ze sceny politycznej.Wtedy tez mozna sie bedzie policzyc z PO i zmusic ja do powaznego rzdzenia,reform etc. Ale najpierw totalnie zniszczyc Kaczynskiego i jego watahe przyglupow i szkodnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
kobra1956 Tusk Hitlerem na stronie posła PiS 01.10.11, 20:44 CHAM Z PIS-U POWINIEN BYĆ ROZSTRZELANY ZA TO PORÓWNANIE......A PIS ZDELEGALIZOWANY......JAKOŚ MI HITLER PRZYPOMINA NIE TUSKA A JAKIEGOŚ KURDUPLA CO CHCE BYĆ DUCE...... Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Tusk Hitlerem na stronie posła PiS 01.10.11, 20:45 zdesperowany klamczynski czepia sie swojej starej brzytwy. (Dziadek w wermachcie). A gdzie jego zydowscy przodkowie ? A gdzie dzialanosc jego rodzicow w kablowaniu na AK ? Spieprzaj dziadu ! Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Mein Prezes!!! 01.10.11, 20:57 zadanie wykonane,oplułem tuska 100 razy! Odpowiedz Link Zgłoś
sydio Tusk Hitlerem na stronie posła PiS 01.10.11, 20:58 Wersja z kaczym Adolfem lżejsza w odbiorze, śmieszniejsza i psychologicznie bardziej prawdopodobna. Odpowiedz Link Zgłoś
grba Prawo Godwina i Jasio Palikot 01.10.11, 20:59 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,97906,9385538,Palikot_chce__by_sad_przesluchal_Szymona_Majewskiego.html Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re: Prawo Godwina i Lesio Miller 01.10.11, 21:03 www.wprost.pl/ar/187337/Miller-Kaczynski-jak-Hitler-PiS-jak-NSDAP/ Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.from.lublin Ech, wy lemingi żałosne... 01.10.11, 21:03 Czytanie tych waszych wymiotów to prawdziwa przyjemność, raz, że obrazujecie wasz nędzny poziom intelektualny i brak poczucia humoru a dwa, widać, że czas lemingów dobiega końca. Filmik jest przezabawny i pewnie dlatego dostaliście takiej wścieklizny, a ponadto mimo, że intelektualnie nie jesteście w stanie udźwignąć tej prawdy to instynktownie czujecie jak was tusek chytrusek wydy..ł przez te cztery lata. Upadek III rp, tego tworu ubeków i czerwonych opozycjonistów pod wyzwaniem ozjasza szechtera to dla mnie radość i prawdziwa czysta niczym źródlana woda przyjemność. Odpowiedz Link Zgłoś