drmuras 02.11.11, 07:27 Dlaczego nie ma artykułu o zeszłorocznym śniegu? Utrzymując tendencję pisania o sprawach nieistotnych trzeba pisać o zeszłorocznym śniegu. Co tam najbliższa zima . Zeszłoroczna , ba nawet ta sprzed 4 lat jest ważna !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sphinxpinastri 154 02.11.11, 07:41 I znów Ziobro, czyli bzik wyborczej. Wasze teksty o Ziobrze i Kaczyńskim przestałem czytać, tylko na tytuł zerk i już wszystko wiadomo: tysiąc razy podgrzewany ten sam kotlet na przypalonej patelni. Odpowiedz Link Zgłoś
antobojar sphinxpinastri,drmuras,wybaczam wam,mając pełne.. 02.11.11, 07:55 .. gacie.. naprawdę nie możecie nic więcej napisać w swoich komentarzach.. Na dalszy ciąg jatki zakładajcie sobie pampersy... Ja też będę z nich korzystał... można się bowiem posiusiać ze śmiechu patrząc co wyprawiają w NAJWIĘKSZEJ..ha ha.. OPOZYCYJNEJ PARTII W POLSCE.. ha ha ha... fuj.. co za hołota.. "WZGLĘDNOŚĆ MA ZASTOSOWANIE W FIZYCE.... NIE W ETYCE.." "Relativity applies to physics, not ethics" Albert Einstein Odpowiedz Link Zgłoś
asperamanka Te komentarze są charakterystyczne dla PiS-u 02.11.11, 08:35 Winston Churchill w latach 1930-tych określił walki frakcyjne na Kremlu jako "walkę buldogów pod dywanem". Wszyscy widzą, że się tam kotłuje, ale uczestnicy udają że nic się nie dzieje, do czasu aż jakiś buldog spod dywanu nie wypadnie, a nawet wtedy usiłują twierdzić że nic ważnego się nie dzieje. W tej konkretnej sprawie przerażające jest to, że całe to sPiSiałe towarzystwo wie doskonale, że w normalnej konkurencji politycznej szans na władzę nie mają. Więc wylewają krokodyle łzy, jak to napisano w artykule, że "Kaczyński sadził babole" i frekwencja "wzrosła z 41 do 49%", i dlatego przegrali. Czyli że durne "społeczeństwo" poszło głosować, choć nie powinno było, i dlatego "naród prawdziwych patriotów-Polaków" nie dorwał się do władzy i nie może zbudować IV Rzeszy. Dobrze, że jeszcze nie napisali, że przegrali przez to, że Kaczyński nie podjął odważnych decyzji, i nie poszedł do dentysty i pucybuta. Na tym polega rozumienie demokracji w wersji PiS - durne społeczeństwo nie powinno chodzić na wybory, żeby oni mogli wygrać. Nieszczęście jest takie, że samo istnienie PiS-u powoduje, że dla PO nie ma alternatywy. Oni mogą rządzić kiepsko, nie podejmować niezbędnych decyzji, obsadzać wszystkie stołki jakie się da, i nie da, kolesiami z notesu, zatrudniać ministra od spraw walki z korupcją której jedynym sukcesem przez 4 lata jest "wykrycie" afery dorszowej za 7,40 zł, a i tak rządzą, bo przecież nikt normalny nie odda władzy w kraju tym cofniętym z Nowogrodzkiej. Odpowiedz Link Zgłoś
bezspokoju Re: sphinxpinastri,drmuras,wybaczam wam,mając peł 02.11.11, 11:00 Ale jakie to przyjemne patrzeć i słuchać , gdy te bufony biorą się łby i podgryzają sobie gardła w imię NAJJAŚNIEJSZEJ. Wyłazi wyraźnie cynizm i bezwzględna walka o stołki i koryto. Widać wyraźnie, że król jest nagi i coraz bardziej śmieszą nadęte zapewnienia i frazesy bogo-ojczyźniane o wyższości moralnej tego tałatajstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
sphinxpinastri Re: sphinxpinastri,drmuras,wybaczam wam,mając peł 02.11.11, 17:21 Wydaje mi się, że nie mam do czynienia z burakami. Czemu zatem postępujecie jak buraki? Napisałem o tekście wyborczej. O niczym więcej. Nie pisałem o żadnym pisie, o żadnym Ziobrze. Po prostu, albo macie rozum, albo jesteście głąby. Odpowiedz Link Zgłoś
antobojar Przepowiedziałem te wydarzenia pół roku temu, nie 02.11.11, 07:48 chce mi się teraz buszować po archiwum.. ale z mojej przepowiedni brakuje jednego elementu.. A MUSI się on pojawić.. i to bardzo mocno zaakcentowany w dalszej części tej jatki.. Chodzi oczywiście o pieniądze.. PiS to najbogatsza partia w Polsce, ma bardzo duży majątek.. ale kluczyk do szkatułki trzyma w slipkach prezes Kaczyński... Kurski, po rozłamie, zażąda proporcjonalnie odpowiedniej części majątku partii.. (Znak Zerro, w trosce o swój wizerunek, będzie milczał).. i wtedy się zacznie.. Dla nas, obserwatorów, będzie to wesoła zabawa.. ale te chore na wściekliznę bullterriery rozszarpią się na strzępy... Poza tym z mojej kalkulacji wynika że dojdzie do szokującej nielojalności wobec prezesa... i to jednego z głównych graczy.. Mam tylko nadzieję że Kaczyński nie rzuca taboretem w Alika, po powrocie z Kwatery Głównej PiS-u.. po tych zebraniach... bo bardzo lubię koty.. a na pewno wolę niż tę obłudną hołotę.. z zakamuflowanego funduszu emerytalnego KwaKwaxKlanu.. "WZGLĘDNOŚĆ MA ZASTOSOWANIE W FIZYCE.... NIE W ETYCE.." "Relativity applies to physics, not ethics" Albert Einstein Odpowiedz Link Zgłoś
esada Re: Przepowiedziałem te wydarzenia pół roku temu, 02.11.11, 08:24 śiwetny komentarz, poprawił mi humor od rana:-)))pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Komentarz dobry jak zwykle, ale gdzie mu do... 02.11.11, 10:03 ...nieskończonego uroku guziczków na rękawkach kata i ofiary... A kto będzie kim, to się wkrótce dowiemy... esada napisała: > śiwetny komentarz, poprawił mi humor od rana:-)))pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Bądź spolojny, na pewno nie rzuca... 02.11.11, 13:22 antobojar napisał: > Mam tylko nadzieję że Kaczyński nie rzuca taboretem w Alika, po powrocie > z Kwatery Głównej PiS-u.. po tych zebraniach... bo bardzo lubię koty.. On też lubi koty. Odpowiedz Link Zgłoś
sir_fred Zbigniew Ziobro idzie na swoje 02.11.11, 07:54 Miód na moje serce. Niech się jeszcze PO rozleci. A z tymi reklamami "Tusk to Palikot w rządzie", myślałem, że to Tusk się tak reklamuje, a tu proszę - jednak to PiS pomagał Tuskowi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gupek-wioskowy Zbigniew Ziobro idzie na swoje 02.11.11, 08:06 problemem Ziobrystów jest Ziobro vel Zero, jak Kaczystów Kaczyński vel Kaczor. Czy oni nie mają tam normalnych ludzi? A może normalny członek PiS jest po prostu tchórzem? Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Zbigniew Ziobro idzie na swoje 02.11.11, 09:57 gupek-wioskowy napisała: > problemem Ziobrystów jest Ziobro vel Zero, jak Kaczystów Kaczyński vel Kaczor. > > Czy oni nie mają tam normalnych ludzi? A może normalny członek PiS jest po pros > tu tchórzem? Normalny członek PiS? Chyba tam jednak takich nie mają. Gdyby mieli, to chyba trzeba by ich po jarmarkach obwozić i pokazywać... Odpowiedz Link Zgłoś
eggerger Re: Zbigniew Ziobro idzie na swoje 03.11.11, 08:19 Przecież paru, względnie normalnych, po jarmarkach przedwyborczych, obwozili. >Normalnych inaczej< schowali. Dlatego mieli 30%. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Zbigniew Ziobro idzie na swoje 03.11.11, 18:39 eggerger napisał: > Przecież paru, > względnie normalnych, > po jarmarkach przedwyborczych, > obwozili. > > >Normalnych inaczej< schowali. > Dlatego mieli 30%. Względność ma chyba zastosowanie w fizyce ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: Zbigniew Ziobro idzie na swoje 02.11.11, 14:50 gupek-wioskowy napisała: > problemem Ziobrystów jest Ziobro vel Zero, jak Kaczystów Kaczyński vel Kaczor. > > Czy oni nie mają tam normalnych ludzi? A może normalny członek PiS jest po pros > tu tchórzem? Nie zastanawiaj się nawet. Jaki normalny "ludź" moze być członkiem PiSuaru??? A tchórzami są tam wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
wing2009 Zbigniew Ziobro idzie na swoje 02.11.11, 08:27 "Jeden z Ziobrystów mówi gazecie". Towarzysze z Czerskiej od rana przy maglu. Odpowiedz Link Zgłoś
iwano19 Zbigniew Ziobro idzie na swoje 02.11.11, 08:37 Dla rozwoju demokracji potrzebna jest opozycja.Inaczej,prędzej czy później pojawiają się tyranie,kulty jednostki i inne dewiacje.Nie cierpię PiSu ale z trwoga myślę o tym co wymyślą chłopcy z PO i PSL,kiedy pozostaną bezkarni.To co wyrabiają przydupasy Jarka to pełzający zamach na demokrację w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Zbigniew Ziobro idzie na swoje 02.11.11, 09:47 @iwano19 I tu tkwi problem. Przy całej mojej sympatii dla PO i Donalda Tuska osobiście również uważam że brak opozycji w systemie demokratycznym jest po prostu złem. Bo władza demoralizuje, prowadzi do arogancji i rozleniwienia. Pierwszym symptomem tego było słynne tuskowe: "Nie mam z kim przegrać". A na naszych oczach opozycja po prostu się sypie. Rozkład SLD, tego zombie z trupa PZPR jest już w zasadzie przesądzony, w PiS-e po kolejnych przegranych wyborach trwa coś na kształt dintojry, Palikot jest raczej gwiazdą jednego sezonu i jak dotąd - oprócz postulatów o świeckości państwa (skądinąd słusznych, ale wyrażanych zbyt radykalnie i popartych "autorytetami" w rodzaju Kotlińskiego) nie ma nic innego do zaproponowania, a różne Związki Wypędzonych (PJN), egzotyka w rodzaju Korwina-Mikke czy bogoojczyźniane Marki Jurki po prostu się nie liczą. To wszystko wygląda nienajlepiej i zmierza w kierunku czegoś w rodzaju Frontu Jedności Narodu . Oczywiście nie przewiduję zapisu w Konstytucji o przewodniej roli, ale nie można jednak zasypiać gruszek w popiele - bo możemy któregoś dnia rzeczywiście obudzić się w Budapeszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Rozejrzyjcie się po Europie. Współczesne metody... 02.11.11, 10:14 ...rozwalania opozycji przez trzymających władzę są tak skuteczne, że władza może spać na laurach po każdym zwycięstwie wyborczym, ululana aż miło w rytmie bunga bunga... erte2 napisał: > @iwano19 > I tu tkwi problem. Przy całej mojej sympatii dla PO i Donalda Tuska osobiście r > ównież uważam że brak opozycji w systemie demokratycznym jest po prostu złem. B > o władza demoralizuje, prowadzi do arogancji i rozleniwienia. Pierwszym symptom > em tego było słynne tuskowe: "Nie mam z kim przegrać". > A na naszych oczach opozycja po prostu się sypie. Odpowiedz Link Zgłoś
pn-ski Re: Rozejrzyjcie się po Europie. Współczesne meto 02.11.11, 12:09 > ...rozwalania opozycji przez trzymających władzę są tak skuteczne, że władza może spać na laurach po każdym zwycięstwie wyborczym, ululana aż miło w rytmie bunga bunga...> tym bardziej zdumiewa mnie PiS. Podobnych nieudaczników trudno chyba znaleźć w świecie... mając pełnię władzy (prezydent i premier) oddali ja, następnie unicestwili w katastrofie lotniczej większość swoich elit z prezydentem włącznie...a kiedy po katastrofie Macierewicz pędził do kraju próbować przeprowadzić zamach stanu - urząd prezydenta zastał już obsadzony. Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Oni to opozycja wrodzona. Zdobywają władzę po to.. 02.11.11, 21:43 ...by ją tracić.... "...aż pozostaną po nich tylko ślady na piasku i kręgi na wodzie..."... pn-ski napisał: > > > ...rozwalania opozycji przez trzymających władzę są tak skuteczne, że wła > dza może spać na laurach po każdym zwycięstwie wyborczym, ululana aż miło w ryt > mie bunga bunga...> > > tym bardziej zdumiewa mnie PiS. Podobnych nieudaczników trudno chyba znaleźć w > świecie... mając pełnię władzy (prezydent i premier) oddali ja, następnie unice > stwili w katastrofie lotniczej większość swoich elit z prezydentem włącznie...a > kiedy po katastrofie Macierewicz pędził do kraju próbować przeprowadzić zamach > stanu - urząd prezydenta zastał już obsadzony. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Zbigniew Ziobro idzie na swoje 02.11.11, 15:25 erte2 napisał: > brak opozycji w systemie demokratycznym jest po prostu złem. być może masz rację, ale na "opozycję w systemie demokratycznym" pis się nie nadaje. oni są raczej w opozycji do systemu demokratycznego jako takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.nn Kult jednostki już istnieje! 02.11.11, 10:24 @iwano19 napisał: > Dla rozwoju demokracji potrzebna jest opozycja.Inaczej,prędzej czy później poja > wiają się tyranie,kulty jednostki i inne dewiacje. Ależ to już się dzieje od co najmniej kilku lat ("Jarosław Polskę zbaw", "Tusk jak Mojżesz" itd). Pisał o tym niedawno w GW Sierakowski jako o kryzysie demokracji. Decyzje programowe (zakładając że partie maja jeszcze programy) zapadają w wąskim gronie Biura Politycznego danej partii. Po wygraniu przez PO wszyscy czekają na jej program!!! A kto zna poglądy pana Ziobry, oprócz zaostrzania prawa? Odpowiedz Link Zgłoś
pn-ski Znajomość programów można sobie darować 02.11.11, 16:04 Obecnie PO wygrywa łatwo, bo Tusk oferuje spokój, a Kaczyński oferuje zamęt i pożogę. Znajomość programów obu partii można sobie darować, wystarczy popatrzeć, jak ląduje samolot gdy rządzi PO, a jak taki samolot, którym rzadzi PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
sanmartino Zbigniew Ziobro idzie na swoje 02.11.11, 08:40 A kogo to wszystko obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Tyż piknie! 02.11.11, 13:32 sanmartino napisał: > A kogo to wszystko obchodzi? Obchodzić, to nie obchodzi, ale przynajmniej jest się z czego pośmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
levy Gdyby Zero poszedł na swoje... 02.11.11, 09:05 to założyłby własną firmę, zaczął uczciwie pracować, może dałby pracę innym. A tak dalej będzie żerował na naszym. Tak więc tytuł jest niewłaściwy. Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Pudło! Oni są wszyscy na swoim... 02.11.11, 10:06 levy napisał: > to założyłby własną firmę, zaczął uczciwie pracować, może dałby pracę innym. > > A tak dalej będzie żerował na naszym. > > Tak więc tytuł jest niewłaściwy. > Odpowiedz Link Zgłoś
jurber1 Zbigniew Ziobro idzie na swoje 02.11.11, 09:45 Chyba nikt w Polsce nie wierzył, gdy Ziobro opowiadał o przypadkowym utopieniu laptopa, o przypadkowym przejechaniu przez drugi, że nie miał przygotowanego show telewizyjnego po aresztowaniu Blidy, itd, itd. Jarek ! Byłbyś największym frajerem gdybyś temu klamcy uwierzył ! Za jednym zamachem pozbądź się i Kurskiego. Potem bym zbadał kto wymyślił powitalne śpiewanie "Body, you are old man..." i też bym wywalił na zbity pysk ! Itd, itd... aż zostanie jedyny prawdziwy Polak - JK ! Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Zbigniew Ziobro idzie na swoje 02.11.11, 10:01 >Potem bym zbadał kto wymyślił powitalne śpiewanie "Body, you are old man..." i też bym wywalił na zbity pysk ! Itd, itd... aż zostanie jedyny prawdziwy Polak - JK ! < Tiaaaa. A potem złoży samokrytykę i sam siebie wywali z hukiem. Echch. Rozmarzyłam się. Odpowiedz Link Zgłoś
drmuras A co tam u Grzesia i Donka ? 02.11.11, 10:03 Donek już wyrzucił z piaskownicy Grzesia czy tylko mu zabierze zabawki? Jak to jest z ta przyjaźnią ? Grzesiu podzieli losy Janka i Pawełka ? Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: A co tam u Grzesia i Donka ? 02.11.11, 10:05 drmuras napisał: > Donek już wyrzucił z piaskownicy Grzesia czy tylko mu zabierze zabawki? Jak to > jest z ta przyjaźnią ? Grzesiu podzieli losy Janka i Pawełka ? Zadzwon i zapytaj ! Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp A w Ameryce biją Murzynów. b/k 02.11.11, 10:09 drmuras napisał: > Donek już wyrzucił z piaskownicy Grzesia czy tylko mu zabierze zabawki? Jak to > jest z ta przyjaźnią ? Grzesiu podzieli losy Janka i Pawełka ? Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: A w Ameryce biją Murzynów. b/k 02.11.11, 10:21 Wyskocz z takim czyms w Ameryce ,to cie naucza ,ze nie ma Murzynow !!! Sa czarni i biali . Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: A w Ameryce biją Murzynów. b/k 02.11.11, 11:22 zdybka napisała: > Wyskocz z takim czyms w Ameryce ,to cie naucza ,ze nie ma Murzynow !!! > Sa czarni i biali . Toteż wyskakuję z tym tutaj, a nie w Ameryce. PS. O matko! To Chińczycy też są czarni? Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: A w Ameryce biją Murzynów. b/k 02.11.11, 11:30 Spytaj matke o pozwolenie czy ci pozwoli ,wsiadaj w samolot i przekonaj sie sam. Bez odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: A w Ameryce biją Murzynów. odp. 02.11.11, 12:06 zdybka napisała: > Spytaj matke o pozwolenie czy ci pozwoli ,wsiadaj w samolot i przekonaj > sie sam. > Bez odpowiedzi Kobieto! Przymruż oko i nabierz dystansu do rzeczywistości, bo spalisz się w blokach, zanim dożyjesz siedemdziesiątki. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: A co tam u Grzesia i Donka ? 02.11.11, 10:11 drmuras napisał: > Donek już wyrzucił z piaskownicy Grzesia czy tylko mu zabierze zabawki? Jak to > jest z ta przyjaźnią ? Grzesiu podzieli losy Janka i Pawełka ? Jeszcze cię doopa parzy od przerypanych wyborów? Tak pyszczyłeś, że wygracie, kmiotku. Odpowiedz Link Zgłoś
drmuras Re: A co tam u Grzesia i Donka ? 02.11.11, 14:18 Co ty bredzisz , przecież mieliśmy ponad 10 % . Odpowiedz Link Zgłoś
paputekonly drmuras,założyłeś pampersa jak antobojar-vide kom3 02.11.11, 10:15 .. komentarz 3-ci.. ci doradził...? Widzisz.. w GW są życzliwi ludzie,, nawet wobec tych którzy cuchną na tym forum... "Partia jest szaleństwem wielu, dla korzyści nielicznych" "Party is the madness of many, for the gain of a few." Jonathan Swift Odpowiedz Link Zgłoś
drmuras Re: drmuras,założyłeś pampersa jak antobojar-vide 02.11.11, 10:40 Wielokrotnie pisałem że PIS to nie jest moja bajka i mam ich głęboko w pompce. Dla ciebie to jest jednak nie do zrozumienia że ktoś kto widzi kolejny temat zastępczy i próbuje na to zwrócić uwagę. Ty do końca życia będziesz wierzył że jak ci nie stanie to winny jest PIS Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: drmuras,założyłeś pampersa jak antobojar-vide 02.11.11, 12:47 drmuras napisał: > Wielokrotnie pisałem że PIS to nie jest moja bajka i mam ich głęboko w pompce. > Dla ciebie to jest jednak nie do zrozumienia że ktoś kto widzi kolejny temat z > astępczy i próbuje na to zwrócić uwagę. Ty do końca życia będziesz wierzył że j > ak ci nie stanie to winny jest PIS A tobie na jaka bajke staje, dmurasku ? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: A co tam u Grzesia i Donka ? 02.11.11, 13:38 drmuras napisał: > Donek już wyrzucił z piaskownicy Grzesia czy tylko mu zabierze zabawki? Jak to > jest z ta przyjaźnią ? Grzesiu podzieli losy Janka i Pawełka ? T O N I E T E N W Ą T E K !!! Odpowiedz Link Zgłoś
indywidualismus Szaleństwo psychopaty 02.11.11, 11:18 Fascynujące jest to zjawisko - szaleństwo kończącego się psychopaty. O tym, że Jarosław K. jest psychopatą, wie każdy, kto wiedzieć chce, mówił też o tym (dwa razy) publicznie Andrzej Lepper i co ciekawe, pozostało to bez komentarza. Kłamstwo Kaczyńscy (wtedy żyli obaj) skomentowaliby z pewnością, prawdy - nie dali rady. A wracając do głównego tematu - pamiętacie szaleństwo Hitlera, który doskonale widział, że III Rzesza się kończy, że on osobiście przegrywa, że Stalingrad, Włochy, Normandia. Ale nie - on nie przyzna się do porażki, nie usiądzie do negocjacji. On doprowadzi do końca, do klęski ostatecznej, jednocześnie mamiąc wszystkich (siebie?) "cudowną bronią", "pełną kontrolą nad sytuacją" itd. Napoleona mam przypomnieć? Zdobył bardzo wiele, mógł to przez wiele lat utrzymać, nie, nie mógł. Rosji mu się zachciało, całego świata może. No i poszedł na pohybel, ku klęsce, ostatecznej, skończonej. Niesamowite jest to, jak psychopaci, bardzo inteligentni przecież ludzie i pozbawieni skrupułów, doprowadzają siebie, swoje formacje, swoje kraje do klęski, której da się uniknąć, którą da się przewidzieć, którą wiele osób widzi wcześniej i alarmuje. Ale nie - ON zawsze wie lepiej, ON zawsze odnosi zwycięstwa, jeśli nawet wszyscy inni widzą w nich porażki. ON i tak doprowadzi do wspaniałego końca (jak Miller), wszystkich zaskoczy, nad wszystkim panuje, nad ostatnimi drobiazgami. To ON decyduje o życiu i śmierci. Amen! Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Zbigniew Ziobro idzie na swoje 02.11.11, 12:02 Jeszcze tylko przez godzinę Zioberko jest członkiem Pisdzielców. Kto następny? Prezes może być tylko jeden. I daj Boże, zostanie samiutki, jeden, prezes dożywotni. A to już niedługo. Z reguły bliźniaki schodzą jeden po drugim. To udowodnione. Odpowiedz Link Zgłoś
terleo Zbigniew Ziobro idzie na swoje 02.11.11, 12:06 Panu Zbyszkowi urodzi się wkrótce DZIECKO. Znajdzie wtedy sens życia. Przecież to inteligentny facet i wie, że *Życie jest tylko jedno*. Rodzina pozwoli Mu wyleczyć się z pisdemii. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Zbigniew Ziobro idzie na swoje 02.11.11, 12:21 moze jestem niepoprawnym optymistaa ale ciagle mam nadzieje ze sie pozabijaja. Przeciez bez trupow ta partia nie moze istniec. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Zbigniew Ziobro idzie na swoje 02.11.11, 12:32 Tak zwanych politycznych trupow mamy na horyzoncie wiecej , to tylko kwestia czasu ,kiedy zaczna smierdziec. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Zbigniew Ziobro idzie na swoje 02.11.11, 12:44 zdybka napisała: > Tak zwanych politycznych trupow mamy na horyzoncie wiecej , > to tylko kwestia czasu ,kiedy zaczna smierdziec. Mam czas i moge czekac az zaczna smierdziec. Zreszta z pisszamba juz coraz bardziej zalatuje. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Zbigniew Ziobro idzie na swoje 02.11.11, 12:53 6.smiech napisał: Mam czas i moge czekac az zaczna smierdziec. Zreszta z pisszamba juz coraz bard > ziej zalatuje. Jak Ziobra bedzie dzisiaj pierwszym trupem, to nalezy mu sie stypa. Wieczorem otwieram flaszke i zawolam ,na zdrowie......... Trzeba to jakos uczcic ,piszesz sie do tego ? Moze Nerwusek przylaczy sie takze ? Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Zbigniew Ziobro idzie na swoje 02.11.11, 13:15 zdybka napisała: > Jak Ziobra bedzie dzisiaj pierwszym trupem, to nalezy mu sie stypa. > Wieczorem otwieram flaszke i zawolam ,na zdrowie......... > Trzeba to jakos uczcic ,piszesz sie do tego ? > Moze Nerwusek przylaczy sie takze ? Dziwie sie ze pytasz. Toc to chyba oczywistaa oczywistosc. Szkoda tylko ze mamy tak daleko bo moglibysmy sie tracic szklem, i moze przy okazji czyms innym :-) (?) > Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Zbigniew Ziobro idzie na swoje 02.11.11, 13:40 6.smiech napisał: Dziwie sie ze pytasz. Toc to chyba oczywistaa oczywistosc. Szkoda tylko ze mamy > tak daleko bo moglibysmy sie tracic szklem, i moze przy okazji czyms innym :-) > (?) hmmmmmmmm ?????? Wszystko mozna nadrobic ,dzisiaj niestety zdani jestesmy tylko na Pc ,korek odwracaj w duga strone ,zeby przypadkiem nie trafil w zly kierunek.Kompanije trzeba zebrac ,szukaj nerwuska i spytaj sie go, czy przylacza sie do nas.Ja musze na razie spadac ,ale wracam za niedlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Zbigniew Ziobro idzie na swoje 02.11.11, 16:19 zdybka napisała: > Jak Ziobra bedzie dzisiaj pierwszym trupem, to nalezy mu sie stypa. > Wieczorem otwieram flaszke i zawolam ,na zdrowie......... > Trzeba to jakos uczcic ,piszesz sie do tego ? Już miałam ochotę się przyłączyć, ale właśnie w Panoramie mówili, że prezes odroczył wyrok: dał Zbysiowi czas na poprawę. Pewnie to Zbysio ma lepsze haki na Kaczyńskiego, niż odwrotnie... Odpowiedz Link Zgłoś
totapis500 Zbigniew Ziobro idzie na swoje 02.11.11, 17:15 Tego pseudo-prawnika zamiast na swoje wysłać na zieloną trawkę jako prawnik bez poparcia nie będzie miał wzięcia i tak ją będzie jadał. Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Jakby wszystkich głąbów na zieloną trawkę wysyłano 02.11.11, 21:46 ...to kto by pozostał w polityce? totapis500 napisał: > > > Tego pseudo-prawnika zamiast na swoje wysłać na zieloną trawkę jako prawnik be > z poparcia > nie będzie miał wzięcia i tak ją będzie jadał. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Miej litość! 03.11.11, 13:07 totapis500 napisał: > Tego pseudo-prawnika zamiast na swoje wysłać na zieloną trawkę > jako prawnik bez poparcia > nie będzie miał wzięcia i tak ją będzie jadał. A co z żoną i dzieckiem?! Odpowiedz Link Zgłoś
sam16 Wyborcy PiS spoliczkowani. 03.11.11, 09:22 Postawa Zibry,Kaczynskiego reszty kierownictwa PiS swiadczy dobitnie, odlewaja sie na swoich wyborcow. Gdbybym glosowal na PiS strzelibym sobie w krok albo raczej panom K i Z. Odpowiedz Link Zgłoś