Dodaj do ulubionych

Ziobryści przesłuchani. Co zrobi Kaczyński?

04.11.11, 19:01
To jest spektakl dla durnego narodu.
Dalej szkoda słów i uwagi.
Obserwuj wątek
    • mista_onanista no i mamy nazwę nowej partyjki na prawiczkowej kan 04.11.11, 19:14
      no i mamy nazwę nowej partyjki na prawiczkowej kanapie: PiSJN - czyli jak raczył się wyrazić tow. Zero: PiS jest najważniejsze
    • nowy-trend Ziobryści przesłuchani. Co zrobi Kaczyński? 04.11.11, 19:15
      I kogo toto interesuje. Dobrze że wkrótce pisdecja umrze naturalną niemocą.
      • and-j1 Jarek się nie penia, tow.,tow: Krętaczy kopnął 05.11.11, 16:41
        nowy-trend napisał:

> I kogo toto interesuje. Dobrze że wkrótce pisdecja umrze naturalną niemocą.
    • saint_just Świat dziennikarzy wszystkich mediów pasjonuje 04.11.11, 19:32
      się procesami gnilnymi w latrynie kurdupla.
    • wlekawa Ziobro, Kurski i Cymański wyrzuceni z PiS 04.11.11, 20:07
      Dekompozycja prawicy w Polsce po 10 latach hałaśliwej obecności. Początek końca. Ziobro wypcha PiS z Radia Maryja, a Kaczor się wyłoży na wykształciuchach.
    • malpa-z-paryza super! 04.11.11, 20:10
      i tak zdechnie PiS.
    • paul_kemp A co teraz robi Donald? 04.11.11, 20:11
      Czemu nic nie piszecie w tej gadzinówce o poczynaniach tzw. "rządu"?
      • jaklucz Re: A co teraz robi Donald? 04.11.11, 20:15
        Bo nas, czytelników "gadzinówki" interesują sprawy sanitarne. A konkretnie opróżnianie latryny. Takie "Bądź bohaterem we własnym Pisuarze"
        • saint_just Re: A co teraz robi Donald? 04.11.11, 20:18
          jaklucz napisał:

> Bo nas, czytelników "gadzinówki" interesują sprawy sanitarne. A konkretnie opró
          > żnianie latryny. Takie "Bądź bohaterem we własnym Pisuarze"
      • robert6_666666 Re: A co teraz robi Donald? 04.11.11, 20:44
        a o czym pisac? Stary rzad spokojnie sobie dziala. A nowy zostanie powolany dopiero w polowie listopada. W czasie kiedy ziobracy i ptactwo obrzucali sie inwektywami w mediach Donald spokojnie skonczyl rozmowy koalicyjne z PSL. Patrz i ucz sie maly pisdzielcu
        • paul_kemp Re: A co teraz robi Donald? 04.11.11, 20:54
          A z Grzechem już sprawy pozałatwiane? Może po cichu na cmentarzach dyskutują?
          • nerwus0 Re: A co teraz robi Donald? 04.11.11, 21:06
            Jakiś tam paul. Ciekawe, bycie palantem to twoja wada czy cecha wrodzona?
          • antobojar PiStrolle ePiSkopatu!!Nie rzucajcie się pod pociąg 04.11.11, 21:11
            PiS to bogata partia, a kościół nachapał się setek miliardów od Państwa i wiernych...
            Więc będą wam płacić za te wasze wpisy.. choćby tylko miałyby to być nekrologi.. a może nawet rozśmieszające elegie...
            hi hi..

"WZGLĘDNOŚĆ MA ZASTOSOWANIE W FIZYCE.... NIE W ETYCE.."
            "Relativity applies to physics, not ethics"
            Albert Einstein
          • robert6_666666 Re: A co teraz robi Donald? 04.11.11, 22:10
            Nie dyskutuja w mediach... mowilem ci ucz sie maly pisdzielcu....
            O tym co dogadali dowiesz sie jak bedzie dogadane.
    • aussie1inc Ziobro, Kurski i Cymański wyrzuceni z PiS 04.11.11, 20:12
      Jaki ten prezes kaczynski dobrotliwy. Nie zastrzelil, nie powiesil, tylko wyrzucil trzech buntownikow, ktorzy przeciez popelnili najwieksza zbrodnie - zwrocili prezesowi uwage!!!
      Wsrod wyrzuconych jest autor jedynego zwyciestwa wyborczego Kaczynskich - pan Kurski. Ciekawe co zrobi teraz ksiadz Muchomorek - przelknie porazke pupila, czyli Ziobry, czy tez zaatakuje Kaczynskiego?
      Jak by nie bylo to sa dobre informacje, bo Piski wykanczaja sie same.
    • trajkotek no i dobrze ... 04.11.11, 20:13
      jako stały czytelnik GW odczuwam satysfakcję - tyle się naczytałem o tych zakałach POlskiej sceny POlitycznej! To wydarzenie zbliża PiS do partii Adama Michnika!
      "dziś moja partia nazywa się "Gazeta Wyborcza", nie mam innej partii"
      • trajkotek a fusy zgarnie Tusk - jak zwykle ... 04.11.11, 20:15
        • paputekonly ha ha ha .. Pisowskie trolle..ha ha ha.. publiczne 04.11.11, 21:19
          wyznanie PiS-u: Jesteśmy polityczną hołotą.. ha ha ha..
          Teraz na was czas...

"Partia jest szaleństwem wielu, dla korzyści nielicznych"
          "Party is the madness of many, for the gain of a few."
          Jonathan Swift
          • trajkotek Re: ha ha ha .. Pisowskie trolle..ha ha ha.. publ 04.11.11, 22:45
            paputekonly napisał: (...)Jesteśmy polityczną hołotą (...)ha ha ha...

a najbardziej podoba mi się to:
            "Partia jest szaleństwem wielu, dla korzyści nielicznych"
    • antropoid Ziobro, Kurski i Cymański wyrzuceni z PiS 04.11.11, 20:15
      "Chcemy być opozycją, która zajmuje się rozliczaniem rządu, a nie sama sobą - stwierdził Adam Hofman"

Zaś jesteście tylko bandą głupkowatych warchołów ze schorowaną wyobraźnią. A rozliczyć, to trzeba by was - dobrze, że choć wyborcy to robią.
      • trajkotek Re: Ziobro, Kurski i Cymański wyrzuceni z PiS 04.11.11, 20:18
        antropoid napisał: (...) rozliczyć, to trzeba by was - dobrze, że choć wyborcy to robią.

o, to, to - wystarczy dokladnie przeanalizować wyniki wyborów!
        • antropoid Re: Ziobro, Kurski i Cymański wyrzuceni z PiS 04.11.11, 20:37
          Od tego nieustannego, 4-letniego analizowania to ty już najwyraźniej zgłupiałeś. Ale nie żałuj sobie, analizuj dalej - tyle twojego.
    • saint_just Łajdaki żrą się między sobą ! 04.11.11, 20:15
      Nic piękniejszego.
    • rych33 Ziobro, Kurski i Cymański wyrzuceni z PiS 04.11.11, 20:16
      Wina Tuska -w tym przypadku- jest oczywistą oczywistością ! Ale my /czyli PIS/ stoimy tutaj,gdzie zawsze...zaś naprzeciwko ZOMO, Ziobro ... itd. Bardzo zawiła jest ta polityka prezesika . Może by tak na urlop,np. do Egiptu?
    • prezes_na_dopalaczach Co zrobi Kaczyński? 04.11.11, 20:21
      A kogo to interesuje? Ziobro chce "zgody", bo wie, ze poza PiS jest niczym, reszta tych nieudacznikow z "pokora" oczekuje na decyzje Kaczynskiego ...... istny cyrk.
      Kaczynski, prawdopodobnie ich nie wyrzuci, bo coraz mniej ma kandydatow. Prawdopodobnie ukarze ich lekko, aby pokazac swoja "wspanialomyslnosc", co za gniot, a ci padna przed nim na kolana i beda gotowi oddac zycie za prezesa. Co za farsa. PiS, to kupa smiechu, z przewazajaca czescia kupy.
      • prezes_na_dopalaczach Re: Co zrobi Kaczyński? 04.11.11, 20:30
        Mylilem sie. Jednak sa na bruku, z czego nalezy sie baaaaaardzo cieszyc. Czekam, kiedy przyjdzie czas na Hofmana, oby jak najpredzej. Wali sie to kacze gniazdo. Oj jak przyjemnie.
        • zdybka Re: Co zrobi Kaczyński? 04.11.11, 20:50
          Trzej muszkieterowie , z Kempa przy boku ,widok do zapamietania.
      • kosmosiki Re: Co zrobi Kaczyński? 04.11.11, 20:50
        > Ziobro chce "zgody", bo wie, ze poza PiS jest niczym

Żeby było jasne - Ziobro po tym co wyprawiał jest dla mnie kanalią bez skrupułów. Ale różnica między Kaczyńskim, a Ziobrą jest moim zdaniem taka - że Ziobro bez PiS nie jest niczym - z tego co czytam właśnie urodziło mu się dziecko, ma żonę - wszystko przed nim. Nie będzie politykiem to się odnajdzie w biznesie nawet u Rydzyka bo ma kontakty. Poza tym wydaje mi się, że jest typem, który jednak ma do tej całej polityki jakiś dystans.

Nikim bez PiS jest Kaczyński - ten człowiek (to cytat z jakiegoś wywiadu z byłym współpracownikiem) nie ma życia prywatnego i fakty (brak rodziny, potomstwa, związku, uczuć) zdają się to potwierdzać.

Jeszcze nie wiadomo jak się to wszystko rozwinie bo w chwili obecnej to Kaczyński robi nerwowe ruchy, a Ziobrzyści tylko stawiają swoje postulaty (nie stawiali ultimatum).

Ale to rozegranie jakie jest teraz - PiS jest słabsze o tych było nie było młodych i potencjalnie kreatywnych politycznie gości - oraz bardziej zabetonowane z coraz bardziej pojebanym Kaczyńskim jest dobre dla PO.

PO nie ma w chwili obecnej opozycji w PiS - oni są pod tym względem totalnymi impotentami. Opozycją podgryzającą tu i ówdzie staje się Palikot. I w sumie dobrze.
    • pn-ski Cala ta heca to lipa. 04.11.11, 20:24
      Cala ta heca to lipa. Odgrywają rozłam na dwie partie, aby zagospodarować centrum, a po wyborach zrobić koalicje i rządzić razem. Kolejny genialny plan genialnego stratega. Ciemny lud to kupi.
      • saint_just Re: Cala ta heca to lipa. 04.11.11, 20:32
        pn-ski napisał:

> Cala ta heca to lipa. Odgrywają rozłam na dwie partie, aby zagospodarować centr
        > um, a po wyborach zrobić koalicje i rządzić razem. Kolejny genialny plan genial
        > nego stratega. Ciemny lud to kupi.
        • pn-ski Re: Cala ta heca to lipa. 05.11.11, 00:20
          <Jakie centrum ? Kto? Gaulleiterzy Ziobro , Kurski , Kempa ??? Czy Fuehrer Jarkacz z komisarzem politycznym Hofmanem>

Zioberko zaczął już ocieplać wizerunek, jest pokrzywdzony, z zona i dzieciątkiem. Z gniewu na prezesa ciemny lud poleci na niego głosować.
    • mariuszelwood Cymański 04.11.11, 20:30
      Kto pamięta pierwsze wywiady z tzw. posłem PiS T.Cymańskim?.
      Mnie T.Cymański zawsze będzie się kojarzył z niedzielnymi kalesonami.
      Pozdrawiam
    • yosfer Ostatni inteligentni 04.11.11, 20:36
      Cieszę się, że ostatnie trzy inteligentne osoby (co by o nich nie mówić) opuściły PiS.
      • antropoid Re: Ostatni inteligentni 04.11.11, 20:42
        yosfer napisał:

> Cieszę się, że ostatnie trzy inteligentne osoby (co by o nich nie mówić)
        > opuściły PiS.

Inteligentne tylko na tle twardego elektoratu PiS.
      • pn-ski inteligentni inaczej 05.11.11, 00:26
        i tak robia, co Grzybowski z Torunia nada na fali.
    • trajkotek wieszczę, co ujrzałem w szklanej kuli 04.11.11, 20:39

Ziobro zostanie przygarnięty do PO, Kurski skończy z polityką i będzie pracował w Gazecie Wyborczej, Cymański ... tu kula milczy, nie wiadomo ... pokazuje się coś na kształt butelki, jakby żołądkowa gorzka ... nie wiem
      • antropoid Re: wieszczę, co ujrzałem w szklanej kuli 04.11.11, 20:48
        trajkotek napisał:

> ... Cymański ... tu kula milczy, nie wiadomo ... pokazuje się
        > coś na kształt butelki, jakby żołądkowa gorzka ... nie wiem

Kula milczy, bo pewnie ci się przepaliła. Kup nową (i nową flaszkę), wkręć i dalej z niej wieszcz.

• robert6_666666 Re: wieszczę, co ujrzałem w szklanej kuli 04.11.11, 20:49
        Ziobro nigdy nie zostanie przygarniety do PO bo tam takich metow nie biora. Ziobro pojdzie siedziec za Blide (tam sie przy okazji spotka sie Kaczynskim wiec beda sobie mogli pare rzeczy przedyskutowac). Kurski bedzie darl ryja w Radiu im Zydowki. A Cymanski? Kogo obchodzi Cymanski?
      • nerwus0 Re: wieszczę, co ujrzałem w szklanej kuli 04.11.11, 20:54
        trajkotek, schodzisz na psy.
        • trajkotek o nie, proszę ... 04.11.11, 22:50

nerwus0 napisał: trajkotek, schodzisz na psy

o nie, proszę, nie nazywaj ICH psami!
          • nerwus0 Re: o nie, proszę ... 04.11.11, 22:56
            Oj, próbujesz trochę nieudolnie wylądować na czterech łapach.
            Nie ze mną takie numery, Trajkotek.
    • art.usa Akt II, agonii faszystów; wściekły Lis gryzie swój pchli ogon. 04.11.11, 20:40
      A bo z kim przystajesz taki się stajesz,
      Jaruś tłucze swe lustra, swej podobizny.

PIS partią demokratyczną i niby wielką rodziną,
      Powiedział aligator żrąc swe dzieci.

Porównanie do Palikota, tu nienamiejscu.
      Palikot ma coś w głowie,
      a ci tylko na głowie.
      A to jest dużo za mało.
    • jabmax Ziobro, Kurski i Cymański wyrzuceni z PiS 04.11.11, 20:43
      Sprawa się przeciaga...czyżby J.K. urzadził sobie późno jesiennego grilla - żeberka na wolnym ogniu? Zbliża się kolejna rocznica(przed świętem 11listopada) i okazja żeby powołać się na pamięć "poległych" w Smoleńsku, może nawet jakaś aluzja, ostrzeżenie, insynuacja pod adresem cichego patrona z Torunia. Jarosław w przeszłości wspominał o podejrzanych interesach ojca z Torunia. A może tak jak syty Alik bawi się ze swoimi myszkami, J.K. wie że jego ofiary, też nie mają gdzie uciec...
    • sphinxpinastri 167 04.11.11, 20:45
      Jeszcze tylko 101020203030 tekstów wyborczej o nic nieznaczących paru pisowcach. A rząd spokojniutko sobie rządzi, miliardy pieniędzy podatników wydaje bez żadnej medialnej kontroli, a zawsze przegrany Pawlak obsadza stanowiska. Baranki, 101020203030 tekstów: to dla was tak wyborcza się poświęca, abyście dalej dawali się strzyc.
      • antropoid Re: 168 04.11.11, 20:53
        Gdyby nie te 101020203030 tekstów o PiS, to nie wiedziałbyś co robić z wolnym czasem i internetem.
        • sphinxpinastri Re: 168 04.11.11, 22:08
          Z tym pacankiem antropidem nie gadam, ale sobie a muzom powiem: gdyby nie ja i moje wpisy, ten palant antropoid nie wiedziałby, co zrobić z wolnym czasem i internetem.
          • antropoid Re: 168 05.11.11, 12:11
            He, he, wystarczy cię tknąć przemądrzała, nudna pierdoło, a od razu zaczynasz wydzielać ten sam odór, który dopiero niedawno ulotnił się z tego forum. Wypisz wymaluj - @ajakzupa...
      • nerwus0 Re: 1nn 04.11.11, 21:01
        Długo jeszcze będziesz się katował czytaniem Wyborczej, masochosto?
        • sphinxpinastri Re: 1nn 04.11.11, 22:10
          Z tym dewiantem nerwusem0 nie gadam, ale sobie a Muzom zapytam, czy ten bezmózgowy fakir długo jeszcze będzie się katować czytaniem moich wpisów?
          • nerwus0 Re: 1nn 04.11.11, 22:23
            Nie schlebiaj sobie. Nie mam i nie miałem zamiaru czytać twoich wypocin.
            Zostałem wywołany, więc piszę. O jakichkolwiek brakach, to mogę tylko
            stwierdzić, iż jesteś wybrakiem w produkcji pewnej pary, do której niczego nie mam.
            • sphinxpinastri Re: 1nn 04.11.11, 23:06
              Jeny, rety! Schlebiać sobie? Ja? Czym, że jakiś fakir bez mózgu, czyli ty, ty, którym po prostu gardzę, coś sobie skrobnie na mój temat. A skrob, a czytaj, ode mnie w podzięce zawsze jedno i to samo: czysta pogarda.
              • nerwus0 Re: 1nn 04.11.11, 23:23
                To mi zwisa. Lepiej: dynda. Nie znasz mnie ani ja ciebie, dzięki pisowi.
                • sphinxpinastri Re: 1nn 05.11.11, 00:00
                  Cóż, fakir bez mózgu nie pojmie: gardzę tobą. Szlus. I nie dzięki pisowi, który mnie tak samo obchodzi, jak sznur to, co czuje wisielec, ale wyborczej i twojej wybornej tępocie. Dobra. Koniec z fakirem. Niech sobie się katuje czytaniem mych postów się sobie niech.
                  • nerwus0 Re: 1nn 05.11.11, 00:33
                    Pisze się "schluß" kanarku lub w/g nowej pisowni "schluss".
                    Uważaj z cytowaniem obcych słów. Ja akurat mieszkam w Deutschland.
                    Angielski i francuski też nie są mi obce. Rosyjski również.
                    Inteligencie o IQ równym rozmiarowi butów.
      • kosmosiki Ależ pisiaki są wdzięcznym celem szydery... :-) 04.11.11, 21:09
        sphinxpinastri napisał:

> Jeszcze tylko 101020203030 tekstów wyborczej o nic nieznaczących
        > paru pisowcach

Już nic nie znaczący? Ministerstwo Prawdy już działa i zmienia fakty?

Przecież ta trójka to z pierwszej ligi pisowskiej najbardziej rozpoznawalni. Ziobro drugi po preziu pod względem uzyskanych głosów pozostali też niewiele gorsi. Ale niech będzie nic nie znaczący - to przecież i tak wina Tuska. :-)

A w ogóle to inne media - również pewnie pod dyktandu reżymu rudego dyktatora publikują ten news na głównej np.:

Gadzinówka PO "Rzplita":
        www.rp.pl/artykul/16,746945-Europoslowie-PiS-u-rzecznika-dyscyplinarnego.html
        Żydokomunistyczny "Nasz Dziennik:
        www.naszdziennik.pl/index.php?dat=20111104&typ=po&id=po05.txt
        Marksistowska "Niezależna/Gazeta Polska":
        www.gazetapolska.pl/10544-pis-bez-ziobry-kurskiego-i-cymanskiego
        Michnikowski "W Polityce":
        wpolityce.pl/wydarzenia/17532-ziobro-kurski-cymanski-wykluczeni-z-pis-decyzje-oglosil-adam-hofman-wykluczeni-zapowiadaja-odwolanie
        Ależ pisiaki są rozkosznym celem do szydery... :-)
        • jaklucz Re: Ależ pisiaki są wdzięcznym celem szydery... : 04.11.11, 21:14
          Tak sobie kliknąłem w link Gazety Polskiej i okazuje się, że Sakiewicz znów musi przepraszać za kłamstwa. Wyborny wieczór!
          • kosmosiki Zdrówko:) 04.11.11, 21:21
            jaklucz napisał:

> Tak sobie kliknąłem w link Gazety Polskiej i okazuje się, że Sakiewicz znów mus
            > i przepraszać za kłamstwa. Wyborny wieczór!

Też zwróciłem na to uwagę bo normalnie (poza fazą szydery z pisowców) nie odwiedzam tych miejsc w Internecie. Zastanawia mnie również po co pisowcy okupują te fora w ilościach znacznych (co oznacza również, że muszą klikać i czytać z głównej)? To ciekawe jest. :-)
            • sphinxpinastri Re: Zdrówko:) 04.11.11, 22:16
              Ot, inteligencja niezmiernie wysoka, najwyższa: każde krytyczne wypowiedzenie się o wyborczej przypisać pisowcom. Na tej zasadzie każdą krytyczną wypowiedź o faszystach należy przypisać komuniście? Wydaje mi się, że od kogoś, kto czyta wyborczą, można by oczekiwać kapkę większej inteligencji...
        • sphinxpinastri Re: Ależ pisiaki są wdzięcznym celem szydery... : 04.11.11, 22:11
          Czy potrafisz pojąć, że nie pisałem o pisowcach bez żadnego znaczenia, ale u nudziarstwie wyborczej?
    • minstrel515 Płakać się chce 04.11.11, 20:47
      ze śmiechu, ale są ważniejsze sprawy.
    • 6.smiech Ziobro, Kurski i Cymański wyrzuceni z PiS 04.11.11, 20:49
      Przecie to bajka dla moherow i pisdzielczych "watpliwcow". Niby nowa partia a to to samo
      pisszambo bis.
      • zdybka Re: Ziobro, Kurski i Cymański wyrzuceni z PiS 04.11.11, 20:58
        Skopiowali sie , teraz bedzie wszystko ,razy dwa.Stary czy nowy pis ,
        jedna rybka.
    • mariuszelwood Ziobro, Kurski i Cymański 04.11.11, 20:52
      Cóż to za fizys ??
      Lojalność,uczciwość,koleżeństwo itp.
      MASAKRA.
    • kluska11 Nareszcie! 04.11.11, 21:09
      Kolesie powinni tez zlozyc mandaty europoslow - z pisiorow przeciez pochodza

A tera to sie zabierzemy za kaczora!
    • alikpalik Ziobro, Kurski i Cymański wyrzuceni z PiS 04.11.11, 21:22
      Brawo Prezesie. Jeszcze tylko wyrzuć sam siebie i będzie pozamiatane. Ostatni gasi światło, więc nie zapomnij.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka