squadack 28.11.11, 16:05 Co jest grane? Po co dwa razy ta sama notka? wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,10721893,Weekendowe_problemy_Allegro__Google_myslal__ze_wysylaja.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotrns Czyli ogólnie - Google dobrze myślał 28.11.11, 16:07 Wysyłali spam, to ich zablokowali. A jeśli wśród spamu znalazła się jakaś ważna wiadomość, to trudno - trzeba było nie spamować... Odpowiedz Link Zgłoś
von_seydlitz Gazeta też rozsyła Spam 29.11.11, 07:36 Nienawidzę reklam i informacji bez ważnych treści.... Odpowiedz Link Zgłoś
squadack Weekendowe problemy Allegro. Google myślało, że... 28.11.11, 16:09 technologie.gazeta.pl/internet/1,113840,10721686,Masz_poczte_na_Gmailu__Nie_dostaniesz_maila_z_Allegro.html Odpowiedz Link Zgłoś
tayrona Weekendowe problemy Allegro. Google myślało, że... 28.11.11, 16:32 dziwne m´b o domnie tez nie dochodzi poczta z innegi przekierowania na skrzynke google .klopoty od wczoraj.dzisiaj doszlo pare mejli z duzym opoznieniem Odpowiedz Link Zgłoś
o8o Problemy Allegro z pocztą Interii 28.11.11, 17:07 Mam pocztę Interii skonfigurowano z kontem na Allegro i jest to samo. Nie dostaję od pewnego czasu maili z Allegro na pocztę Interii. Odpowiedz Link Zgłoś
r1234_76 i w sumie dobrze google zrobił. 28.11.11, 17:27 i w sumie dobrze google zrobił. Może da to jakąś nauczkę durniom dyplomowanym od marketingu. ni z tego ni z owego zaczęły do mnie przychodzić tony jakiegoś spamu od Citeam, na otrzymywanie którego nie wyraziłem najmniejszej zgody. próby wyrejestrowania się spełzły na niczym. Oczywiście allegro powinno pokryć wszystkim straty jakie ponieśli z powodu blokady... Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: i w sumie dobrze google zrobił. 28.11.11, 19:18 > ni z tego ni z owego zaczęły do mnie przychodzić tony jakiegoś spamu od Citeam, O, to, to. Też to zgłosiłem jako spam. Odpowiedz Link Zgłoś
cos.przykrego Re: i w sumie dobrze google zrobił. 29.11.11, 05:09 Nie samym spamem czlowiek zyje w radio co 3 min spam w tv co 18min 6-8min spam w gazecie spam, na klatce schodowej wszedzie spam czy wy marketingowe buce myslicie ze przebasowane reklamy i kolorowe obrazki cos zmienia? - g*wno prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
babaqba Weekendowe problemy Allegro. Google myślało, że... 28.11.11, 18:05 Sprawa jest prosta: mimo odznaczenia w ustawieniach konta na Allegro wiadomości z Citeam.pl, przychodziły one nadal. Pomogło dopiero zgłoszenie serwera citeam jako maszyny rozsyłającej spam. Zresztą coraz mniej kupuję na Allegro, coraz więcej na ebayu i w Amazonie. Odpowiedz Link Zgłoś
mitoogorkach Weekendowe problemy Allegro. Google myślało, że... 28.11.11, 18:05 Mam prywatny serwer i sam zablokowalem tych frajerow z city cos tam, frajerstwo spamowalo mnie codziennie, teraz dostaja zwrotna wiadomosc mam nadzieje, ze to ich cos nauczy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
filesharing mass mailing.... 28.11.11, 18:36 Ja rozumiem trochę spamu ale cały czas na skrzynkę zgarniam mnóstwo tego....jak to mówią duży może więcej i to widać w mailingu. -------------- Filmy, muzyka i inne pliki tylko z grup binarnych i usenetu czyli staropolskiej wielkiej plikowni grup alt.binaries www.usenet.info.pl/ albo coś za darmo: www.usenet.info.pl/samouczek/usenext-za-darmo/ lub www.usenet.com.pl/przewodniki/usenet-nl-za-darmo/ Odpowiedz Link Zgłoś
cypres Re: mass mailing.... 28.11.11, 18:52 nastepna amatorszczyzna w wykonaniu aledrogo. Odpowiedz Link Zgłoś
szyderczy_szyderca Weekendowe problemy Allegro. Google myślało, że... 28.11.11, 19:28 Tak to jest jak się żałuje 50 zł na rok i używa darmowych skrzynek. Odpowiedz Link Zgłoś
qmar Re: Weekendowe problemy Allegro. Google myślało, 28.11.11, 19:59 szyderca... aż szkoda słow - nie stać cię na prywatne powietrze? oddychasz ćwoku darmowym... Odpowiedz Link Zgłoś
only.devil Re: Weekendowe problemy Allegro. Google myślało, 28.11.11, 22:54 szyderczy_szyderca napisał: > Tak to jest jak się żałuje 50 zł na rok i używa darmowych skrzynek. Jakieś kompleksy? Żałosny jesteś ! Odpowiedz Link Zgłoś
igoro Re: Weekendowe problemy Allegro. Google myślało, 29.11.11, 00:08 od kiedy to allegro jest darmowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mydeer Re: Weekendowe problemy Allegro. Google myślało, 29.11.11, 00:34 szyderczy_szyderca napisał: > Tak to jest jak się żałuje 50 zł na rok i używa darmowych skrzynek. Ale jak w zasadzie jest? Provider blokuje spamerskie serwery? Jeśli twój za 50 zł/rok tego nie robi to ośmielam się sądzić, że przepłacasz. Odpowiedz Link Zgłoś
smirnoff0 Re: Weekendowe problemy Allegro. Google myślało, 29.11.11, 15:41 Gmail jest lepszym rozwiązaniem niż skrzynki komercyjne. Działa bardzo intuicyjnie. i jeżeli po otwarciu wiadomości klikniemy spam wątek oznaczany jest jako spam i nie otrzymujemy więcej wiadomości z danego adresu nawet jeśli wcześniej go subskrybowliśmy. W niektórych przypadkach gmail pyta czy anulować subskrypcję. Na pewno tak samo było z Citeam allegro, sam kliknąłem jako spam aby takich wiadomości więcej nie otrzymywać, przypuszczam że osób takich jak ja było więcej na co gmail odpowiedział blokadą allegro :) i dobrze zrobił widać słucha swoich klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
enfitta Re: Weekendowe problemy Allegro. Google myślało, 01.12.11, 08:08 typowy idiota. Wracaj z tej kafei pod latarnię, już przestało padać, biznes ucieka... Odpowiedz Link Zgłoś
n5a Re: Weekendowe problemy Allegro. Google myślał, ż 29.11.11, 06:58 Ślą Spam, to mają bana. Proste. Mimo mojej anulacji "materiałów reklamowych" nadal dostawałem wiadomości od CiTeam czy jak tam to się zwie. Więc naturalnie oznaczałem je jako "spam". Odpowiedz Link Zgłoś
summerhead Weekendowe problemy Allegro. Google myślało, że... 29.11.11, 13:35 sama od dawna nie otrzymuje maili od spamerow allegro, wycielam to dziadostwo z servera i po klopocie:) zenujace przedstawienie, tak samo jak i zenujacy portalik z banda niekompetentnych administworków Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Weekendowe problemy Allegro. Google myślało, że... 29.11.11, 13:47 Allegro całkiem posypało się! Ma poważną awarię od wielu dni. Wystarczy wejść na jego forum Zgłoszenie Błędów Technicznych, aby to zobaczyć: allegro.pl/phorum/list.php?f=301 Odpowiedz Link Zgłoś
kalebas Bezczelne maile od Allegro 02.12.11, 15:48 Aktualnie Allegro rozsyła maile o następującej treści: "Od 18 do 24 listopada występowały problemy z powiadomieniami o wpłatach przez PayU. Sprzedający nie otrzymał powiadomienia o Twojej wpłacie. Niedostarczone powiadomienia nie będą ponownie wysyłane. Jeśli długo czekasz na przesyłkę, skontaktuj się ze Sprzedającym. Podczas oceniania transakcji weź pod uwagę, że brak powiadomień mógł opóźnić wysyłkę towaru. Sprzedającego także poinformowaliśmy o problemie. Przepraszamy Cię za ewentualne utrudnienia. Pozdrawiamy, Zespół Allegro" Treść tego powiadomienia pozostawiam bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś