Gość: Schnittchen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.06, 21:16 Witam i proszę o pomoc w tlumaczeniu:) chodzi tu o dokumenty notarialne. pozdrawiam kroma Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pajuś Re: Urkundenrolle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 21:32 rejestr dokumentów notarialnych (repetytorium) p. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x repetytorium przyda się Tobie ;-)))) IP: *.olsztyn.mm.pl 10.12.06, 21:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schnittchen do x IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.06, 21:52 slyszala slyszala, a czy x slyszal o kulturze na forum i byciu po prostu miłym? to nic nie kosztuje, a ironia nie tylko szcypie mnie ale i ciebie:/ pozdrawiam pajusia, dziekuje Ci i zycze milego wieczoru dobra duszo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ich ja tworzę tu kulturę. IP: *.olsztyn.mm.pl 10.12.06, 22:03 miłym zawsze jestem ;-)Kromeczko nie narzekaj, bo więcej nie pomogę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schnittchen oooo łaskawco!!!! wybacz! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.06, 22:15 Odpowiedz Link Zgłoś