nerwus0 Posłanka pis: teraz mówię ja, polska [relacja n... 15.12.11, 18:20 Była już II RP, III RP, IV RP, była Polska Kaczyńskich, Polska-Ubekistan, Polska Kondominium, teraz Polska Pawłowicz. Kuźwa, jak długo jeszcze będziecie Pisuary wycierać gęby tą Polską jak ścierką? Wy patrioci z bożej łaski. POLSKA jest tylko jedna, czy to się podoba tej wrednej partyjce czy nie, cymbały. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Debata w Sejmie o UE. Sikorski wylicza zasługi ... 15.12.11, 18:35 To dedykuję Maciorowiczowi: www.youtube.com/watch?v=srwEFsoKBm8 Odpowiedz Link Zgłoś
sphinxpinastri 368 15.12.11, 18:49 Pisowcy nie rozumieją, że targowiczaninem okazał się Kaczyński, bo podpisał traktat, a przecież nie musiał. A poza tym - honor to sobie może mieć, ale nie kraj o prawie bilionowym zadłużeniu. Żyło się i żyje na kreskę, więc trzeba kiedyś zapłacić. A tak w ogóle: trzeba było już w 1939 razem z Hitlerem, tego, co nieuniknione, przecież się nie uniknie... Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: 368 15.12.11, 18:57 Dodam dowcip. Tylko nie myśl, że to aluzja do ciebie. - Jasiu, pożycz mi 500 zł. - A kiedy mi oddasz? - Jeszcze mi nie pożyczyłeś a już pytasz, kiedy ci oddam? Do d..y z takim koleżeństwem. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Debata w Sejmie o UE. Sikorski wylicza zasługi ... 15.12.11, 19:31 Moüe bym i zgodził się, z niektórymi zarztuami względem PO. Tylko, że Pis nie proponuje realnego rozwiązania. Jedynie negacja. Pis nie ma żadnego rozwiązania. Używanie symboli narodowych jest conajmniej kretyńskim pociągnięciem. Nikt w Europie, nie traktuje poważnie J.K. On już przegrał. Pis przegrał na własne życzenie. Idzie świat do przodu, a Pis siedzi dalej w średniowieczu. Dajcie Pisowi władzę. Padną po tygodniu. Kto pomoże takiemu rządowi, który robi zamęt? Ta partia malkontentów doprowadziła by do ruiny tego wszystkiego, co Polska osiągneła. Odpowiedz Link Zgłoś
wersal-55 Re: Tusk: albo silniejsza Unia albo koncert mocar 15.12.11, 20:20 SUCHY NIGDY NIE BEDZIESZ,JESTES DURNYM POLAKIEM,BADZIEWIEM EUROPY.Nazisci,nie jest to problem slowian.PROBLEMEM OBECNIE JEST JALTA,TO SPRAWA BARDZO WIELKIEJ WAGI,NIE ZALATWIONA.Odpowiedz tylko merytoryczna. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszelwood Debata polityków. 15.12.11, 20:22 Kabarety,kabarety ............. Przecież mamy pOLITYKÓW. Zabawa musi trwać. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszeko2.pl Debata w Sejmie o UE. Sikorski wylicza zasługi ... 15.12.11, 20:39 Tow.Fotyga /mina,jak zwykle/ w akcie wypróżniania - szuka dziury a sama jak dziura.Chyba. Głupia jak gęś w brudnym stawie.Bo pisowski.Przy brawkach równych jej debili. Duka ,duka ... ... o czym puka? Nie wie.Znaczy wie,tylko,że ... nie wie .Kto ją puknie ... w krocze. Brrrrrrr. Palikot wyrzucił PiS z ław sejmu. BRAWO ! Tego chciał elektorat . Tow. tzw.Dorn - współżycie z sabą na mózg ci się rzuciło.Już dawno. Tow.Szczerski /patrz :Fotyga/. Towarzysze : Brudziński,kaczor i spółka - spod ciemnej,czerwonej gwiazdy.5-cio ramiennej. Tow.Macierewicz ,z piekła rodem, jedż do Smoleńska i jeszcze raz pokaż jak spi.....ać Odpowiedz Link Zgłoś
wersal-55 Debata w Sejmie o UE. Sikorski wylicza zasługi ... 15.12.11, 20:44 Te tz. panstwo,to ochyda dla EUROPY,POLACY,GRANICE TEGO PANSTWA ZMIENIA SIE. Odpowiedz Link Zgłoś
wersal-55 Re: Debata w Sejmie o UE. Sikorski wylicza zasług 15.12.11, 20:45 wersal-55 napisał: > Te tz. panstwo,to ochyda dla EUROPY,POLACY,GRANICE TEGO PANSTWA ZMIENIA SIE. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Debata w Sejmie o UE. Sikorski wylicza zasługi ... 15.12.11, 20:54 "Poseł Kwiatkowski z Ruchu Palikota proponuje posłom PiS-u, by wyjechali do Londynu i założyli tam rząd na uchodźctwie." Dla mnie bomba - rewelacyjny pomysł, w pełni popieram. Tylko Londyn to może za blisko, lepsze byłoby Honolulu - oprócz "rządzenia" mogliby tam jeszcze małpy straszyć. Banda wiecznie jątrzących kretynów, na każdym kroku zasłaniająca swoją głupotę polską flagą. Nie wiem na kogo to jeszcze może działać. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Debata w Sejmie o UE. Sikorski wylicza zasługi ... 15.12.11, 22:21 Jednego nie rozumiem. Tej partyjki idiotów jakoś nie można zdelegalizować? Za pysk i do rowu! Kretyni niszczą wszelką inicjatywę. Zachciało się cesarza Kaczora z władzą absolutną. Zapomnieli, że gilotyna ukróca zapędy. Przynajmniej o głupi czerep. Odpowiedz Link Zgłoś
oghana7 Debata w Sejmie o UE. Sikorski wylicza zasługi ... 15.12.11, 22:57 ta debata -momentami obrazliwa i chamska w wykonaniu pisowcow swiadczyla wylacznie o dzikiej ZAWISCI pis z powodu sukcesow premiera tuska w europie i entuzjastyczna ocene jego prezydencji w unii .o nic innego nie chodzilo .swiadczyla tez o niezrozumieniu tych poslow spraw europejskich .uschniete mozgi z powodu nienawisci ? Odpowiedz Link Zgłoś
oghana7 Debata w Sejmie o UE. Sikorski wylicza zasługi ... 15.12.11, 23:04 dzis okazalo sie ,ze ten sejm jest TRAGICZNY I CHAMSKI . Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Debata w Sejmie o UE. Sikorski wylicza zasługi ... 15.12.11, 23:05 Po raz pierwszy w historii, Polska dostała szansę. Szansę, by być krajem liczącym się. To trzeba zniszczyć? Uznsajecie Pisuary, że nic nie macie do zaproponowania. Taki kraj, kraj w/g wzoru Pisu zginie. Czy wy Pisuary to ROZUMEICIE. Tego chcecie? Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Debata w Sejmie o UE. Sikorski wylicza zasług 15.12.11, 23:18 Pisuary to sobie moga tylko mordy podrzec ,zblaznili sie juz wystarczajaco. Dla mnie to jest banda debili,nic wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Debata w Sejmie o UE. Sikorski wylicza zasługi ... 16.12.11, 06:19 Zżygałem się. Sorry. Od samego rana pokazuje tv to bidactwo. Sfatygowaną. To czysta idiotka. Stanęła w Sejmie naprzeciw starego lisa, Radka. Cakiem się zbłaźniła przy spotkaniu z Rosatim. Dariusz Rosati to nie lis, to mądry gość. Zniszczył wioskową babę w pierwszym zdaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Re: Debata w Sejmie o UE. Sikorski wylicza zasług 16.12.11, 07:23 nerwus0 napisał: > Zżygałem się. Sorry. Od samego rana pokazuje tv > to bidactwo. Sfatygowaną. > To czysta idiotka. Stanęła w Sejmie naprzeciw starego lisa, Radka. > Cakiem się zbłaźniła przy spotkaniu z Rosatim. Dariusz Rosati to nie lis, to m > ądry gość. > Zniszczył wioskową babę w pierwszym zdaniu. Nie masz za co przepraszac. To naturalny odruch zdrowego organizmu na jej widok. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Debata w Sejmie o UE. Sikorski wylicza zasług 16.12.11, 08:35 A ja uwazam ze R.Sikorski i tak obszedl sie z nia grzecznie. Facet ma klase i to dlatego nie wyslal jej do przewracania gnoju. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Debata w Sejmie o UE. Sikorski wylicza zasług 16.12.11, 12:06 Jak to mówili na Warmii? "A łóna, łóna, łóna, Była gnójem schrzcona. A kiejci ją schrzcili Pół mózgu wymyli." Stara przyśpiewka weselna z Warmii. Odpowiedz Link Zgłoś