Dodaj do ulubionych

Tusk: albo silniejsza Unia albo koncert mocarst...

• nerwus0 Posłanka pis: teraz mówię ja, polska [relacja n... 15.12.11, 18:20
      Była już II RP, III RP, IV RP, była Polska Kaczyńskich, Polska-Ubekistan,
      Polska Kondominium, teraz Polska Pawłowicz.
      Kuźwa, jak długo jeszcze będziecie Pisuary wycierać gęby tą
      Polską jak ścierką?
      Wy patrioci z bożej łaski.
      POLSKA jest tylko jedna, czy to się podoba tej
      wrednej partyjce czy nie, cymbały.
    • nerwus0 Debata w Sejmie o UE. Sikorski wylicza zasługi ... 15.12.11, 18:35
      To dedykuję Maciorowiczowi:

www.youtube.com/watch?v=srwEFsoKBm8
    • sphinxpinastri 368 15.12.11, 18:49
      Pisowcy nie rozumieją, że targowiczaninem okazał się Kaczyński, bo podpisał traktat, a przecież nie musiał. A poza tym - honor to sobie może mieć, ale nie kraj o prawie bilionowym zadłużeniu. Żyło się i żyje na kreskę, więc trzeba kiedyś zapłacić. A tak w ogóle: trzeba było już w 1939 razem z Hitlerem, tego, co nieuniknione, przecież się nie uniknie...
      • nerwus0 Re: 368 15.12.11, 18:57
        Dodam dowcip. Tylko nie myśl, że to aluzja do ciebie.

- Jasiu, pożycz mi 500 zł.
        - A kiedy mi oddasz?
        - Jeszcze mi nie pożyczyłeś a już pytasz, kiedy ci oddam? Do d..y
        z takim koleżeństwem.
    • nerwus0 Debata w Sejmie o UE. Sikorski wylicza zasługi ... 15.12.11, 19:31
      Moüe bym i zgodził się, z niektórymi zarztuami względem PO.
      Tylko, że Pis nie proponuje realnego rozwiązania.
      Jedynie negacja. Pis nie ma żadnego rozwiązania.
      Używanie symboli narodowych jest conajmniej kretyńskim pociągnięciem.
      Nikt w Europie, nie traktuje poważnie J.K.
      On już przegrał. Pis przegrał na własne życzenie.
      Idzie świat do przodu, a Pis siedzi dalej w średniowieczu.
      Dajcie Pisowi władzę. Padną po tygodniu.
      Kto pomoże takiemu rządowi, który robi zamęt?
      Ta partia malkontentów doprowadziła by do ruiny tego wszystkiego,
      co Polska osiągneła.
    • wersal-55 Re: Tusk: albo silniejsza Unia albo koncert mocar 15.12.11, 20:20
      SUCHY NIGDY NIE BEDZIESZ,JESTES DURNYM POLAKIEM,BADZIEWIEM EUROPY.Nazisci,nie jest to problem slowian.PROBLEMEM OBECNIE JEST JALTA,TO SPRAWA BARDZO WIELKIEJ WAGI,NIE ZALATWIONA.Odpowiedz tylko merytoryczna.
    • mariuszelwood Debata polityków. 15.12.11, 20:22
      Kabarety,kabarety .............
      Przecież mamy pOLITYKÓW.
      Zabawa musi trwać.
    • zbyszeko2.pl Debata w Sejmie o UE. Sikorski wylicza zasługi ... 15.12.11, 20:39
      Tow.Fotyga /mina,jak zwykle/ w akcie wypróżniania - szuka dziury a sama jak dziura.Chyba.
      Głupia jak gęś w brudnym stawie.Bo pisowski.Przy brawkach równych jej debili. Duka ,duka ...
      ... o czym puka? Nie wie.Znaczy wie,tylko,że ... nie wie .Kto ją puknie ... w krocze. Brrrrrrr.

Palikot wyrzucił PiS z ław sejmu. BRAWO ! Tego chciał elektorat .

Tow. tzw.Dorn - współżycie z sabą na mózg ci się rzuciło.Już dawno.

Tow.Szczerski /patrz :Fotyga/.

Towarzysze : Brudziński,kaczor i spółka - spod ciemnej,czerwonej gwiazdy.5-cio ramiennej.

Tow.Macierewicz ,z piekła rodem, jedż do Smoleńska i jeszcze raz pokaż jak spi.....ać
    • wersal-55 Debata w Sejmie o UE. Sikorski wylicza zasługi ... 15.12.11, 20:44
      Te tz. panstwo,to ochyda dla EUROPY,POLACY,GRANICE TEGO PANSTWA ZMIENIA SIE.
      • wersal-55 Re: Debata w Sejmie o UE. Sikorski wylicza zasług 15.12.11, 20:45
        wersal-55 napisał:

> Te tz. panstwo,to ochyda dla EUROPY,POLACY,GRANICE TEGO PANSTWA ZMIENIA SIE.
    • antropoid Debata w Sejmie o UE. Sikorski wylicza zasługi ... 15.12.11, 20:54
      "Poseł Kwiatkowski z Ruchu Palikota proponuje posłom PiS-u, by wyjechali do Londynu i założyli tam rząd na uchodźctwie."

Dla mnie bomba - rewelacyjny pomysł, w pełni popieram. Tylko Londyn to może za blisko, lepsze byłoby Honolulu - oprócz "rządzenia" mogliby tam jeszcze małpy straszyć.

Banda wiecznie jątrzących kretynów, na każdym kroku zasłaniająca swoją głupotę polską flagą. Nie wiem na kogo to jeszcze może działać.
    • nerwus0 Debata w Sejmie o UE. Sikorski wylicza zasługi ... 15.12.11, 22:21
      Jednego nie rozumiem.
      Tej partyjki idiotów jakoś nie można zdelegalizować?
      Za pysk i do rowu!
      Kretyni niszczą wszelką inicjatywę.
      Zachciało się cesarza Kaczora z władzą absolutną.
      Zapomnieli, że gilotyna ukróca zapędy.
      Przynajmniej o głupi czerep.
    • oghana7 Debata w Sejmie o UE. Sikorski wylicza zasługi ... 15.12.11, 22:57
      ta debata -momentami obrazliwa i chamska w wykonaniu pisowcow swiadczyla wylacznie o dzikiej ZAWISCI pis z powodu sukcesow premiera tuska w europie i entuzjastyczna ocene jego prezydencji w unii .o nic innego nie chodzilo .swiadczyla tez o niezrozumieniu tych poslow spraw europejskich .uschniete mozgi z powodu nienawisci ?
    • oghana7 Debata w Sejmie o UE. Sikorski wylicza zasługi ... 15.12.11, 23:04
      dzis okazalo sie ,ze ten sejm jest TRAGICZNY I CHAMSKI .
    • nerwus0 Debata w Sejmie o UE. Sikorski wylicza zasługi ... 15.12.11, 23:05
      Po raz pierwszy w historii, Polska dostała szansę.
      Szansę, by być krajem liczącym się.
      To trzeba zniszczyć?
      Uznsajecie Pisuary, że nic nie macie do zaproponowania.
      Taki kraj, kraj w/g wzoru Pisu zginie. Czy wy Pisuary to
      ROZUMEICIE. Tego chcecie?
      • zdybka Re: Debata w Sejmie o UE. Sikorski wylicza zasług 15.12.11, 23:18
        Pisuary to sobie moga tylko mordy podrzec ,zblaznili sie juz wystarczajaco.
        Dla mnie to jest banda debili,nic wiecej.
    • nerwus0 Debata w Sejmie o UE. Sikorski wylicza zasługi ... 16.12.11, 06:19
      Zżygałem się. Sorry. Od samego rana pokazuje tv
      to bidactwo. Sfatygowaną.
      To czysta idiotka. Stanęła w Sejmie naprzeciw starego lisa, Radka.
      Cakiem się zbłaźniła przy spotkaniu z Rosatim. Dariusz Rosati to nie lis, to mądry gość.
      Zniszczył wioskową babę w pierwszym zdaniu.
      • 6.smiech Re: Debata w Sejmie o UE. Sikorski wylicza zasług 16.12.11, 07:23
        nerwus0 napisał:

> Zżygałem się. Sorry. Od samego rana pokazuje tv
        > to bidactwo. Sfatygowaną.
        > To czysta idiotka. Stanęła w Sejmie naprzeciw starego lisa, Radka.
        > Cakiem się zbłaźniła przy spotkaniu z Rosatim. Dariusz Rosati to nie lis, to m
        > ądry gość.
        > Zniszczył wioskową babę w pierwszym zdaniu.

Nie masz za co przepraszac. To naturalny odruch zdrowego organizmu na jej widok.
        • zdybka Re: Debata w Sejmie o UE. Sikorski wylicza zasług 16.12.11, 08:35
          A ja uwazam ze R.Sikorski i tak obszedl sie z nia grzecznie.
          Facet ma klase i to dlatego nie wyslal jej do przewracania gnoju.
          • nerwus0 Re: Debata w Sejmie o UE. Sikorski wylicza zasług 16.12.11, 12:06
            Jak to mówili na Warmii?
            "A łóna, łóna, łóna,
            Była gnójem schrzcona.
            A kiejci ją schrzcili
            Pół mózgu wymyli."

Stara przyśpiewka weselna z Warmii.
    • nerwus0 Kto chce się pośmiać? Zapraszam 16.12.11, 06:26
      na mój wpis z 18.35
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka