Dodaj do ulubionych

Tomasz Karolak: Nie jestem ciachem

21.12.11, 21:23
I już wiem dlaczego go nie toleruję.
Obserwuj wątek
    • stefeggg Re: Tomasz Karolak: Nie jestem ciachem 21.12.11, 21:57
      Proszę nie przesadzać z krytyką. Każdy tam jakoś na bułkę z pasztetem zarobić usiłuje.
      A za wsparcie spółek skarbu państwa "wyrażanie poparcia" jest chyba oczywiste. Niedobry to pies, co ręke pańską by kąsał...

Więcej Gałoobrabiaczy!
      • lignan Sprzedajny koleś i tyle... 25.12.11, 15:17
        Tak to już bywa w zyciu, że takie spaślaki nie mają z reguły kręgosłupa moralnego...
    • nannek Tomasz Karolak: Nie jestem ciachem 21.12.11, 22:38
      To zwyczajny dureń, tyle ze bez honoru
    • grazka58 Tomasz Karolak:jestem durniem 22.12.11, 15:01
      Jak w tytule.
    • misself Ładnie ujęte 22.12.11, 15:15
      Wywiad jest przykładem tego, jak można ująć stwierdzenie "sztuka sztuką, ale jeść trzeba". Facet chałturzy ewitentnie, nie zagrał w żadnym z gruntu dobrym filmie ("Testosteron" jest adaptacją filmową sztuki teatralnej, a Karolak gra tam wyjątkowego durnia) i zgrywa wielkiego aktora.

Większość chałturzących gra na stałe w teatrach i/lub w dobrych filmach, nie tylko w chałturach. Bo mają potencjał. Pan Tomasz widocznie... nie ma. M.in. dlatego nie oglądam polskich komedii romantycznych, na "Ciacho" zerkałam podczas prasowania, ale nie zdzierżyłam, początek jest żenujący.
      • acid.jazz Re: Ładnie ujęte 25.12.11, 18:13
        Warto byłoby się czegoś dowiedzieć zanim się zacznie krytykować. Karolak nie tylko gra w teatrze, nawet ma swój własny teatr IMKA, w który inwestuje pieniądze zarobione na chałturach. To bardzo inteligentny gość, tylko trzeba nieco wysiłku, żeby to dostrzec, np. pooglądać czasem TVP Kultura.
        • spondeo Re: Ładnie ujęte 25.12.11, 21:46
          TVP nie bede ogladac, do kultury i bez tv mozna, tyle ze jesli chodzi o p. Karolaka mam go dosc. Zwyczajnie nie moge juz patrzec na polski film, ktorego ostnimi podrygami jeszcze bronie wsrod znajomych, bo zawsze jest w nim ta sama obsada.
    • krolowa.mieczy Re: Tomasz Karolak: Nie jestem ciachem 23.12.11, 11:18
      Facet powinien natychmiast zatrudnić PRowca, który odkręci to, co nabajdurzył w wywiadzie! Pogrzebał się na własną prośbę.
      A Smarzowski ma już swoich: Dziędziela, Topę, Jakubika. Po co mu Karolak?
    • antropoid Tomasz Karolak: Nie jestem ciachem 24.12.11, 14:43
      A swoją drogą jeden z bardzo nielicznych, którzy potrafią otwarcie powiedzieć, że dla pieniędzy grają w kiczach. Większość w nich gra i zazwyczaj próbuje to nieporadnie tłumaczyć jakimiś ukrytymi "wartościami", które rzekomo w takich produkcjach dostrzegli...
    • swan_ganz Re: Tomasz Karolak: Nie jestem ciachem 25.12.11, 14:12
      I już wiem dlaczego go nie toleruję.

dziwne, ze dopiero teraz poznałeś się na tej żałosnej gliździe...
    • stanwewnetrzny to oddaj kasę 25.12.11, 14:19
      Jak się tak wstydzisz to oddaj tą kasę, którą tam zarobiłeś. Nie chcesz oddać? To nie pleć dyrdymałów.
    • bnch Re: Tomasz Karolak: Nie jestem ciachem 25.12.11, 14:25
      Z jednej strony cieszy, że gość widzi, że takie gó... jak Wyjazd integracyjny, to gó... a nie film. Z drugiej jednak strony skoro bierze w tej żenadzie udział i dostaje za to kasę, to taka ostra krytyka jest typowym konfliktem interesów. Mam wrażenie, że autor, który się szanuje, nie gra w takich haniebnych wynalazkach.
      • jamesonwhiskey Re: Tomasz Karolak: Nie jestem ciachem 25.12.11, 16:56
        > Mam wrażenie, że autor, który się szanuje, nie gra w takich haniebnych wynalaz
        > kach.

mysle ze przesadzacie z ta bezlitosna krytyka
        poza tym gdyby nie gral w haniebnych wynalazkach to by nie gral wogole
        szczerze mowiac polskie produkcje z ostatnich lat to dno i kicz
        zreszta jak nie karolak to kto
        papierz , malaszynski ktorego szczerze mowiac nie znosze
      • jorenasul Re: Tomasz Karolak: Nie jestem ciachem 25.12.11, 20:58
        bnch napisał:

> Z jednej strony cieszy, że gość widzi, że takie gó... jak Wyjazd integracyjny,
        > to gó... a nie film. Z drugiej jednak strony skoro bierze w tej żenadzie udział
        > i dostaje za to kasę, to taka ostra krytyka jest typowym konfliktem interesów.
        > Mam wrażenie, że aktor, który się szanuje, nie gra w takich haniebnych wynalaz
        > kach
        Jak widzę w obsadzie Karolak, to produkcja jest dla mnie na przegranej linii. Odnoszę nieodparte wrażenie, że dla niektórych role są dobierane do fizjonomii, charkteru...i tak Hugh Grant zawsze zagra zakochanego pierdołę a Karolak - kretyna
    • ami_lii Tomasz Karolak: Nie jestem ciachem 25.12.11, 14:57
      Bardzo mu współczuję. Chciał grać wyłącznie ambitne role w teatrach a tu mu oferują znaczne sumy pieniężne za występy w takich filmach jak Ciacho i Pokaż kotku co masz w środku. No i jak tu odmówić? Jak żyć panie premierze, jak żyć?

• jerzyk444 A co ma powiedzieć złodziej? 25.12.11, 18:13
        "No gdybym wiedział, to pewnie bym nie ukradł" :)
    • bokassa Tomasz Karolak: Nie jestem ciachem 25.12.11, 19:29
      Większego włazidupa i głupola nie ma wśród aktorskiego bydlactwa,chociaż konkurencja jest ostra.To nie jest popieranie czy wspólnota poglądów,to definicyjna kolaboracja jak za Niemca za określone pieniądze ,gaże i apanaże.Golenie łbów to wystarczająca kara?
    • mlodzi.popieraja Tomasz Karolak: Nie jestem ciachem 25.12.11, 20:26
      Panie Tomku, jest Pan idolem wszystkich normalnych Polaków.
      P.S. Mam nadzieję, że tak jak my już się Pan nie boi PiSu.
    • ontos2 Tomasz Karolak: jestem obciachem. 26.12.11, 04:55
      I nie zmienię się.
    • szczurek59 Tomasz Karolak: Nie jestem ciachem 26.12.11, 07:29
      nnnnnnnnnnno jest następny no i jest następny co może powiedzieć ze walczył z demokracją posierpniowa!!!!!!!!!!!popaprańcy kulturotwórczya kazdy z nich za pieniądze by kury kradł i dałby sobie ogolić.Nie lobię takich przemądrzałych
    • baran1949 Tomasz Karolak: kiczowaty prostak 26.12.11, 07:47
      No, teraz wiadomo dlaczego w dobrym czasie antenowym telewizji publicznej leci tragicznie kiepski serial dla ubogich umysłowo, a gra Karolaka jest na poziomie gorszym niż przekupki w roli statystki. Tuskobus... .
      • luki761 Re: Tomasz Karolak: kiczowaty prostak 26.12.11, 08:28
        baran1949 napisała:

> No, teraz wiadomo dlaczego w dobrym czasie antenowym telewizji publicznej leci
        > tragicznie kiepski serial dla ubogich umysłowo, a gra Karolaka jest na poziomie
        > gorszym niż przekupki w roli statystki. Tuskobus... .

miernoty po prostu MUSZĄ podlizywać się "władzy"

kiepski aktor,
        prostak,

ale, wie komu wejść do du.. py, aby zaistnieć

...
    • wiedzacy_ziemianin karolak - jesteś tylko rozlazłą kluchą !!!!!!!!!!! 26.12.11, 10:50
    • venediger Tomasz Karolak: Nie jestem ciachem 26.12.11, 19:46
      Lizusik - nic dodać, nic ująć. Zapach wazeliny odstręcza od dalszego opisywania tego pana...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka