mambaker 21.12.11, 21:23 I już wiem dlaczego go nie toleruję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefeggg Re: Tomasz Karolak: Nie jestem ciachem 21.12.11, 21:57 Proszę nie przesadzać z krytyką. Każdy tam jakoś na bułkę z pasztetem zarobić usiłuje. A za wsparcie spółek skarbu państwa "wyrażanie poparcia" jest chyba oczywiste. Niedobry to pies, co ręke pańską by kąsał... Więcej Gałoobrabiaczy! Odpowiedz Link Zgłoś
lignan Sprzedajny koleś i tyle... 25.12.11, 15:17 Tak to już bywa w zyciu, że takie spaślaki nie mają z reguły kręgosłupa moralnego... Odpowiedz Link Zgłoś
nannek Tomasz Karolak: Nie jestem ciachem 21.12.11, 22:38 To zwyczajny dureń, tyle ze bez honoru Odpowiedz Link Zgłoś
misself Ładnie ujęte 22.12.11, 15:15 Wywiad jest przykładem tego, jak można ująć stwierdzenie "sztuka sztuką, ale jeść trzeba". Facet chałturzy ewitentnie, nie zagrał w żadnym z gruntu dobrym filmie ("Testosteron" jest adaptacją filmową sztuki teatralnej, a Karolak gra tam wyjątkowego durnia) i zgrywa wielkiego aktora. Większość chałturzących gra na stałe w teatrach i/lub w dobrych filmach, nie tylko w chałturach. Bo mają potencjał. Pan Tomasz widocznie... nie ma. M.in. dlatego nie oglądam polskich komedii romantycznych, na "Ciacho" zerkałam podczas prasowania, ale nie zdzierżyłam, początek jest żenujący. Odpowiedz Link Zgłoś
acid.jazz Re: Ładnie ujęte 25.12.11, 18:13 Warto byłoby się czegoś dowiedzieć zanim się zacznie krytykować. Karolak nie tylko gra w teatrze, nawet ma swój własny teatr IMKA, w który inwestuje pieniądze zarobione na chałturach. To bardzo inteligentny gość, tylko trzeba nieco wysiłku, żeby to dostrzec, np. pooglądać czasem TVP Kultura. Odpowiedz Link Zgłoś
spondeo Re: Ładnie ujęte 25.12.11, 21:46 TVP nie bede ogladac, do kultury i bez tv mozna, tyle ze jesli chodzi o p. Karolaka mam go dosc. Zwyczajnie nie moge juz patrzec na polski film, ktorego ostnimi podrygami jeszcze bronie wsrod znajomych, bo zawsze jest w nim ta sama obsada. Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa.mieczy Re: Tomasz Karolak: Nie jestem ciachem 23.12.11, 11:18 Facet powinien natychmiast zatrudnić PRowca, który odkręci to, co nabajdurzył w wywiadzie! Pogrzebał się na własną prośbę. A Smarzowski ma już swoich: Dziędziela, Topę, Jakubika. Po co mu Karolak? Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Tomasz Karolak: Nie jestem ciachem 24.12.11, 14:43 A swoją drogą jeden z bardzo nielicznych, którzy potrafią otwarcie powiedzieć, że dla pieniędzy grają w kiczach. Większość w nich gra i zazwyczaj próbuje to nieporadnie tłumaczyć jakimiś ukrytymi "wartościami", które rzekomo w takich produkcjach dostrzegli... Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Tomasz Karolak: Nie jestem ciachem 25.12.11, 14:12 I już wiem dlaczego go nie toleruję. dziwne, ze dopiero teraz poznałeś się na tej żałosnej gliździe... Odpowiedz Link Zgłoś
stanwewnetrzny to oddaj kasę 25.12.11, 14:19 Jak się tak wstydzisz to oddaj tą kasę, którą tam zarobiłeś. Nie chcesz oddać? To nie pleć dyrdymałów. Odpowiedz Link Zgłoś
bnch Re: Tomasz Karolak: Nie jestem ciachem 25.12.11, 14:25 Z jednej strony cieszy, że gość widzi, że takie gó... jak Wyjazd integracyjny, to gó... a nie film. Z drugiej jednak strony skoro bierze w tej żenadzie udział i dostaje za to kasę, to taka ostra krytyka jest typowym konfliktem interesów. Mam wrażenie, że autor, który się szanuje, nie gra w takich haniebnych wynalazkach. Odpowiedz Link Zgłoś
jamesonwhiskey Re: Tomasz Karolak: Nie jestem ciachem 25.12.11, 16:56 > Mam wrażenie, że autor, który się szanuje, nie gra w takich haniebnych wynalaz > kach. mysle ze przesadzacie z ta bezlitosna krytyka poza tym gdyby nie gral w haniebnych wynalazkach to by nie gral wogole szczerze mowiac polskie produkcje z ostatnich lat to dno i kicz zreszta jak nie karolak to kto papierz , malaszynski ktorego szczerze mowiac nie znosze Odpowiedz Link Zgłoś
jorenasul Re: Tomasz Karolak: Nie jestem ciachem 25.12.11, 20:58 bnch napisał: > Z jednej strony cieszy, że gość widzi, że takie gó... jak Wyjazd integracyjny, > to gó... a nie film. Z drugiej jednak strony skoro bierze w tej żenadzie udział > i dostaje za to kasę, to taka ostra krytyka jest typowym konfliktem interesów. > Mam wrażenie, że aktor, który się szanuje, nie gra w takich haniebnych wynalaz > kach Jak widzę w obsadzie Karolak, to produkcja jest dla mnie na przegranej linii. Odnoszę nieodparte wrażenie, że dla niektórych role są dobierane do fizjonomii, charkteru...i tak Hugh Grant zawsze zagra zakochanego pierdołę a Karolak - kretyna Odpowiedz Link Zgłoś
ami_lii Tomasz Karolak: Nie jestem ciachem 25.12.11, 14:57 Bardzo mu współczuję. Chciał grać wyłącznie ambitne role w teatrach a tu mu oferują znaczne sumy pieniężne za występy w takich filmach jak Ciacho i Pokaż kotku co masz w środku. No i jak tu odmówić? Jak żyć panie premierze, jak żyć? Odpowiedz Link Zgłoś
jerzyk444 A co ma powiedzieć złodziej? 25.12.11, 18:13 "No gdybym wiedział, to pewnie bym nie ukradł" :) Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa Tomasz Karolak: Nie jestem ciachem 25.12.11, 19:29 Większego włazidupa i głupola nie ma wśród aktorskiego bydlactwa,chociaż konkurencja jest ostra.To nie jest popieranie czy wspólnota poglądów,to definicyjna kolaboracja jak za Niemca za określone pieniądze ,gaże i apanaże.Golenie łbów to wystarczająca kara? Odpowiedz Link Zgłoś
mlodzi.popieraja Tomasz Karolak: Nie jestem ciachem 25.12.11, 20:26 Panie Tomku, jest Pan idolem wszystkich normalnych Polaków. P.S. Mam nadzieję, że tak jak my już się Pan nie boi PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
szczurek59 Tomasz Karolak: Nie jestem ciachem 26.12.11, 07:29 nnnnnnnnnnno jest następny no i jest następny co może powiedzieć ze walczył z demokracją posierpniowa!!!!!!!!!!!popaprańcy kulturotwórczya kazdy z nich za pieniądze by kury kradł i dałby sobie ogolić.Nie lobię takich przemądrzałych Odpowiedz Link Zgłoś
baran1949 Tomasz Karolak: kiczowaty prostak 26.12.11, 07:47 No, teraz wiadomo dlaczego w dobrym czasie antenowym telewizji publicznej leci tragicznie kiepski serial dla ubogich umysłowo, a gra Karolaka jest na poziomie gorszym niż przekupki w roli statystki. Tuskobus... . Odpowiedz Link Zgłoś
luki761 Re: Tomasz Karolak: kiczowaty prostak 26.12.11, 08:28 baran1949 napisała: > No, teraz wiadomo dlaczego w dobrym czasie antenowym telewizji publicznej leci > tragicznie kiepski serial dla ubogich umysłowo, a gra Karolaka jest na poziomie > gorszym niż przekupki w roli statystki. Tuskobus... . miernoty po prostu MUSZĄ podlizywać się "władzy" kiepski aktor, prostak, ale, wie komu wejść do du.. py, aby zaistnieć ... Odpowiedz Link Zgłoś
wiedzacy_ziemianin karolak - jesteś tylko rozlazłą kluchą !!!!!!!!!!! 26.12.11, 10:50 Odpowiedz Link Zgłoś
venediger Tomasz Karolak: Nie jestem ciachem 26.12.11, 19:46 Lizusik - nic dodać, nic ująć. Zapach wazeliny odstręcza od dalszego opisywania tego pana... Odpowiedz Link Zgłoś