Dodaj do ulubionych

Psy mają problem z miau, miau

12.01.12, 09:15
Ależ się "młodzi, wykształceni z dużego miasta" Krakowa zmartwią odcięciem dostaw... Tylko czemu dziennikarz pisze o tym rzutkim przedsiębiorcy per "mafia"? Już nie jest za legalizacją?
Obserwuj wątek
    • koloratura1 Coś na "M", ale nie marihuana... 12.01.12, 09:27
      leniuch102 napisał:

> Tylko czemu dziennikarz pisze o tym rzutkim przedsiębiorcy per "mafia"?
      > Już nie jest za legalizacją?

Mefedronu?
      A kiedy był? I - kto był?
      • leniuch102 Re: Coś na "M", ale nie marihuana... A heroina? 17.01.12, 23:14
        koloratura1 napisała:

> leniuch102 napisał:
        >
        > > Tylko czemu dziennikarz pisze o tym rzutkim przedsiębiorcy per "mafia"?
        > > Już nie jest za legalizacją?
        >
        > Mefedronu?
        > A kiedy był? I - kto był?

Mefedronu? Jak zwał tak zwał. To kolejna - tańsza -podróbka kokainy (pl.wikipedia.org/wiki/Mefedron). Za której legalizacją całym lewicowym sercem opowiada się Wyborcza, stawiając za przykład Czechy, gdzie posiadanie kokainy i heroiny jest legalne.
        Zastanawiam się, skąd ta głęboka, szczera nienawiść do własnych czytelników i chęć zlikwidowania ich w/w specyfikami.
    • thegreatmongo Ciezko ufac wyborczej w sprawie narkotykow... 12.01.12, 09:54
      Juz kilka razy GW pokazala, ze podejscie do narkotykow ma takie jak kosciol katolicki... idiotyczne teksty o szkodliwosci marihuany i generalna zasada, ze wszystko jest zle...

Samo ekstazy to przeciez narkotyk dosyc slaby.. jesli to miau jest podobne to chyba nie warto sie tym zajmowac?

Nie mowie, ze nie ma groznych narkotykow, zdecydowanie sa!!! ale pakowanie ekstazy i mariuhuany do worka z heroina to naduzycie i skonczy sie tak, ze mlodzi ludzie nie beda ufac nikomu w tych sprawach...
      • flat-ower Re: Ciezko ufac wyborczej w sprawie narkotykow... 12.01.12, 09:58
        Słaby czy silny? Nie wiem. Jak brałeś to powiedz jaki jest. Ja jednak nie o tym chciałem ale o głupocie "importera". Trchę kasy zarobił i już popłynął w basenie za 12 tyś miesięcznie ! Do tego policja nie potrzebuje piesków z dobrym nosem!
        • rasklaat Re: Ciezko ufac wyborczej w sprawie narkotykow... 12.01.12, 10:55
          flat-ower napisał:

> Słaby czy silny? Nie wiem. Jak brałeś to powiedz jaki jest.

Autora tekstu trzeba by spytac o informacje o mefedronie bo, zdaje sie, ma dostep do danych klinicznych i na temat mefedronu juz wie ze silnie uzaleznia. Chcialbym zobaczyc te dane z ktorych czerpal piszac ten tekst.
      • yannika Re: Ciezko ufac wyborczej w sprawie narkotykow... 12.01.12, 11:23
        Extasy słabym narkotykiem? Amfetamina sklejona na super glue? No litości...
    • normalny8 Najważniejsza wierszówka? 12.01.12, 10:58
      Czy może mi ktoś wyjaśnić po co podaje się takie informacje? Czy chodzi tu o popularyzację tego specyfiku i nakręcanie koniunktury?
      • szela81 Re: Najważniejsza wierszówka? 12.01.12, 11:13
        chyba o reklamę "dostawców z czech :) "
        mefedron jeszcze 2 lata temu był legalny w pl, w czechach chyba nadal jest
        był w większości dopalaczy, potem go zabronili to zaczeli lepsze "koktajle" ładować do tych "soli" i sie zaczeły zapaści i zamkneli dopalacze
        moze trzeba było mefa obłożyć akcyzą i tyle? bo z tego co wiem to poza uzależnieniem dużo mniejszym od papierosów - które są legalne i obłożone akcyzą to nie ma zbyt wiele negatywnych skutków...
    • antekguma1 Psy mają problem z miau, miau 12.01.12, 13:59
      Skoro już zarobił parę milionów to mogą cmoknąć go w końcówkę. Może dostanie jakąś drobną nie dokuczliwą sankcje i wyjdzie czyściutki. Mając taką kasę można wszystko i wszystkich kupić, tym bardziej, że co poniektórzy, z tzw. wymiaru, bardzo chcą być kupieni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka