28.01.12, 01:39
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • brudne-nogi Re: Anonymous po polsku. królowie chaosu naprawia 28.01.12, 02:51
      Nie zgadzam sie z siedzeniem w domu. jakbysmy siedzieli tak za komunizmu to nie byloby zmiany w Europie a komunizm w Polsce wygladalby tak jak w bratnich krajach DDR i ZSRR.

Nie zawsze czlowiek poddaje sie korzysciom no i wychodzi na ulice mimo ze moze to byc tragiczne. Tym rozni sie czlowiek od zwierzecia ktore daje sie tresowac.

Z innymi rzeczami masz racje.
    • wyatearp Anonimowi tchórzliwi przestępcy 28.01.12, 03:53
      nazywający się królami chaosu zostaną co do jednego wyłapani, sfotografowani i unieszkodliwieni. My, szeryfowie, już nad tym pracujemy. Koniec Dzikiego Zachodu - nadchodzą rządy prawa. Dla gangsterów-hakerów miejsce będzie tylko w kiciu. Ale uczciwi internauci mogą spać spokojnie :-)
      Stanisław Remuszko
      www.remuszko.pl
      • kalebasa Nagadaj swojemu osłu 28.01.12, 04:40
        do dupy.

Robiąca wszystko po tajniacku mafia, majaca czelność nazywać się rządem,
        to oczywiście banda zamaskowanych bohaterów?

Rządu nie można nazwać jawnym tylko dlatego, że paru front-man'ów swoje gęby
        w telewizji pokazuje.

Pogonić tajnych politruków aż kapcie będą gubili. To im się od dawna należy.
      • wiedzacy_ziemianin Re: Anonimowi tchórzliwi przestępcy 28.01.12, 05:17

Twoja strona jeszcze działa ???????????????????????
        • wyatearp Zapraszałem tych anonimowych tchórzy 28.01.12, 10:11
          aby zrujnowali mi moją www, ale tyle odwagi to oni jakoś nie mają...
    • kalebasa Zjeżdżaj głupcze 28.01.12, 04:35
      "industrializatorze" Polski.
      Jeszcze dychasz, stary worze?
      • uwierz_w_to UMOWA ACTA 28.01.12, 06:06
        Czytałem umowę z kilku źródeł żeby mieć pewność.
        Słowa są tak dobrane że właściwie ACTA wolno wszystko.
        Podam wam najprostrze przykłady.
        1.Kupuję płytę z muzyką,konwertuję tak żeby zrobić z nich dzwonki na telefon,podłanczam teleon do sieci WI-FI w domu i załuży czy to przez telefon czy przez mojego meila wysyłam jeden utwór np; mojej siostrze bo chce mieć taki dzwonek na telefonie.
        I w tym momęcie przechwytuje to jakiś bot od praw autorskich i się zaczyna,wpada policja kasuje mi sprzęt itd.. kolegium i wyrok w zawieszeniu za ropowszechnianie bo to już jest przestepsto, a nastepnym razem przesyłam jej załóżmy jakiś dokument bo jest potrzebny do szkoły ale jest chroniony prawami a ja załóżmy nawet sobie z tego sprawy niezdaje.I w tym momęcie recydywa wyrok odwieszony dokładka i siędzę sobie w pierdlu.
        Cała ta sytuacja jest o tyle śmieszna że zanim ludzie zaczną kożystać z internetu powinni pujść do szkoły na kilka lat nauki kożystania z internetu żeby przypadkiem nie trafić do pierdla co wolno w sieci a czego nie jeśli ACTA by weszło.
        To był jeden niewinny przykład zwykłego dzwonka do telefonu i tylko dzwonka.
        • uwierz_w_to Re: UMOWA ACTA 28.01.12, 06:08
          Donald ty jesteś porostu skończony z tym swoim rządem i PO,każdy z nas wybierze gorsze zło niż ścierwo.
          • uwierz_w_to Re: UMOWA ACTA 28.01.12, 06:19
            Wyobraźcie sobie pracuję w średniej firmie,znamy się wszyscy i była gorąca rozmowa na temat ACTA, średnia wieku to ok 40 lat.I 3/4 elektoratu PO po całej tej sprawie z ACTA elektorat PO równy jest ZERO czyli nikt nie zagłosuje na PO ,chyba że ktoś pocichu klamał.
            A pierwszy raz w życiu słyszałem takie opinnie o premierze jak jeden mąż wszyscy mają o nim zdanie wiecie jakie i jakie słowa się ciskały na usta,to można sobie wyobraźić.
            Nie trudno sobię wyobraźić że opozycja to wykożysta i ma rację i opozycja już z gory ma wygrana pozycje chyba że obecny rząd tą sprawe rozmyje i unieważni może wtedy w jakiś posób ludzie zapomną chociaż obstawiałbym że nie bo ja już na PO i Tuska nigdy nie zagłosuję i wielu moich znajomych z pracy.
            • uwierz_w_to Re: UMOWA ACTA 28.01.12, 06:22
              Sorrki gafa wziełem gurna granice średnia wieku to 30 lat.
            • stern-75 Re: UMOWA ACTA 28.01.12, 06:49
              Czy ktoś w tej waszej firmie zajmuje się prawem, czy to była kolejna rozmowa z cyklu "wiem, bo mi szwagier powiedział"?
              • uwierz_w_to Re: UMOWA ACTA 28.01.12, 07:30
                stern-75 napisał:

> Czy ktoś w tej waszej firmie zajmuje się prawem, czy to była kolejna rozmowa z
                > cyklu "wiem, bo mi szwagier powiedział"?

Wiekszość to ludzie w wieku 30 lat,spędzający w internecie sporo czasu.
                Dobrze znana jest też im umowa ACTA i zagrożenia z niej płynące, a także są osoby po studiach prawnych.
              • uwierz_w_to Re: UMOWA ACTA 28.01.12, 07:33
                Moje posty które napisałem są tylko przykładem a że wstałem wcześnie to porostu ot tak sobie napisałem,a tą zmianę poglądów u ludzi napisałem jako ciekawostke jak to przez jednego barana całe ugrupowanie polityczne traci.TO jest przykład tylko w mojej firmie a reasumując teraz nasz kraj to mozna sobie wyobraźić co ten kretyn zrobił.
              • tymon99 Re: UMOWA ACTA 28.01.12, 09:01
                przeczytaj to, co napisał. obstawiałbym firmę ochroniarską.
              • boykotka Re: Dla kogo pisane jest prawo ??? 28.01.12, 09:31
                stern-75 napisał:

> Czy ktoś w tej waszej firmie zajmuje się prawem, czy to była kolejna rozmowa z
                > cyklu "wiem, bo mi szwagier powiedział"?

Wybacz stern-75 o ile się nie mylę prawo ma obowiązywać wszystkich, nie tylko prawników. To że prawnicy będą się chcieli dorwać przy okazji do żłoba jest pewne jak amen w pacierzu - co z kolei kompromituje w jeszcze większym stopniu całą umowę.
        • tymon99 Re: UMOWA ACTA 28.01.12, 08:59
          sądząc po liczbie błędów w twoim tekście, sorry - zrozumienie umowy międzynarodowej, pisanej trudną, urzędniczą angielszczyzną, a następnie przetłumaczonej "po taniości" na polski, jest wyraźnie poza twoim zasięgiem.
    • orkakasa Anonymous po polsku. królowie chaosu naprawiają... 28.01.12, 06:31
      isanal dostęp do dziedzictw kultury stanowi podwaliny do rozwoju świadomości i tożsamości społeczeństw jak i jednostki. Jesteśmy biednym krajem i narzucanie konieczności płacenia za wszystkie dobra płynące z internetu ,inwigilacja ,kary i restrykcje to nie jest dobra forma integracji ze światem zachodu . Próba protestu i porozumienia narodu w sprawie ACTA to swoisty sprawdzian ze społeczeństwa obywatelskiego a referendum będzie kwintesencją zachowania kontroli nad rządzącymi którzy nadtto oderwali się od rzeczywistości życia codziennego i podpisują wszystko bezkrytycznie i bez konsultacji. Widać i zawsze było widać totalne parcie Donka na szczyt (po trupach też ).Obecny jego cel to Bruksela i zafajdał by se życiorys nie podpisując ACTA. Najwidoczniej" Parcie Brukselskie "--siła wyższa a referendum --siła obywatelska .Nawet Boni okoniem staje ---Donek zwolnij bo się spocisz--po ACTA ci to?
    • saint_just Tak trzymajcie, ludzie!!!! 28.01.12, 06:59
      Jednak nie zapominajcie,że siłą tego sk.....ego systemu - jak zawsze i każdego - nie jest jego strukturalne,czy administracyjne centrum , lecz bezimienna breja miernot ,użytecznych idiotów bez ludzkiej godności, prawicowych "zwolenników porządku" i "silnej ręki" nienawidzących i bojących się wolności, gotowych ją oddać , byle nie mieli jej inni wokół. Na tym strach opierała się - i opiera - każda dyktatura, która daje różnym Remuszkom iluzję pewności,że kraty w Zoo wprawdzie ograniczają ruchy ale za to "chronią" przed reczywistościa a dozorca co rano dorzuci do koryta buraka albo śledzia.
      Nie dajcie się nigdy sk.....ic i skorumpować taką perspektywą. Niebo , słońce,ziemia pod stopami i ludzkie ja nie są własnością umowności pod nazwą "państwo", "religia", "naród "czy korporacja i nie są im niczego winne.
      • kaszebe12 saint-just - "lewicowy" prowokator... 28.01.12, 07:44
        Masz racje.."nie dac sie skorumpowac taka perspektywa"...odwalasz robote niejakiego Blumsztajna ? -Nie mogles wymyslec bardziej realistycznego pseudonimu , n.p. "pejsy w akcji" ?
    • rzekiprzeplynelem taaaa 28.01.12, 08:10

a w ciechanowie kon bez glowy biegł 12 km
    • tymon99 Re: Anonymous po polsku. królowie chaosu naprawia 28.01.12, 08:56
      isanaltd napisała:

> ta cala solidarnosc po dekadzie , kiedy sie naprawde industralizowalo ten kraj.

może o tej nieszczęsnej "industrializacji" z czasów gierka powinnaś najpierw trochę poczytać?
      • ubiquitousghost88 Co, do twojej wikipedii ją odsyłasz?... 28.01.12, 09:21
        ...a może Normanem Devis'em chcesz normalnych ludzi częstować?

tymon99 napisał:

> isanaltd napisała:
        >
        > > ta cala solidarnosc po dekadzie , kiedy sie naprawde industralizowalo te
        > n kraj.
        >
        > może o tej nieszczęsnej "industrializacji" z czasów gierka powinnaś najpierw tr
        > ochę poczytać?
        >
        • tymon99 Re: Co, do twojej wikipedii ją odsyłasz?... 29.01.12, 01:02
          nie operuj nazwiskami, których nie umiesz napisać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka