Dodaj do ulubionych

Okno do piekła

17.02.12, 18:05
Polecam teksty Wojciecha Grzelaka, który zna Syberię, jak własną kieszeń. Ciekawa jest opowieść o ludziach z Jazuli na Ałtaju, którzy zdumiewają świat medycyny: infra.org.pl/nauka/czowiek/1051-ludzie-o-amysich-oczach
Obserwuj wątek
    • mimbla.londyn Re: Okno do piekła 17.02.12, 19:58

Ciekawa ta Syberia.
    • lupynek Okno do piekła 17.02.12, 20:34
      Panie Jacku.Uwielbiam Pana reportaże a Białą gorączkę czytałam bardzo powoli by na dłużej starczyła.Bardzo sugestywnie Pan pisze.Kiedy czytam to zawsze czuje ze jestem tam w centrum wydarzeń.Polecam wszystkim.
    • 4o Okno do piekła 17.02.12, 20:55
      Uwielbiam artykuły Jacka Hugo-Badera :)
    • srull Re: Okno do piekła 18.02.12, 08:05
      Ten artykuł to fragmenty ostatniej książki. Moim zdaniem nieco słabszej od poprzednich, choć naturalnie obowiązkowo należy ją przeczytać.
    • lesny7 Okno do piekła 18.02.12, 08:09
      Panie Jacku, ,,Białą gorączkę'' czytałem tydzień, a ,,Dzienniki kołymskie'', które z trudem zdobyła dla mnie córka, tylko jedną noc. Czekam na następny podobny mega - reportaż.
    • kujawiak1910 Okno do piekła 18.02.12, 09:08
      Dyrdymały jak zwykle,autetyczny reprotaż z podróży przerasta człowieka więc musi szamanami sprzedaż podsycać,że też się nie boi zemsty jakiegoś kamienia.Odwiedzając Maorysów czy jakiś innych voo-doodzian mozna takie same historyjki pisać,oczywiście imiona trzeba zmienić na lokalne.
      • para-lela Re: Okno do piekła 18.02.12, 10:23
        robisz z siebie pseudooświeconego....ignoranta
    • mysticmouse Okno do piekła 18.02.12, 12:40
      Gratuluję! Bardzo ciekawy, wciągający artykuł:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka