krab1200 17.02.12, 18:05 Polecam teksty Wojciecha Grzelaka, który zna Syberię, jak własną kieszeń. Ciekawa jest opowieść o ludziach z Jazuli na Ałtaju, którzy zdumiewają świat medycyny: infra.org.pl/nauka/czowiek/1051-ludzie-o-amysich-oczach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lupynek Okno do piekła 17.02.12, 20:34 Panie Jacku.Uwielbiam Pana reportaże a Białą gorączkę czytałam bardzo powoli by na dłużej starczyła.Bardzo sugestywnie Pan pisze.Kiedy czytam to zawsze czuje ze jestem tam w centrum wydarzeń.Polecam wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
srull Re: Okno do piekła 18.02.12, 08:05 Ten artykuł to fragmenty ostatniej książki. Moim zdaniem nieco słabszej od poprzednich, choć naturalnie obowiązkowo należy ją przeczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
lesny7 Okno do piekła 18.02.12, 08:09 Panie Jacku, ,,Białą gorączkę'' czytałem tydzień, a ,,Dzienniki kołymskie'', które z trudem zdobyła dla mnie córka, tylko jedną noc. Czekam na następny podobny mega - reportaż. Odpowiedz Link Zgłoś
kujawiak1910 Okno do piekła 18.02.12, 09:08 Dyrdymały jak zwykle,autetyczny reprotaż z podróży przerasta człowieka więc musi szamanami sprzedaż podsycać,że też się nie boi zemsty jakiegoś kamienia.Odwiedzając Maorysów czy jakiś innych voo-doodzian mozna takie same historyjki pisać,oczywiście imiona trzeba zmienić na lokalne. Odpowiedz Link Zgłoś
para-lela Re: Okno do piekła 18.02.12, 10:23 robisz z siebie pseudooświeconego....ignoranta Odpowiedz Link Zgłoś
mysticmouse Okno do piekła 18.02.12, 12:40 Gratuluję! Bardzo ciekawy, wciągający artykuł:) Odpowiedz Link Zgłoś