Dodaj do ulubionych

Walka z szatanem w Gdyni-Chyloni

• dzi1a zwidy pijackie Flaszki 10.03.12, 12:49

--
      wystap.pl/
      • kochamrydzyka Re: zwidy pijackie Flaszki 10.03.12, 22:27
        Jak sie schleje to nie tylko biale myszki widzi ale i diabla rogatego ujrzy.:))
    • paladin4 Walka z szatanem w Gdyni-Chyloni 10.03.12, 12:51
      Artykuł ma na celu sprowokować dyskusję i sprawdzić jak wielu ludzi już nie wierzy w egzorcyzmy. Podważa się słowa Biblii gdzie opętanie jest wymieniane wielokrotnie. Jezus sam wypędzał złe duchy. Kościół jest zepsuty ale nie oznacza to, że wszyscy księża są urobieni.
      Każdy kto wierzy w Boga i przestrzega przykazań może wypędzać złe duchy. Większość zachowań ludzkich wynika ze słabości i podatności na manipulacje Szatana, który użyje wszelkich środków by odciągnąć człowieka od Boga włącznie z tym by nie wierzyć , że nawet on sam nie istnieje.
      www.youtube.com/watch?v=cKAkwpU7NXU&feature=related
      • cillian1 Re: Walka z szatanem w Gdyni-Chyloni 10.03.12, 12:53
        > Kościół jest zepsuty ale nie oznacza to,
        > że wszyscy księża są urobieni.
        taki ksiądz co nie jest urobiony, powinien mówić głośno o k..wach w Kk!
        Jak jest wiemy - milczy i bierze kasę!
      • kolter Re: Walka z szatanem w Gdyni-Chyloni 10.03.12, 13:34
        paladin4 napisał:

> Artykuł ma na celu sprowokować dyskusję i sprawdzić jak wielu ludzi już nie wie
        > rzy w egzorcyzmy. Podważa się słowa Biblii gdzie opętanie jest wymieniane wielo
        > krotnie. Jezus sam wypędzał złe duchy. Kościół jest zepsuty ale nie oznacza to,
        > że wszyscy księża są urobieni.

Jezus powiedział uczniom ze mają np uzdrawiać . Ilu klechów to robi ??

> Każdy kto wierzy w Boga i przestrzega przykazań może wypędzać złe duchy. Większ
        > ość zachowań ludzkich wynika ze słabości i podatności na manipulacje Szatana, k
        > tóry użyje wszelkich środków by odciągnąć człowieka od Boga włącznie z tym by n
        > ie wierzyć , że nawet on sam nie istnieje.

Pierwszym żartem szatana jest zrobienie sobie w watykanie kościoła
        • paladin4 Re: Walka z szatanem w Gdyni-Chyloni 10.03.12, 17:03
          nie robi bo nie mają wiary tylko odprawiają formułki
          każdego Bóg uzdrowi jeśli o to po poproszą osoby o czystym sercu i pełni wiary
      • kochamrydzyka Kosciol jest dla diablow domem. 10.03.12, 22:24
        Znalem czlowieka ktory widzial diablow biegajacych po scianach w kosciele, dlatego nie lubial tam chodzic.
    • cillian1 Walka z szatanem w Gdyni-Chyloni 10.03.12, 12:52
      Przekręcę znajomych, aby wezwali do mnie takiego pajaca - i mu nakopię!
    • apt72 Dzień bez ataku na KK jest dla GW dniem straconym 10.03.12, 12:56
      Dzień bez ataku na KK jest dla GW-na i "młodych, wykształconych, z wielkich miast" dniem straconym...
      • kolter Re: Dzień bez ataku na KK jest dla GW dniem strac 10.03.12, 13:30
        apt72 napisał:

> Dzień bez ataku na KK jest dla GW-na i "młodych, wykształconych, z wielkich mia
        > st" dniem straconym...

Dzień w którym Krk nie da powodów do śmiechu to dzień stracony
        • grabda2 Bydlę kolter znów judzi . 11.03.12, 02:21
          To szatana żołnierz .
          • kolter Re: Bydlę kolter znów judzi . 11.03.12, 17:39
            grabda2 napisał:

> To szatana żołnierz .

No tak jak i ty wiernie mu służę :))
      • kotek.filemon Re: Dzień bez ataku na KK jest dla GW dniem strac 10.03.12, 19:23
        apt72 napisał:

> Dzień bez ataku na KK jest dla GW-na i "młodych, wykształconych, z wielkich mia
        > st" dniem straconym...

Że Flaszka sam się podkłada upubliczniając przebieg swojego delirium, to już przegapiłeś. Poza tym po raz kolejny mnie zadziwia, kiedy pisie pomioty forumowe piszą o GW per "antyklerykalna". Wyborcza o przekrętach czarnej stonki pisze gdzieś tak z 5 lat po Nie, kiedy szambo już po prostu za bardzo wybija, żeby udawać, że nie ma smrodu...
      • yan.nick Re: Dzień bez ataku na KK jest dla GW dniem strac 10.03.12, 21:33
        apt72 napisał:

> st" dniem straconym...
        - To sama instytucja prowokuje ogłaszając takie głupoty.
    • costa3500 Walka z szatanem w Gdyni-Chyloni 10.03.12, 12:58

Ciekawe ile za taką usługę to czarne bydle bierze.Zwykłe jaja.
    • onefoks Walka z szatanem w Gdyni-Chyloni 10.03.12, 12:58
      to jest demokracja i diabeł ma takie same prawa tu być jak bóg oddać do trybunału to łamanie konstytucyjnych praw.
    • victoria23 Walka z szatanem w Gdyni-Chyloni 10.03.12, 13:01
      a w każdej porafi powinno powstac miejsce tortur i spalarnia czarownic ,oczywiście opłacane z budżetu.....
      • kolter Re: Walka z szatanem w Gdyni-Chyloni 10.03.12, 13:28
        victoria23 napisał:

> a w każdej porafi powinno powstac miejsce tortur i spalarnia czarownic ,oczywiś
        > cie opłacane z budżetu.....

Nie, rodzina powinna płacić jak w chinach za pocisk
    • marekkolber Jezus Chrystus do Polaków 10.03.12, 13:02
      Wiedzą demony, że kres ich szkodliwego działania oraz panowania dobiega końca. Aniołowie i inne Chóry Anielskie przygotowani do działania, czekają na wypowiedzenie przeze Mnie odpowiedniej komendy, wówczas zwiążą wszelkie moce piekielne, pieczętując otchłań piekielną. Dopiero po tym fakcie, człowiek będzie mógł odetchnąć. Teraz widząc przygotowane do działania Hufce Anielskie, wiedzą złe duchy, że to jest już prawie koniec ich działania. Czynią one wszystko co mogą, aby wam maksymalnie wszystko utrudnić, pogmatwać, zamotać oraz zdezorientować wszystkich, których zdołają, aby ludzie nie wiedzieli, co mają czynić, aby przestali wielbić Boga, a przynajmniej zamarli w bezruchu.

Wojna duchów już się rozpoczęła, na razie na poziomie ludzi. Drugi poziom stanowi wojna demonów z duchami czystymi. Jednak nadchodzi wielkimi krokami chwila, kiedy to powiem DOŚĆ!!! Skutkiem tego będzie zniknięcie wszystkich mocy piekielnych z powierzchni ziemi i zapieczętowanie ich w otchłani piekielnej. Jednak obecny czas, jest czasem wielkiej walki duchowej żyjących na ziemi ludzi.

Chcę, aby każde z was przyjęło łaskę cierpienia, które was spotyka. Będą one dochodziły do kresu waszej fizycznej i duchowej wytrzymałości. Jest to niezbędna cena, którą musicie zapłacić, aby być zbawionymi. W tym wszystkim powinniście idąc za Moim śladem, współofiarować je za zbawienie waszych bliźnich. Kto jednak będzie złorzeczył i ciskał się wściekle z powodu tego krzyża, ten bardzo wiele straci, a krzyż stawać się będzie udręczeniem, aż po przeklinanie go. Kończąc w ten sposób swoje życie, staniecie na Sprawiedliwym Sądzie, a jeżeli nie będzie nic, co zrównoważy wasze winy, to następstwem będzie wieczna kara. Nastąpi to jedynie wtedy, gdy wybór ten potwierdzicie całą swoją istotą. Jedynie świadoma negacja Woli Bożej sprawia, że człowiek świadomie wybiera zło, a wówczas oszukany wpada na miejsce wiecznej kary.www.viviflaminis-deogracias.pl.tl/2011.htm
      • marekkolber Re: Jezus Chrystus do Polaków 10.03.12, 13:07
        Dzisiejszy człowiek wyparł ze swojej świadomości fakt, że Bóg jest także Bogiem Sprawiedliwym. Człowiecze, wraz z twoimi czynami oskarżać będziesz sam siebie przed Bożym Majestatem. Będąc świadomy zła jakie czynisz, dlaczego wykonujesz je bez wahania?

Gdyby nie wygodnictwo i lenistwo dzieci Bożych, w otchłani piekielnej mogłoby być o wiele mniej ludzi potępionych.

Do chwili obecnej, liczba stworzonych ludzi nie przekroczyła siedemdziesięciu miliardów, z tego potępionych w piekle jest dwadzieścia pięć miliardów. Dwanaście miliardów ludzi przebywa tam z powodu braku modlitwy i ofiary osób, wstawiających się za nimi o uratowanie od tej kaźni. Jeden człowiek jest w stanie przez całe swoje życie uratować od potępienia nawet dziesięć milionów ludzi. Mało kto korzysta z naczynia, jakie podarowałem wam przez ręce Żywego Płomienia.

Jednorazowe odmówienie tej modlitwy zapewnia ratunek jednemu milionowi dusz i zabezpiecza ratunek tym ludziom przed wiecznym potępieniem. Możecie ją odmawiać dowolną ilość razy w ciągu dnia. Chcąc zapewnić maksymalną jej skuteczność w dniu jej odmawiania, wskazane jest, być w tym dniu na całej Mszy Świętej i u Komunii Świętej....... www.viviflaminis-deogracias.pl.tl/Modlitwa-ratuj%26%23261%3Bca-milion-dusz-.-.htm Uratowana w ten sposób dusza od ogni piekielnych, jednak skazana będzie przez Bożą Sprawiedliwość na odpowiedniej wagi czyściec. Przypominam także i o naczyniu największym dla dusz czyśćcowych, którym jest Różaniec Drogi Krzyżowej, niedoceniony i wzgardzony przez wielu.

Jak bardzo tęsknię za waszą szczerą, prawdziwą, ofiarną miłością, taką według woli i myśli Bożej...www.viviflaminis-deogracias.pl.tl/2012-.-.htm
        • kolter Re: Jezus Chrystus do Polaków 10.03.12, 13:24
          marekkolber napisał:
          > sorry za poprzedni post , prochów jeszcze nie brałem .
        • yan.nick Re: Jezus Chrystus do Polaków 10.03.12, 21:41
          marekkolber , chciałeś szczerze: myślę, że byłeś zbyt aktywny w seminarium i twój przypadek jest jednak nieuleczalny.
      • idefix3 Kiedy powstały demony? 10.03.12, 13:16
        Nareszcie napotkałem na wypowiedź znawcy tematu. Mam pytanie: Kiedy powstały demony?
        Człowiek jest na świecie najwyżej milion lat. Czy demony też powstały w procesie ewolucji, czy były już przed człowiekiem i nudziły się przez przeszło 1000 milionów lat. Czy dinozaury też były opętane demonami?
        • kolter Re: Kiedy powstały demony? 10.03.12, 13:21
          idefix3 napisał:

> Nareszcie napotkałem na wypowiedź znawcy tematu. Mam pytanie: Kiedy powstały de
          > mony?
          > Człowiek jest na świecie najwyżej milion lat. Czy demony też powstały w procesi
          > e ewolucji, czy były już przed człowiekiem i nudziły się przez przeszło 1000 mi
          > lionów lat. Czy dinozaury też były opętane demonami?

Oj marudzisz , jakieś 6 tys lat temu zbuntował się anioł on pociągnął za sobą inne i mamy demony :))
          • grabda2 Re: Kiedy powstały demony? 11.03.12, 02:25
            Kolter niewątpliwie sie do nich zalicza . I paru innych , tutaj .
            • big148-1.3 Re: Kiedy powstały demony? 11.03.12, 02:28
              Jaki kolter??
            • kolter Re: Kiedy powstały demony? 11.03.12, 17:40
              grabda2 napisał:

> Kolter niewątpliwie sie do nich zalicza . I paru innych , tutaj .

Mów mi Legion . No a jak ciebie ochrzcił nasz pan Lucyfer ???
    • ryllaa Walka z szatanem w Gdyni-Chyloni 10.03.12, 13:13
      Jak widać, ten kraj idiocieje!!!
      • kolter Re: Walka z szatanem w Gdyni-Chyloni 10.03.12, 13:22
        ryllaa napisała:

> Jak widać, ten kraj idiocieje!!!

według mojej wiedzy nie może , bo zawsze idiotów nie było tu brak wiec nie idiocieje ale powszednieje
    • adkalin Walka z szatanem w Gdyni-Chyloni 10.03.12, 13:17
      Jedna taka historyjka jest lepsza niż wysiłki 100 wojujących antyklerykałów. Tak trzymać panie Głódź!
    • jiddu To tylko anomalia czasoprzestrzenna 10.03.12, 13:22
      Zdarza się, że do współczesności przedostaje się przeszłość, wraz z jej zabobonami :)))
    • mineyko Walka z szatanem w Gdyni-Chyloni 10.03.12, 13:28
      Polecam egzorcystom wypędzenie z Ojdyra szatana mamony!
    • lunochod Walka z szatanem w Gdyni-Chyloni 10.03.12, 13:36
      Głupie ludzie na tym forum.
      • koloratura1 Re: Walka z szatanem w Gdyni-Chyloni 10.03.12, 14:32
        lunochod napisał:

> Głupie ludzie na tym forum.

Bo...?
    • krab1200 Walka z szatanem w Gdyni-Chyloni 10.03.12, 13:45
      Opętania to choroba: infra.org.pl/wiat-tajemnic/tajemnice-religii/1220-optanie-czy-choroba
    • assured Re: Walka z szatanem w Gdyni-Chyloni 10.03.12, 13:46
      Znam to z autopsji. Ja byłam opętana przez szatana. Myślałam, pisałam i robiłam to co on chciał. Chudłam bo on mi kazał.... Brak mi słów.Dzieki Bogu chyba się kończy. Już powoli. Jestem pod opieką psychologa i psychiatry. Terapia bedzie trwala długo. Mam lęki, nie moge spać w nocy. Czuję jakbym ciagle stała gdzieś z boku. Nie mogę się na niczym skoncentrować, pytam trzy razy o to samo. Powoli wracam z zaświatów. Już pali się światełko w tunelu. Wróciłam z dalekiej podróży. Wyrządziłam tyle krzywdy jednej osobie tylko po to aby sobie coś udowodnić. Niewinnej, czystej i dobrej.Dziękuję, że dzięki Tobie odnalazłam siebie. Przepraszam Cię za moje mysli, słowa i czyny. Wiem, że juz nic nie jest w stanie naprawić naszej znajomości. Modlę sie teraz za Cibie abyś nigdy... Dziekuję, że Ty modliłeś się za mnie. Przyjdę do Ciebie na rozmowę kiedy będę gotowa, teraz nie jestem jeszcze gotowa. Moja rodzina jest razem, szczęśliwa. Dziś mój mąż jedzie w podróż służbową daleko do Włoch i Hiszpanii. Rano zjedlismy razem śniadanie, póżniej się kochaliśmy. Płakałam bo mam złe przeczucie. Boję się, że On z tej podróży nie wróci. Wpisałam mu numer I.C.E w komórkę w razie... Prosiłam by powiedział, że kary Boskiej nie ma. Wróć ja będę czekałam z Twoim ulubionym daniem, w tej Twojej ulubionej sukience... Wróć proszę....
      m.
      • mineyko Re: Walka z szatanem w Gdyni-Chyloni 10.03.12, 13:50
        assured napisała:

> Znam to z autopsji. Ja byłam opętana przez szatana. Myślałam, pisałam i robiłam
        > to co on chciał. Chudłam bo on mi kazał.... Brak mi słów.Dzieki Bogu chyba się
        > kończy. Już powoli. Jestem pod opieką psychologa i psychiatry. Terapia bedzie
        > trwala długo. Mam lęki, nie moge spać w nocy. Czuję jakbym ciagle stała gdzieś
        > z boku. Nie mogę się na niczym skoncentrować, pytam trzy razy o to samo. Powoli
        > wracam z zaświatów. Już pali się światełko w tunelu. Wróciłam z dalekiej podró
        > ży. Wyrządziłam tyle krzywdy jednej osobie tylko po to aby sobie coś udowodnić.
        > Niewinnej, czystej i dobrej.Dziękuję, że dzięki Tobie odnalazłam siebie. Prze
        > praszam Cię za moje mysli, słowa i czyny. Wiem, że juz nic nie jest w stanie na
        > prawić naszej znajomości. Modlę sie teraz za Cibie abyś nigdy... Dziekuję, że T
        > y modliłeś się za mnie. Przyjdę do Ciebie na rozmowę kiedy będę gotowa, teraz n
        > ie jestem jeszcze gotowa.
        Komentarz:
        Jak miałem podobnie, po pół litrze!
    • 46greg Walka z szatanem w Gdyni-Chyloni 10.03.12, 13:54
      Takie enuncjacje sa typowe dla ludzi opętanych przez jednego z najgroźniejszych demonów - wódkę. A ten biskup ma ksywkę flaszka. Resztę sobie dopowiedzcie, bo mnie nie puszczą z takim tekstem.
    • borowyy Du...a bierz go! 10.03.12, 13:59
      I tyle w tym temacie. Banda w sukienkach która żeruje na ludzkiej naiwności i głupocie.
    • urhan "Diabeł uwielbia odwracać ludzi od Chrystusa ..." 10.03.12, 14:01
      a od kogo odwracał przed "narodzinami" Chrystusa?
      a tak BTW, czy w erze elektroniki nie można udokumentować tych tak niby powszechnych "zjawisk" zwanych opętaniami przez Szatana?
      • threaded_mind Re: "Diabeł uwielbia odwracać ludzi od Chrystusa 10.03.12, 14:12
        no jasne, że nie można tego udokumentować nagraniami kamerą bądź innym medium, przecież każdy wie, że elektronika to narzędzia szatana...
    • kuma1 Walka z szatanem w Gdyni-Chyloni 10.03.12, 14:12
      Straszenie internetem naiwnych .Nowy sposób zdobywania kasy.Pewnie podłapie to Ojczulek i zrobi w Toruniu Centrum .
    • jakischlopaku Walka z szatanem w Gdyni-Chyloni 10.03.12, 14:19
      czytam i nie wierze w którym wieku my zyjemy co za ciemnote nam sie wciska.... k........wa
    • ajatollah_rydzyk Szatan jest b. przebiegły, szczeg. ten Toruński ;) 10.03.12, 14:20
      Jego Fluorescencja, arcyPISkup Flaszka Głódź, sam będąc opętany przez Belzebuba Toruńskiego, dla zmylenia przeciwnika powołał egzorcysytów ;). A może prawdą jest, że ostatnio spożywa wielkie ilości napojów wyskokowych (bynajmniej nie jest to wino mszalne) i oprócz białych myszek lub tupotu "białych mew", objawiają mu się demony :)))
      • eggerger Re: Szatan jest b. przebiegły, szczeg. ten Toruńs 11.03.12, 22:28
        Byłem niedawno w Gdyni.
        Co to jest "tupot białych mew"?
        Pamiętam piosenkę Gołasa.
    • czemuja2 Walka z szatanem w Gdyni-Chyloni 10.03.12, 14:22
      Ci co beda sie smiac zostana uznani za opetanych lub za czarownice. Jak skoncza? Wiadomo - zostana publicznie spaleni na stosie ku radosci "wierzacej"gawiedzi. Od wiekow oglupiaja ciemnote i dalej robic to beda!
    • ami_lii Walka z szatanem w Gdyni-Chyloni 10.03.12, 14:22
      Przez 3 lata bałam się chodzić do kościoła, wychodziłam w czasie mszy z płaczem, do komunii nie szłam bo bałam się że coś złego się stanie. Byłam przekonana że Bóg nienawidzi mojej rodziny. Według opisu w artykule to książkowe symptomy opętania.

Diagnoza mojej babci : kara Boża spowodowana zbyt rzadkim chodzeniem na mszę świętą i do spowiedzi.

Diagnoza psychiatry : depresja spowodowana śmiercią w bliskiej rodzinie. 8 lat temu, podczas mszy świętej, moja ciocia (45 lat) miała wylew krwi do mózgu, zemdlała tuż przed przyjęciem komunii świętej. Zmarła przed przyjazdem karetki.

• kolter Re: Walka z szatanem w Gdyni-Chyloni 10.03.12, 14:30
        ami_lii napisała:

> Diagnoza mojej babci : kara Boża spowodowana zbyt rzadkim chodzeniem na mszę św
        > iętą i do spowiedzi.
        >
        > Diagnoza psychiatry : depresja spowodowana śmiercią w bliskiej rodzinie. 8 lat
        > temu, podczas mszy świętej, moja ciocia (45 lat) miała wylew krwi do mózgu, zem
        > dlała tuż przed przyjęciem komunii świętej. Zmarła przed przyjazdem karetki.

No czyli jakby nie spojrzał to chodzenie do Krk szkodzi .

www.youtube.com/watch?v=dAKdqc2AGOE
    • royal_pl Re: Walka z szatanem w Gdyni-Chyloni 10.03.12, 14:26
      Jedni wierzą w opętanie, a inni w to, że chłop w peruką na głowie, odciętymi genitaliami i nafaszerowany estrogenem jest kobietą...
    • mhm6 omg 10.03.12, 14:30
      LOL

brakowało mi przycisku "śmieszne to"

buhahaha
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka