Dodaj do ulubionych

Spada zaufanie do premiera

28.03.12, 16:05
Nie można być takim niesprawiedliwym - dajmy Donaldowi 500 dni spokoju to może zacznie spełniać obietnice wyborcze z 2007 r.
Obserwuj wątek
    • anna12-3 Spada zaufanie do premiera 28.03.12, 16:13
      Ciekawa jestem ile ma Palikot? Dlaczego Gazeta nie podaje?
      • drmuras Re: Spada zaufanie do premiera 28.03.12, 16:39
        Ile Palikot czego ? spółek poza granicami Polski ? Ilu studentów wpłacających tysiące złotych na kampanię czy ile twarzy ?
    • anna12-3 Spada zaufanie do premiera 28.03.12, 16:45
      Już się doszukałam,że Palikot jest na czele polityków,którym społeczeństwo nie ufa-48%,a ufa mu chyba tak żenująco mało,że nigdzie nie podają.
    • maczimo Spada zaufanie do premiera 28.03.12, 17:03
      Społeczeństwo ufa obibokom. Jak Tusk nic nie robił, to był najlepszy.
      • rasklaat Re: Spada zaufanie do premiera 28.03.12, 18:20
        Dlatego wasaty analfabeta ma takie rankingi. Od jakiegos czasu zupelnie o nim cicho i dobrze mu to robi.

maczimo napisał:

> Społeczeństwo ufa obibokom. Jak Tusk nic nie robił, to był najlepszy.
    • stivi47 Spada zaufanie do premiera 28.03.12, 17:35
      Polacy to Narod mowianc sczeze jeszcze Pegerowski choc sa juz pale lat w Uni ale z Pegerowskimi poglondami ze Panstwo da wszystko , dla polakow i Polski nadejda bardzo ciezkie czasy po takiej rozdeptanej Reformie Emerytalnej zacznie sie polska sypac Rakingi poleca w dul polski Zloty to i tak jest Papier Toaletowy Ceny pujda szybko do gury polaki benda jeszcze biedniejsi jak juz sa chocby niewiem kogo wzeli na waszego Premiera Reformy i tak was nieomina tacy jak pawlak ,kaczynski lub te nieodpowiedzialni z tych niby Zwiazkow moga odejsc lub benda ini Ludzie ale polska i polacy pozostana zepsuc to idzie szybko ale naprawic to trwa lata Niemcy zrobili w swoim Kraju Reformy przed 10 laty i dzisiaj Niemcy zbieraja obfite zniwo za te reformy ja pracowalem do 65 lat mam Rente naktura placilem 47 lat i jestem z mojej renty zadowolony a polacy przechodza na Emerytury juz po 25 lub jeszcze mniej lub 30 lat i chca potem miec po 2500 zlo Emerytury jak kraj by to wyplacal chyba tylko ten Kaczynski, Miler , ten Duda lub Pawlak polacy wy musicie sie grubo ubrac nadzchodza ciezkie czasy dlawas .
      • krzychs4 do stivi 28.03.12, 17:52
        Człowieku naucz się pisać, żenada!
        • 6burakow Re: do stivi 28.03.12, 18:49
          krzychs4 napisał:

> Człowieku naucz się pisać, żenada!

To dopiero bylaby zenada! umiejetnosc pisania nie idzie w parze w umiejetnoscia myslenia.
        • antobojar Naucz się szacunku dla stivi; Niemiec próbuje.. 28.03.12, 21:42
          .. pisać po polsku, po chińskim, najtrudniejszym języku świata.. wyraża swoją troskę i ma często zdrowszy osąd w sprawach polskich niż nasi rodzimi "inteligenci"..
          Napisz do niego po niemiecku.. a jestem pewien że nie zareagowałby na twoje błędy w taki chamski sposób, jak ty to zrobiłeś...
          Wstyd..
        • orkakasa Re: do stivi 29.03.12, 01:29
          Chyba oranżada i to bardzo gazowana wieziona po "Polskich drogach" więc wstrząśnięta.
      • putionow Re: Spada zaufanie do premiera 28.03.12, 23:24
        Stivi47, gdzie uczyłeś się polskiego ty ruski capie?
        • zdybka Re: Spada zaufanie do premiera 28.03.12, 23:31
          Cap kogos capem nazywa !
    • myslacyszaryczlowiek1 Dla państwa najtańsza jest rodzina bez dzieci 28.03.12, 18:37
      Za takie coś Tusk powinien podać się do dymisji.
      Tusk i jego media powielają politykę Trzeciej Rzeszy wobec terenów wschodnich.
      Zarządzenie władz Trzeciej Rzeszy
      Aby doprowadzić na wschodnich terenach do znośnego dla nas rozmnażania się ludności, jest nagląco konieczne zaniechanie na wschodzie tych wszystkich środków, które zastosowaliśmy w Rzeszy celem podwyższenia liczby urodzin. Na terenach tych musimy świadomie prowadzić negatywną politykę ludnościową. Poprzez środki propagandowe, a w szczególności przez prasę, radio, kino, ulotki, któtkie broszury, odczyty uświadamiające itp. należy stale wpajać w ludność myśl, jak szkodliwą rzeczą jest posiadanie wielu dzieci. Powinno się wskazywać koszty, jakie dzieci powodują, na to, co można by zdobyć dla siebie za te wydatki. Można wskazywać na wielkie niebezpieczeństwa dla zdrowia, które mogą grozić kobiecie przy porodzie itp. kotwicki.blogspot.com/2012/03/niemiecka-polityka-demograficzna.html
      • vdziwny Re: Dla państwa najtańsza jest rodzina bez dzieci 30.03.12, 11:32
        Chwilowo może tak, lecz brak dzieci grozi zapaścią dochodów paśstwa, chyba że wyrównają to imigranci. Tak jest przecież w wielu państwach, umownie, zachodu, w czym niemały przyczynek mają nasi młodzi, którzy wyjechali szukać lepszego jutra dla siebie i swoich dzieci!
    • vdziwny Spada zaufanie do premiera 29.03.12, 12:23
      Nikt w tym wypadku nie pytał chyba o zdanie emerytów na granicy nędzy, których Premier trochę poratował. Sondaże wśród PiS owców i watahy Ojrydza i tak są zadziwiająco dla Tuska dobre. Kaczyński może mu pozazdrościć!
    • vdziwny Spada zaufanie do premiera 30.03.12, 11:21
      Pytać emerytów o zdanie telefonicznie przecież nie można, bo ci najwdzięczniejsi poniżej 1000 albo i 1500zł emerytury, telefonu nie mają i za bardzo też nie chodzą po miejscach publicznych, a takich jest dostatecznie dużo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka