cezar97
10.04.12, 15:16
Zbliżają się kolejne tradycyjne święta – Wielkiej Nocy. W naszym kraju mamy wiele tradycji, a jeszcze więcej świąt. U mnie na wsi ktoś powiedział, że rok musiałby mieć minimum 500 dni aby wszystkie święta móc uczcić. Zapewne w te wolne dni wielu z nas pójdzie do kościoła, inni pójdą na spacer, a jeszcze inni będą cały dzień wylegiwać w piernatach.
Mam nadzieję, że w te dni zdarzy się słoneczko, będą suto zastawione stoły z domieszką wody rozmownej, a rodzinne rozmowy o polityce nie będą zbyt zażarte. Piosenka
COWBOYS DANCE COUNTRY SHOW
www.youtube.com/watch?v=003_ulzGw4I&list=FLC7QCYjflxN_9YwJWSYYS0Q&index=8&feature=plpp_video
Po tradycyjnych świętach mamy kolejne tradycyjne obchody, a wręcz prawdziwe święto najprawdziwszych Polaków. Prawdziwi Polacy będą tradycyjnie czcić rocznicę 10-go kwietnia niosąc na transparentach podobizny zdrajców spod znaku czerwonej gwiazdy, którzy pomordowali synów i córy narodu wraz z prezydentem tysiąclecia państwa polskiego.
Parweniusze i zomowcy również zostali zaproszeni na trakt królewski, ale wprzódy muszą się publicznie ukorzyć przed Jarosławem Boleściwym. Obawiam się, że już wkrótce rocznica dziesiętnicy kwietniowej stanie się ważniejszym świętem niż Wielkanoc i to ją zaczniemy kultywować jako dzień zmartwychwstania podstępnie zamordowanego Lecha Kaczyńskiego.
Tak się stanie kiedy do rządów dojdzie prawdziwa elita Polaków na czele z Jarosławem i Zbigniewem od Rydzyka przy niewielkiej pomocy kłamstwa smoleńskiego. Nastaną ponownie rządy IV RP, zmienione zostanie prawo przez prawdziwych Polaków, staniemy się prawdziwie suwerenni i UE już nie będzie pluła nam w twarz, a tym bardziej jakiś kurdupel Putin. Kończę hasłem: Lech wiecznie żywy!
Monty Python - Ministerstwo głupich kroków
www.youtube.com/watch?v=hsPY9s1vVSE