Dodaj do ulubionych

Jadwiga Kaczyńska: Moje modlitwy chronią Jarka ...

12.04.12, 12:39
"Jadwiga Kaczyńska: Moje modlitwy chronią Jarka..."

Skoro chroni to jego kondycję, to warto byłoby się jeszcze żarliwie pomodlić o zdrowie psychiczne.
Obserwuj wątek
    • robokopo A jaki tytulik: "Pierwsza matka RP"... 12.04.12, 12:50
      A jaki tytulik: "Pierwsza matka RP". Widzę, że pisowska machina robienia z Lecha Kaczyńskiego świętego pracuje całą parą... Wasze niedoczekanie, że uda się wam ustanowić dynastię Kaczyńskich. NIE MA TAKIEJ MOŻLIWOŚCI! Jej opowieści ani mnie grzeją, ani ziębią. Każda matka mogłaby o swoim dziecku coś takiego opowiadać, a jej opowieści mają na celu jedno: władza dla jej synalka i ustanowienie dynastii Kaczyńskich. WON!
      • antropoid Re: A jaki tytulik: "Pierwsza matka RP"... 12.04.12, 16:01
        robokopo napisał:

> A jaki tytulik: "Pierwsza matka RP". Widzę, że pisowska machina robienia z Lech
        > a Kaczyńskiego świętego pracuje całą parą... Wasze niedoczekanie, że uda się wa
        > m ustanowić dynastię Kaczyńskich. NIE MA TAKIEJ MOŻLIWOŚCI
        ------------

Pewnie, że nie ma. Do założenia dynastii potrzeba przecież mężczyzny. :)
        • gazecina_wypierdcza chlip chlip chlip 12.04.12, 16:07
          łał, tak się wzruszyłem że aż zasmarkałem cały ręcznik kąpielowy .....

no, to teraz oczekuję na identyczne historie innych matek - osób które giną dzień w dzień w wypadkach na drogach i innych interesujących miejscach.

Delikatna różnica jest taka, że pies z kulawą girą się nimi nie interesuje a także, że żadna taka rodzina nie dostała TRZECH DUŻYCH BANIEK NA OTARCIE SWOICH KROKODYLICH ŁEZ.
          • aduerin Szkoda ze twoj umysl nie ogarnia 1 rzeczy 12.04.12, 16:22
            dostali z odszkodowania. Dostali taka sume bo byli wysoko ubezpieczeni. pojales?
            • makrama1 Re: Szkoda ze twoj umysl nie ogarnia 1 rzeczy 12.04.12, 16:29
              aduerin napisała:

> dostali z odszkodowania. Dostali taka sume bo byli wysoko ubezpieczeni. pojale
              > s?

Sami się tak wysoko ubezpieczyli? W sensie składkę odprowadzali z własnej kasy? Jeśli tak to w porządku. A jeśli to budżet płacił, to i budżet powinien być beneficjentem.
              I nie tylko tego akurat dostojnika z małżonką mam na myśli, ale każdego.
              • lechujarek_wolski Re: Szkoda ze twoj umysl nie ogarnia 1 rzeczy 18.04.12, 09:44
                To odszkodowanie powinno pójść na koszta pogrzebu, ekshumacji i reszty tego pisiego cyrku :)
            • baluwolanda Re: Szkoda ze twoj umysl nie ogarnia 1 rzeczy 12.04.12, 16:33
              ojjj,ojj...jakiś ty błyskotliwy.
              zapomniałeś tylko dodać, że polisę wypłacono do prywatnej kieszeni, a opłacono z pieniędzy publicznych...konkretnie kancelaria prezydenta.
              a może i mi państwo wykupi polisę na 3 bańki, tak na wypadek, gdyby Jarek np: miał zamiar zrobić prawo jazdy...
              przecież naczelnego wodza nikt nie może wyprzedzić, nawet na drodze....on by tego nie przełknął. A ja widząc kaczowóz wyprzedzał bym wiedząc, że w razie czego żona i dzieci łykną po bańce na klatę.
            • shoshke Re: Szkoda ze twoj umysl nie ogarnia 1 rzeczy 12.04.12, 16:38
              Sami nie płacili za to ubezpieczenie. Jak zwykle zapłaciło panstwo czyli my. Ja za swoje ubezpieczenia płacę sama - zarobionymi pieniędzmi.
              • antropoid Re: Szkoda ze twoj umysl nie ogarnia 1 rzeczy 12.04.12, 16:50
                A poczekaj do emerytury. Dopiero będzie wesoło. :)
                • shoshke Re: Szkoda ze twoj umysl nie ogarnia 1 rzeczy 18.04.12, 14:45
                  Z tego w czym zdołałam się dotychczas zorientować wynika, że będę tyrać do zas...ej śmierci. O ile zdrowie pozwoli. :/
            • kaziuniek-is-one Jakie ubezpieczenie? 12.04.12, 18:55
              Wypłacił Skarb Państwa, czyli Pan płacił, Pani płaciła ...

www.rp.pl/artykul/622872.html
              www.dziennik.com/wiadomosci/artykul/odszkodowania-dla-rodzin-ofiar-katastrofy-smolenskiej
              tv28.pl/416-smolensk-znow-dzieli-tym-razem-chodzi-o-pieniadze-dla-rodzin-ofiar
              dzida.salon24.pl/248257,rodziny-smolenskie-maja-prawo-do-odszkodowan-od-skarbu-panstwa
          • zwyczajnae Re: chlip chlip chlip 12.04.12, 18:05
            tak...i to Ubezpieczenie bylo z tzw.panstwowych pieniedzy,tzn...podatnika...
            tak kraj ubezpieczyl tego Leszka,

a dzis wyczytalam ,ze ta Zolza-corenka a zona Dubienieckiego ZABRALA wsyztskie pamiatki i prezenty po ojcu,
            a czesc nalezalo zostawic jako wlasnosc panstwa...
            coz cholota...)))
      • dust-on-the-wind Re: A jaki tytulik: "Pierwsza matka RP"... 12.04.12, 18:41
        jaka "dynasta"?!!!! Chyba, że zapłodni kota.....Ale jady sporo zasiał u swojej sekty.
      • naszpanrobert Re: A jaki tytulik: "Pierwsza matka RP"... 12.04.12, 20:32
        To jest tekst z 12 marca 2010 z Gazety Wyborczej. Chyba nie podejrzewasz GW że robi z niego świętego i to jeszcze przed śmiercią.
      • maski123 Re: A jaki tytulik: "Pierwsza matka RP"... 12.04.12, 21:29
        Prawda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • hetmanwiechu Re: A jaki tytulik: "Pierwsza matka RP"... 13.04.12, 00:24
        wiadomo skoro pierwsza matka, wiec miejsce na wawelu sie znajdzie.
    • rikol12 Jadwiga Kaczyńska: Moje modlitwy chronią Jarka ... 12.04.12, 13:03
      Smutne niechciała aby syn leciał ,bo tam ruscy i zły Putin.A wobec dyktatu braciszka ,który rządzi i decyduje ,wykorzystując mamuskę w boju o4RP,odpuściła.Ona bała się ruskich synkowie nie.Gdy wygra wybory to szykujmy się na bój krwawą zemstę .Na Moskwę.
    • gossam.2 Jadwiga Kaczyńska: Moje modlitwy chronią Jarka ... 12.04.12, 13:05
      Umiejetnosc "plastycznego" opowiadania wbrew faktom to rzeczywiscie jedna z wiekszych umiejetnosci Kaczynskiego.Nieswiadomie mamusia potwierdzila to co wszyscy wiedza- Kaczynski ciemnemu ludowi potrafi bardzo"plastycznie" wcisnac wszystkie klamstwa.
      • makoshika Ciekawe w której kabinie Jarek umieścił Ziobro? 12.04.12, 13:58
        Bo opis kliniczny pewnej przypadłości jest podręcznikowy.
        • parzygniot_myszaty Re: Ciekawe w której kabinie Jarek umieścił Ziobr 12.04.12, 23:01
          Ziobro było w izolatce
    • obraza.uczuc.religijnych Tradycyjnie mamusia kaczyńska jest wołana 12.04.12, 13:11
      na pomoc biznesowi smoleńskiemu.
      • maski123 Re: Tradycyjnie mamusia kaczyńska jest wołana 12.04.12, 21:37
        krótko i węzłowato.extra:)))))
    • honoratka114 Jadwiga Kaczyńska: Moje modlitwy chronią Jarka ... 12.04.12, 13:26
      Przykro mi, że nie mogę wykrzesać chociaż trochę litości dla tych wynurzeń. Kaczyńska nie jest świętą krową i nie ona jedna straciła kogoś bliskiego. Po jakiego czorta media powielają tekie wypowiedzi? Co nas to obchodzi? Dlaczego nie piszecie o ofiarach z innych katastrof? Kto słucha skargi ludzi, którzy potracili swoich bliskich w katastrofie w Katowicach? W katastrofie kolejowej? Setki tych którzy giną codziennie na naszych drogach? Kto dał tym rodzinom odprawy po stracie swoich nalbliższych? Pytań byłoby bez końca. Stańcie panowie i panie dziennikarze na wysokości zadania i skończcie z tą smoleńska schizofremią. Dosyć już tego!!
      • gostuniop Re: Jadwiga Kaczyńska: Moje modlitwy chronią Jark 12.04.12, 13:29
        Przecież nie od dziś wiadomo, że tekst drukowany w tych pismach nie ma nic wspólnego z tym, co ktoś powiedział przedstawicielowi tychże.
      • dybko2 Re: Jadwiga Kaczyńska: Moje modlitwy chronią Jark 12.04.12, 14:30
        honoratko114 ,rodziny ludzi z innych katastrof nie walczą o władzę którą tak ukochała rodzina Kaczyński i mimo przegranych wyborów, walczy wszelkimi możliwymi sposobami żeby ją odzyskać.Nie bacząc na podłości które po drodze czyni. Ma silnego milczącego sojusznika,to KK również wielki w negatywnych działaniach. Do mamusi Jarka .Pani go namówi do upublicznienia ostatniej rozmowy braci ,bo cudze widzi pod lasem ,a troskliwie kryje to co ma pod nosem.
    • boykotka "Jad-wiga-co-brzemię-Smoleńskie-dzwiga" :) 12.04.12, 13:33
      Jadwiga Kaczyńska: Moje modlitwy chronią Jarka i ich wszystkich w niebie

No to przynajmniej wiemy po kim Jaruś jest taki zarozumiały :)
      "Jaro-sław-Polskę-zbaw"
      "Jad-wiga-co-brzemię-Smoleńskie-dzwiga" :)
      • makrama1 Re: "Jad-wiga-co-brzemię-Smoleńskie-dzwiga" :) 12.04.12, 16:36
        boykotka napisała:

> Jadwiga Kaczyńska: Moje modlitwy chronią Jarka i ich wszystkich w niebie
        >
        Tak na marginesie, jak ktoś już jest w niebie to mu modlitwy pani Jadzi nie są potrzebne. Odwrotnie, sam ją może chronić
        • boykotka Re: "Jad-wiga-co-brzemię-Smoleńskie-dzwiga" :) 12.04.12, 16:44
          makrama1 napisała:

> boykotka napisała:
          >
          > > Jadwiga Kaczyńska: Moje modlitwy chronią Jarka i ich wszystkich w niebie
          > >
          > Tak na marginesie, jak ktoś już jest w niebie to mu modlitwy pani Jadzi nie są
          > potrzebne. Odwrotnie, sam ją może chronić

Ja natomiast zastanawiam się przed czym mają chronić modlitwy pani Jadwigi dusze, które są w niebie ??? ;)
          • pn-ski Re: "Jad-wiga-co-brzemię-Smoleńskie-dzwiga" :) 13.04.12, 01:04
            <a natomiast zastanawiam się przed czym mają chronić modlitwy pani Jadwigi dusze, które są w niebie ??? ;)>

Przed mgłom i brzozamy
        • macy5 Re: "Jad-wiga-co-brzemię-Smoleńskie-dzwiga" :) 12.04.12, 17:10
          A kto powiedział ,że w niebie ?Jezeli to w czyśćcu a moze piętro niżej, w zależności od" załug"
          • makrama1 Re: "Jad-wiga-co-brzemię-Smoleńskie-dzwiga" :) 12.04.12, 18:25
            Pani Jadzia powiedziała.
    • ultimate.strike Nie lepiej się o wniebowzięcie 12.04.12, 13:37
      Kaczyńskiego pomodlić?
    • semafor12 Jadwiga Kaczyńska: Moje modlitwy chronią Jarka ... 12.04.12, 14:01
      Takich histori jest wiele, dlaczego tą jedną mamy być zainteresowani??? biedne dzieci po protekcji rodzicieli dostali sie do władzy, a tera wszyscy mają się tym podniecać!!
    • cyniczne_oko Jeśli ktoś uważa potrzebuje ochrony w niebie... 12.04.12, 14:01
      To trzeba pozwolić psychiatrze przebadać taką osobę, bo to może być niezła paranoja i mania prześladowcza. Niby aniołowie spiskują i knują zamach na ( podobno ) przebywającego u nich śmiertelnika?
    • the_dzidka Jadwiga Kaczyńska: Moje modlitwy chronią Jarka ... 12.04.12, 14:02
      Strata dziecka jest największą tragedią, jaka może dotknąć człowieka, nawet jeśli to dziecko jest już po sześćdziesiątce. Mimo że jestem wielką przeciwniczką Marty i Jarosława Kaczyńskich i delikatnie mówiąc nie życzę im najlepiej, współczuję tej starej kobiecie jako matce.
    • huston_mamy_problem ale prości ci katolicy :) haha 12.04.12, 14:05
      czy w 21 wieku ktoś jeszcze wierzy w takie brednie ? hahaah
    • costa3500 Jadwiga Kaczyńska: Moje modlitwy chronią Jarka ... 12.04.12, 14:08

Wypadało by się pomodlić za chłopców z AK którzy zginęli dzięki Rajmundowi Kaczyńskiemu
    • ilonka45 Jadwiga Kaczyńska: Moje modlitwy chronią Jarka ... 12.04.12, 14:10

"Chociaż to Leszek był bardziej towarzyski niż Leszek"

A Jarek niz Jarek?

• 11krzych Jadwiga Kaczyńska: Moje modlitwy chronią Jarka ... 12.04.12, 14:15
      "Chciałabym chociaż wybrać się na Powązki, do naszego grobu rodzinnego.

Proszę Pani, nie na Powązki tylko na Krakowskie Przedmieście, bo jeszcze kartofel powie, że go Pani zdradziła o świcie.
      • 13sw Re: Jadwiga Kaczyńska: Moje modlitwy chronią Jark 12.04.12, 22:12
        Dziwne, to nie ma siły jechać na Wawel, nie ma siły jechać na grób na Powązkach dla leniwego brata bez prawa jazdy co się do Krakowa nie chce wybierać...

Ale na premierę filmu to miała siłę się wybrać...
    • semafor12 Jadwiga Kaczyńska: Moje modlitwy chronią Jarka ... 12.04.12, 14:16
      Jej życze wiele zdrowia, bo napewno odebrali jej to synowie , i nam bo każdy normalny człowiek jak widzi i słucha co te kaczkadany wyprawiają to traci na zdrowiu,,byla 2 rocznica i wiece i przemuwienia i obelgi itp. ciekawe co Jarkacz wymysli jak mama zejdzie z tego pdołu??to sie dopiero bedzie działo!!!
    • komcionauta Już się ludożerka rzuca kopać staruszkę 12.04.12, 14:18
      Mnie tam nauczono szacunku do starych ludzi nad grobem, choćby gadali rzeczy, które mnie się nie podobają. Wtedy najwyżej się nie odzywam. No ale nowocześniej jest kopnąć...
      • obraza.uczuc.religijnych Re: Już się ludożerka rzuca kopać staruszkę 12.04.12, 14:23
        Wierzę że będziesz podobnie pisał w wątkach o Bartoszewskim.
        • komcionauta Nigdy się nie znęcałem nad Bartoszewskim 12.04.12, 16:04
          Miewa niestety swoje wyskoki, ale ma też facet zasługi, a poza tym napisał parę książek, na jakie nie stać było nawet najbardziej belwederskich polskich profesorów. Tak więc dla mnie to on może mieć formalnie nawet cztery klasy szkoły podstawowej.
          • pn-ski Re: Nigdy się nie znęcałem nad Bartoszewskim 13.04.12, 01:12
            Wielce pan łaskaw... A przecież zasługi Bartoszewskiego to pryszcz przy dokonaniach pani Jadwigi matki królów i bohaterki powstania warszawskiego w Starachowicach.
          • obraza.uczuc.religijnych Re: Nigdy się nie znęcałem nad Bartoszewskim 13.04.12, 09:37
            Nie pisze przecież że to ty jeździsz po Bartoszewskim. Liczę po prostu, że gdy będzie jakaś dyskusja na jego temat i będa niepochlebne dla niego komentarze to dasz im odpór jak w tym wątku.
      • makoshika Jak ktoś się odzywa w "Vivie", to wiadomo, że PR. 12.04.12, 15:03
        A wtedy moje wyuczone w dzieciństwie zasady krzyczą: "Ktoś cię robi w chooya, pożyteczny idioto!".
        • komcionauta Ale tutaj staruszkę kopią, a nie tych, którzy nią 12.04.12, 16:06
          manipulują. Wielki mi czyn polityczny - wyśmiać, że się staruszka modli za synka!
          • pamejudd Czy moglbys oczekiwac wiecej od bydla? :) 12.04.12, 18:00
            .
          • pn-ski Re: Ale tutaj staruszkę kopią, a nie tych, którzy 13.04.12, 02:45
            <Wielki mi czyn polityczny - wyśmiać, że się staruszka modli za synka!>

A niech się modli do woli, tylko po chooja do gazety z tym leci. Takie same szczere modły jak tej bandy spod krzyża - bez szerokiej widowni by nawet nie pierdnęli. Muszą facjaty do kamery wystawić, bo inaczej Jehowa modłów nie zauważy. A tak se plazmę włączy i widzi.
            • abdank27 Re: Ale tutaj staruszkę kopią, a nie tych, którzy 13.04.12, 04:52
              pn-ski napisał:
              niech się modli do woli, tylko po chooja do gazety z tym leci. Takie same szczere modły jak tej bandy spod krzyża
              To zwyczaj faryzeuszów. Zwykle zajmowali pierwsze miejsca w synagogach i modlili się na placach publicznych, by wszyscy ich widzieli.
      • pn-ski Re: Już się ludożerka rzuca kopać staruszkę 13.04.12, 01:09
        Słusznie, trzeba było ja kopać jak Rajmundowi nadstawiała. Byłoby dwóch szkodników mniej.
    • miksztal2354 Jadwiga Kaczyńska: Moje modlitwy chronią Jarka ... 12.04.12, 14:21
      To Jarek jest w niebie?
      • groszki-dwa Re: Jadwiga Kaczyńska: Moje modlitwy chronią Jark 12.04.12, 21:23

Chyba wiadomo: Wawel = niebo:)
    • karul.nowy Katole nie potrafia 12.04.12, 14:23
      myslec - modlitwy mamusi do Jehowy jakos nie uchronily jednego kurdupla, dlaczego sie wiec modli za drugiego? Moze warto zmienic bozka - Zeus sie klania.

Dla ludzi o wypranych przez ajatollachow mozgach sa to zbyt trudne pytania.
    • morlis Jadwiga Kaczyńska: Moje modlitwy chronią Jarka ... 12.04.12, 14:25
      Prawie wszystkie komentarze pisały "padalce" nie ludzie.
      Wy, komentatorzy plujący na cierpiącą matkę nie zasługujecie na miano ludzi.
      Oby Was nie spotkała nagła śmierć bliskiej osoby bo przekonalibyście się co to
      znaczy. A dla każdej matki dziecko nawet 60-letnie to jest najukochańsza osoba na
      świecie. A Wy durnie kpicie z matki po śmierci jej syna. Ale Wy to chyba jesteście
      z PO albo zwolennicy PO. Bo tylko oni potrafią mówić czy pisać takie inwektywy.
      Wystarczy posłuchać i popatrzeć na uślinionego, spienionego z nienawiści Niesiołowskiego.
      Jesteście zgrają podłych ludzi !
      • obraza.uczuc.religijnych Re: Jadwiga Kaczyńska: Moje modlitwy chronią Jark 12.04.12, 14:36
        To napisz mi jeszcze tylko dlaczego biznes smoleński co jakiś czas odkurza panią Jadwigę i nie pozwala dac jej spokoju w bólu po stracie dziecka, tylko każe jej iść do mediów i epatować swoim bólem?
      • anna22290 Re: Jadwiga Kaczyńska: Moje modlitwy chronią Jark 12.04.12, 15:10
        wiesz ja jestem tez z PO jak to okreslilas ale nie chodzi tu o polityke nie chodzi o tak czy inaczej nazwane stare czy mlode dziecko ale o uczucia starej kobiety do wlasnych dzieci ona ich kocha i tak bedzie zawsze i tak powinna kochac kazda matka ja mam duzo mlodszych blizniakow tez 2 chlopcow i sa dla mnie swietoscia tak jak ja bylam dla mojej MAMY DO OSTATNIEJ JEJ CHWILI
    • semafor12 Jadwiga Kaczyńska: Moje modlitwy chronią Jarka ... 12.04.12, 14:29
      Ruskie i nasza władza wtedy dobrze wiedziała żeby Rajmundowi nie szkodzić !oddał gnoji do kliniki i tam ich genetyczanie przerobili, aby terazw kraju mogli mieszać ,,,TOSZ TO RUSKIE NARZEDZIE ZBRODNI!!!!
    • kamelia04.08.2007 Jadwiga Kaczyńska: Moje modlitwy chronią Jarka ... 12.04.12, 14:32
      wspomnienia starszej pani, kobiety, która straciła syna (i synową).
      Nic nagannego nie powiedziała, wspomnienia matki o tym jacy byli w dzieciństwie i jak sie dowiedziała o smierci jednego z synów.

Na co tu ujadac? Nie rozumiem wiekszosci komentarzy do tego konkretnego kawałka artykulu
    • evident jeszcze i starowinkę matkę do polityki wsadzili 12.04.12, 14:33
      co za żenada
    • kula5211 Jadwiga Kaczyńska: Moje modlitwy chronią Jarka ... 12.04.12, 14:35
      Pani Jadwigo nie ma się czym chwalić
    • cucurucu Jadwiga Kaczyńska: Moje modlitwy chronią Jarka ... 12.04.12, 14:35
      W niebie ochrony chyba nie potrzebuja....moze sie myle
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka