jim-mys " Ko, ko" - Wesele, Stanislaw Wyspianski 03.05.12, 23:12 Just imagine you travel back in time and enter a Polish wedding in a full swing. It's dark, cold November night and the year is 1900. There's a wedding band playing and singing ' Ko, ko, Euro spoko" and lots of Polish Kielbasa and Belvedere vodka on the tables. Stanislaw Wyspianski, after a few vodkas and lots of bigos, is dancing, having lots of fun to the tunes of "Jarzebina". Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek koko koko ... pieśń jest spoko! 03.05.12, 23:35 wstyd to mogą nam nasze orły sprawić grą, a może nie zawiodą? (...) KOKO KOKO ... pieśń jest spoko! Odpowiedz Link Zgłoś
qupaga bardzo to oryginalne i zrobi furore 03.05.12, 23:40 liczy sie nowe ujecie i brak falszywego wstydu, gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: bardzo to oryginalne i zrobi furore 04.05.12, 08:13 Na pewno! qupaga napisał: > liczy sie nowe ujecie Fakt, czegoś podobnego to jeszcze świat nie widział. > i brak falszywego wstydu, A może i prawdziwego... Odpowiedz Link Zgłoś
marcopolo8888 "Wstyd i to na własne życzenie przed całym świa... 04.05.12, 18:43 Dlaczego Polske zawsze musza reprezentowac stare baby w kolorowych spodnicach, spiewajace stare wiejskie przyspiewki? Czy naprawde nie ma juz nic w Polsce lepszego? Odpowiedz Link Zgłoś
ypsyl0n Re: "Wstyd i to na własne życzenie przed całym św 04.05.12, 20:13 marcopolo8888 napisał(a): > Dlaczego Polske zawsze musza reprezentowac stare baby w kolorowych spodnicach, > spiewajace stare wiejskie przyspiewki? Czy naprawde nie ma juz nic w Polsce lep > szego? Czy na forum muszą pojawiać się wpisy bez polskich znaków? Wpisy internautów z nickami sugerującymi znajomość dalekich krain, światów odmiennych? Czy naprawdę nie ma w Polsce już nic lepszego? Odpowiedz Link Zgłoś
jolkak11 spoko koko, tylko te stroje... 05.05.12, 06:11 dobrze byłoby gdyby choś stroje były bardziej jak z Mazowsza niż takie białe kiece ... w końcu jak mnie widza tak mnie piszą i takie pierwsze wrażenie jest jednak ważne! Pierwszy raz gdy je usłyszałam był szok a gdy je zobaczyłam załamałam się (z powodu białych strojów i czegoś jak muzułmanki na głowach). Jednak melodia po chwili chwyciła, zabawna, słowa proste -ale czy piłka to sport z założenia dla intelektualistów!? Tylko tych białych kiec nie mogę "przełknąć". Odpowiedz Link Zgłoś
prof.miauczur lepsze koko od kolędy pani Rodowicz. w dodatku nie 05.05.12, 14:46 da się tego zaśpiewać fałszując. tradycyjna melodia jest tak prosta i harmonijna, że nawet ciz drewnianym uchem zaśpiewają ją czysto. spoko koko, będzie cudnie! Odpowiedz Link Zgłoś
angello22 Piosneczka w klimacie wielkiego obciachu 05.05.12, 21:48 Piosenka jest w klimacie calosci tj. wspolnego przedsiewziecia z Ukraina , z ktora mnie nic nie laczy - nie mam korzeni przez ukrainskie babcie i nie mam sentymentu do barachla ukrainskiego; wsiowy stadion w Warszawie - koszyk makabreska wyjatkowy kicz, a piosenka koo koo nic dodac nic ujac... gratuluje Jrzebinka, ze sie tak wpasowaly. Odpowiedz Link Zgłoś
a-ja-na-to Hej sokoły zamiast koko? 09.05.12, 15:10 Zmieńmy hymn na euro 2012. Może się uda! www.youtube.com/watch?v=FYo8DzD8KUg Nie takie rzeczy się udawały. p.s. Czy ktoś widział protokół z głosowania sms-owego na piosenkę euro? Odpowiedz Link Zgłoś