Dodaj do ulubionych

"Bunga bunga" w Sejmie: Gadzinowski pisze powie...

20.05.12, 13:29
Podejrzane jest, że członek SLD, tak sympatycznie komentuje to dzieło. Trzeba jednak przyznać, że byli reprezntanci ludu pracującego, miast i wsi, w bunga bunga, są ekspertami. Problem tylko w tym, że zatrzymali się w swoim rozwoju, na bunga bunga.
Obserwuj wątek
    • bez_alternatywy Suski to ten o wyrazistej mordce szczura 20.05.12, 13:54
      tyllko że na dwóch nogach
    • albrecht_kalba "Bunga bunga" w Sejmie: Gadzinowski pisze powie... 20.05.12, 13:56
      Perukarz rzekł : "Powieść jest elementem szerszego planu zohydzania Polakom władzy."
      Panie Suski, nie da się zohydzić szamba.
      • sabbina tak się bawią komuniści z SLD, od Tuska i Palikota 20.05.12, 14:22

a wy dalej głosujcie
        na tych
        komunistów....

.
        • prawdziwygagatek sugerujesz żeby głosować na katofaszystów z ePiSko 21.05.12, 03:55
          .. ePiSkopatu...?
    • slav_ "Bunga bunga" w Sejmie: Gadzinowski pisze powie... 20.05.12, 14:30
      (...)Marek Suski z PiS: - Powieść jest elementem szerszego planu zohydzania Polakom władzy.

Żeby zohydzić Polakom władze (i polityków) wcale nie trzeba pisać żadnej powieści, posłowie robią to wystarczając skutecznie na co dzień.

Nawiasem mówiąc p. Suski ma tej materii o wiele większe zasługi niż mógłby sobie choćby zamarzyć Gadzinowski, nie dorówna żadną powieścią...
    • trajkotek mój komentarz to groteska ... 20.05.12, 14:43
      patrzę na twarz ze zdjęcia i - podobieństwo NIEprzypadkowe - przypominam sobie, jechałem kiedyś metrem w wagoniku z podobnie, bardzo podobnie wyglądającym panem, który dłubał w nosie, gadał do siebie, pofukiwał jak świnka morska i puszczał bąki, albo mu coś z torby śmierdziało ... nie wiem, bo nie sprawdziłem, wysiadłem na przystanku Wilanowska a on pojechał dalej w kier. centrum ...

• mariatg8 Re: to typowe dla fiurerka z PIS-u . 20.05.12, 15:11
        Ten typ tak ma . Wystarczy spojrzeć na obfajdane kocim łajnem buty .
      • kotek.filemon Re: mój komentarz to groteska ... 20.05.12, 22:27
        trajkotek napisał:

> patrzę na twarz ze zdjęcia i - podobieństwo NIEprzypadkowe - przypominam sobie
        > , jechałem kiedyś metrem w wagoniku z podobnie, bardzo podobnie wyglądającym pa
        > nem, który dłubał w nosie, gadał do siebie, pofukiwał jak świnka morska i puszc
        > zał bąki, albo mu coś z torby śmierdziało ... nie wiem, bo nie sprawdziłem, wys
        > iadłem na przystanku Wilanowska a on pojechał dalej w kier. centrum ...

Chyba z kimś pomyliłeś, ale ten drugi mieszka na Żoliborzu (w sumie mógł jechać dalej w kier. centrum).
        • trajkotek Re: mój komentarz to groteska ... 20.05.12, 22:38
          o, widzę, że Gadzinowski będzie miał wdzięcznych czytelników, wyczuł świetnie koniunkturę ...
          I zabawne będzie to, że w powieści z kluczem klucz nie będzie potrzebny, wszędzie straszy Kaczyński
          • kotek.filemon Re: mój komentarz to groteska ... 21.05.12, 00:03
            trajkotek napisał:

> o, widzę, że Gadzinowski będzie miał wdzięcznych czytelników, wyczuł świetnie k
            > oniunkturę ...

Nie bardziej niż słynni opozycjoniści Ziemkiewicz, Łysiak i Wolski. Poza tym to nie Gadzinowski straszy Kaczyńskim, tylko ty. Było widm nie wywoływać...
      • prawdziwygagatek trajkotku,ten smród w metrze to może od ciebie?Po 21.05.12, 04:01
        .. tym jak cuchniesz spamem i kołtunem na tym forum, podejrzenie wydaje się uzasadnione..
        • trajkotek może od ciebie? 21.05.12, 18:45
          spam? kołtun?
          człowieku, przecież możesz sprawdzić znaczenie słów, których używasz ...

spam
    • mariatg8 Towarzysz Donek nie dotrzymał słowa - 20.05.12, 15:08
      nie ma okręgów jednomandatowych ! Swołocz jest wybierana partyjnie . To okres pełnego rozkwitu komuny .
    • crimen "Bunga bunga" w Sejmie: Gadzinowski pisze powie... 20.05.12, 15:49
      Nikt nie potrafi skuteczniej zohydzić Polakom władzy, niż Kaczor z sitwą swoich przydupasów!!!
    • cul-de-sac Gadzinowski pisze ... 20.05.12, 18:59
      Od 2007 roku nie jest wybierany ani do Sejmu ani do PE. Rozgoryczenie i rozczarowanie robi swoje. Dla poprawy wlasnego samopczucia lepiej oglosic wszem i wobec, przy pomoca dowolnej formy literackiej, ze: "do takiego bagna to ja nie chce". I juz samopoczucie lepsze.

• b212121 "Bunga bunga" w Sejmie: Gadzinowski pisze powie... 20.05.12, 19:45
      Zabawne i charakterystyczne dla Polski
      komentują, komentują a żaden z komentujacych nie przeczytał tej książki
      zwykli głupole
    • asraz "Bunga bunga" w Sejmie: Gadzinowski pisze powie... 20.05.12, 20:23
      Czy Sobecka i Wróblowa też "bunga bunga". Nie uwierzę.................

Czy Sobecka i Wróblowa też "bunga bunga ". Nie uwierzę.

• landaverde Re: "Bunga bunga" w Sejmie: Gadzinowski pisze pow 21.05.12, 06:04
        Owszem, tylko zapewne z udziałem "prostytutków". ;-)
    • ttoorroo05 "Bunga bunga" w Sejmie: Gadzinowski pisze powie... 21.05.12, 00:51
      Tak sie bawi czerwona burzuazja,przemalowana na demokracje.
    • prawdziwygagatek Dlatego agent Tomek,w kaplicy sejmowej,wnosi modły 21.05.12, 04:13
      ..o moralne odrodzenie.. pod sztandarami Zbawcy.. opierając się kuszącym wdziękom Sobeckiej.. kobiety, która za ukochanych, nawet grzywny płaci..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka