Dodaj do ulubionych

Brudziński: Mam nadzieję, że Tusk odebrał telef...

14.06.12, 11:19
Panu posłowi Brudzińskiemu nienawiść odebrała rozum. Zakładając, że było co odbierać.
Wstyd
Obserwuj wątek
    • nestor51 Brudziński: Mam nadzieję, że Tusk odebrał telef... 14.06.12, 11:27
      Taki Kaczyński stanąłby nawet na baczność przed takim telefonem...
      • makoshika PiSowskie poręczenia za bandytów już gotowe? 14.06.12, 11:35
        Straszna prowokacja z tym EURO 2012, co nie, Bruździński? PiSowska żulia musiała się pochować po norach, ale na szczęście są jeszcze na świecie Rosjanie. Można się na nich rzucić z pianą na pysku. I "Polska" narodowo-katolicka uratowana! Przynajmniej na jakiś czas.
        • czystaf Re: PiSowskie poręczenia za bandytów już gotowe? 14.06.12, 16:23
          Brudzinski, na lezaco to twoja stara odbiera
          • czes.tor Re: PiSowskie poręczenia za bandytów już gotowe? 14.06.12, 17:26
            Brudzinski czy Kaczynski ... jak otorza jadaczki to tylko smrod wali ...
    • edza4 Brudziński: Mam nadzieję, że Tusk odebrał telef... 14.06.12, 11:33
      Każdy komentarz pisowca jest obelżywy z prostego powodu dlatego że oni nie mogą liczyć na to że do nich ktokolwiek zadzwoni żeby porozmawiać ,nie mówiąc już o głowie państwa, obojętnie przyjaznego czy wrogiego.To dla nich stało się fobią.Jeżeli w ostatnich wyborach ich największym wsparciem była H.Frąckowiak lub J.Pietrzak to chyba mówi wszystko że autorytet prezesa sięga najwyżej do kabaretu.
      • antropoid Re: Brudziński: Mam nadzieję, że Tusk odebrał tel 14.06.12, 11:49
        edza4 napisał:

> Każdy komentarz pisowca jest obelżywy z prostego powodu dlatego że oni nie mogą
        > liczyć na to że do nich ktokolwiek zadzwoni żeby porozmawiać ,nie mówiąc już o
        > głowie państwa, obojętnie przyjaznego czy wrogiego.
        -------------------------

Główny powód jest inny i bardzie prozaiczny: rynsztok we łbie - rynsztok na języku.
      • sakral Re: Brudziński: Mam nadzieję, że Tusk odebrał tel 14.06.12, 12:13
        edza4 napisał:

oni nie mogą

liczyć na to że do nich ktokolwiek zadzwoni żeby porozmawiać ,nie mówiąc już o

głowie państwa, obojętnie przyjaznego czy wrogiego.

---------------------------------------------------------(m.podkreślenia)------------------

@edza4

Ty w jednym zdaniu przestawiłeś stan teraźniejszy i przyszły
        PiS Kaczyńskiego i tych od Ziobro

im pozostała tylko nienawiść do innych ludzi
      • bezspokoju Re: Brudziński: Mam nadzieję, że Tusk odebrał tel 14.06.12, 14:28
        Zapomniałeś o Babci Juzi. Niektórzy w przeszłości bronili i poręczali za bezmózgowców (Romaszewski i Kempa), nazywając ich patriotami. Co do Brudzińskiego, to widać, że jedynie klęczy przed Prezesem.
    • kotek.filemon Re: Brudziński: Mam nadzieję, że Tusk odebrał tel 14.06.12, 11:35
      Mam nadzieję, że telefony od Prezesa Polskezbaw Tusku odbiera podczas posiedzenia na kibelku...
      • makoshika Jak się nazywał taki mały, co dostał niestrawności 14.06.12, 11:38
        (czytaj: sraczki) po obejrzeniu obrazków w mało poczytnej, niemieckiej gazecie? Ten to był, kurde, bohater.
    • moojcik Wołodia głowy nie zawracaj:Donek miał wczoraj mecz 14.06.12, 11:44
      jak co tydzień całą kamandą ministrów haratali w gałę !

Wołodia to taki zdolny KGBista a nie wie, czym zajmuje się polski premier.
      • mela_1 Re: Wołodia głowy nie zawracaj:Donek miał wczoraj 14.06.12, 16:04
        moojcik napisał:

> jak co tydzień całą kamandą ministrów haratali w gałę !
        >
        > Wołodia to taki zdolny KGBista a nie wie, czym zajmuje się polski premi
        Dlatego jest zdrowy i silny, czego nie można powiedzieć o waszym prezesie:))) On tylko potrafi haratać kota. Oburącz.
      • stux Re: Wołodia głowy nie zawracaj:Donek miał wczoraj 14.06.12, 17:45
        Wiesz jaka jest różnica między Tuskiem a Kaczynskim pierwszy z nich harata w gałę, drugi harata gałę.
    • antropoid Brudziński: Mam nadzieję, że Tusk odebrał telef... 14.06.12, 11:47
      "Brudziński: Mam nadzieję, że Tusk odebrał telefon od Putina na siedząco, a nie na stojąco"

A Brudziński na audiencjach u ojca Muchomora klęczy przodem, czy stoi tyłem, w głębokim pochyle?
      • marek1846 Re: Brudziński: Mam nadzieję, że Tusk odebrał tel 14.06.12, 12:10
        To zależy przed którym? Nie wszyscy lubią to samo. Jedni wolą jak na klęczkach przodem inni tyłem w głębokim pochyle.
      • nerwus0 Re: Brudziński: Mam nadzieję, że Tusk odebrał tel 14.06.12, 12:18
        Zapomniałeś o słoiczku wazeliny w łapkach Bredzińskiegp.
        • marek1846 Re: Brudziński: Mam nadzieję, że Tusk odebrał tel 14.06.12, 13:08
          Ale chyba jak tyłem?
      • 6.smiech Re: Brudziński: Mam nadzieję, że Tusk odebrał tel 14.06.12, 13:27
        antropoid napisał:

> "Brudziński: Mam nadzieję, że Tusk odebrał telefon od Putina na siedząco, a nie
        > na stojąco"

> A Brudziński na audiencjach u ojca Muchomora klęczy przodem, czy stoi tyłem, w
        > głębokim pochyle?

Wszystkie pozycje dozwolone ale mysle ze oni prteferuja w dziobek i dlatego bredzinskiemu
        takie brednie pozniej wyciekaja gdy otworzy morde.
    • sakral Brudziński: Mam nadzieję, że Tusk odebrał telef... 14.06.12, 11:47

co się dziwić kibolom na stadionach

poseł Brudziński ma mentalność kibola stadionowego
      i to widać i słychać

kiboli już nie wpuszczaj do studia tv i radia
      a posła Joachima Brudzińskiego tak

dziadostwo tu i tam

tylko dziad Brudziński ma jednak wyższość nad kibolami

on tak gada bo musi
      czy w to wierzy to już inna bajka
    • artanek58 Brudziński: Mam nadzieję, że Tusk odebrał telef... 14.06.12, 11:54
      Brudzinski zajmnij sie radnym nacjonalistom .Tusk dla ciebie to za wysokie progi lizusie prezesa.
    • rum11 Brudziński: Mam nadzieję, że Tusk odebrał telef... 14.06.12, 11:55
      Pan Poseł Brudziński ma zupełną rację.Rosjanie przyjechali na Euro 2012 jako kibice,więc niech zajma się kibicowaniem w sposób kulturalny a nie szukanie politycznych podtekstów poprzez świętowanie swego święta narodowego.Jeśli są takimi patriotami powinni zostać u siebie i organizować pochody czy marsze patriotyczne.Tu u nas są w obcym kraju i powinni wykazać się szczególną kulturą i spokojem.Myślę,że celowo agentura ruska która funkcjonuje u nas znakomicie i jest dodatkowo wspierana przez naszych proruskich politryków tym wszystkim kieruje,chodzi im o celowe wywoływanie burd.Trudno w tekiej ilości ludzi idealnie zapanować nad takimi zajściami nawet gdybyśmy mieli jeszcze lepszą policję.Ruski wiedząc o tym ,że jako organizatorzy i gospodarze i tak poniesiemy winę za te zajścia,no bo to dzieje się u nas.No i o to im chodzi.Myślę,odnosząc sie do wypowiedzi Posła Brudzińskiego,ze Pan Premier Tusk nie tylko stał rozmawiając z Putinem ale pewnie stał na baczność - ruki pa szwam- jak go zapewne rugał Pan Prezydent Putin.
      • nerwus0 Re: Brudziński: Mam nadzieję, że Tusk odebrał tel 14.06.12, 12:20
        Przestań pić bo rżniesz głupoty.
        • 6.smiech Re: Brudziński: Mam nadzieję, że Tusk odebrał tel 14.06.12, 13:28
          nerwus0 napisał:

> Przestań pić bo rżniesz głupoty.

on i na trzezwo tak ma. Nieuleczalna choroba miec zajoba.
      • mittad Re: Brudziński: Mam nadzieję, że Tusk odebrał tel 14.06.12, 12:49
        oj durny jestes, durny, niczym Brudzinski. Kibice powinni kibicowac i grzecznie zachowywac sie w naszym kraju, a ty i tobie podobni przyjeliscie ich bardzo goscinnie prawda? i z kopa i z byka to wasza metoda, ale i Rosjanie wam pokazali ze jestescie maluczcy i w dodatku deblile
    • uutek Brudziński: Mam nadzieję, że Tusk odebrał telef... 14.06.12, 11:58
      Mówią, że jak pan Bóg chce kogoś ukarać, to mu odbiera rozum.
      • zapora10 Re: Brudziński: Mam nadzieję, że Tusk odebrał tel 14.06.12, 12:22
        Akurat w przypadku Achima, Pan Bóg teraz nie mial nic do odbierania.. On już o tym pomyślał jak Jojo był w "fazie tworzenia"..
        • nerwus0 Re: Brudziński: Mam nadzieję, że Tusk odebrał tel 14.06.12, 12:27
          Bóg wie co robi. Jednym daje, innym jak Jojo, nie chce dać.
          Cymbały też muszą być na świecie, inaczej z mądrości połowa ludzi by
          zgłupiała.
    • wojtek-gdansk Zwykłe, już ograne, brednie Brudzińskiego 14.06.12, 11:59
      Panie Brudziński, słaby intelektualnie ten extrapatriotyczny naród smoleńsko - kibolski skoro daje się wmanewrować w każda prowokację, w tym także uwierzyć w pie..ły takich tuzów umysłowych jak ten pański partyjny kolega i Pan.
    • wenzel2 pisowski fagas 14.06.12, 12:05
      Pan Joachim "ruska trumna" Brudzinski znów nie mógł powstrzymać się, by nie oślepić nas rozbłyskiem swego yntelektu.
    • egonue Brudziński: Mam nadzieję, że Tusk odebrał telef... 14.06.12, 12:10
      chory czlowiek.
    • prawdziwygagatek Mam nadzieję że Jojo się podmywa,kiedy tyłem,ale 14.06.12, 12:13
      .. na kolanach, odbiera polecenia od Najświetniejszego Stratega Wszechczasów, KaCzoDoopDuceKwaka...
      Higiena i dobre samopoczucie psychiczne, najważniejsze.. szczególnie u psychopatów, opętanych paranoją...
    • mapokl Re: Brudziński: Mam nadzieję, że Tusk odebrał tel 14.06.12, 12:14
      Swoją drogą co zrobił by nasz bohater Jarosław Polskęzbaw gdyby zadzwonił Putin, a on akurat siedział by na fotelu 3 m od telefonu. :)
    • marceli_39 Brudziński: Mam nadzieję, że Tusk odebrał telef... 14.06.12, 12:19
      Szkoda mi człowieka t.j.Brudzińskiego,ten jad,który ma niedługo go zabije a jeszcze mógłby pożyć aby być świadkiem następnych porażek wyborczych swego idola J.Kaczyńskiego od którego odbiera telefony na kolanach.
    • terleo Brudziński: Mam nadzieję, że Tusk odebrał telef... 14.06.12, 12:21
      Moja nadzieja, że kiedyś Bredziński będzie pieprzył na leżąco, nie gaśnie. Umrze jako ostatni promyk pisu-pisu.
    • baltow_com Brudziński: Mam nadzieję, że Tusk odebrał telef... 14.06.12, 12:24
      Trudno nie zgodzić się z Rosjanami obwiniającymi organizatorów EURO za zamieszki z wtorku.POlitycznie POprawni rządzący podejmując grę podsycające nastroje chciele wykorzystać do wewnątrz polskiej politycznej kampanii przeciw im niePOkornym. Zainaugorowała to J.Mucha absurdalnym pomysłem przekwaterowywania drużyny Rosji,następnie ambasada w Moskwie nie pytana przez Rosjan o "sierp i młot" sama podsunęła im pomysł,aby w Warszawie z nim poparadowali,a na koniec Gronkiewicz objęła nad tym patronat.
      Gdyby nie było zorgnizowanego i prowokacyjnego przemarszu to i w mniejszych grupkach Rosjanie nie byliby tak śmiali do eksponowania komunistycznej symboliki.Jakże chora jest władza państwa skoro zachęca obcokajowców do manifestacji na swoim terytorium.
      W ub.roku Marsz Niepodległości i POprawna POlitycznie Hanka na trasie ustalonego z naszą młodzieżą marszu usadza im później na drodze niemieckie bojówki uzbrojone w pałki i plujące na polskie mundury!
      Jak daleko jeszcze się posuną,aby kraj podpalić?!

baltow.salon24.pl/426286,maszerujaca-prowokacja-dokad-zmierzasz-tusku
      • nerwus0 Re: Brudziński: Mam nadzieję, że Tusk odebrał tel 14.06.12, 12:31
        Bałwańskie wypociny Pisuara.
    • wlodek.live Wyjątkowa głupota tego faceta poraża ! 14.06.12, 12:32
      Czy ten facet płaci mediom za promowanie swojej głupoty.Żal patrzeć na tego sfrutrowanego pełnego nienawiści człowieka który robi za podnużek prezesa i nic więcej w życiu nie osiągnął, a jego głupota jest przysłowiowa jak Wąchock.
    • stivi47 Brudziński: Mam nadzieję, że Tusk odebrał telef... 14.06.12, 12:36
      Dlaczego wy tam w polsce do Gazet lub wywiadu Telewizyjnego dopuszczacie tego Buraka Pegerowskiego to jest taki sam Brudny Swinia jak te Szajbusy co niszcza wszystko co za polskich podatnikow z ich ciezkiej pracy polska pomalu podnosi sie z RUIN KOMUNIZMU a te Brudne niedomyte Swinskie Pegerowcy niszcza mienie tych polskich OBYWATELI .
    • mittad Re: Brudziński: Mam nadzieję, że Tusk odebrał tel 14.06.12, 12:41
      Znieoficjalnego zrodla wiem, ze Premier Tusk odebral telefon od Prezydenta Putina na lezaco. Czy choremu czlowiekowi jakim jest ten Brudziunski to wystarcza, nie wiem i nie jestem ciekaw. Jego guru w takim przypadku odebral by telefon na kleczkach i jeszcze szukalby papieru toaletowego bo ze strachudostalby sra...nie dokoncze a napisze grzecznie rozwolnienia. Ktos nizej napisal, ze Brudzinskiemu juz dawno Pan Bog odebral rozum zaznaczajac ze jesli kiedykolwiek go mial. Moim zdaniem nigdy go nie mial i co za tym idzie nigdy juz go nie bedzie mial.Brudzinskiemu wara od polskiego Premiera, niech pilnuje siebie i swego guru. Zaznaczam ze nie naleze do PO, zeby nie bylo nieporozumienia ze bronie Premiera to i bronie PO. Kazdy Polak nie tylko z PO powinien bronic i szanowac polskiego Premiera.
    • starysos Brudziński: Mam nadzieję, że Tusk odebrał telef... 14.06.12, 12:50
      Ty Brudziński(nomen omen)gdybyś dostał telefon od Putina,to zmieniałbyś pampersa dwa albo trzy razy!!Tak,trzy razy.Dwa razy,to gdy dzwoni "prezio"!!
    • minstrel515 Brudziński i inni. 14.06.12, 12:50
      "Ten pan", jak mówił o nim Janusz Głowacki, jest w awangardzie. Pisowskie gremium "mózgowców" wysuwa go na pierwszą linię frontu, żeby ocenić reakcję opinii na kolejne głupoty wygadywane przez Brudzińskiego. Potem występuje np.Hofman i w formie nieco skorygowanej te głupoty powtarza. Wreszcie zabiera głos prezes i w sposób niezmiernie zawikłany do tych głupot Brudzińskiego znajduje uzasadnienie. Trochę później Jadwiga Staniszkis tłumaczy co prezes miał na myśli. Głupoty wygadywane przez Brudzińskiego zyskują niejako nobilitację i naukowe uzasadnienie, ale głupotami zostają.
    • grzech_pierworodny Brudziński: Mam nadzieję, że Tusk odebrał telef... 14.06.12, 12:51
      A ja jestem ciekawy, w jakiej pozycji brudziński odbiera telefony (i nie tylko telefony) od Prezesa ? ;)
    • sigm_0 Brudziński: Mam nadzieję, że Tusk odebrał telef... 14.06.12, 12:55
      następny idiota, tak samo można powiedzieć, gdyby nie było Euro to nie byłoby zamieszek
      do widzenia Panu, nie jest Pan Polsce potrzebny
      wstyd wstyd jeszcze raz wstyd
      wyborcza.pl/1,75248,11929437,Rosjanie_po_meczu___Balismy_sie__ucieklismy_do_hotelu_.html
      jak słyszałem tych gnoi wydzierających się w nocy 'ruskie ku..." po meczu do tej pory mnie trzęsie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka