Dodaj do ulubionych

Wesoły seks po Bożemu

20.06.12, 12:38
Jak mogli..? To nie po polsku..!!!
3 piwa, ew. ćwiartka, za włosy i o kaloryfer.. po ciemku i w biustonoszu... 3 sekundy.. i po wszystkim.. to jest katolicko patriotyczne... Brudny, cuchnący mąż.. Zamknij oczy i myśl o Polsce i katolickiej rodzinie...
I na pielgrzymkę do Piekar...
A jakiś katabas pedofil.. ? No zmogło go.. przecież chłop.. i wyżarty.. nie z mydła.. to się nie wymydli.. do wesela się zagoi...
Obserwuj wątek
    • maxixxx Wesoły seks po Bożemu 20.06.12, 14:12
      Do bani ten sklep, oprócz cytatów z biblii nie ma tam nic związanego z katolicyzmem

A mogliby choć wprowadzić do swojej oferty np. pejczyk papieski wzorowany na pejczu, którym wieczorami ( wspominał o tym w swojej książce Oder ) smagał swe plecki idol polskich i wolskich katolików czyli JPII

Albo wibratory wzorowane wizerunkami szamanów watykańskich kolonizujących Polskę by nimi zabawiali się dorośli wkładając je tam, gdzie lądują u polskich dzieciaków prawdziwe członki tych szamanów

• anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Wesoły seks po Bożemu 28.06.12, 09:47
        maxixxx napisał:

> Do bani ten sklep, oprócz cytatów z biblii nie ma tam nic związanego z katolicyzmem

Z katolicyzmem związane jest to, czego nie sprzedają. Np. wibratorów, bo to podobno ZUO.
      • tymon99 Re: Wesoły seks po Bożemu 02.09.12, 12:46
        chcesz ich pouczać, jak mają prowadzić swój własny biznes? sa kogo ty się, goowniarzu, uważasz?
    • oszolom-z-radia-maryja Re: Wesoły seks po Bożemu 20.06.12, 14:20
      o mój Boże kochany..
      • inkwizytorstarszy Re: Wesoły seks po Bożemu 21.06.12, 00:20
        oszolom-z-radia-maryja napisał:

> o mój Boże kochany..

Oj,"oszolom", spokojnie, Tobie i podobnym impotentom, słowo "seks" to jedynie wredny wynalazek liberałów na zgubę katolickich owieczek....
        Przecież te paskudne i wyuzdane chwile MAŁŻONKÓW, mają służyć tylko nałogowemu rozmnażaniu się na chwałę i bogactwo Kościoła...
        • caperucita Re: Wesoły seks po Bożemu 21.06.12, 09:13
          Ale jakie infantylne. Czy naprawdę parze, mającej podobno świetny seks od lat potrzeba różowych kości żeby odkryć że można połaskować pupcię albo pogłaskać piersi?
          Strasznie to takie ... oazowe.
        • cichwoda Re: Wesoły seks po Bożemu 02.09.12, 12:03
          inkwizytorstarszy napisał:Tobie i podobnym impotentom, słowo "seks" to jedynie wredny wynalazek liberałów na zgubę katolickich owieczek....
          Przecież te paskudne i wyuzdane chwile MAŁŻONKÓW, mają służyć tylko nałogowemu rozmnażaniu się na chwałę i bogactwo Kościoła...

Nie tylko oni rozumieja "seks" w ten sposob W przykladnej rodzinie wybranca narodow malzonkowie maja osobne sypialnie. Mosiek zachodzi do sypialni Salci zaspokoic swoja potrzebe raz na kilka tygodni a ona co? biedna musi sie bzykac z chlopakami z dzielnicy...
          Inkwizytorku starszy jak czesto spotykasz sie ze "szwagrami" na piwku?
          • leming.nr1 Re: Wesoły seks po Bożemu 02.09.12, 12:53
            cichwoda napisał:

> Nie tylko oni rozumieja "seks" w ten sposob W przykladnej rodzinie wybranca na
            > rodow malzonkowie maja osobne sypialnie. Mosiek zachodzi do sypialni Salci zasp
            > okoic swoja potrzebe raz na kilka tygodni a ona co? biedna musi sie bzykac z ch
            > lopakami z dzielnicy...
            > Inkwizytorku starszy jak czesto spotykasz sie ze "szwagrami" na piwku?

Wybranie narodu ma piątkę dzieci, może doszedł do wniosku, że już wystarczy. Natomiast śp. wybraniec narodu miał jedno dziecko, a ten co chciałby być wybrańcem nie ma żadnego, o dzieleniu z kimś łoża nie wspominając.
      • kolter-xl Re: Wesoły seks po Bożemu 21.06.12, 10:09

> o mój Boże kochany..

No ale który ?,bo z waszego katechizmu wychodzi ze macie ich setki .
      • bardzoharakterny Re: Wesoły seks po Bożemu 27.06.12, 14:52
        A przyjemnie jest uruchomić wyobraźnię !
      • leming.nr1 Re: Wesoły seks po Bożemu 02.09.12, 11:18

> o mój Boże kochany..

O, podnieciłeś się. To bij go, bo diabeł w ciebie wstąpił.
    • bezspokoju Wesoły seks po Bożemu 20.06.12, 14:40
      Brakuje w tym sklepie akcesoriów dla kleryków i nowicjatek. To błąd, popyt mógłby być znacznie większy. A teraz poważnie, ile jeszcze kretynizmów ludzie wymyślą, by sprzedać i zarobić ?
    • jozwa51 Wesoły seks po Bożemu 20.06.12, 16:18
      Po co prawdziwemu katolikowi seks. prawdziwy katolik powinien kopulowac raz w miesiacu pozatym siusiu paciorek i spac. wszelkie odstepstwa od normy powinny byc surowo oceniane przez ksiedza spowiednika.
    • volim Wesoły seks po Bożemu 20.06.12, 17:07
      Czy te flamastry na pewno są zdrowe? I ile kalorii dostarcza zjedzenie napisów z całego czekoladowego?
      • polakonly Mam pytania! 22.06.12, 16:54
        1) Czy Kościół wydał pozwolenie na prowadzenie katolickiego sex-szopu? Jeśli tak - to czy można ewangelizować przy jego pomocy, tzn. sprzedawać katolikom przed ślubem, lub małżeństwom niekatolickim?
        2) Czy conajmniej biskup został powiadomiony, że katolicy wodzą się na pokuszenie - wprawdzie w ramach małżeństwa, ale chodzi tu o czystą chuć! , bez myśli o Bogu, rodzinie, ojczyżnie e.t.c.
        3) Czy można nabyć różne fajne kondomiki-fikumiki?
        4) Co zrobić jeśli ejakulacja nastąpi niespodziewanie poza miejscem które w ciele partnerki (sorry! -żony) służy do tego celu. Czy wtedy grzech jest i czy trzeba się wyspowiadać i powiedzieć gdzie nastąpiła ejakulacja (niespodziewana)?
        5) Co zrobić jeśli żona nazbyt się rozgrzeje i chce aby zaspokoić jej wszystkie dziurki? Czy to po bożemu czy nie?
        6) Czy biznes został poświęcony (siedziba internetowa - więc techniczna trudność) i co z niego ma Kościół?
        7) Mój postulat, aby zakładać takie sklepy przy plebaniach, bo proboszcz najlepiej wie w jakich związkach pozostają pary nabywające sprzęt intymny.
        8) Jeśli mąż już nie może, a żona musi, to dlaczego wibrator (poświęcony) miałby być zabroniony? On też może przydać się w podtrzymaniu więzi w związku małżeńskim.
        9) Czy wobec wzrostu libido u korzystających ze sklepiku małżeństw, można im zaproponować dodatkowe oprócz kalendarzyka małżeńskiego i stosunku przerywanego - choć dozwolenia tego ostatniego nie jestem pewien - środki antykoncepcyjne?
        • lks17 Re: Mam pytania! 26.06.12, 01:03
          przekazałem do Watykanu z pominięciem Radia co ma Ryja. Będą sprawdzać in statu nascendi z udziałem biskupów i zgromadzeń żeńskich hic et nunc. More info soon.
        • marina0321 Re: Mam pytania! 30.06.12, 00:35
          polakonly napisał:

>..... 8) Jeśli mąż już nie może, a żona musi, to dlaczego wibrator (poświęcony) miałby
          > być zabroniony? On też może przydać się w podtrzymaniu więzi w związku małżeńskim.

...żadne wibratory - w takim przypadku musi męża zastąpić proboszcz osobiście, żeby akt do końca odbył się "po bożemu".
        • leming.nr1 Re: Mam pytania! 02.09.12, 11:24
          polakonly napisał:

> 6) Czy biznes został poświęcony (siedziba internetowa - więc techniczna trudność) i co z
          > niego ma Kościół?

To firm w internecie jeszcze nie święcą? Może poświęcenie modemu internetowego podłączonego do sieci, by rozwiązało ten problem.
    • ubiquitousghost88 Pejsy papieskie są do nabycia? To byłaby relikwia! 20.06.12, 17:19
      ...
      • margot452 Re: po zjedzeniu 330 21.06.12, 14:37
        cukierków owocowych, to ja mocno wątpię, czy taki delikwent stanąłby na wysokości zadania.
        Mnie by najzwyczajniej zemdliło :-)
    • terleo Wesoły seks po Bożemu 24.06.12, 12:34
      Matko Boska! Co oni tu o Tobie piszą?! A Ty, Gromowładny - Słyszysz i nie grzmisz?
    • the_dzidka Bardzo fajny pomysł - dlaczego nie? 29.06.12, 14:30
      Proszę nie przejmować się idiotycznymi drwinami - frustraci zawsze znajdą powód, żeby obśmiać drugiego człowieka. Jak pod kołdrą z zadarta koszulą, źle - jak na wesoło z soft erotycznymi gadżetami, też niedobrze. Mnie tam się podoba :)

(nie jestem ani katoliczką, ani nawet chrześcijanką, tak gwoli wyjaśnienia)
    • marina0321 Wesoły seks po Bożemu 30.06.12, 12:12
      Nie znam aż tak Biblii od dechy do dechy, więc mam pytanie: Czy Jezus rozmawiał o seksie w małżeństwach; o metodach termicznych i innych tego dotyczących szczegółach?
      • kolter-xl Re: Wesoły seks po Bożemu 30.06.12, 15:23
        marina0321 napisał(a):

> Nie znam aż tak Biblii od dechy do dechy, więc mam pytanie: Czy Jezus rozmawiał
        > o seksie w małżeństwach; o metodach termicznych i innych tego dotyczących szczegółach

Jezus ino wspomniał że jak chłopa baba po rogach walnie to można ją pognać :))
    • marina0321 Wesoły seks po Bożemu 30.06.12, 16:41
      "Wesoły seks po Bożemu" - czy seks kapłanów wszelakiego rodzaju też jest po bożemu?
    • pinup ksieza eksperci od seksu i erotyki 20.07.12, 16:23
      jak to w polsce - kazdy specjalista od wszystkiego, a najwiekszy od tego z czym nie ma nic wspolnego
    • miki90210 Wesoły seks po Bożemu 02.09.12, 09:25
      To już kolejna reklama tego sklepu - może warto obniżyć ceny? W dobie internetu nie ma problemu z kupnem tych samych zabawek 30% taniej...
      • warzaw_bike_killerz Re: Wesoły seks po Bożemu 02.09.12, 12:07
        Reklama, za ktora trzeba zaplacic by ja przeczytac w calosci! To jest dopiero szczyt zwiazku sadomasochistycznego ze swoim czytelnikiem!
        • miki90210 Re: Wesoły seks po Bożemu 02.09.12, 13:31
          Trafiłeś w sedno :-).
    • demostenesxt Dlaczego wierzący na całym świecie są... 02.09.12, 09:34
      ...tacy niemądrzy?
      bo wierzący są a nie myślący..
    • winniepooh Wesoły seks po Bożemu 02.09.12, 11:18
      znaleźli niszę
    • antybiurokrata "Totus Tuus" jest calkiem erotyczne. 02.09.12, 11:37

pl.wikipedia.org/wiki/Totus_Tuus
      Ciekawe czy JPII wynalazl ten cytat przed czy podczas przygody z Irena Kinaszewska.
    • zawszedewotka Wesoły seks po Bożemu 02.09.12, 14:04
      a są tam jakieś krzyże dowcipne?
    • makpetrol Wesoły seks po Bożemu 02.09.12, 17:27
      Ciekawi mnie jedno zjawisko: nie- katolicy (wydaje się, że głównie ateiści) w tym kraju uważają się za ludzi bardziej "otwartych", rozsądnych i tolerancyjnych niż katolicy. Głównym zarzutem stawianym religii (katolickiej) i jej wyznawcom jest zaślepienie, nietolerancja i wrogie nastawienie do ludzi o odmiennym światopoglądzie. Tymczasem co widać w powyższych postach, pisanych głównie przez (jak się domyślam) nie- katolików? Cóż, początkujące mohery mogłyby się od was uczyć. Fanatyk fanatyka wart, niezależnie od wyznawanej bądź NIE wyznawanej religii. Skoro waszym głównym zarzutem stawianym drugiej stronie jest zaślepienie, najpierw sami spróbujcie otworzyć oczy, twardogłowi ignoranci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka