tuli5 27.06.12, 08:56 powinien językiem zlizywać napisy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bzbz666 masoni 27.06.12, 09:44 Chciałem zobaczyć, co ten Pive maluje. Wpisałem do google "Pive" i wyskoczyło mi zdjęcie prezydenta Obamy. Czyli że Jadwiga Staniszkis ma rację! To wszystko jeden spisek. Odpowiedz Link Zgłoś
chamoobrona Re: masoni 27.06.12, 10:30 A kiedy w końcu Gazeta pokaże zdjęcie twarzy tego menela? Mieszkańcy Poznania sami mu chętnie podziękują... Odpowiedz Link Zgłoś
der-rauber Niech naprawia, a jak się nie da to niech płaci 27.06.12, 11:29 Niech odpracuje to społecznie czyli wyczyści swoje bazgroły do czysta, a potem trzeba sku...ela sprzedać na części, nerki, gałki oczne, wątroba, serce i transmitować to w pay per view - z tego będzie na częściowe odszkodowanie dla MPK. Żeby tyle czasu się z takim śmieciem wozić i nie móc go złapać. Co z innymi debilami? potse, enemy itd.? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Niech naprawia, a jak się nie da to niech pła 27.06.12, 16:17 Jakas dziwna pogoda w tym Poznaiu. Gorgowi calkiem odqwalilo, Tobie tez. Co jest?? Wplyw ksiezyca, moze jakies promieniowanie kosmiczne?? Odpracowac?/ Oczywiscie. W kamizelce?? Oczywiscie. pisze o tym na forum Poznan od lat. Tak kamizelka jestem wandalem, chamem itd i kilka tysiecy godzin w tej kamizelce do odpracowania. Alwe reszta, to @hitlerowskie@ barbarzynstwo Odpowiedz Link Zgłoś
22billabil33 DZIWNE!!! 27.06.12, 12:53 Facet, który spowodował tak wielkie straty finansowe, nie pójdzie siedzieć? To co najmniej dziwne. A poza tym od kiedy brak pracy jest czynnikiem łagodzącym przy wymiarze kary? A z drugiej strony - z czego by to spłacił, gdyby zarabiał 1500 zł? To jakaś paranoja. Tylko kara odsiadki może coś palanta nauczyć. A swoją drogą, co z tymi policjantami, którzy zlekcewazyli doniesienie? Powinni chodzić z kamizelkami z napisem: "policyjne lenie" albo "policyjne szkodniki", bo gdyby była interwencja, szkody byłyby o wiele mniejsze. Co spotkało bezmyslnych funkcjonariuszy? A w komendzie miejskiej czy wojewódzkiej tez siedzą bezmyślne tłuki, skoro nie potrafią kojarzyć faktów: przeciez na pewno różne podmioty zgłaszały zniszczenia napisami, choćby MPK. Dlaczego policja nie reagowała? Kto jest winien - imiennie? Nazwisko tłuka albo bezmyslnego leniwca. Odpowiedz Link Zgłoś
agent.orange Czy ktoś może pokazać zdjęcie z twarzą? 27.06.12, 13:41 Czy ktoś może pokazać zdjęcie z twarzą? Myślę, że wielu mieszkańców bardzo chętnie "porozmawiałoby" z tym panem. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawa800 Re: Czy ktoś może pokazać zdjęcie z twarzą? 27.06.12, 14:14 jedna jaskółka wiosny nie czyni- potrzebna jest akcja wyłapywania wandali i konsekwentnego, surowego ich karania. Bez tego- nic się nie zmieni. Sam pive z całym brakiem szacunku dla niego nie jest jedynym mistrzem rozjebki w naszym mieście- ma licznych apologetów, do których trzeba wystosować jasny przekaz: niszczysz: płacisz za szkody + stajesz się mieszkańcem Rawicza lub Wronek... Apeluje też do śedziów, żeby nie sabotowali działań policji wyrokami w rodzaju mandat 200 złoty lub umożenie ze względu na niską szkodliwość społeczną.... Odpowiedz Link Zgłoś