qwertasdfghj 06.07.12, 21:30 za komuny - byl na cenzurowanym i tak juz mu zostalo. widac, taka karma. www.youtube.com/watch?v=9zsvQX88iWU Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwertasdfghj a Marcin Wolski 06.07.12, 21:41 60 minut na godzine, polskie Zoo (lemingi - poguglowac co to takiego). ten facet tez jest na cenzurowanym. W "wolnej" POlsce... ale za to mamy intelektualistow, jak Wojewodzki, Doda... Lemingi. Gratulacje! www.youtube.com/watch?v=FzEenrWLAXc&feature=relmfu Odpowiedz Link Zgłoś
zomozadwa Re: a Marcin Wolski 07.07.12, 00:15 qwertasdfghj napisał(a): > 60 minut na godzine, > polskie Zoo POP PZPR w radiowej trójce... zapomniałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
qwertasdfghj Re: a Marcin Wolski 07.07.12, 10:12 Podczas stanu wojennego zwolniony z pracy z zakazem zatrudnienia w mediach. Zakaz ten obowiazuje rowniez dzis (od? 2007? chyba jakos tak). ps. wiesz, juz tu sie zwierzalem, ze tez bylem lemingiem. tez gdzies tak 5-6 lat. W latach 90-tych wierzylem w Balcerowicza. Czerwienieje sie na ta mysl do dzis. Coz bylem mlody, bardzo mlody, tak jak dzisiejsze lemingi. tez myslalem, ze jestem awangarda. Rezimy lemingami stoja. Tak bylo i tak jest. dlatego lemingi. obudzcie sie. to sie moze kazdemu zdarzyc- nie wolno w lemingozie jednak trwac. Mnie tez sie zdazylo -dlatego mam dla Was zrozumienie. Ale - nie warto. lemingi - rezimowe media (z GadzinoWka na czele) - Was oklamuja nie jestescie "elita", "inteligencja" - w przeciwienstwie do "moherow". Jestescie - obciachem, wstydem, cwiercinteligencja, doda, wojewodzkim. Czesc z Was - jest bardzo mloda, co jest jakims usprawiedliwieniem (warto wtedy sluchac madrzejszych, zeby sie w przyszlosci za siebie nie wstydzic). Czesc z Was - mysli jednak, ze w ten sposob przynalezy do "salonow". Nie przynalezycie! a tu lektura obowiazkowa www.youtube.com/user/egida1 Odpowiedz Link Zgłoś
qwertasdfghj Re: a Marcin Wolski 07.07.12, 12:23 > Podczas stanu wojennego zwolniony z pracy z zakazem zatrudnienia w mediach. czy aby nie wtedy w trojce zaczela pracowac niejaka Stokrotka? www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=8C6BIjaB1uI Odpowiedz Link Zgłoś
zomozadwa Re: a Marcin Wolski 07.07.12, 13:20 a nie masz jakiegoś nagrania z egzekutywy pop pzpr III pr PR pod światłym przewodnictwem towarzysza Marcina Wolskiego? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś