tom.gorecki 11.07.12, 08:12 Typowy przekręcik. "Nie wydało się ważne", "akurat mecz był" - jak u nas. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jimir Achtung, dane obywatela sprzedam i GITARA ! 11.07.12, 09:33 Petra Pau wiceprzewodnicząca Bundestagu najwidoczniej jest głupia, 17 posłów również, 10 tez nie najmądrzejszych skoro nie wszystko zrozumieli i nie potrafili zablokować głosowania. Jedyne co mnie podnioslo na duchu to, to ze nie tylko a polskim sejmie jak widać sa takie głupole ! BIEDNA UNIA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sedaluk Achtung, dane obywatela sprzedam 11.07.12, 10:08 Troche to wyglada na sezon ogorkowy. Dane z urzedu meldunkowego w BRD sa "otwarte"-kazdy moze sie tam zwrocic o info. i za oplata (co jest juz regula) ja otrzyma -z "sprzedawaniem" nie ma to nic wspolnego. Dotychczas kazdy land to sam regulowal i w niektorych trudno bylo to nawet zablokowac- musialy byc wazne powody. Teraz moze to zrobic kazdy. Z jednej strony ludzie rozdaja swoje dane na prawo i lewo ale reaguja histerycznie na takie w sumie malo znaczace ustawy-a procedura ich przyjmowania juz zawsze tak wygladala-w sejmie tez.... Odpowiedz Link Zgłoś
b.ojciec Re: Achtung, dane obywatela sprzedam 11.07.12, 17:06 Bo ustawa to prawo, a moja decyzja to moja decyzja. Jeśli nie widzisz różnicy, to nic nie rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś