Dodaj do ulubionych

Czy plaster antykoncepcyjny na ramieniu to zapr...

• rydzyk_fizyk Raczej pozazdrościł kontraktów reklamowych 12.07.12, 23:16
      W końcu on w przeciwieństwie do koleżanek z pracy czy innych celebrytek plastra sobie nie przyklei.
      • koham.mihnika.copyright no, moze sobie przykleic plaster z testosteronem 12.07.12, 23:25
        bo jakis taki bezjajowy na tym zdjeciu.
        Niech wlasnego ptaszka pilnuje, bo zdaje sie, bezrobotny. Przedramie jest doskonale, poniewaz sie nie zgina i nie poci, jak inne czesci ciala. jesli plaster ma tam byc przez tydzien, to ja pyer..e. Mialem spora rane na ramieniu i mialem zwykly plaster z opatrunkiem przez dzien. Mialem dosc po 24 godzinach. jesli plaster ma byc przez 7 dni, to pod nim bedzie biala plama i to miejsce nie bedzie sie nadawalo do uzycia przez jakis czas. Moim zdaniem tygodniowy plaster wymaga zmiany lokalizacji za kazdym przyklejeniem.
        Tyle, ze to jest qrwa nieistotne. Czemu ten pan na K zajmuje sie cudzym tylkiem? Czy rownie przeszkadzaja mu plastry antynikotynowe?
        Jeszcze jeden sredniowieczny katol.
        • ubiquitousghost88 Jemu by i penis Palikota nie pomógł... 13.07.12, 08:27
          ...bo nie ma na co go przykleić...
          Wygląda jak polskie zaproszenie do seksu...

koham.mihnika.copyright napisał:

> bo jakis taki bezjajowy na tym zdjeciu.
    • emcza Czy plaster antykoncepcyjny na ramieniu to zapr... 12.07.12, 23:31
      Bacę złapano na tym że miał aparaturę do pędzenia bimbru. Milicjant: Baco zamykamy was za pędzenie bimbru! Baca: Dlaczego? Bo macie aparaturę! Baca To i za gwałt mnie zamknijcie! Dlaczego? Bo też mam do tego - APARATURĘ!
    • wenzel2 kołtun p. redaktora. 13.07.12, 00:05
      No cóż. Nie pierwszy i nie ostatni kołtun w TVN. Wystarczy sobie poczytać głębokie wynurzenia heroicznej pani Brygidy Grysiak.
    • alien0 plaster na ramieniu, kondom w butonierce... 13.07.12, 00:09
      nowa salonowa moda puszczaków
    • tad-tad Czy plaster antykoncepcyjny na ramieniu to zapr... 13.07.12, 00:37
      A Pan redaktor nie ma innych zmartwień, Pewnie że niektóre kobiety, a częściej dziewczyny, będą się popisywać takim plastrem, no bo skoro zabezpiecza się , to znaczy że uprawia seks, a to znaczy że jest atrakcyjna. takie podbudowanie swojego ego . Ale nie widzę w tym niczego złego , tak jest skonstruowany ten świat, i kobiety chcą być atrakcyjne , dla swojego mena , ale i pragną się podobać innym , a i innym kobietom również.Panie redaktorze, one chcą być atrakcyjne , również dla pana, i stosują najróżniejsze metody, ale czy to jest naganne. Nie jest to w żadnym wypadku zaproszenie do gwałtu, ale zaproszenie do , być może do zawarcia znajomości, a wtedy może się zdarzyć seks, ale to powinna być decyzja wspólna, jeśli Pan wie, o czym ja mówię.
    • koloratura1 Czy plaster antykoncepcyjny na ramieniu to ... 13.07.12, 06:22
      ...zaproszenie do seksu?

Nawet jeśli, to co w tym złego?
    • edek60-2 Czy plaster antykoncepcyjny na ramieniu to zapr... 13.07.12, 07:16
      Odezwał się chłop,dał swoją opinię a pancie z wenus skoczyły mu do gardła.Śmieszne to, te plastry to wiszą(czasami).
    • 1sz-truten Czy plaster antykoncepcyjny na ramieniu to zapr... 13.07.12, 07:32
      ten skorka to ma jeszcze stulejke i jak widzi cokolwiek golego nawet ramiona
      to pracie mu staje i dostaje wscieku
      biedny chlopczyk
      moze by go jakas rozprawiczyla i byloby po klopocie
      a tak chlopczyna bedzie sie meczyl :-(
    • best.jagus Czy plaster antykoncepcyjny na ramieniu to zapr... 13.07.12, 08:33
      Ogłupiał całkiem Pan Redaktor czy to tylko chwilowe, z upału?
    • jerzyk324 Czy plaster antykoncepcyjny na ramieniu to zapr... 13.07.12, 08:41
      Idąc dalej za myślą Pana Redaktora to samo istnienie kobiety jest zaproszeniem do seksu. Istna paranoja. Widocznie głodnemu"chleb na myśli".
    • starblast Czy plaster antykoncepcyjny na ramieniu to zapr... 13.07.12, 09:26
      Eh. W krajach islamskich nie mają problemów odsłoniętych ramion. Katofaszyści chcą zafundować Europie, czy bardziej naszemu zaściankowi, coś na wzór szariatu. Sorry, ale to nie te czasy.
      Zdjęcie rozwala: 24.media.tumblr.com/tumblr_m6xn0whlD11r2xkg4o1_1280.jpg
      ale też smuci, jeśli na to trzeźwo spojrzeć. Jakie tam te kobiety są prześladowane, bo nawet nie mają prawa ubierać się inaczej niż w jakąś szmatę zakrywającą 99% ciała :/.

Na razie facet, żeby się zabezpieczać, nie musi naklejać żadnych plastrów. Metody antykoncepcji stosowane przez niego są niewidoczne, "nie obnosi się" - wazektomia lub kondon. Naukowcy już jednak pracują nad nową metodą. A nóż widelec będzie trzeba naklejać?

Plaster antykoncepcyjny raczej nie mówi, "jestem safe", bo on tylko chroni przed zapłodnieniem. Na choroby weneryczne, hiv jest coś innego. Swoją drogą prezenter dużej stacji telewizyjnej ma jakieś problemy ze sobą - konserwatyzm tyra mu banie.
    • loveandfreedom Czy plaster antykoncepcyjny na ramieniu to zapr... 13.07.12, 09:43
      Lato. Upał. Odsłonięte ciała. Więcej bodźców. To może lekko tłumaczyć refleksję (!?) p. KS. W innym przypadku to raczej rodzaj coming out`u "dużo myslę o seksie" - nie wiem czy zamierzonego?

Dobrze, że upał zelżał bo idąc dalej tą drogą można by dojść do wniosku że ...
      "Damy eksponujące brak plastrów na odkrytych ramionach to jest taki ukryty komunikat: Zapraszam do seksu oralnego"
    • elinkan Re: Czy plaster antykoncepcyjny na ramieniu to za 13.07.12, 10:55
      szpilki, mini i pończoszki i takie tam są często orężem skierowanym przeciwko- innm kobietom- zwł w Polsce, gdzie jedna drugą namiętnie lustruje i obcina gdzie tylko może. Takie schamiałe spłeczeństwo jest i czasami- drodzy panowie- możecie się mylić- to nie dla was, nie nie, to dla tych "rywalek" ha ha
    • nicke79 Czy plaster antykoncepcyjny na ramieniu to zapr... 13.07.12, 12:07
      Oczywiście, panie redaktorze S., te wszystkie oplastrowane kobiety zapraszają pana do seksu, po prostu marzą o panu, mówiąc wprost PROWOKUJĄ....
      Po prostu ręce opadają, gdy czyta się tego typu prymitywne wpisy
      • dorola13 bardzo dobra moda 13.07.12, 13:37
        Swoją drogą- nawet jeśli miałaby być to moda, to bardzo dobra moda- choćby z powodu takiej mody może parę lasek pokroju Katarzyny W. nie rzucałby potem swoimi dziećmi o podłogi, dziećmi zrobionymi zbyt wcześnie, niepotrzebnie, przypadkiem. Coś w rodzaju delfinka czy innego motylka na ramieniu, oznaczającego jestem cool i seksy, czy jakoś tak. To fajne, że dziś, dla takich dziewczyn antykoncepcja staje się czymś naturalnym, pewnie część nawet nie zdaje sobie sprawy z tego, że taka dyskusja się może odbyć- ja, kiedy nosiłąm plaster na ramieniu ( raz antykoncepcyjny, raz antynikotynowy) kompletnie nie miałam pojęcia, że wysyłam jakieś zaproszenia, wręcz przeciwnie- stosowałam plaster, kiedy byłam mężatką, no i kiedy rzucałam palenie:D
        Z drugiej strony- dzisiejszy facet, do tego dość młody, który bezpieczeństwo przypadkowego seksu utożsamia wyłacznie z antykoncepcją, to jednak jakiś skończony baran....
    • tomqek Czy plaster antykoncepcyjny na ramieniu to zapr... 13.07.12, 13:33
      Nie wiem czemu temu Skórzyńskiemu to przeszkadza. Zachował się jak religijny islamski wariat z Arabii Saudyjskiej.
    • nazikomunista_back Czy plaster antykoncepcyjny na ramieniu to zapr... 13.07.12, 13:33
      Głodnemu zawsze chleb na myśli.
    • wiechuta Czy plaster antykoncepcyjny na ramieniu to zapr... 13.07.12, 16:01
      Chcąc uniknąć wypowiadania się dla samego wypowiadania udałam się do apteki i zadałam pani farmaceutce pytanie, czy plastry antykoncepcyjne wyróżniają się swoim wyglądem. Pani uprzejmie wyjaśniła, że nie. Więc skąd wiadomo, że plaster na ramieniu kobiety to antykoncepcja?
    • berta-death Czy plaster antykoncepcyjny na ramieniu to zapr... 13.07.12, 17:34
      A ciekawe, że panu Skórzyńskiemu nie przyszło do głowy, że taki plaster to jak obrączka. Świadczy o tym, że dama ma stałego partnera i w związku z tym nie jest zainteresowana zawieraniem z nikim znajomości. Nawet z panem Skórzyńskim, być może jakieś kosze podostawał od oplasterkowanych pań i stąd te frustracje?
      Kobiety, które nie mają stałych partnerów i polują na okazje korzystają raczej z prezerwatyw. Zwłaszcza jak chcą być safe.
    • benek231 A jesli nawet moda - to co z tego? Nie wolno :O) 13.07.12, 18:20
      czy jak.

Wierze, ze K.Skorzanski mial na celu sprowokowanie dyskusji na temat. Bo nie chce mi sie wierzyc by naprawde ktos tak glupi by czepiac sie plasterkow antykoncepcyjnych mogl byc dziennikarzem (niekonfesyjnym).

Zdaniem katolibow temat antykocepcji nie powinien istniec - czy to jako praktyka, czy tez w formie jakiegokolwiek przekazu. Dlatego eksponowanie antykoncepcyjnych plasterkow doprowadza ich do szalu. Takze z tego powodu, ze jednak jest to swego rodzaju publicze lansowanie antykoncepcji. Gorsze bylyby jedynie T-shirty z napisem: 'Mialam Aborcje'. Nie moze wiec dziwic ich wybrzydzanie i darcie szat na podobne zjawiska.

W odroznieniu od Skorzynskiego nie odbieram plasterka jako wabika dla facetow. Tak jak nie uwazam, ze krotka spodniczka swiadczy, ze dana dama to qu.... No ale ja nie jestem dziennikarzem TVN-u. Ani katolikiem.
    • baalsaack Przeciwnie! 13.07.12, 21:56
      Kobieta używająca hormonalnej antykoncepcji jest w takim stanie fizjologicznym (a więc również psychicznym), jak kobieta w niepłodnej fazie cyklu. A więc ma też mniejsze libido. To wręcz sygnał, że będzie miała mniejszą ochotę na seks, niż jej koleżanka obok bez plastra!
    • ellubis Czy plaster antykoncepcyjny na ramieniu to zapr... 14.07.12, 09:16
      Plaster antykoncepcyjny na ramieniu, to przekaz: "Traktuję świadomie i z pełną odpowiedzialnością swoją seksualność", panie Krzysztofie Skórzyński!
    • ellubis Czy plaster antykoncepcyjny na ramieniu to zapr... 14.07.12, 09:27
      Może i zaproszenie, ale niekoniecznie dla pana Krzysztofa Skórzyńskiego, więc niech się nie martwi!
    • ellubis Czy plaster antykoncepcyjny na ramieniu to zapr... 14.07.12, 09:34
      Niech się lepiej zastanowi, co sygnalizuje swoim krawatem, podpowiem, że zaczyna się na "ch"... ;P
    • ellubis Czy plaster antykoncepcyjny na ramieniu to zapr... 14.07.12, 09:40
      W XIX wieku kobiety zapraszały do seksu ściskaną gorsetem talią, ech, rozpustnice ;ppp
    • irakirakirak Czy plaster antykoncepcyjny na ramieniu to zapr... 14.07.12, 20:36
      Ot kolejny mistrz dowcipu z kuźni wiecznego chłopca Wojewódzkiego. A swoją drogą to zastanawiające, że dziennikarz takiej postępowej stacji nie zorientował się, że jego tekścik jest jakby ilustracją poglądów ciemnego taliba - kobieta ma czelność pozwalać sobie na noszenie plastra w widocznym miejscu? Wysyłać w świat wiadomość, że uprawia seks? A to dziwka.

Aż dziwne, że dziennikarzyna nie wspomniał nic o gwałcie. W końcu jeśli chce dogonić Wojewódzkiego, musi jaśniej od niego świecić, a Wojewódzki zdaje się chciał ostatnio gwałcić Ukrainki. No to skórzyński musi teraz coś naprawdę ostrego wymyślić. Dobrze zaczął - jest wystarczająco prymitywny, wystarczająco maczo. Dobry wstęp.

Ale lepiej niech poczyta trochę o STD. Albo zajrzy do słownika i sprawdzi znaczenie słowa 'safe'.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka