Dodaj do ulubionych

Amway powiązany z ruchem antygejowskim. Będzie ...

08.08.12, 09:43
No cóż, kolejna odsłona homoterroru.

Swoją drogą Amway też ma swoje za uszami.

Wart Pac pałaca...
Obserwuj wątek
    • saint_just Amway powiązany z ruchem antygejowskim. Będzie ... 08.08.12, 09:44
      Szemrany ,zapewne katolicki nagabywacz , domokrążca naucza moralności. Jakie to typowe.
      • emilka321 'ruch antygejowski' 08.08.12, 10:13
        Niestety, pudło- obaj panowie należą do Christian Reformed Church in North America.
        Zresztą nie wiem, czy finansowanie organizacji, która za jeden z wielu celów stawia sobie cofnięcie dziwacznych reform, pozwalających 2 facetom na zadeklarowanie, że chcą skorzystać z ulg podatkowych należnych małżeństwom, jest taką znowu straszliwą dyskryminacyjną działalnością "antygejowską".
        Bo oczywiście fundacje czy organizacje prohomoseksulane to można i należy wspierać finansowo, nieodpłatną pracą i dobrym słowem!
        • saint_just Re: 'ruch antygejowski' 08.08.12, 10:38
          emilka321 napisała:

> Niestety, pudło- obaj panowie należą do Christian Reformed Church in North Amer
          > ica.
          > Zresztą nie wiem, czy finansowanie organizacji, która za jeden z wielu celów st
          > awia sobie cofnięcie dziwacznych reform, pozwalających 2 facetom na zadeklarowa
          > nie, że chcą skorzystać z ulg podatkowych należnych małżeństwom, jest taką znow
          > u straszliwą dyskryminacyjną działalnością "antygejowską".
          > Bo oczywiście fundacje czy organizacje prohomoseksulane to można i należy wspie
          > rać finansowo, nieodpłatną pracą i dobrym słowem!

Jeśli ci dwaj faceci sa płatnikami podatków identycznymi jak inni faceci, to nie ma żadnego powodu ,żeby nie mieli takich praw, do których nikogo nie nakłaniają przemocą ani nikomu nimi nie szkodzą. Dziwaczne nagmerania i chrzęsty od ducha świętego w Twojej głowie nie mogą być i - nie będą - żadną podstawą do rozstrzygania takich rzeczy.
          • bezportek Re:Zabobon i zakłamanie 08.08.12, 12:19
            Drogi towarzyszu o ksywce "saint_just" - sami sobie strzelacie w stopę. Jesli dla was, podobnie jak reszty fanatyków lewej drogi, bez znaczenia jest rodzaj wyznania, na jakie macie ochotę pobluzgać, czemu w 99% wyklinacie katolików? Przepraszam, w waszej mowie to brzmi "katoli".
            Wasze bluzgi, wymyślania i fundamentalistyczne zacietrzewienie ani trochę nie poprawiają sytuacji homoseksualistów. Hałas i wrzask lewicowej propagandy, znienacka domagającej się przywilejów dla wybranej grupy ludzi, jest celem samym w sobie.
            Plucie jadem i wmawianie, że dobro geja wymaga, aby był zamężny (ożeniony?) z drugim gejem, to tylko robienie hałasu. Latami udawaliście miłość do proleteriatu, a piętnowaliście "burżuazyjne zboczenia" traktując homoseksualizm jako obrazę jedynie słusznej "moralności socjalistycznej". Teraz, kiedy lud pracujący wykopał was won, przymilacie się na chama do gejów, zmuszając biedaków do zawierania niby-małżeństw.
            Jak zwykle, robicie pod siebie, na złość znienawidzonej, dorosłej części społeczeństwa.
            • saint_just Re:Zabobon i zakłamanie 08.08.12, 16:05
              bezportek napisał:

> Drogi towarzyszu o ksywce "saint_just" - sami sobie strzelacie w stopę. Jesli d
              > la was, podobnie jak reszty fanatyków lewej drogi, bez znaczenia jest rodzaj wy
              > znania, na jakie macie ochotę pobluzgać, czemu w 99% wyklinacie katolików? Prze
              > praszam, w waszej mowie to brzmi "katoli".
              > Wasze bluzgi, wymyślania i fundamentalistyczne zacietrzewienie ani trochę nie p
              > oprawiają sytuacji homoseksualistów. Hałas i wrzask lewicowej propagandy, znien
              > acka domagającej się przywilejów dla wybranej grupy ludzi, jest celem samym w s
              > obie.
              > Plucie jadem i wmawianie, że dobro geja wymaga, aby był zamężny (ożeniony?) z d
              > rugim gejem, to tylko robienie hałasu. Latami udawaliście miłość do proleteriat
              > u, a piętnowaliście "burżuazyjne zboczenia" traktując homoseksualizm jako obraz
              > ę jedynie słusznej "moralności socjalistycznej". Teraz, kiedy lud pracujący wyk
              > opał was won, przymilacie się na chama do gejów, zmuszając biedaków do zawieran
              > ia niby-małżeństw.
              > Jak zwykle, robicie pod siebie, na złość znienawidzonej, dorosłej części społec
              > zeństwa.
              • bezportek Propozycja od towarzysza, rada dla towarzysza 09.08.12, 15:00
                @saint_just:
                Byliscie łaskawi, drogi towarzyszu, zaproponować jak następuje: "Pocałuj mnie , jako też innych lewaków w d.u.p,ę" - koniec cytatu, interpunkcja oryginalna.
                Pomijam wasze błędy interpunkcyjne i nieoryginalność propozycji - w końcu, lewaka inaczej niż w zadek nie idzie ni pocałować ni kopnąć, jest to jedyna część ciała, jaką dysponuje.
                Nie mogę jednak zgodzić się na uzywanie przez was pierwszej osoby liczby pojedynczej. Popytajcie Polaków, potwierdzą, że mamy zwyczaj zwracać się do obcych "proszę pana".
                A jam obcy, zaręczam, na pewno z wami nie piłem bruderszaftu, bom brzydliwy.
                Tedy uczcie się udawać człeka, a kacapim chamstwem nie epatujcie.
          • drupal Re: 'ruch antygejowski' 08.08.12, 13:02
            panu saitjust nie przeszkadza dyskryminacja gejów w świecie islamskim tylko akurat katolicki go uwiera. Niech poczeka parę lat, a islam w Zachodniej Europie definitywnie rozwiąże problemy jego i jego pupilków.
            • galaxy2099 Re: 'ruch antygejowski' 08.08.12, 14:30
              Bo takie lewaki szczekaja tylko tam gdzie odwaga jest tania. Gdzie stracic mozna glowe tam ich nie ma.
              • kotek.filemon Re: 'ruch antygejowski' 08.08.12, 16:23
                Prawaki ujadają w każdym wątku na forum znienawidzonej lewackiej firmy. Faktycznie, mnie by chyba nie było stać na takie poświęcenie, żeby się np. na Portalu (nomen-omen) Poświęconym produkować gratis.
          • galaxy2099 i znowu ten sam belkot homofilow 08.08.12, 14:27
            "Jeśli ci dwaj faceci sa płatnikami podatków identycznymi jak inni faceci, to nie ma żadnego powodu ,żeby nie mieli takich praw"

Oczywiscie, ze ma znaczenie. Bo ulgi malzenskie spoleczesntwa nadaly wlasnie malzenstwom w scisle okreslonym celu juz juz setki lat temu. I co ciekawsze. Wszystkie spoleczenstwa.
            Zastanow sie czemu a nie belkocz.

Gdyby przyjac twoja logike to singlowi tez nalezy sie taka sama ulga bo tez placi podatki.
            • hate-war Re: i znowu ten sam belkot homofilow 08.08.12, 14:46
              A co z małżeństwami,które dzieci nie chcą mieć?
              • galaxy2099 Re: i znowu ten sam belkot homofilow 09.08.12, 15:14
                Ano nic. Bo ulgi w systemie podatkowym to nie teoretyczny model matematyczny ze zebiorami tworzacymi calosc i 100% pokrywajacymi wszelkie mozliwosci.
                Ulgi na dzieci wystepuja tez w innych postaciach nie tylko w postaci "premii malzenskiej"
                np w postaci ulgi na dziecko/dzieci. Ta nalzey sie nie tylko para malzenskim ale rowniez innym zwiazkom wychowujacym dzieci.
                Wiec jeszcze raz powtarzam ... nie widze powodu aby homosiom fundowac ulge malzenska tylko dlatergo ze duzo wrzeszcza i udaja pokrzywdzonych i jeszcze wmawiaja mi, ze jestem "nienowoczesnych" jesli im tych ulg nie dam.
                Dla mnie wszyscy tacy krzykacze - np. zwiazki zawodowe, prezesi wielkich korporacji prowadzacy interesy a zasadzie lapowek politycznych, Czarni w USA, homoseksualisci w USA i czesci krajow Europy, w Polsce na szczescie ludzie nie daja sie nabrac - to pasozyci spoleczni
                • jacekzwawy Re: i znowu ten sam belkot homofilow 11.08.12, 20:29
                  To, co piszesz kupy sie nie trzyma. Albo małżeństwa heteryków sa uprzywilejowane ze względu na dzieci i wtedy nalezy zakazać zawierania małżenstw tym, którzy nie chca albo nie mogą miec dzieci, albo panstwo popierani wszelkie formy bycia dwóch doroslych ludzi razem i wtedy przywileje należą się zarówno małżeństwom heteryckim, jak i gejowskim oraz lesbijskim.

Wszystko inne to dyskryminacja. zapis w polskiej konstytucji, że panstwo chroni tylko związek meżczyzny i kobiety jest równiez jawną i bezczelną dyskryminacją, chyba że ta sama konstytucja zwolni gejów i lesbijki z obowiązków wobec państwa, m.in. z placenia podatków i ZUSu.
                  • skory1 Re: i znowu ten sam belkot homofilow 31.08.12, 19:18
                    jacekzwawy napisał:

> To, co piszesz kupy sie nie trzyma. Albo małżeństwa heteryków sa uprzywilejowane ze względu
                    > na dzieci i wtedy nalezy zakazać zawierania małżenstw tym, którzy
                    > nie chca albo nie mogą miec dzieci,

Idiotyzm.
                    Przywileje ze względu na dzieci obejmują tylko tych, którzy faktycznie te dzieci posiadają a nie wszystkie małżeństwa heteroseksualne. Masz w głowie mózg czy trociny???

> ,chyba że ta sama konstytucja zwolni gejów i lesbijki z obowiązków wobec państwa, m.in. z
                    > placenia podatków i ZUSu.

Tak, gdy będziesz się leczył w 100% PRYWATNIE, kształcił się PRYWATNIE, na emeryturę uskładasz sobie sam, NIGDY nie będziesz na bezrobociu oczekiwał zapomogi, zasiłku itp, będziesz płacił urzędnikom przy załatwianiu jakiejkolwiek sprawy w urzędzie itp. itd., reszty nie chce mi się wyliczać.
                    Nie sądziłem, że homosexualizm tak się rzuca na mózg. :P
                    Chyba odkryłem nowy objaw, muszę to opatentować, zarobię fortunę. ;P
          • kontest_two Re: 'ruch antygejowski' 11.08.12, 15:10
            takie same prawa, baranie, mają normalni faceci, płacący podatki, którzy zamawiają dwa piwa. Ewentualnie mogę zgodzić się na jedno uprawnienie ekstra dla pederastów: bezpłatne leczenie ich zboczenia.
    • gnom_opluwacz Ładna manipulacyjka. 08.08.12, 09:53
      Okazuje się, że bycie przeciw małżeństwom homoseksualnym sprawia, że człowiek jest od razu "antygejowski".
      • jan.sprzeczny Re: Ładna manipulacyjka. 08.08.12, 14:11
        Oczywiście że tak. Jesteś przeciwko ich małżeństwu jesteś przeciw ich równouprawnieniu.
    • mirekp70 no, no... 08.08.12, 10:12
      Chyba pierwszy raz w życiu dowiedziałem się o Amwayu coś pozytywnego...
      • lechujarek_wolski Re: no, no... 08.08.12, 10:40
        Dokładnie. Mnie zawsze Amway kojarzył się z wałkiem, dość specyficznym, ale jednak wałkiem graniczącym niebezpiecznie z piramidą. Swego czasu skarbówka w Kanadzie nawet zamknęła ich operacje ze względu na wielomilionowe uchybienia podatkowe, ale nigdy bym nie przypuszczał, że ci goście wyskoczą z czymś takim. Zresztą protestanci i ich organizacje w Stanach to potężna siła polityczna.
        • skory1 Re: no, no... 31.08.12, 17:55
          lechujarek_wolski napisała:

> Mnie zawsze Amway kojarzył się z wałkiem,

Z czym ci się kojarzy a czym to jest w istocie to dwie różne rzeczy.
          Nie bazuj na odczuciach tylko na faktach, tak robi człowiek myślący. ;)

> graniczącym niebezpiecznie z piramidą.

Bzdura. W dodatku - piramidalna. ;) Nie odróżniasz piramid finansowych od systemu mlm.

> Swego czasu skarbówka w Kanadzie nawet zamknęła ich operacje ze względu na
          > wielomilionowe uchybienia podatkowe,

Swego czasu skarbówka w Polsce doprowadziła nieomal do upadku potężną firmę OPTIMUS i wsadziła Romana Kluskę do mamra, za RZEKOME uchybienia podatkowe. Kasy do tej pory nie oddała, mimo tego, że okazało się, iż było to działanie BEZPRAWNE.
          Skarbówki na całym świecie są takie same, tak jak i politycy...

> Zresztą protestanci i ich organizacje w Stanach to potężna siła polityczna.

Tak jak w Polsce katolickie. Mogą dorobić "gębę" sekty komu chcą a ty potem udowadniaj, że nią nie jesteś. ;)
      • saint_just [...] 08.08.12, 10:52
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • skory1 Re: no, no... 31.08.12, 17:43
        mirekp70 napisał:

> Chyba pierwszy raz w życiu dowiedziałem się o Amwayu coś pozytywnego...

Chcesz wiedzieć więcej pozytywnych rzeczy to przestań bazować na forach internetowych, na których roi się od (autocenzura). ;P
    • logowaniejestdodupy Amway powiązany z ruchem antygejowskim. Będzie ... 08.08.12, 10:20
      KTO TO TŁUMACZYŁ?
      tłumok chyba...
    • rodzaj_konta Kogo to obchodzi 08.08.12, 10:27
      Gdzie są 2 artykuły o książce promowanej przez spoconego Sikorskiego i jego resort, które dziś w nocy wyparowały z GW razem z postami z forum na ich temt???
    • dyfly Amway powiązany z ruchem antygejowskim. Będzie ... 08.08.12, 12:13
      Z jednej strony homosie z drugiej sekciarze. Wszyscy siebie warci.
    • od-or Właściciel Amwaya finansuje ruch antygejowski. ... 08.08.12, 12:23
      mnie też chcieli w to ustrojstwo wessać ale jak zobaczyłem taki i jeden spęd to miałem ich dosyć ,
    • kekx Amway powiązany z ruchem antygejowskim. Będzie ... 08.08.12, 12:25
      Amway to jakas zakurzona firma sprzed lat . Nie znam nikogo kto tam cos kupuje. Do tego zacofanie i to info ze sponsoruja akcje ograniczajace prawa ludziom ...
      • skory1 Re: Amway powiązany z ruchem antygejowskim. Będzi 31.08.12, 18:00
        kekx napisał:

> Amway to jakas zakurzona firma sprzed lat . Nie znam nikogo kto tam cos kupuje.

Jaka zakurzona??? Sprzed jakich lat???
        Działa i zwiększa obroty. Bez hałasu.

> Do tego zacofanie i to info ze sponsoruja akcje ograniczajace prawa ludziom

Zacofany to ty jesteś, informacyjnie.
    • m1r4640 Właściciel Amwaya finansuje ruch antygejowski. ... 08.08.12, 12:26
      Amway nie wiedzialem ,ze to taka swietna firma, od dzisiaj kupuje jej produkty!
    • pikkollo No to Amway zyskał w moich oczach 08.08.12, 12:37
      nie darzyłem tej firmy wielką estymą, ale ten njus pokazuje że jednak nie są tacy źli.
      Niech geje bojkotują, reputacja Amwaya tylko na tym zyska
      • jan.sprzeczny Re: No to Amway zyskał w moich oczach 08.08.12, 14:17
        pikkollo napisał:

> nie darzyłem tej firmy wielką estymą, ale ten njus pokazuje że jednak nie są ta
        > cy źli.
        > Niech geje bojkotują, reputacja Amwaya tylko na tym zyska

Tak, oszuści wyłudzający forsę przez piramidkę i ruch antygejowski - małżeństwo doskonałe.

Ci w Ameryce którzy chcą bojkotować firmy popierające związki tej samej płci będą chodzili nadzy, brudni, i głodni bo to prawie wszystkie największe korporacje.

Adobe Systems
        Allstate Insurance
        Amazon.com
        American Apparel
        American Airlines
        Apple
        Applebee's
        Ben & Jerry's
        Best Buy
        Geek Squad
        Boeing
        Clorox
        Clorox, Brita Filters, Glad Storage Bags, Hidden Valley Ranch, Pine-Sol
        The Coca-Cola Company
        Coca-Cola, Fanta, Sprite, Minute Maid, Powerade, Dasani
        Concur Technologies
        Costco
        Delta Airlines
        eBay
        Electronic Arts
        Ford
        Lincoln
        Gap
        Banana Republic, Old Navy, Piperlime
        General Mills
        Cheerios, Lucky Charms, Wheaties, Betty Crocker, Pillsbury, Green Giant, Hamburger Helper, more
        General Motors
        Buick, Cadillac, Chevrolet, GMC
        Goldman Sachs
        Google
        Youtube, Zagat
        Hilton Worldwide
        Hilton Hotels, DoubleTree, Embassy Suites, Hampton Inn, Waldorf-Astoria
        The Home Depot
        IBM
        Intuit
        J.C. Penney
        Kraft Foods
        Cadbury, Kraft, Nabisco, Oreo, Oscar Mayer, Planters, more
        Levi's
        Marriott, Renaissance Hotels, Ritz-Carlton, Courtyard Inn, Fairfield Inn
        McDonald's
        Microsoft
        Nationwide Insurance
        Nike
        Converse
        Olive Garden
        Office Depot
        PepsiCo
        Pepsi, Mountain Dew, Gatorade, Tropicana, Aquafina, Frito-Lay, Quaker Oats, more
        PG&E
        Proctor and Gamble
        Bounty, Charmin, Crest, Duracell, Gillette, Old Spice, Pampers, Tide, Vicks, more
        Qualcomm
        RealNetworks, Inc.
        Red Lobster
        Rite Aid
        Sears
        Land's End
        Southwest Airlines
        Starbucks
        State Farm Insurance
        Target
        United Airlines
        UPS
        Vulcan Inc.
        Walgreens
        The Walt Disney Company
        ABC, ESPN, Pixar, Marvel, Walt Disney Studios, Walt Disney Parks and Resorts, The Muppets, more
        Wells Fargo
        editLabor Unions

• galaxy2099 No prosze jak terrorysta homofil sien ujawnil 08.08.12, 14:35
          No prosze ... a ponoc Ameryka to demokratyczny, wolny kraj ... z wolnoscia slowa.
          Ale przyjada takie czasy kiedy bedziecie wisiec bo jeszcze nigdy mniejszosci nie udalo sie terroryzowac wiekszosci na dluzsza mete.

• hate-war Re: No to Amway zyskał w moich oczach 08.08.12, 14:51
          świetna lista!!!
          Co wy na to homofoby?!
          Won do Amway<lol>
          • ebenizer03 Re: No to Amway zyskał w moich oczach 11.08.12, 06:36
            Zapewniam cie, ze gdy tylko ludzie zaczna bojkotowac te firmy to ich przekonania wyparuja jak woda w goracy dzien. Zadna z tych firm nie chcialaby utracic 90% ponad dochodow ( shareholders byliby zachwyceni faktem ze dochody firmy spadly ze wzglegow politycznej poprawnosci). A nawiasem mowiac dzieki za liste, trzeba ja lepiej rozpowszechnic.
          • skory1 Re: No to Amway zyskał w moich oczach 31.08.12, 18:41
            hate-war napisał:

> Co wy na to homofoby?!
            > Won do Amway<lol>

Nie jestem przeciwko gejom, ale po takich tekstach zaczynam się skłaniać ku "homofobom". :P
            Chcecie wolę MNIEJSZOŚCI - bo geje stanowią MNIEJSZOŚĆ - narzucić WIĘKSZOŚCI - bo heterycy stanowią WIĘKSZOŚĆ. Przepraszam, a w domu wszyscy zdrowi? ;P
        • pikkollo Oto homo-terror w praktyce 08.08.12, 15:46
          Własnie załączyłeś listę korporacji, które nie chcą stać się celem ataku agresywnych organizacji gejowskich i zgodziły się wpisać na tą listę. To smutne, że taka forma terroru może działać w demokratycznym społeczeństwie.
          Na szczęście kongresmeni i senatorowie w USA nie są wybierani przez w.w. korporacje, tylko przez wyborców. Większość z nich jest przeciwna homo-związkom
        • skory1 Re: No to Amway zyskał w moich oczach 31.08.12, 18:11
          jan.sprzeczny napisał:

> Tak, oszuści wyłudzający forsę przez piramidkę

Sam się prosisz o kłopoty.
    • zdzisiek66 Szkoda, że nie znam żadnego amwayowca 08.08.12, 12:38
      Chętnie bym coś kupił na przekór bojkotowcom.
      • skory1 Re: Szkoda, że nie znam żadnego amwayowca 31.08.12, 18:03
        zdzisiek66 napisał:

> Chętnie bym coś kupił na przekór bojkotowcom.

No to już znasz. ;)
        Zagadaj do mnie, kupić nie kupić - pogadać chyba warto?
        gg 2136075
    • zielonykatol Teraz chętnie kupię produkty Amway 08.08.12, 12:47
      Już się lewacy ostatnio przejechali w USA na takim bojkocie i wyszło odwrotnie niż zamierzali.

www.fronda.pl/news/czytaj/tytul/fast_food_pro_life_po_atakach_liberalow_przezywa_oblezenie_klientow_23019
      • jan.sprzeczny Re: Teraz chętnie kupię produkty Amway 08.08.12, 14:04
        Zobaczymy jak na tym te biznesy wyjdą ma dłuższą metę. Większość społeczeństwa Stanów Zjednoczonych popiera związki partnerskie. Amway to banda oszustów żerujących na frajerach. Chick-fil-A to fast food którego właścicielem jest religijny świr.

Chcesz zobaczyć listę firm które popierają związki partnerskie?
        Adobe Systems
        Allstate Insurance
        Amazon.com
        American Apparel
        American Airlines
        Apple
        Applebee's
        Ben & Jerry's
        Best Buy
        Geek Squad
        Boeing
        Clorox
        Clorox, Brita Filters, Glad Storage Bags, Hidden Valley Ranch, Pine-Sol
        The Coca-Cola Company
        Coca-Cola, Fanta, Sprite, Minute Maid, Powerade, Dasani
        Concur Technologies
        Costco
        Delta Airlines
        eBay
        Electronic Arts
        Ford
        Lincoln
        Gap
        Banana Republic, Old Navy, Piperlime
        General Mills
        Cheerios, Lucky Charms, Wheaties, Betty Crocker, Pillsbury, Green Giant, Hamburger Helper, more
        General Motors
        Buick, Cadillac, Chevrolet, GMC
        Goldman Sachs
        Google
        Youtube, Zagat
        Hilton Worldwide
        Hilton Hotels, DoubleTree, Embassy Suites, Hampton Inn, Waldorf-Astoria
        The Home Depot
        IBM
        Intuit
        J.C. Penney
        Kraft Foods
        Cadbury, Kraft, Nabisco, Oreo, Oscar Mayer, Planters, more
        Levi's
        Marriott, Renaissance Hotels, Ritz-Carlton, Courtyard Inn, Fairfield Inn
        McDonald's
        Microsoft
        Nationwide Insurance
        Nike
        Converse
        Olive Garden
        Office Depot
        PepsiCo
        Pepsi, Mountain Dew, Gatorade, Tropicana, Aquafina, Frito-Lay, Quaker Oats, more
        PG&E
        Proctor and Gamble
        Bounty, Charmin, Crest, Duracell, Gillette, Old Spice, Pampers, Tide, Vicks, more
        Qualcomm
        RealNetworks, Inc.
        Red Lobster
        Rite Aid
        Sears
        Land's End
        Southwest Airlines
        Starbucks
        State Farm Insurance
        Target
        United Airlines
        UPS
        Vulcan Inc.
        ABC, ESPN, Pixar, Marvel, Walt Disney Studios, Walt Disney Parks and Resorts, The Muppets,

en.wikipedia.org/wiki/List_of_supporters_of_same-sex_marriage_in_the_United_States
        • andrzejto1 Re: Teraz chętnie kupię produkty Amway 08.08.12, 14:21

Dzięki Ci za tą listę. Wielu z nich nie kupowałem, ale rozszerzę tą listę. Poza tym jak widzę, tu jest sporo nazw handlowych, a nie firm.
        • zielonykatol Re: Teraz chętnie kupię produkty Amway 08.08.12, 14:30
          Dzięki za tę listę, będę wiedział, których firm unikać.
        • pikkollo To manipulacja, spójrzmy na te dane 08.08.12, 14:32
          > Większość społeczeństwa Stanów Zjednoczonych popiera związki partnerskie.
          >en.wikipedia.org/wiki/List_of_supporters_of_same-sex_marriage_in_the_United_States
          en.wikipedia.org/wiki/Opponents_of_same-sex_marriage_in_the_United_States
          W załączonych linkach można wyczytać, że za związkami partnerskimi jest 15 gubernatorów, a przeciw 28 ! Podobnie senatorzy 36 za związkami, 43 przeciw. Przeciwników homo-związków nie ponumerowano, żeby trudniej było zliczyć, widać że strony przygotowali jacyś geje i na tyle na ile mogli przedstawili dane w sposób stronniczy.
          Mapka USA z poparciem dla homo-związków ma coś dużo białych plam. A mapki przeciwników nie załączono, bo od razu byłoby widać , że WIĘKSZOŚĆ SPOŁECZEŃSTWA USA NIE POPIERA homo-związków
        • hit.and.run Re: Teraz chętnie kupię produkty Amway 08.08.12, 14:35
          jan.sprzeczny napisał:

> Zobaczymy jak na tym te biznesy wyjdą ma dłuższą metę. Większość społeczeństwa
          > Stanów Zjednoczonych popiera związki partnerskie. Amway to banda oszustów żeruj
          > ących na frajerach. Chick-fil-A to fast food którego właścicielem jest religijn
          > y świr.
          >

Zabierz tę liste i wsadz sobie ją wiesz gdzie.....

Oni tak samo popierają jak świnia zna się na gwiazdach. To ich poparcie pod publiczke ma jedynie zapobiec atakom tęczowych oszołomów w stylu obecnego tu powyżej s_j

Ten król jest nagi bo "popieranie" nie wymaga praktycznie żadnej działalności.
        • skory1 Re: Teraz chętnie kupię produkty Amway 31.08.12, 18:09
          jan.sprzeczny napisał:

> Amway to banda oszustów żerujących na frajerach.

To PUBLICZNE pomówienie. Radzę liczyć się ze słowami.
    • mordred Czy myśmy już dokumentnie oszaleli? 08.08.12, 12:51
      Potępiać człowieka za to, że ma własne poglądy? Bojkotować, bo mu się geje nie podobają? Mam wrażenie, że jesteśmy coraz bliżej myślenia totalitarnego. 1984 się kłania. Orwell to był wizjoner.
      • skory1 Re: Czy myśmy już dokumentnie oszaleli? 31.08.12, 18:07
        mordred napisał:

> Potępiać człowieka za to, że ma własne poglądy? Bojkotować, bo mu się geje nie
        > podobają?

Potępiasz kogoś za to, że wyraża swoje poglądy? ;)
        Oj, hipokryta z ciebie. Można mieć poglądy ale tylko takie jak twoje? ;)
    • mp.1976 Właściciel Amwaya finansuje ruch antygejowski. ... 08.08.12, 13:02
      bardzo dobrze ! Skoro z alkoholizmu chcą nas leczyć, to z pedalstwa też powinni, normalne to nie jest !!! Już lubię AMWAY :))
    • komcionauta Narysować na mapie USA pionową kreskę 08.08.12, 13:03
      Gejusie i ich zwolennicy na lewo, antygejusie - na prawo. I uchwalać tam sobie, co komu do głowy przyjdzie.

A może tradycyjny podział Północ-Południe?
    • killgore Kolejna manipulacja GW... 08.08.12, 13:07
      ...ale od dziś będę bardziej przychylnie patrzył na Amwaya.
      • hate-war Re: Kolejna manipulacja GW... 08.08.12, 14:55
        marka godna typa w twoim rodzaju
    • sebolargo Właściciel Amwaya finansuje ruch antygejowski. ... 08.08.12, 13:50
      Jak mogę wesprzeć finansowo NOM ?
    • m1r4640 Właściciel Amwaya finansuje ruch antygejowski. ... 08.08.12, 14:04
      w TESCO zawsze mi smierdzialo i od dobrych kilku lat tam nie kupuje ale w Amway kupie bardzo chetnie!
    • szatan_obserwator Kolejna odsłona tolerancji... 08.08.12, 14:18
      tolerujemy wszystkich! ktorzy mysla tak jak my...
      • skory1 Re: Kolejna odsłona tolerancji... 31.08.12, 18:12
        szatan_obserwator napisał:

> tolerujemy wszystkich! ktorzy mysla tak jak my...

Powiedział... miłośnik gejów? ;)
    • kotek.filemon Re: Amway powiązany z ruchem antygejowskim. Będzi 08.08.12, 14:26
      Widać od razu, że w Kraju Kwitnącego Buraka takie prowokacje trafiają na podatny grunt.
    • pytlarro Właściciel Amwaya finansuje ruch antygejowski. ... 08.08.12, 14:27
      zakladam ze sprzedaz im wzrosnie. Bardzo dobrze, zboczenia trzeba tepic a nie promowac. I zeby homosiow nie lubic wcale nie trzeba byc religijnym, jestem ateista ale mnie obrzydzaja
      • nibywroclawianin Re: Właściciel Amwaya finansuje ruch antygejowski 08.08.12, 17:03
        Chyba miało być "mnie brzydzą". Obrzydzać można coś lub kogoś komuś. Jeśli "mnie obrzydzają" to komu?
    • hate-war Re: Amway powiązany z ruchem antygejowskim. Będzi 08.08.12, 14:39
      Masz bardzo wyraźny problem ze zrozumieniem prostego tekstu...
      Jaki homoterror?!Po prostu bojkotują firmę,która jak sam piszesz ma swoje za uszami i na dodatek "po cichu" opłaca homofobów.NO CO ZA TERROR
    • pionowy.tor.lotu Właściciel Amwaya finansuje ruch antygejowski. ... 08.08.12, 15:54
      Skoro to Amway, to najmniejsze zdziwienie świata mojej strony.
    • jajasobierobicie To nie Amway w Polsce miał problem 08.08.12, 16:19
      tylko my mamy problem z Amwayem bo blokuje film który każdy obywatel powinien sobie dobrze obejrzeć juz 10 lat temu. Byc moze nie byłoby tylu nabitych przez inne firmy AmberGoldy, Finroyale i inne.
      • skory1 Re: To nie Amway w Polsce miał problem 31.08.12, 18:50
        jajasobierobicie napisał:

> tylko my mamy problem z Amwayem bo blokuje film który każdy obywatel powinien sobie
        > dobrze obejrzeć

Biorąc pod uwagę odsetek Polaków mających problem ze zrozumieniem tekstów, skalę ignorancji ekonomicznej w polskim społeczeństwie i generalny brak umiejętności logicznego rozumowania u olbrzymiej części Polaków - dobrze się stało, że go zablokowano. Film był manipulacją, o czym można sobie poczytać w sentencji wyroku sądowego. O ile się rozumie co się czyta. ;P

> Byc moze nie byłoby tylu nabitych przez i nne firmy AmberGoldy, Finroyale i inne.

Tak się składa, że to właśnie w biznesie AMWAY uczy się m.in. o tym, jak odróżnić LEGALNY biznes sieciowy od piramid finansowych. ;) Tego się niestety nie uczy w szkołach, efekty widać gołym okiem. ;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka