nex_us I kto to pisze... 11.09.12, 15:06 Wielowiejska ty swoim oszalałym rzyganiem na różne grupy zawodowe już dawno sie wykluczyłaś z kręgu cywilizowanych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
fabon Korwin-Mikke wykluczył się z kręgu cywilizowany... 11.09.12, 17:50 Sz. Pani Wielowieysko, ja tez moge napisac ze szkoda tracic czasu na Pani artykuly bo wypowiada Pani bzdury,m dyrdymaly i powtarza za innymi. Jednak nie zrobie tego jeszcze bo nie widze zadncyh argumentow dla ktorych Pani napisala ten artykul, nawet zdania. Samo malkontenctwo. Odpowiedz Link Zgłoś
ngtrx_pwgdrk Korwin-Mikke wykluczył się z kręgu cywilizowany... 11.09.12, 18:02 A może szanowna pani redaktor zamiast toczyć pianę, zadałaby sobie najpierw trud przeczytania inkryminowanego wpisu? jkm.nowyekran.pl/post/73028,para-olimpiada-czyli-paranoja Jest pisany specyficznym korwinowskim językiem, z całą pewnością politycznie niepoprawny, ale nie bezsensowny. Odpowiedz Link Zgłoś
mementom Korwin-Mikke wykluczył się z kręgu cywilizowany... 11.09.12, 18:11 Tak samo nie ma sensu otwierać forum pod takim tematem. Będą wypowiedzi podobnych prymitywów, które nic do niczego nie wniosą poza smutną konstatacją - ile tego szamba ludzkiego nas otacza. Odpowiedz Link Zgłoś
aaannemarie Re: Korwin-Mikke wykluczył się z kręgu cywilizowa 11.09.12, 19:31 Dlatego chętniej czytam papierową, nie denerwuję się. Odpowiedz Link Zgłoś
klip-klap Re: Korwin-Mikke wykluczył się z kręgu cywilizowa 11.09.12, 19:28 Mozliwe ze antyestablishmentowe nastroje troche wzrosly, to sie i uruchamia funkcjonariuszy by przeciwdzialali. Ogladalem Korwina u Lisa. Prowadzacy oczywiscie przyznal, ze wpisu na blogu nie czytal, ale zdanie ma. Jak to Lis. Korwin-Piotrowska mowila idiotyzmy, widac bylo kompletny brak logicznego myslenia. Tylko zaproszony inwalida mowil cos z jakims sensem. Odpowiedz Link Zgłoś
1sz-truten Korwin-Mikke wykluczył się z kręgu cywilizowany... 11.09.12, 19:31 ja znam wiekszego idiote niz ten biedny Korwin nikt to slynny don maciorewicz z krainy deszczowcow moze by tak wokolo tego przyglupa zapanowalaby cisza ????? o Jarosawie kwielkim nie wspomne ! Odpowiedz Link Zgłoś
turysta86 Pani Wielowieyska nie potrafi czytać ze zrozumiem 11.09.12, 19:34 Pani Wielowieyska wykluczyła się z grona osób potrafiących czytać ze zrozumieniem. Początkowo również uważałem, że Korwin przesadził z tym wpisem o niepełnosprawnych. Ale przeczytałem go jeszcze raz i mam nieodparte wrażenie, że ludzie nie do końca zrozumieli jego intencji. Polecam zresztą się dokładnie zaznajomić z tym tekstem, a zwłaszcza z fragmentem mówiącym o przelicznikach jkm.nowyekran.pl/post/73028,para-olimpiada-czyli-paranoja Na miejscu niepełnosprawnych na pewno bym się na ten tekst nie obraził. Jest niepoprawnie politycznie, ale logicznie. Tylko trzeba mieć IQ wyższe od debila (nie obrażając debili :). Oczywiście przez to Korwin do polityki się nie nadaje, bo sam daje broń własnym przeciwnikom. On nie rozumie chyba reguł demokracji, gdzie trzeba być poprawnym aż do bólu i otaczać się specjalistami od PR-u. Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek a fe, nieładnie ... 11.09.12, 20:21 przyganiał kocioł garnkowi ... znęca się Pani nad parapolitykiem! ________________________ GAZETA NIEKOSZERNA Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: a fe, nieładnie ... 12.09.12, 00:09 Jedni bawią się kolejkami PIKO i zwą ich nieszkodliwymi fantastami. JKM bawi się w politykę c.d. jak wyżej. Primum non nocere. Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek grobowa cisza 11.09.12, 20:25 swoją drogą "grobowa cisza" to dobra, sprawdzona metoda ... Sprofanowali świątynię! Odpowiedz Link Zgłoś
kogoko Korwin-Mikke wykluczył się z kręgu cywilizowany... 11.09.12, 20:28 Myślałem, że jest Pani rozsądniejsza osobą. Szlacheckie pochodzenie zobowiązuje Dominiko. Ja nie rozumiem o co jest ta cała awantura. Co takiego ten Korwin powiedział? Prawda boli, czy co? wiem, że wam dobrze w tym systemie który jest i wiem, że dobrze się czujecie w tej hipokryzji która nas otacza, ale to już długo nie potrwa. Uczciwy człowiek nie może na ten syf już patrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś
pl2512 ,,Szlacheckie pochodzenie" - hahahaha, rachela z 11.09.12, 22:47 krzywym nochalem od rzeźnika z Nalewek! Odpowiedz Link Zgłoś
1utek Korwin-Mikke wykluczył się z kręgu cywilizowany... 11.09.12, 20:31 Lubiłem słuchać pana Korwina (no, pomijam jego nieprzyjemną wypowiedź o paraolimpijczykach). Jego wypowiedzi bywały śmieszne, figlarnie przewrotne, robiły wrażenie błyskotliwych. Oczywiście nie podzielam jego poglądów, świat według Korwina Mike byłby katastrofą. Bardzo dobrze ktoś wcześniej na tym forum określił go mianem parapolityka. Odpowiedz Link Zgłoś
donmarek Korwin-Mikke wykluczył się z kręgu cywilizowany... 11.09.12, 20:34 ... poprawność polityczna - to po prostu KULTURA OSOBISTA, DOBRE WYCHOWANIE, SZACUNEK DO BLIŹNIEGO. Chociaż ... Polska, jako kraj w 90 i kilku procentach "katolicki" ... tutaj te PROSTE zasady NIE OBOWIĄZUJĄ. Ale czego się spodziewać po "obywatelach", potomkach "szlachty"(słoma z butów nie wystawała, bo i w niedzielę na bosaka do kościoła szedł, więc i każde źdźbło po drodze odpadło), i takiejże samej "arystokracji"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Korwin-Mikke wykluczył się z kręgu cywilizowany... 11.09.12, 22:35 Z całym szacunkiem. JKM to elegancki cymbał. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Korwin-Mikke wykluczył się z kręgu cywilizowa 11.09.12, 22:45 Facio jeszcze nic w swoim zyciu na powaznie nie zaczal , a juz ma pozamiatane .To sie nazywa kariera polityczna ! Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Korwin-Mikke wykluczył się z kręgu cywilizowa 11.09.12, 23:03 Wydaje mi się, że lepiej być atrapą polityka niż dziwką polityczną. Vide: Czarnecki i JKR. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Korwin-Mikke wykluczył się z kręgu cywilizowa 11.09.12, 23:31 I co ? Znowu przyznaje Ci racje . Odpowiedz Link Zgłoś
wymagany_login Korwin-Mikke wykluczył się z kręgu cywilizowany... 11.09.12, 23:43 Jednego nie rozumiem... JKM zamieścił swój tekst na blogu, w miejscu gdzie nie trafia się przypadkiem i nie jest się zmuszanym do przyjęcia tej treści (tak, jak leci coś w tv czy radio, to się to słyszy, czy się chce, czy nie). Ktoś więc przeczytał, nie zdołał zrozumieć, wielce się oburzył i poleciał do tvn-ów się poskarżyć. Dziennikarze, wykazując się brakiem zrozumienia czytanego tekstu (albo raczej zdolnością do manipulacji) poczuli krew i pojawiły się szokujące nagłowki. Stado krzykaczy dołączyło, no i mamy sensację. Według mnie nastąpił tzw. "coming out" wielu idiotów (bo nawet nie debili), kreujących się na różnorakie autorytety. Zapamiętam ich sobie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Korwin-Mikke wykluczył się z kręgu cywilizowa 11.09.12, 23:53 A starczy ci pamięci? Przypuszczam, że wątpię. A ty pomiędzy debilami a idiotami? Coś jak osioł? To, że ty trafiasz przypadkiem na czyjś blog, wcale nie znaczy, że musisz wszystkich obrażać, cymbale. Odpowiedz Link Zgłoś
wymagany_login Re: Korwin-Mikke wykluczył się z kręgu cywilizowa 11.09.12, 23:55 O proszę! Następny coming out! Gratuluję odwagi i życze szczęścia w nowym życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Korwin-Mikke wykluczył się z kręgu cywilizowa 11.09.12, 23:57 Spadasz. Nie wierzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Korwin-Mikke wykluczył się z kręgu cywilizowa 11.09.12, 23:56 Na początek, ku opamiętaniu, spuścimy cię tam, gdzie twoje miejsce. Do kosza. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: Korwin-Mikke wykluczył się z kręgu cywilizowa 12.09.12, 00:17 Dno kosza zapewne tez zapamieta . Odpowiedz Link Zgłoś
m.binkowski Korwin-Mikke wykluczył się z kręgu cywilizowany... 12.09.12, 09:57 CO Z TYM LISEM? Brednie wypowiadane o niepełnosprawnych przez osobę, , której nazwiska nie wymienię z powodu szacunku dla mojego komputera, są haniebne, i świadczą jak najgorzej o niej. Jednak to czego dokonał w poniedziałkowy wieczór Tomasz Lis, zapraszając do swojego programu, autora tych haniebnych wypowiedzi, jest czymś po stokroć gorszym. Odpowiedz Link Zgłoś
1andre2 Korwin-Mikke wykluczył się z kręgu cywilizowany... 12.09.12, 11:12 Głos JKM jest potrzebny dla zrównoważonego zrozumienia naszych zjawisk i problemów Zgadzam się z JKM ale głęboka rozpętana dyskusja zabija sedno sprawy która w zamiarze JKM chyba nie była. W tej dyskusji nie zdali egzaminu dziennikarze nawet zawsze obiektywna Pani. Odpowiedz Link Zgłoś