Dodaj do ulubionych

Figurski: już nie chodzę co tydzień na sushi. A...

• piotr19730 Figurski: już nie chodzę co tydzień na sushi. A... 16.09.12, 17:54
      Fronda - i już wszystko wiadomo kto stoi za nagonką na Figurskiego i Wojewódzkiego, którego artykuł dziwnie pozmieniał sondaże tuż przed ostatnimi wyborami.
      A Figurski pewnie musi teraz rzucić się z mostu, żeby gawiedź wybaczyła a kolesie z Frondy rozgrzeszyli.
      Suszi jest zresztą smaczne i zdrowe. Polecam, chociaż co tydzień już od dawna nie chodzę.
      • ar.co Re: Figurski: już nie chodzę co tydzień na sushi. 17.09.12, 10:17
        Smaczne i zdrowe, jeśli jest rzeczywiście zrobione z naprawdę świeżych ryb. W Polsce z zasady jest robione z mrożonek, które morze widziały przed rokiem (jak dobrze pójdzie). Ale jak na polskie "celebryty" to akurat wystarczy.
    • parapolityk Figurski: już nie chodzę co tydzień na sushi. A... 16.09.12, 18:05
      Nie no taka "gwiazda" super dziennikarz. Nowi pracodawcy stoją w kolejce :) A może go i sushi ale na pewno nie po ... rybach. Dlaczego nasz kraj jest wypełniony takimi "celebrytami" ? Jak oni to robią ? Nic nie umieją, nawet wyglądu gwiazdy nie mają a cały czas są na świeczniku mediów ? Może warto zgrywać jakiegoś debila, zrobić coś zaje..cie głupiego, cycków i tyłka niestety nie mam - jestem facetem :) zaistnieć w TV i robić kasę, kasę, kasę .... żartowałem.
    • wiechuta Re: Figurski: już nie chodzę co tydzień na sushi. 16.09.12, 18:09
      Widzisz, ja jeszcze prasę papierową czytam i wcale nie to sushi, które ma się do prawdziwego jak pięść do oka, i nie gadki o tym, że on zorientował się ile kosztuje benzyna, poruszyły. Mnie przeraziła jego cyniczna postawa, nastawienie na brać. Co z tego, że reklamuję chłam - dają kasę to wciskam ciemnotę głupkom. Murwa, przecież nas w tym Batorym nie tego uczyli. Mieliśmy być światłymi ludźmi a nie szmatami. Dlaczego mu ciągle mało?
    • roccosorbara Re: Figurski: już nie chodzę co tydzień na sushi. 16.09.12, 18:13
      tez wydaje mi sie ze bil przez niego sarkazm i robil to specjalnie tylko ze eee zaszkodzi mu to jeszcze bardziej. Pamietaj ze z 95% ludzi bierze kazda wypowiedz doslownie-nie szuka drugiego dna.

Pan Figurski niestety strzelil sobie w stope i rozwscieczyl mase spoleczna jeszcze bardziej

Jak dla mnie: G**** mnie obchodza losy Figurskiego. Niech sobie zyje jak chce.
    • camel_3d To sushi jest takim rarytasem? 16.09.12, 18:19
      Bo tu ma range fastfoodu..bez mala ..i ceny tez....
    • plummen Re: Figurski: już nie chodzę co tydzień na sushi. 16.09.12, 18:34
      Dokładnie; Michał robi sobie jaja, a ogromna większość dała się na to nabrać.
      Widać poczucie humoru go nie opuszcza :-)
    • robinhoood2012 Figurski: już nie chodzę co tydzień na sushi. A... 16.09.12, 18:34
      A czy ten "wieśmak" przypadkiem nie myli "sushi" z tym że go "susi" rano jak się schleje wieczorem?
      • plummen Re: Figurski: już nie chodzę co tydzień na sushi. 16.09.12, 18:37
        robinhoood2012 napisała:

> A czy ten "wieśmak" przypadkiem nie myli "sushi" z tym że go "susi" rano jak s
        > ię schleje wieczorem?

O Matko; zajady mi poszły.

P.S. żenada...
    • bluice Żałosny człowieczek ! 16.09.12, 18:36
    • rozbojnick Bidula:( 16.09.12, 18:48
      Za ile można kupić auto Michała Figurskiego? moto.onet.pl/332453,12756978,1,zdjecie.html?node=27
    • jamesonwhiskey Re: Figurski: już nie chodzę co tydzień na sushi. 16.09.12, 20:21
      > zaraz wypełzną internetowe robaki i zaczną pluć. Zmanipulować internet jest wid
      > ać bardzo łatwo, a reakcje są takie przewidywalne.

a ty jestes poprostu GLUPI
      koles zarabia na byciu popularnym
      na byciu nie popularnym a wrecz mocno nie lubianym zarabia sie slabo
      wiec nie wiem co mialo by go tak strasznie bawic

• wtopek g...o znów wypłynęło 16.09.12, 20:38
        załapał się jako dyrektor programowy Rebel TV

szkoda, fajna stacja była, z nieco ostrzejszą muzyką...
    • mniklasp Figurski: już nie chodzę co tydzień na sushi. A... 16.09.12, 20:53
      Oczywiscie ze jest bufonem ze gada publicznie takie rzeczy ale bez przesady, taka Polske macie jaka stworzyliscie , jedni zarabiaja 100 tys na miesiac , a 5 milionow Polakow zyje za 500 zl na miesiac, kto powiedzial ze jest i bedzie sprawiedliwie. Te czasy sie skonczyly 20 lat temu. Figurski zarabia 100 tys (ile ?)poniewaz te 5 milionow go oglada i slucha.
    • niemiec.niemiec Rasista Figurski jada sushi? 16.09.12, 21:03
      Cos tu nie gra. Myslalem, ze polscy rasisci jadaja tylko bigos i flaki.
      Ten Figurski to zapewne jakis salonowy rasista.
    • lisstom Figurski: już nie chodzę co tydzień na sushi. A... 16.09.12, 21:38
      Jeśli komik Figurski pozostanie w domu, może z tego wyniknąć wiele dobra.

Primo - nie będzie narażony na kontakt z szefami rozgłośni, którzy okazali się sprzedajnymi fiutkami ... najpierw udają, że stoją za komikiem murem, a następnego dnia wykopują go z roboty. Nie ma kontaktu z rozgłośnią, nie ma stresu, zyskuje zdrowie.

Secundo - wiele złych dowcipów nie zostanie opowiedzianych - kilka grup społecznych, mniejszości, nawet całych narodów nie będzie narażonych na obelgi.

Tertio - jest tyle pożytecznych społecznie prac, które można wykonywać... Konstytucja RP nie gwarantuje każdemu pracy polegającej na kontakcie z widzem lub słuchaczem.

Żony komika bym się nie czepiał - nie wolno stosować odpowiedzialności zbiorowej, ma pecha z takim małżonkiem, nie jej wina, że trafiła na niedojdę, tylko niech kobiecisko zatrudni doradcę, który jej powie, co mówić, a czego nie, by widzowie nie ciskali butami w ekran telewizorka.
    • bronimir Od sushi do sety ze śledzikiem. 16.09.12, 21:57
      To droga degrengolady.
      W drugą stronę idzie się od studenckiego "bełta" do sushi.
      Figurski połowę życia już przeżył?
    • m33h0w To od tego sushi mu tak cycki urosły? 16.09.12, 22:42
      • kbamm To pewnie sushi na halibucie i stąd takie cycki :) 17.09.12, 08:22
    • titta eeee... 16.09.12, 22:53
      Sushi to cos wyjatkowego? Kilkaset (sic!) zlotych? Chyba ze specjalnie sprowadzanych ryb na osobiste zlecenie...
    • antonow2 Re: Figurski: już nie chodzę co tydzień na sushi. 16.09.12, 23:35
      Tak, dla jaj wynajął za grube pieniądze agencje PR aby załatwiła mu wywiad aby mógł sobie robic jaja.
    • kkk_3 Figurski: już nie chodzę co tydzień na sushi. A... 16.09.12, 23:48
      najpierw sushi i benzyna, potem wczasy w nędznym zakopcu, co dalej ??? może jeszcze będą musieli sami sprzątać mieszkanie !!!
    • grzes07 Re: Figurski: już nie chodzę co tydzień na sushi. 17.09.12, 08:27
      figurski to szmata
    • znikacz Figurski: już nie chodzę co tydzień na sushi. A... 17.09.12, 08:56
      Pan Figurski to komediant ze spalonego teatru, ale fakt faktem - Polacy - jako naród to banda małych zawistnych buców, którzy nie przepuszczą najmniejszej okazji by bliźniemu okazać, całkowicie bezinteresownie, tradycyjną chrześcijańską niechęć i pogardę.
    • ad.st Figurski: już nie chodzę co tydzień na sushi. A... 17.09.12, 09:29
      Figurski, weź to Moro i zniknijcie z życia publicznego. Sfrustrowani kreatorzy rzeczywistości bez zasad i ideałów.
    • psbud Figurski: już nie chodzę co tydzień na sushi. A... 17.09.12, 10:06
      Głupi duży dzieciak. Zabrali frajerowi zabawkę i już płacze. Może jak by dostawał 1200-1500 zł wypłaty to uszanował by pieniądz i ludzi ja zarabiam 3500 ale szanuję pieniądz i ludzi i nie latam po knajpach na sushi czy inne rarytasy tylko jak normalny człowiek jadam w domu robiąc sobie sam posiłki. Że ludzie zakładają jakieś fan kluby widocznie są takimi samymi dupkami jak ON. A tak na marginesie to jaki jest z niego dziennikarz. On się nadaje sprzątać w redakcji gazety choć wolał bym go widzieć w szalecie na dworcu Warszawa Centralna.
    • 121uchatka Re: Figurski: już nie chodzę co tydzień na sushi. 17.09.12, 15:39
      Czy ten spaślak to Figurski, jeżeli tak to żałuję, za gruby i za spasły... co do sushi to tylko surowa ryba. Jak schudnie to wymienię z nim poglądy. Teraz to mniej bułeczek, mniej masełka, mniej hamburgerów i tych głupich napitków, więcej piwa razowego chleba i trochę ruchu.
    • uszatek_2 Figurski: już nie chodzę co tydzień na sushi. A... 18.09.12, 00:55
      ...ludzie !!! Co to są za pierdoły !!!???? Kto i po co takie bzdury wypisuje !!!???? Kogo może ten pajac interesować !!!???
    • sprawazlewa W lustrze Figurskiego przeglądnąć się może wielu 18.09.12, 08:23
      W lustrze Figurskiego przeglądnąć się może wielu "wybitnych" dziennikarzy. Ludzi mają za osłów. A potem dziwią się, że "Jak Kuba Bogu. tak Bóg Kubie". Co sobą prezentuje Figurski, na czym się zna? Żona miała występować ( i występowała) w programie sportowym jako słodka idiotka i taką była, bez udawania. A ktoś "mądry" ją tam postawił, kpiąc inteligencji kibiców i prezentując swój "wysoki" IQ i "mądrość". Kiedyś jedna prezenterka sportowa z Polsatu przyznała, że zatrudnili ją tam ( w sporcie) z powodu jej wyglądu (piersi?), mimo że chciała do programu o kulturze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka