kokonka 03.04.05, 13:54 Jest taka zasada...o zmarłych nie mowi sie żle, zwłaszcza kiedy trwa żałoba. Więc w chwili gdy cala Polska płacze proszę o zachowanie się jak człowiek! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tetao Trochę logiki. 03.04.05, 13:59 > Więc w chwili gdy cala Polska płacze Przecież twój post jest dowodem samym w sobie, że nie "cała" Co nie znaczy, że kwestionuję meritum. Odpowiedz Link Zgłoś
tetao Re: Troche taktu 03.04.05, 14:07 Dodam jeszcze, że powadze tej chwili (która jest smutna jak KAŻDA śmierć) szkodzą przede wszystkim media i cenzorzy robiąc z tego jakąs obłędną groteskę. Odpowiedz Link Zgłoś
blowjob4pilot Re: Troche taktu 03.04.05, 19:04 A dlaczego nie? Czym sie uzasadnia taka "zasade"? Poza tym, mnie to nie dotyczy. Nigdy mie mialem o nim nic dobrego do powiedzenia to niby dlaczego mialbym teraz zmieniac nawyk zycia? Odpowiedz Link Zgłoś
bomall Re: Troche taktu 03.04.05, 19:31 Nic nie musisz zmieniać biedny człowieku, ale czy musisz koniecznie w tej sprawie zabierać głos.Czy zrozumiałbyś odpowiedz?(i jeszcze jedno-popracuj nad językiem polskim) Odpowiedz Link Zgłoś
blowjob4pilot Re: Troche taktu 03.04.05, 19:39 Taaaaaak - najlepiej krytykowac polszczyzne lub bledy ortograficzne. To sa argumenty bardzo adekwatne. A wracajac do meritum - musze zabierac glos i wolno mi zabierac glos. Ale widze, ze nie wolno mi miec opinii odmiennej od twojej - zapomniales juz czego cie papiez mial nauczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
bomall Re: Troche taktu 03.04.05, 19:52 blowjob4pilot napisał: > Taaaaaak - najlepiej krytykowac polszczyzne lub bledy ortograficzne. To sa > argumenty bardzo adekwatne. A wracajac do meritum - musze zabierac glos i wolno > > mi zabierac glos. Ale widze, ze nie wolno mi miec opinii odmiennej od twojej - > zapomniales juz czego cie papiez mial nauczyc? Nie znasz mojej opinii,więc nie wiesz jaka jest. Denerwuje mnie po prostu twoja wszechobecność,kpina i przemądrzalstwo. Czemu dajesz upust będąc tak podle złośliwym? Odpowiedz Link Zgłoś
blowjob4pilot Re: Troche taktu 03.04.05, 19:58 Trudno, ale dla twojej przyjemnosci nie bede cichy i pokorny. A moze zle pojmujesz moja zlosliwosc? Moze po prostu wiesz, ze mam racje ale trudno ci to przyznac. Odpowiedz Link Zgłoś
bomall Re: Troche taktu 03.04.05, 20:01 blowjob4pilot napisał: > Trudno, ale dla twojej przyjemnosci nie bede cichy i pokorny. A moze zle > pojmujesz moja zlosliwosc? Moze po prostu wiesz, ze mam racje ale trudno ci to > przyznac. Każdy może być złośliwy,ale nie każdy chce... (bez odbioru) Odpowiedz Link Zgłoś
blowjob4pilot Re: Troche taktu 03.04.05, 20:07 Ja sie o nim (i o kosciele) wypowiadalem za jego zycia. Nie widze powodu, zeby teraz po jego smierci nagle go eulogizowac. Nic sie nie zmienilo - jego poglady pozostaja takie same. Niby dlaczego mialbym teraz o nim zmienic zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
2pier Re: Troche taktu 03.04.05, 20:05 Och ty biedaczko, ktora wpadla w jakies ramy kulturowe i ktora mysli, ze sa one jedynie sluszne...Po pierwsze cala polska nie placze. Po drugie hitler tez trup i co, mam gadac, ze dobry chlop byl?! Odpowiedz Link Zgłoś
jollcia86 Re: Troche taktu 03.04.05, 22:14 szanuje Jana Pawła II jak najbardziej, wg mnie był człowiekiem niepzecietnym.. jednak to co sie dzieje w mediach jest dla mnie przerazajace... wkołko jedno i to samo.. poprostu juz sie zygac chce.. a kiedy patrze na opisy ludzi których mam w liscie kontaktow na gg, to mi sie to wszystko w głowie nie miesci... - pomyslałby kto ze tak sie tym przejmuja.. :| jedna wielka obłuda!!! tak samo jak całe chrześcijaństwo w polsce!! wszyscy sie zarzekaja ze sa zarliwymi chrzescijanami, chodza do koscioła itp itd.. a wyniki ankiet? polowa spoleczeństwa za aborcja i eutanazja, 3/4 społeczeństwa za refundacja antykoncepcji.. buahaha moze to takie smieszne przyklady ;) .. no ale cóż.. bez sensu :| Odpowiedz Link Zgłoś