Dodaj do ulubionych

Rokita gani Giertycha

18.04.05, 08:33
Monika Olejnik: Pana tata był w Radzie Konsultacyjnej przy generale Jaruzelskim.

Giertych: Sprzeciwiał się Okrągłemu Stołowi.

bez komentarza...jednoczesnie tata romana giertycha znany jest i byl z licznych wypowiedzi o tym jak dobry dla Polski jest i powinien byc scisly sojusz z ZSRR....

a teraz "antykomunisci" sie zrobili :)))

smiechu warte
Obserwuj wątek
    • jeremiaszpolak Re: Rokita gani Giertycha 18.04.05, 08:43
      Ale gdyby udalo sie w swoim czasie nie dawac wladzy tym rozowym z KORu, to
      Polska bylaby obecnie duzo dalej pod wzgledem politycznym, gospodarczym itd. No
      i tulu afer by nie bylo, gdyby od poczatku rzadzili patrioci, a nie kosmopolici
      w rodzaju KORowcow.
      • ar.co Re: Rokita gani Giertycha 18.04.05, 09:28
        W czasie, kiedy Giertych senior dogadywał się z Jaruzelskim, to o Okrągłym
        stole nikt jeszcze nie słyszał, a ci "kosmopolici" siedzieli w komunistycznych
        więzieniach, w odróżnieniu od "patriotów", którzy ich do tych więzień wsadzali.
        • workpipeline A Moniki ojciec pracowal jako pulkownik WSI 19.04.05, 04:35
          a teraz oa ksztaltuje opinie publiczna, taka sama jak Gietrych z ta roznica ze
          Olejnik pracowala w stanie wojennym na uslugach siepaczy a ojciec Gietrycha byl
          poprzez tych ze sledzony
      • equipage Re: Rokita gani Giertycha 18.04.05, 10:04
        O jakich PATRIOTACH piszesz, biedna persono? Z LPR-u? Chyba Cię jeszcze na
        świecie nie było albo wyrosłaś z NDC-kiego kręgosłupa.
        To co się dzisiaj dzieje było wiadome przed ćwierćwieczem. Do starej sitwy
        dołączyli nowicjusze-patrioci z bożej łaski, którzy marzyli o władzy oraz
        kasie. Ot i cała "patriotyczna" prawda. Efektem masa debili pod znakami LPR-u,
        PiS-u, Samoobrony, częściowo PO i innych "Samych Swoich"!
        • ab554 Re: Rokita gani Giertycha 18.04.05, 13:40
          to jest tak naprawde pierwsza powazna kompromitacja Giertycha nie obroni swego
          tatusia a siebie pograzy bo sie ewidentnie placze ,w tym kraju na cale
          szczescie nikt powaznie nie traktuje kumpli jaruzelskiego
    • dezerter2 Ciekawe 18.04.05, 18:54
      Zainteresowany polityką?
      Jeśli tak, to koniecznie zajrzyj tutaj www.tylkopolityka.pl
      Tylko Polityka – Najbardziej polityczne miejsce w sieci!

• x-y-z wyborcza wykopuje niewygodne wypowiedzi 18.04.05, 19:37
      Pod tym artykułem napisał na forum lechu:
      lw-prezydent 17.04.2005 20:52 + odpowiedz

Giertychu ,ty siem doigrasz bo ja juz trace do Cie bie cierpliwossc ,juz bym
      na Jaruzelskiego predzej glosowal niz na Ciebie ,tak cie nienawidze.LW
      _________
      mój post też wymazali
    • janek007 Ale sie GW napalila az dwie kopie tego samego... 19.04.05, 03:39
      textu. Niech mi teraz ktos powie ze GW zle informuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka