pomanorder 17.06.05, 19:31 parda na prezydenta!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mckenna Re: Pardubic ! ;-) 17.06.05, 20:39 A cóż tonie Pardubice złego uczyniły? Czyżby po wyborach maiałp wrócić do łask hasło "Nie stój, nie czekaj, uciekaj"? Odpowiedz Link Zgłoś
lw-prezydent Parda to kupa-milupa harda! Śmierdziuch z wiochy! 17.06.05, 22:36 beeeeeeeeek Odpowiedz Link Zgłoś
lw-prezydent [...] 17.06.05, 22:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bartollommeo Re: Parda to kupa-milupa harda! Śmierdziuch z wio 18.06.05, 09:23 Tylko nie z wiochy ty pederasto! A tak swoją drogą parda to pewnie kryptogej który ukrywa swoje prawdziwe preferencje.Niechby już faktycznie został w Warszawie zrobiłby wszystkim przysługę! Odpowiedz Link Zgłoś
aniolgabriel Re: Parda to kupa-milupa harda! Śmierdziuch z wio 18.06.05, 14:33 bartollommeo napisał: > Tylko nie z wiochy ty pederasto! > A tak swoją drogą parda to pewnie kryptogej który ukrywa swoje prawdziwe > preferencje.Niechby już faktycznie został w Warszawie zrobiłby wszystkim > przysługę! Oczywiście że Wrocław to miasto bardzo poważne i zasłużone,a wychowywanie się przy Rynku-nobilituje.Nie wiem wprawdzie czy,,wychowywał się"oznacza że Jego rodzina pochodzi z Wrocławia,czy tatuś pochodzi ze wsi,a tylko wojsko rzucało go to tu,to tam,ale sam Wrocław....Pamiętam jak wszyscy stołeczni geje jeździli albo do Wrocławia,albo do Kłakowa na gościnne występy,a sciągali tam podobno liczniej niż na Warszawski Dwirzec Centralny.Nie wiem tego,ale może mały zakochał się w kimś przyjezdnym bez wzajemności a teraz się odgrywa???? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja [...] 17.06.05, 20:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rmk28 SKAD SIE BIORA TYRANI 17.06.05, 21:34 >>"Wychował się w kamienicy przy wrocławskim rynku, bez matki. Ojciec, były milicjant, trzymał Radka i jego młodszą siostrę krótko, w wojskowym drylu." 1. "Zniewolone dzieciństwo Ukryte źródło tyranii". Media Rodzina of Poznań 1999 www.biblionetka.pl/ks.asp?id=17131 "Alice Miller skupiła się na analizowaniu wpływu traumatycznych przeżyć dzieciństwa na dalsze życie człowieka. Z jej badań jasno wynika, że przemoc rodzi przemoc i tak długo, jak długo będziemy bić swoje dzieci, będziemy również zabijali i nienawidzili siebie nawzajem. Musimy zatem przerwać łańcuch agresji ciągnący się przez pokolenia, aby wychować bardziej empatyczne i życzliwe społeczeństwo. Dopóki - jako społeczeństwo i poszczególne jednostki - nie zrozumiemy zła, jakie nam wyrządzono w dzieciństwie, nie przeżyjemy tamtego zaległego gniewu i żalu, a w konsekwencji przebaczenia, nie będziemy mogli wychować życzliwie nastawionych do świata i stroniących od przemocy jednostek. 2. Ukryte źródło tyranii" - recenzja ksiazki "Rodzice Hitlera" forumhumanitas.ipbhost.com/index.php?showtopic=301&view=findpost&p=9005 3. "SKĄD SIĘ BIORĄ TYRANI" Artykuł zamieszczony w"Gazecie Wyborczej" z dnia 29-30 maja 1999r forumhumanitas.ipbhost.com/index.php?showtopic=301&view=findpost&p=10333 3. Artykuł Ireny Koźmińskiej, Polityka, lipiec 1998 "Przydałoby się jeszcze jedno przykazanie: „Szanuj dziecko swoje”" forumhumanitas.ipbhost.com/index.php?showtopic=301&view=findpost&p=6847 4. www.psychoterapia.nwd.pl/index.php "Jest jeszcze jedna forma pamiętania czy powtarzania schematu. Wyczerpująco podjęła ten temat psycholog Alice Miller, która w swojej książce "Zniewolone dzieciństwo" analizuje między innymi dzieciństwo Adolfa Hitlera. Ten sposób pamiętania ujęty jest następująco: " Dziecko, które maltretowano od samego zarania życia, musi znaleźć sposób, by opowiedzieć o doznanej krzywdzie. Jeśli nie znajdzie nikogo, komu mogłoby opowiedzieć tego czynami, może opowiedzieć o tym, co mu wyrządzono tylko czynami" Oczywiście jest to proces nieświadomy będący pewną formą odwrócenia ról - mianowicie dziecko bite będzie biło, upokarzane będzie upokarzało, dziecko, które żyło w poczuciu zagrożenia innym zafunduje taki zagrażający klimat. Jeśli nie można opowiedzieć o doznanym okrucieństwie czy to psychicznym czy fizycznym trzeba je zademonstrować. Całym swoim życiem "opowiemy", co się nam przydarzyło, czego doświadczyliśmy. Czasem niszczymy samych siebie - traktujemy siebie samych tak jak odczuwaliśmy, że rodzice traktowali nas w dzieciństwie. Czasem ofiarami padają własne dzieci, które są w zasięgu ręki i niejako pod płaszczykiem metod wychowawczych będą doznawały przemocy. Adolf Hitler nie miał dzieci, nagromadzoną w nim nienawiść przelał na miliony ludzi." Odpowiedz Link Zgłoś
madine1 Re: ręce precz od Pardy lewacko pedalska hołoto! 17.06.05, 22:35 Ręce precz od lewacko pedalskiej hołoty, ty.... ty.... ty.... Oszołomie z Radia Maryja* !!! *) Trudno mi wymyśleć ostrzejszą inwektywę. Jako przedstawiciela lewacko pedalskiej hołoty najzwyczajniej w świecie poniosło mnie. Była to osobista obelga. Proszę moderatora o natychmiastowe skasowanie mojego postu, oraz wszystkich, w których pojawiają się te obrzydliwe słowa: Oszołom z radia maryja. Człowiek ten - kimkolwiek by był - z pewnością nie zasłużył na tak obraźliwe określenie. Najmocniej przepraszam, że posądziłem kogoś, kto najwyraźniej umie czytać i pisać, o coś tak obrzydliwego, jak uleganie oszołomstwu oraz słuchanie tej prymitywnej, faszystowskiej, ksenofobicznej i przez to antykatolickiej stacji radiowej! ;D A tak na marginesie: Przypomniały ci się przy lekturze tego artykułu cudowne lata dzieciństwa, nieprawdaż? Twój tatuś też lubił sobie użyć na małym Oszołomku. Dyscyplina była, prawda? Teraz ty nie możesz się doczekać, aż spłodzisz małe Oszołomiątko. Już rączka świerzbi. Trzeba wyhodować maleństwo na porządnego wszechpolaczka, co nie? ------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
aniolgabriel Re: ręce precz od Pardy lewacko pedalska hołoto! 18.06.05, 14:41 madine1 napisał: > Ręce precz od lewacko pedalskiej hołoty, ty.... ty.... ty.... > Oszołomie z Radia Maryja* !!! > > *) Trudno mi wymyśleć ostrzejszą inwektywę. Jako przedstawiciela lewacko pedals > kiej hołoty > najzwyczajniej w świecie poniosło mnie. Była to osobista obelga. Proszę moderat > ora o natychmiastowe > skasowanie mojego postu, oraz wszystkich, w których pojawiają się te obrzydliwe > słowa: Oszołom z > radia maryja. Człowiek ten - kimkolwiek by był - z pewnością nie zasłużył na ta > k obraźliwe określenie. > Najmocniej przepraszam, że posądziłem kogoś, kto najwyraźniej umie czytać i pis > ać, o coś tak > obrzydliwego, jak uleganie oszołomstwu oraz słuchanie tej prymitywnej, faszysto > wskiej, > ksenofobicznej i przez to antykatolickiej stacji radiowej! > ;D > > A tak na marginesie: Przypomniały ci się przy lekturze tego artykułu cudowne la > ta dzieciństwa, > nieprawdaż? Twój tatuś też lubił sobie użyć na małym Oszołomku. Dyscyplina była > , prawda? Teraz ty > nie możesz się doczekać, aż spłodzisz małe Oszołomiątko. Już rączka świerzbi. T > rzeba wyhodować > maleństwo na porządnego wszechpolaczka, co nie? > > ------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Re: re˛ce precz od GW rydzykowy zboczencu! 18.06.05, 03:48 won sta,d rasistowska szmato! Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Re: re˛ce precz od GW rydzykowy zboczencu! 18.06.05, 04:14 Jakies 2-3 lata temu zrozumialem ,ze tzw radio Maryja to po prostu banda zloczyncow dzialajaca na szkode Polski i Polakow z calego swiata.Rydzyk i jego banda oglupili zacofana ciemnote i zaszczepili im nienawisc w sercach,odebrali wiare w sens zycia,obrzydzili wlasna ojczyzne. Na milosc Boska ,jak dlugo to mozna tolerowac?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Re: re˛ce precz od GW rydzykowy zboczencu! 18.06.05, 04:41 Wysz?a z ciebie prawdziwa natura zboczenca sadysty, kimkolwiek nie jestes Oszo?omie,jestes wyrzutkiem spo?eczenstwa otoczonym powszechna, pogarda,. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolgabriel Re: re˛ce precz od GW rydzykowy zboczencu! 18.06.05, 14:48 widocznie są indywidua we wszystkich rządach i kościele,którym jest to jak najbardziej potrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
hanyska2 Antychryst nadszedl w postaci RM 20.06.05, 13:42 Nie chce demonizowac, ale tak chyba szatan wciela sie na tym padole lez. Ja mowie powaznie... Odpowiedz Link Zgłoś
o_rety1 Gazeto, jesteś śmieszna 17.06.05, 21:30 W całym tym 'wszyscymamytesameprawa' zacietrzewieniu gazety najbardziej bawi mnie, gdy widzę, jak dziennikarze Wyborczej z pianą wściekłości i bezsilności na ustach opisują wszystko, co się tyczy czegokolwiek na prawo od demokratów.pl. Nawet gazeta nie sili się na obiektywność, bo Ona wie, że to homoseksualiści są fajni - bo tacy pokojowi, kolorowi, z pomysłami a inni - be - bo rzucają kamieniami, wyzwiskami, obelgami. Gazeta opracowała już dawno jedynie obowiązującą wykładnię życia społecznego. I największym marzeniem Gazety byłoby - w ramach tego umiłowanego przez nią równouprawnienia - zamknąć tym wszystkim wszechpolako-podobnym gęby i wywieźć ich daleko - na Madagaskar? Odpowiedz Link Zgłoś
rmk28 SKAD SIE BIORA TYRANI 17.06.05, 21:36 >>"Przeszkadzali mu tylko Romowie, którzy żebrali w knajpkach przy rynku. - Zdarzało się, że gonił ich z kamieniami - to wspominają jego sąsiedzi z kamienicy." Sam Parda wyglada jak 100% Rom. Ktos wie po kim Parda odziedziczyl jego bardzo ciemna karnacje? Czy jego matka umarla czy go porzucila? Jakiej jest rasy? ww2.tvp.pl/2216,20050615215420.strona Odpowiedz Link Zgłoś
rmk28 Re: SKAD SIE BIORA TYRANI 17.06.05, 21:50 www.vulcan.edu.pl/eid/archiwum/1998/01/dziecinstwo.html Odpowiedz Link Zgłoś
48matrix Wyglada jak 100% Rom i perderasta. 18.06.05, 05:05 > Sam Parda wyglada jak 100% Rom. Ktos wie po kim Parda odziedziczyl jego bardzo > ciemna karnacje? > > Czy jego matka umarla czy go porzucila? > Jakiej jest rasy? ______________________ Nie tylko, że wyglada jak 100% Rom lecz też jak pederasta. Odpowiedz Link Zgłoś
theladyofthehousespeaking Re: SKAD SIE BIORA TYRANI 18.06.05, 09:05 Nazwisko tez takie..."czysto polskie". Brzmi dla mojego ucha jak nazwiska rumunskie albo wegierskie. Ale patrzac na jego sniady ryj, to pewnie trop rumunski jest bardziej prawdopodobny. No chyba, ze to kryptocygan. Z reszta nie zdziwilbym sie jakby byl rowniez kryptociota. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 a moze uzywa 18.06.05, 12:01 samoopalacza, czy solarium???? moim zdaniem to swir, ale nie krypto(dodac co sie chce) Odpowiedz Link Zgłoś
theladyofthehousespeaking Re: a moze uzywa 18.06.05, 12:24 samoopalacz lub solarium tez pasuja do obrazu ciotki. moze jeszcze sobie pedi i manucure robi co tydzien ? Odpowiedz Link Zgłoś
noadam Re: Gazeto, jesteś śmieszna 18.06.05, 13:50 o_rety1 napisała: > W całym tym 'wszyscymamytesameprawa' zacietrzewieniu gazety najbardziej bawi > mnie, gdy widzę, jak dziennikarze Wyborczej z pianą wściekłości i bezsilności > na ustach opisują wszystko, co się tyczy czegokolwiek na prawo od > demokratów.pl. Nawet gazeta nie sili się na obiektywność, bo Ona wie, że to > homoseksualiści są fajni - bo tacy pokojowi, kolorowi, z pomysłami a inni - be > - > bo rzucają kamieniami, wyzwiskami, obelgami. Gazeta opracowała już dawno > jedynie obowiązującą wykładnię życia społecznego. > I największym marzeniem Gazety byłoby - w ramach tego umiłowanego przez nią > równouprawnienia - zamknąć tym wszystkim wszechpolako-podobnym gęby i wywieźć > ich daleko - na Madagaskar? Ty nie rozumiesz, aby zaczaić musisz rozumować prosto: 1. Każdy ma swoją "obowiązującą wykładnię życia społecznego" (poglądy) 2. Liberałowie nie mogą dać się zabić w imię wolności mordercy (szanuj moje poglądy, a ja będę szanować Twoje. Jeśli siłą chcesz zmusić mnie do ich zmiany nie będę Cię tolerować, ale zwalczać!) 3. nie chce mi się już pisać Odpowiedz Link Zgłoś
aniolgabriel Re: Gazeto, jesteś śmieszna 18.06.05, 14:56 o_rety1 napisała: > W całym tym 'wszyscymamytesameprawa' zacietrzewieniu gazety najbardziej bawi > mnie, gdy widzę, jak dziennikarze Wyborczej z pianą wściekłości i bezsilności > na ustach opisują wszystko, co się tyczy czegokolwiek na prawo od > demokratów.pl. Nawet gazeta nie sili się na obiektywność, bo Ona wie, że to > homoseksualiści są fajni - bo tacy pokojowi, kolorowi, z pomysłami a inni - be > - > bo rzucają kamieniami, wyzwiskami, obelgami. Gazeta opracowała już dawno > jedynie obowiązującą wykładnię życia społecznego. > I największym marzeniem Gazety byłoby - w ramach tego umiłowanego przez nią > równouprawnienia - zamknąć tym wszystkim wszechpolako-podobnym gęby i wywieźć > ich daleko - na Madagaskar? nieee!!!to wsteczniacy-wszechpolacy są cacy,rzucanie obelgami i kamieniami to tylko sport dla prawdziwych meżczyzn a pobicie Żyda,Cygana czy pedała to zasługa która będzie policzona w niebie. Odpowiedz Link Zgłoś
chips8 Re: Gazeto, jesteś śmieszna 18.06.05, 15:15 Wy zostańcie , to reszta chętnie wyjedzie na Madagaskar. Odpowiedz Link Zgłoś
madine1 Więcej troski! 17.06.05, 22:16 Ten biedny chory człowiek powinien trafić pod opiekę specjalisty, a nie na strony poczytnego dziennika. Po co robić reklamę temu nieszczęśnikowi? Niech specjaliści pochylają się nad jego sponiewieraną duszą. Czy autor tej publikacji wziął w ogóle pod uwagę ujemne skutki terapeutyczne, jakie może za sobą nieść publiczne opisanie jego choroby? Może przynajmniej nazwisko zastąpić inicjałem? Odpowiedz Link Zgłoś
jaro_ss Parda lepszy od Jarugi!!!! 18.06.05, 06:53 Piękne towarzystwo, panowie dziennikarze przytaczają tylko wypowiedzi SLD SPPL i PD, teraz wiemy, w jakim towarzystwie lokować PD.... Wracając do tematu - Póki będą działały takie panie ja Jaruga i Środa - to niech sobie działa i taki Parda - dla równowagi...... Niech się skrajni z prawa i lewa biorą za łby, dla dobra rozsądnych ludzi..... Odpowiedz Link Zgłoś
theladyofthehousespeaking Re: Parda lepszy od Jarugi!!!! 18.06.05, 09:11 Jarku z SS, dlaczego uwazasz, ze ludzie w zyciu nie powinni robic nic innego tylko sie "brac za lby" ? Czyzby byla ci bardzo bliska marksistowska teoria walki klas ? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszosinski48 Parda,aktualny BISEKSUALISTO,jeszcze wczoraj... 18.06.05, 07:46 jeszcze niedawno skesiłeś się tylko z chłopakami,a teraz jest biseksualistą,w ukryciu w różnych miejscach uprawiasz seks z chłopcami.Ale przecież ty wiesz Parda,że i homoseksualni chłopcy i homoseksualne dziewczyny oraz biseksualne kobiety i biseksualni mężczyżni tacy jak ty obecnie,to wszyscy jesteśmy dziećmi Bożymi,jesteśmy ze związków heteroseksualnych,najczęściej katolickich. Ty wiesz Parda,że lesbijki,geje i biseksualiści to NASZE DZIECI.Pozdrawiam cię,wygraj wybory do parlamentu,to będziemy mieli jeden głos rozsądku w Sejmie - nie zapomnij zabrać kamieni na swoje wiece wyborcze,by rzucać w zboczonych pedałów,oszczędż proszę lesbijki bo to niewiast.Z góry ci dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolgabriel Re: Parda,aktualny BISEKSUALISTO,jeszcze wczoraj. 18.06.05, 15:05 zgadzam się z tobą ale ciekaw jestem co się stanie jak oni te kamienie podniosą i odrzucą.Celnie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
antyklerykal ILU GEJÓW U WSZECHPOLAKÓW? 18.06.05, 07:56 To tylko niektórzy wiedzą i skutecznie te informacje chronią! Odpowiedz Link Zgłoś
theladyofthehousespeaking Re: ILU GEJÓW U WSZECHPOLAKÓW? 18.06.05, 08:42 antyklerykal napisał: > To tylko niektórzy wiedzą i skutecznie te informacje chronią! W koncu to wyjatkowo meskie grono. Widac, ze chlopcy bardzo lubia swoje wlasne towarzystwo, dobrze im ze soba... Odpowiedz Link Zgłoś
watashi79 Re: ILU GEJÓW U WSZECHPOLAKÓW? 18.06.05, 13:57 a wiesz śmieciu, że sama Twoja wypowiedź jest już czynem karalnym? Odpowiedz Link Zgłoś
aniolgabriel Re: ILU GEJÓW U WSZECHPOLAKÓW? 18.06.05, 15:13 Odwaga staniała.Teraz nie wychodząc z domu można obrażać nieznanych sobie ludzi,nazywać ich śmieciami i ukrywać się za klawiaturą.Albo w grupie podobnych sobie rzucać kamieniami i obelgami.Samotny,nie byłbyś taki mocny.Napadnij mnie,odpadzie,a zobaczymy jaka jest twoja prawdziwa samcza wartość.Będzie to o tyle prawdziwe,że ja jestem PRAWDZIWYM samcem,wyłącznym hetero,o czym świadczy m.in.to,ze bronię gejów.Bo Nie stanowią dla mnie konkurencji ani zagrożenia.Ciekawe czy twoją agresję powoduje odrzucona miłość do kolegi????Czy rekompensujesz sobie niedostatki fallusa???? Odpowiedz Link Zgłoś
mago13 Raczej grzeczny. Przeszkadzali mu tylko Romowie, 18.06.05, 08:18 bo jest Romem z pochodzenia i to mu bardzo psuje wizerunek POLAKA zLPR,zresztą, jak czarne włosy które stara się ostatnio jak najkrócej przycinać Odpowiedz Link Zgłoś
jurek46pink Re: Raczej grzeczny. Przeszkadzali mu tylko Romow 18.06.05, 08:31 "i to mu bardzo psuje wizerunek POLAKA zLPR,zresztą," =============================================== Tłumienie cech "niechcianych" wywołuje frustarcję a ta - agresję. I mamy ten namiętny spektakl. Niestety groźny ! Odpowiedz Link Zgłoś
theladyofthehousespeaking WESZ z MLODZIEZY WESZPOSLKIEJ 18.06.05, 08:36 Specjalista od rzucania kamieniami w Cyganów i pedalow. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek46pink Parada kompleksu "mały członek"... 18.06.05, 08:41 Mężczyźni o słabo rozwiniętej "męskości" muszą (muszą = nie mogą nie !) tę męskość zademonstrować w sposób im najbliżej możliwy: arogancja, ekspresja, i demonstarcaj siły. Mają też wyobrażenie o przedmiocie swej aktywności: jest on, oczywiście, ich zaprzeczeniem. - Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin GW jestes nietolerancyjna jak mozna napisac 18.06.05, 09:21 cytuje: "- Pedały! Pedały! - skanduje niewysoki, młody mężczyzna w stronę barwnego tłumu.". Zadam niniejszym powolania zgodnie z linia polityczna GW rzecznika praw niewysokich, mlodych mezczyzn. Jak mozna komus wypominac wzrost. To w cywilizowanych, europejskich krajach niedopuszczalne. A tak na powaznie jak sie nie ma za bardzo do czego przyczepic zawsze mozna sie do wzrostu przyczepic kochani redaktorki z GW, czyz nie ? Zaznaczam MW nie jest z mojej bajki. Za to metody "dziennikarskie" GW sa z bajki "Trybuna Ludu". Odpowiedz Link Zgłoś
aniolgabriel Re: GW jestes nietolerancyjna jak mozna napisac 18.06.05, 15:19 frank_drebin napisał: > cytuje: "- Pedały! Pedały! - skanduje niewysoki, młody mężczyzna w stronę > barwnego tłumu.". Zadam niniejszym powolania zgodnie z linia polityczna GW > rzecznika praw niewysokich, mlodych mezczyzn. Jak mozna komus wypominac wzrost. > > To w cywilizowanych, europejskich krajach niedopuszczalne. A tak na powaznie > jak sie nie ma za bardzo do czego przyczepic zawsze mozna sie do wzrostu > przyczepic kochani redaktorki z GW, czyz nie ? Zaznaczam MW nie jest z mojej > bajki. Za to metody "dziennikarskie" GW sa z bajki "Trybuna Ludu". bzdurzysz jak potłuczony:nokt Go nie nazywa kurduplem z metra ciętym,tylko określa się wygląd.Nie ma w tym określeniu żadnych obraźliwych uwag,ale Twoim skromnym zdaniem jak mieli Go opisać???Drągal 136cm wzrostu????Na dodatek stary???? Odpowiedz Link Zgłoś
antypedal LAĆ PEDAŁÓW I INNYCH ZBOCZEŃCÓW!! 18.06.05, 09:36 NIE LUBIE LPR-u ale ZGADZAM SIĘ GONIĆ I LAĆ OBNOSZĄCYCH SIĘ ZBOCZEŃCÓW!!!!! TU WAS POPIERAM MŁODZIEŻY WSZECHPOLSKA WE WSZYSTKIM CO ROBICIE DLA NORMALNOŚCI I RÓWNOŚCI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
theladyofthehousespeaking Re: LAĆ PEDAŁÓW I INNYCH ZBOCZEŃCÓW!! 18.06.05, 09:56 jakiej "równosci" ? co to w ogole za belkot ? pijany jestes ? Odpowiedz Link Zgłoś
tomxp Re: HOMOFOBIE DA SIE LECZYC? 18.06.05, 10:53 drogi ibykosie! gdzie? prosze bardzo o namiary lecznicy. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolgabriel Re: HOMOFOBIE DA SIE LECZYC? 18.06.05, 15:26 u dowolnego lekarza dysponującego defibrylatorem Odpowiedz Link Zgłoś
jurek46pink Re: LAĆ PEDAŁÓW I INNYCH ZBOCZEŃCÓW!! 18.06.05, 10:59 "TU WAS POPIERAM MŁODZIEŻY WSZECHPOLSKA WE WSZYSTKIM CO ROBICIE DLA NORMALNOŚCI > I RÓWNOŚCI!!!" ======================= SIEG HEIL !!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniolgabriel Re: LAĆ PEDAŁÓW I INNYCH ZBOCZEŃCÓW!! 18.06.05, 15:24 chyba cierpisz na niezborność myśli(nie wiem czt to u ciebie możliwe z powodu braku niezbędnego elementu,jakim jest myślenie)ale co to znaczy ,,obnoszący się"????Na rękach????No i jeszcze jedno???Co będzie jak ci pedał odda??? Pochwalisz się????Nie będziesz się czuł jak pitbul-terier zagryziony przez ratlerka???? Odpowiedz Link Zgłoś
antypadal1 Re: PEDAŁY JAK GÓWNO NA ULICY!! 18.06.05, 16:15 TYLKO KOPAĆ JE!!! TZN. TE GÓWNO!! Odpowiedz Link Zgłoś
senq hmm 18.06.05, 10:02 Jak mozna glosowac na nazioli? Widzialem tego typa na paradzie Rownosci i w zyciu bym nie zaglosował na takiego muła. Bog, Honor, Ojczyzna? Zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin A swoja droga poczytalem posty. Niezla cenzura 18.06.05, 10:07 GW na forum. Jakby ktos jechal z takimi tekstami na Biedronia na przyklad mialby same bany. A tu prosze ch..........e, leca, w d..............e tez i nic nikt nie kasuje. Echhh zalosni admini z GW ... nawet nie probujecie udawac w miare obiektywnych. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolgabriel Re: A swoja droga poczytalem posty. Niezla cenzur 18.06.05, 15:28 To nie jest artykuł o Biedroniu Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: A swoja droga poczytalem posty. Niezla cenzur 18.06.05, 20:40 Wiesz zdazylem zauwazyc umiem czytac ze zrozumieniem. Natomiast ty chyba nie za bardzo posiadles te umiejetnosc. Usiadz wiec spokojnie wytlumacze jak chlop krowie na rowie. Chodzilo mi ogolnie o cenzure na forum, a nie akurat na forum tego konkretnego artykulu. Panial ???? Odpowiedz Link Zgłoś
mago13 Lubię Cyganów 18.06.05, 10:14 ze słownika Kopalińskiego:parda-praktyka zapoczątkowana przez muzułmanów gł. w Indiach i przyjęta przez różne grupy hinduskie, polegająca na osłanianiu kobiet przed oczami obcych za pomocą specjalnych ubiorów (welonów itp.), wysokich ogrodzeń, a także przepierzeń, zasłon, kotar wewnątrz domu (ang. purdah); por. czarczaf, muszaraba. Etym. - hindi dosł. 'zasłona, welon; jw.' z pers A Cyganie pochodzą z Indii Odpowiedz Link Zgłoś
theladyofthehousespeaking Re: Lubię Cyganów 18.06.05, 10:23 poza tym, czy Parda nie ma lekko skosnych oczu ? taki troche Mongol z niego. ww2.tvp.pl/2216,20050615215420.strona Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Lubię Cyganów 18.06.05, 11:52 a Środa wyglada tam niby lepiej, tez jakies takie nie aryjskie rysy :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
theladyofthehousespeaking Re: Lubię Cyganów 18.06.05, 12:22 wlasnie, nie aryjskie. bo Sroda to typowa Slowianka. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
przemas234 Wpisujcie dziewczyny/chłopaków Pardała 18.06.05, 10:35 1. Marcin woelgosz - chłopak Pardy Odpowiedz Link Zgłoś
wiosna30 Re: Parada Pardy 18.06.05, 10:47 Jak Parda występował w programie Olejnik to mayślałem,że to przewodniczący organizacji gejowskiej. On ma taki głosik jak pedał. Coś mi tu nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
tomxp Re: Parada Pardy, niech zyje(parda i jego plemie) 18.06.05, 11:00 wiosna30 napisała: > Jak Parda występował w programie Olejnik to mayślałem,że to przewodniczący > organizacji gejowskiej. On ma taki głosik jak pedał. Coś mi tu nie pasuje. ============================================= droga wiosno30! ja rowniez mialem okazje obejrzec (wielokrotnie) pozory myla, dobrodziejko. pal6 jak brzmi jego glos, pal6 jak wygladaja jego oczy... ale to co on mowi, to sie liczy a raczej jego (w3 moich oczach ) dyskfalifikuje. ps nie wszystko zloto ci sie swieci. ta madrosc ludowa istnieje od wiekow. pozdra Odpowiedz Link Zgłoś
aniolgabriel Re: Parada Pardy, niech zyje(parda i jego plemie) 18.06.05, 15:33 tomxp napisał: > wiosna30 napisała: > > > Jak Parda występował w programie Olejnik to mayślałem,że to przewodnicząc > y > > organizacji gejowskiej. On ma taki głosik jak pedał. Coś mi tu nie pasuje > . > ============================================= > droga wiosno30! > > ja rowniez mialem okazje obejrzec (wielokrotnie) > > pozory myla, dobrodziejko. > pal6 jak brzmi jego glos, > pal6 jak wygladaja jego oczy... > > ale to co on mowi, to sie liczy > a raczej jego (w3 moich oczach ) dyskfalifikuje. > > ps nie wszystko zloto ci sie swieci. > ta madrosc ludowa istnieje od wiekow. > > pozdra > > proponuje przeczytać ,,1984" a szczególnie fragment o miłości do członkini Ligi Antyseksualnej.A po tej lekturze dopiero porozmawiamy o tym co kto robi,co mówi i dlaczego to nie idzie w parze. > Odpowiedz Link Zgłoś
theladyofthehousespeaking Re: Parada Pardy 18.06.05, 11:12 mnie tez to od razu uderzylo ! ten cienki chlopiecy glosik, niemal niesmiala panienka. mysle, ze to nie przypadek. kto krzyczy najglosniej, najchalasliwiej "Lapac zlodzieja !" ? no kto, kto,pytam...? kim sa najzagorzalsze homofoby, robiace wiele szumu wokol czegos co na dobra sprawe nikogo nie zajmuje, nie interesuje, nie absorbuje ? kto z "normalnych" ludzi tak sie fascynuje tematyka homoseksualizmu, ze zamiast cieszyc sie zyciem biegnie obrzucac gejow i lesbijki kamieniami ? no kto najglosniej krzyczy "Lac pedala !" ? no kto, kto, pytam...? kryptociata. Odpowiedz Link Zgłoś
maggie73 Re: Parada Pardy 18.06.05, 13:40 Ludzie, przyczepiając sie do jego głosiku, nazwiska, pochodzenia stosujecie argumenty personalne. Zniżacie sie do poziomu tych, ktorzy mowia ze np feministkami zostaja te kobiety, ktore i tak by faceta nie znalazy bo np brzydkie są. Ten gość jest obrzydliwy bo głosi faszystowskie poglądy i dopuszcza się agresji. To wystarczy, nie wazne czy jest krypto(kimśtam) czy nie. Jego prywatność powinna być tak samo chroniona jak Wasza, a PUBLICZNIE powinien być zdyskwalifikowany. Swoja drogą to straszne, że Kaczyński pozwala na zorganizowanie Parady Normalności, kierowanej przez człowieka, o którym wiadomo, że stosuje przemoc (kamienie) i nawet się z tym nie ukrywa, a zakazał Parady Równosci, której organizatorzy i członkowie nie mają takich akcji na sumieniu. Pomyśleć że, K. naprawde może zostać prezydentem........ Brrr.. Odpowiedz Link Zgłoś
theladyofthehousespeaking Re: Parada Pardy 18.06.05, 13:48 wszyscy maja chyba tu swiadomosc, ze wypominanie mu pochodzenia i inne argumenty ad personam sa niegodne cywilizowanego czlowieka. "nierycerskie". tyle, ze ten czlowiek i jego zgraja nie zachowuja sie po rycersku i wobec tego ja np nie czuje sie zobowiazany zachowac wobec niego/nich ( Weszpolaków ) grzecznosci. z chamem sie nie dyskutuje, chama sie wali po mordzie - innych argumentów on nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
maggie73 Re: Parada Pardy 18.06.05, 14:34 Ale przeciez nie idziesz go/ich lać po mordzie, nie? i całe szczęście. Od wyciągania konsekwencji z takich rzeczy jest prawo - fakt kulawe.. Ale tylko takie na razie mamy.. Moim zdaniem lepiej podyskutować o tym czemu oni pozostają bezkarni, pozwala im sie agresję, czemy społeczenstwo nie reaguje, nie naciska na władze aby interweniowały w przypadku głoszenia ideologii agresywnych? Czemu tylu polaków popiera PiS, LPR, którzy tym akcjom sprzyjają poprzez przyzwolenie chociażby? Co sie dzieje z krajem który w historii ma tyle aktów tolerancji religijnej i etnicznej? czy to rzeczywiście wpływ Kościoła, czy obojętność myslących plus poszukiwanie kozła ofiarnego i prostych "reguł" przez frustratów, których w Polsce, wiadomo, nie jest mało? pisząc głównie o karnacji Pardy do żadnych wniosków nie dojdziesz, nikogo myślacego nie przekonasz, zrazisz może niektórych do swojego stanowiska niepotrzebnie tym tonem dyskusji - trochę emocjonalnym i niekonstruktywnym. Chociaż rozumiem Twoją złość, mnie też to wkurza... Ale nie wyżywajmy się brutalnie - jak Wszechpolacy... Zbierajmy podpisy pod wnioskiem o delegalizację MW. agresja rodzi agresję - nic więcej. Nie chodzi tylko o zobowiązanie do rycerskości (choć miło by było) ale też o skuteczność argumentacji. Chcemy żeby było inaczej? - potrzebujemy aktywnego poparcia tych na razie niezdecydowanych i obojętnych, zeby zrozumieli że niereagowanie doprowadzi do tego że któregoś dnia strażnik moralności zapuka też do ICH WŁASNYCH drzwi i powie "zyjesz 'nienormalnie' - won z Polski albo zapraszamy na kurację 'prostujacą'". Wtedy już będzie trudniej bronić toleracji. I to wcale nie jest science-fiction ani przesadna apokalityczność widzenia, NIESTETY. Pozdr. theladyofthehousespeaking napisał: > wszyscy maja chyba tu swiadomosc, ze wypominanie mu pochodzenia i inne > argumenty ad personam sa niegodne cywilizowanego czlowieka. "nierycerskie". > tyle, ze ten czlowiek i jego zgraja nie zachowuja sie po rycersku i wobec tego > ja np nie czuje sie zobowiazany zachowac wobec niego/nich ( Weszpolaków ) > grzecznosci. z chamem sie nie dyskutuje, chama sie wali po mordzie - innych > argumentów on nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolgabriel Re: Parada Pardy 18.06.05, 15:49 nie sądzę,zeby to było wypominanie.Mnie osobiście nie przeszkadzają Cyganie,geje czy hetero.Moim marzeniem jest abym mógł TO robić do śmierci.Najlepiej żeby ona nadeszła nie wcześniej niż za 50-80 lat.I żebym był piękny,młody i bogaty.I tak naprawdę,to wprawdzie nigdy nie byłem z facetem,bo kocham mimo upływu lat moją żonę,dla niewtajemniczonych dodam że kobietę,ale nie widzę w takiej miłości nic złego.Nieludzkie jest tylko nie kochać nikogo. A co do oceniania tego indywiduum:to tylko niewinne ploteczki,niemające nic w sobie po za delikatnymi złośliwostkami.Czasami może rodem z magla,ale cóż:i magiel ma swoje uroki Odpowiedz Link Zgłoś
mackopl Re: Parada Pardy 18.06.05, 10:52 parada jest zwykłym oszołomem i obłudnikiem. Naród który uważa się za katolicki i tolerancyjny ani przez moment nim nie jest. Jak można byc tak pustym Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: Parada Pardy 18.06.05, 11:31 pomanorder napisała: > parda na prezydenta!!! Azerbejdzanu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniolgabriel Re: Parada Pardy 18.06.05, 15:52 chyba żaden Azer nie nakładł ci po pysku za takie pomysły.Co Ci zrobili ci biedni ludzie????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
awerbaki Może jeszcze krucjate zorganizujcie 18.06.05, 11:34 przeciwko ateistom,Zydom, Romom, masonom, protestantom..żałosne.. Odpowiedz Link Zgłoś
komorka25 Re: Może jeszcze krucjate zorganizujcie 18.06.05, 13:50 awerbaki napisała: Może jeszcze krucjate zorganizujcie przeciwko ateistom,Zydom, Romom, masonom, protestantom..żałosne.. I przeciwko cyklistom, naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
awerbaki Wszechpolaku,za wszelką inność po mordzie lej 18.06.05, 11:38 to jakże szczytna i zgodna z hasłem: Bóg- Honor-Ojczyzna, dewiza jaka kieruje się ta quasi-organizacja.. juz sie boje ze za 2 lata np. ktoszapuka do drzwi mojego domu i postawi ultimatum:albo zaczniesz wierzyc w Boga albo odbierzemy ci obywatelstwo Odpowiedz Link Zgłoś
aniolgabriel Re: Wszechpolaku,za wszelką inność po mordzie lej 18.06.05, 15:53 szkoda że nie odebrali mi zanim mnie wzięli do wojska!!!! Odpowiedz Link Zgłoś