me-e APEL DO RZADU USA... 23.07.05, 12:27 ...zaczac monitorowac ziemie z kosmosu przez 24 godz. na dobe Odpowiedz Link Zgłoś
mujahedin Re: APEL DO RZADU USA... 23.07.05, 18:17 pobudka ! oni juz to robia od dawna... Odpowiedz Link Zgłoś
patman Niech Egipt wycofa wojska z Iraku, albo....... 23.07.05, 12:40 Ups, zapomniałem - Egipt nie ma wojsk w Iraku. No to niech Egipt nie wpuszcza zagranicznych turystów, albo będzie bum - tako rzecze Bin Laden. I znowu radość wypełnia serca pacyfoterrorystów, że ich idole mordują. Bardzo chciałbym widzieć ich twarze, gdyby ich idole - terroryści - wyzwolili ich od zła płynącego z USA i Izraela, gdyby na świecie zapanował Bin Laden ze swoją sprawiedliwością. To nic, że pewnie jako pierwsi zapoznaliby się z metodami golenia gardła za pomocą miecza - przecież cel uświęca środki. Wyrazy najszczerszej pogardy dla pacyfo-terrorystycznych lewaków. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e [...] 23.07.05, 12:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg HEY PA-SYF-ISCI I LEWACY.CZY EGIPT MA TEZ 23.07.05, 13:01 wycofac swoje wojska z Iraku??? Odpowiedz Link Zgłoś
legrange A może to ci uwolnieni z Guantanamo? 23.07.05, 13:06 Wszystkie pedalskie fundacje i organizacje, a zwłaszcza przeciwnicy kary śmierci, alert. Bo jeśli Egipcjanie złapią któregoś BOJOWNIKA to jeszcze mogą go źle traktować. No nie pedały? Odpowiedz Link Zgłoś
gniewek.113 Za kilkanascie lat spoleczenstwa zachodnie oddadza 23.07.05, 13:09 wladze partiom faszystowskim i rasistom ..i to w demokratycznych wyborach. Beda pogromy mniejszosci etnicznych, bo skoro nie mozna precyzyjnie okreslic, kto jest wrogiem/kto nim nie jest, mlodziezowki faszystowskie (powstana takie) stosowac beda odpowiedzialnosc zbiorowa. Zamachy sa kierowane zwlaszcza w mlodziez i dzieci. Zywa tkanka rdzennych mieszkancow Europy ma sie zmniejszyc do tego stopnia, ze mozliwe sie stanie przejecie wladzy (np. we Francji - kraju, ktory posiada bron jadrowa) w demokratycznych wyborach. Arabowie rozmnazaja sie jak kroliki, tak wiec za jakis czas biali stanowic beda mniejszosc etniczna. Smutne to, ale ten scenariusz wydaje sie byc przerazajoaco realny (i to w ciagu kilkunastu lat). Jezeli nie zwalczy sie skutecznie osrodkow werbowania samobojcow i nie wydali sie z Europy osob, ktore nie maja prawa pobytu, to nastapi eskalacja przemocy z obu stron - muzulmanow i tzw. "white power". Szkoda, ze USA wyszkolily Osame i szkoda, ze nie zlikwidowali go. Teraz takich Bin Ladacznic sa tysiace, a ilosc ich zwolennikow ciagle rosnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzywal Egipt/ Mordercze zamachy w egipskich kurorta 23.07.05, 13:11 Niestety wojna Islamu z Chrześcijaństwem czyli III wojna Św. nasila się coraz bardziej. Mam nadzieję, że nasz kraj jest przygotowany do zamachu a wszyscy obywatele wiedzą na co należy zwracać uwagę i jak się zachować. TV i gazety powinny tym trąbić przez 24 godziny. Potafimy się jednoczyć w chwilach trudnych a takie mogą na nas przyjść. Egipt na tym traci bo za chwilę nikt nie będzie chciał tam jechać. Potrzebujemy pilnej informacji na co zwracać uwagę. Niech ludzie będą przesadnie ostrożni i powiadamiają policję gdy zauważą coś co wydaje im się niepokojące. Mamy szansę nie dopouścić do dużego zagrożenia w naszym kraju, ale musimy wiedzieć co jest pierwszym symptomem zagrożenia. Pokątnie można się dowiedzieć że podejrzanych pakunek można przykryć czymś lub osłonić żeby zmniejszyć skutki ewentualnego rażenia. Ale jest to wiadomość nieoficjalna. Odpowiedz Link Zgłoś
markus54 Re: Egipt/ Mordercze zamachy w egipskich kurorta 23.07.05, 15:12 Pozwole sobie na moje skromne przemyslenia. Przeczytalem wszystkie wypowiedzi. Jest mi tylko smutno. Tyle wspanialych zachowan. Pytanie: dlaczego tak egoistycznych? Jerzywal: bardzo madre spostrzezenie Natomiast kaczory 11: tyle trafnych spostrzezen (99%), dlaczego walczysz sam z soba? Uwazam, ze powinienes obejrzec Godfather wszystkie trzy czesci i to w jednym ciagu co najmniej 5 razy (PROSZE NIE KOMENTUJ MOJEJ WYPOWIEDZI). To jest moje przeslanie nie tylko do Ciebie ale do wszystkich, ktorzy zabrali glos na tym forum. Mam nadzieje, ze zasady tej moralnosci( z filmu) pozwola nam sie zjednoczyc i przetrwac. Nie ma Boga. To my jestesmy Bogami. Odpowiedz Link Zgłoś
sidorskis Dla kretynów po jednej i po drugiej stronie 23.07.05, 13:20 najwygodniej wskazać, że ta druga religia jest zła.... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Re: Dla kretynów po jednej i po drugiej stronie 23.07.05, 13:31 Przeczytaj madralo Koran, poczytaj Hadisy i zapoznaj sie z historia Swiata Arabskiego i Bliskiego Wschodu od roku powiedzmy 550 naszej ery i dopiero nastepnie wypowiadaj swe "madrosci". Zycze przyjemnej nauki. Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Dla kretynów po jednej i po drugiej stronie 23.07.05, 13:51 ...po owacach jakie wydaja...ich poznacie Odpowiedz Link Zgłoś
adrianko75 [...] 23.07.05, 13:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
2aigel [...] 23.07.05, 13:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
2aigel CZY MOGE WIEDZIEĆ, CO ZA DEBIL USUNĄŁ MÓJ POST?? 23.07.05, 18:25 Wyciągam z tego wnioski, że jakiś dziennikarzyk usuwa teksty niewygodne dla redakcji GW, szczególnie jeżeli są zgodne z prawdą. Panie kolego, takie przypadki pracują w "Fakcie" lub w "SUPEREXPRESIE", a nie w "GW". WSTYD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
callafior Re: Egipt/ Mordercze zamachy w egipskich kurorta 23.07.05, 13:22 No z jednej strony straszne, ale biedni tam nie zginęli. O ile atak na Londyn był ciosem w niewinnych szarych ludzi, o tyle zamach w Egipcie dotknął praktycznie samych "rekinów". Nie ma co się ich tak żałować, oni się nigdy "szarakami" nie przejmowali. Odpowiedz Link Zgłoś
dark-crusader Re: Egipt/ Mordercze zamachy w egipskich kurorta 23.07.05, 16:01 Chyba cię pogrzało. jakich rekinów - normalnych zachodnich turystów i egipskich pracowników hoteli, sprzedawców na bazarze i taksówkarzy!!! Szkoda że nie ciebie, gnido! Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 znowu zaczyna sie nagonka na islam i lewicę!!!! 23.07.05, 13:24 zastanawia dlaczego terroryzm jest tak często używany jako pretekst do ataków na islam i pacyfistyczną lewicę? przecież ani z jednym ani z drugim nie ma nic wspólnego. zadziwiająca jest łatwość z jaką próbuje się postrzegać islam przez pryzmat radykalizmu. jest to przecież równoznaczne ze zgodą na ocenianie polaków przez pryzmat np. złodziei samochodów. drugą kwestią jest nagonka na lewicę. jedynym wytłumaczeniem tego jest teraz obowiązująca moda na takie zachowania. nic więcej. prawda w o czy kłuje. wojna w iraku doprowadziła do eskalacji ekstremizmu pomimo, że terroryści stracili swoje zaplecze jakim był afganistan i irak. to jest fakt. trzeba zrozumieć, że obok walki militarnej i wywiadowczej z terrorystami, konieczne są metody społeczno-ekonomiczne. o to właśnie apeluje lewica. skąd zatem te ataki? Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman Re: znowu zaczyna sie nagonka na islam i lewicę!! 23.07.05, 14:02 an9991 napisał: > zastanawia dlaczego terroryzm jest tak często używany jako pretekst do ataków > na islam i pacyfistyczną lewicę? przecież ani z jednym ani z drugim nie ma nic > wspólnego. zadziwiająca jest łatwość z jaką próbuje się postrzegać islam przez > pryzmat radykalizmu. jest to przecież równoznaczne ze zgodą na ocenianie > polaków przez pryzmat np. złodziei samochodów. > drugą kwestią jest nagonka na lewicę. jedynym wytłumaczeniem tego jest teraz > obowiązująca moda na takie zachowania. nic więcej. prawda w o czy kłuje. wojna > w iraku doprowadziła do eskalacji ekstremizmu pomimo, że terroryści stracili > swoje zaplecze jakim był afganistan i irak. to jest fakt. trzeba zrozumieć, że > obok walki militarnej i wywiadowczej z terrorystami, konieczne są metody > społeczno-ekonomiczne. o to właśnie apeluje lewica. skąd zatem te ataki? czyżbyś twierdziła że lewica może mieć cokolwiek współnego z islamem, sięgnij po Koran, oni chą urządzać świat według norm ze średniowiecza - nie tylko nam, także swoim, Odpowiedz Link Zgłoś
stagaz Re: znowu zaczyna sie nagonka na islam i lewicę!! 23.07.05, 14:04 To proste an9991. Pacyfistyczna lewica oraz fundamentalistyczny islam mają wspólnego wroga, którym są USA i tzw. światowy imperializm. W atakach na tego wroga popierają się wzajemnie z godną podziwu wytrwałością. I tak, pacyfistyczna lewica, z wdzięczności za atak na tych sadystycznych zboczeńców na USA, twierdzi, że Amerykanie sami są sobie winni(patrz Moore, Chomsky, nie wspominając o całej hordzie "postępowych" Europejczyków). Natomiast fundamentaliści, wdzięczni są pacyfistycznej lewicy za w/w argumenty, które usprawiedliwiają ich zbrodnie i chętnie przyjmują pretekst, że walczą z imperializmem.. Tak to popierają się nawzajem prymitywni mordercy oraz pożyteczni idioci. Odpowiedz Link Zgłoś
stinger47 Nadstawmy im drugi policzek 23.07.05, 13:31 Podziwiam zidiocenie i kretynizm obronców islamu. Jak zaatakuja nas to tez bedzie to wina Busha, Blaira, kapitalistów, komunizmu, krasnoludków, chrzescjaństwa, żydów a nie tych islamskich bandytów. Jedyną i największą winą zachodniej cywilizacji jest to że w swojej głupocie uwierzyła w hasła tolerancji i w to, że można życ razem obok siebie. Że tworząc w swoich krajach skupiska arabów i pozostawiajac ich bez kontroli nic wielkiego się nie stanie. Stanie się. I już sie stało. Siedzmy cicho i udawajmy,że to nie ich wina. Tylko nasza. To zobaczymy. Wyciągnijcie do nich ręke to zobaczycie czy ją uścisną czy odgryzą. I zobaczycie jak zmienią się wasze zdania jak przyjdą do Polski. Jak ucierpi ktoś z bliskich.Chcecie tolerancji wobec nich? To jedzcie do np. Arabii Saudyjskiej i zobaczycie jak was tam potraktuja na ulicy. Albo do Jemenu. Byłem to wiem. Byłem i wielokrotnie się bałem. Bardziej niz w najgorszej dzielnicy wielkomiejskiej gdziekolwiek w Polsce.Idioci! Pieprzyć, że wina tego islamskiego nazizmu leży po naszej stronie. A naplujcie jeszcze sami sobie na głowę. Nie macie honoru??? To my jesteśmy prześladowani!!!!!! To nasi rodacy giną od ich bomb! Mamy jeszcze sami siebie o to obwiniac. Jakaś schizofremia. Pogadajcie tak całkiem prywatnie z Francuzem, Anglikiem, Włochem, który mieszka gdzies blisko koloni arabskiej. Zobaczycie co wam opowie. Nie to co w gazetach poprawnych politycznie. Nie to co politycy którym zależy na głosach wyborczych. Pogadajcie z tymi, którzy mieszkają obok tej islamskiej kolonii. A jak nie uwierzycie to przeprowadzcie sie gdzieś koło nich pełni dobroci, tolerancji, miłości i poczucia winy za to, ze tak ich krzywdzimy. Powodzenia. Ja mieszkałem tak w Londynie. Wytrzymałem dwa tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
2aigel Re: Nadstawmy im drugi policzek 23.07.05, 13:35 Brawo stonger47. Popieram. Święte i prawdziwe słowa!!! Trzeba szybko wykryć sprawców zamachu i wybić ich co do jednego. Nie ma innej metody! Ludzie! Nie poddajmy się! Walczmy z bandytami! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Re: Nadstawmy im drugi policzek 23.07.05, 13:57 Swiete slowa !!!! Ja poznalem arabusow z autopsji wiele lat temu. Po raz pierwszy uslyszalem, ze nalezy mi poderznac gardlo tylko z tego powodu, ze jestem "niewiernym psem" juz w 1967 roku w Tunezji. Nastepnie slyszalem te "humanitarne" islamskie obietnice wielokrotnie od Mauretanii po Pakistan. Zycze idiotom lewakom i islamofilom pomieszkania na ziemiach islamskich przez kilka lat tak jak ja. Milosci do "humanitarnych" i "pokojowych" muzulmanow oducza sie calkowicie i na zawsze. Pozdrawiam - Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
2aigel Re: Nadstawmy im drugi policzek 23.07.05, 14:48 Ja też przeżyłem w Libii 3 lata. Przeżyłem. Cudem... Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: stinger47 znasz odpowiedz? 23.07.05, 14:02 stinger47 napisał: > Podziwiam zidiocenie i kretynizm obronców islamu. Jak zaatakuja nas to tez > bedzie to wina Busha, Blaira, kapitalistów, komunizmu, krasnoludków, > chrzescjaństwa, żydów a nie tych islamskich bandytów. Jedyną i największą winą > zachodniej cywilizacji jest to że w swojej głupocie uwierzyła w hasła > tolerancji i w to, że można życ razem obok siebie Egipt; ci ludzie tam chca demokracji od lat walcza z Mubarakiem . Chca wolnosci slowa , demokratycznych wyborow,przesdstawiac swoich kandydatow , swoje partie . Czemu im sie tego zabrania.????Jedne partie moga startowacw wyborach inne nie ,Czemu Mubarak i USA mowia nie. Cos jak w Polsce pred 20 laty zapomniales juz??? Odpowiedz Link Zgłoś
stagaz Re: karbat 23.07.05, 14:07 Dlatego, że nie ma demokracji dla bandy sadystycznych morderców. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: stagaz jestes genialny 23.07.05, 15:07 stagaz napisał: > Dlatego, że nie ma demokracji dla bandy sadystycznych morderców. stagaza argumenty sa ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, genialne w swej prostocie Tak samo mowli kiedys poludniowcy w walce z polnoca W USA, tak samo mowili komunisci W Polsce walczac z AK. tak samo mowil Franko walczac z wlasnym narodem, tak dokladnie to samo mowi Mubarak i nawet nie poddaje sie ostatnio naciskom ..........USA aby tam wprowadzic demokratycne reformy. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 NIE WYCIERAJ SOBIE TWARZYCZKI ... 23.07.05, 15:23 KARTKAMI OD HISTORII.Porownania i przenosnie sa dobre w poezji, w historii prowadza czesto do popelniania bledow. Odpowiedz Link Zgłoś
stagaz Re: stagaz jestes genialny 23.07.05, 16:36 Przykro mi, że nie mogę tego napisać o tobie. Wrzucasz wszystkich do jednego wora i mówisz : są tacy sami, bo to samo mówili lub też z kimś walczyli bądź z nimi walczono. To elementarny brak logiki. Natomiast ludzie mordujący innych ludzi tylko dlatego, że wyznają inną religię, są sadystycznymi zboczeńcami i takimi są islamscy fundamentaliści. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Moj drogi Kabarecie !!!! 23.07.05, 15:00 Ty tak ta demokracja nie szastaj i nie dawaj ja byle komu.Oni demokracje zjedza i dalej pojda zabijac. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e [...] 23.07.05, 13:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mcgoo Re: ...CZY ISLAMISCI BIJA SIE W PIERSI 23.07.05, 13:54 Skrajni Muzlumanie czy Islamisici (jak zwal tak zwal) sadza, ze maja przewage nad Europejczykami bo ci drudzy zyja wedlug prawidel demokracji. Tylko, ze tu sie moga srodze mylic - w europie drzemia sily ktore potrafia odpowiedziec w ten sam sposob co terrorysci islamscy. Organizacje skrajnie prawicowe jak np. ONR w chwili refleksji nad swiatem moga sie przestawic na tryb "bij araba" zmiast "bij zyda" (co ze zrozumialych powodow w swietle ostanich wydarzen wydaje sie coraz bardziej prawdopodobne), a co gorsza moga miec wieksze milczace poparcie spoleczne niz w krucjacie na "zyda" i tu nic nie zdziala zaden rzad ani zadna policja. Fakty pokazuja nam bezsilnosc rzadzacych w radzeniu sobie z samowola terrorystow - podobnie moze byc z organizacjami ktore potrafia podniesc te "rekawice" rzucona przez islam zachodowi. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: ...CZY ISLAMISCI BIJA SIE W PIERSI 23.07.05, 14:06 ...jako papierek lakmusowy proponuje; parade rownosci dajmy nato w karachi...a poznacie co znaczy nasz katolicycm i milosc do wszystkiego co sie rusza... Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: ...CZY ISLAMISCI BIJA SIE W PIERSI 23.07.05, 14:15 me-e napisał: > ...jako papierek lakmusowy proponuje; parade rownosci dajmy nato w karachi...a > poznacie co znaczy nasz katolicyzm i milosc do wszystkiego co sie rusza... ...wiec nie niszcie drodzy pederasci zachodnich europejskich zdobyczy ...tolerancj i poszanowania blizniego w imie swych partykuralnych...widzi mi sie... czasy nastaja ciezkie dla cywilizacji zachodniej...bo gdy cywilizacja zachodnia zginie...zginecie i wy... Odpowiedz Link Zgłoś
me-e slowo...MORDERCA...jest niepoprawne politycznie 23.07.05, 15:55 ...prponuje wiec uzywac...walczacy o swe prawa inaczej...))) Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman Re: Egipt/ Mordercze zamachy w egipskich kurorta 23.07.05, 13:57 ludzie rodem z wczesnego średnowiecza wypowiedzieli wojnę cywilizacji są groźniejsi niż bolszewizm i faszyzm nie szukajmy więc dla nich usprawiedliwień albo ich pokonamy albo oni nas zniszczą w Europie na pewno nie powinno być miejsca dla islamskiej nienawiści - tych którzy tu przyjechali aby siać nienawiść i nawoływać i pochwalać mordy w imię boga należy skutecznie i na zawsze odizolować od świata i od możliwości głoszenia swoich sztańskich nauk Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Islamskie ścierwo do arabii,niech tam swą religię 23.07.05, 14:10 za pomocą bomb rozwija. Całe to ścierwo islamskie(do trzeciego pokolenia w tył) na piechote powinno być wygnane z całej europy. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
koszyk91 Re: Egipt/ Mordercze zamachy w egipskich kurorta 23.07.05, 14:14 caly swiat plonie a oni tylko o tym ze w londynie pierdyklo wspominaja Odpowiedz Link Zgłoś
xapur BRACTWO MUZUŁMAŃSKIE MA CHRAPKĘ NA WŁADZĘ 23.07.05, 14:23 Nad Egiptem rzecz jasna. Stąd te uderzenia w turystykę. Mniej kasy dla władz, trochę chaosu i może się uda zrobić nową rewolucję. Z zamachami w Londynie ma to związek jedynie bardzo pośredni. Cele islamistów są zbieżne tylko co do ogółu - zniszczyć "zachód". W szczegółach bywa bardzo różnie. A już Bush, USA czy Żydzi mają z tym tyle wspólnego co Marsjanie. Ale antyamerykańskie oszołomy i tak tego nie pojmą... Odpowiedz Link Zgłoś
stagaz Re: BRACTWO MUZUŁMAŃSKIE MA CHRAPKĘ NA WŁADZĘ 23.07.05, 14:27 Ależ oni to pojmują. Zjednoczyły się po prostu antyamerykańskie oszołomy z islamem w walce ze wspólnym wrogiem. Łatwo im to przyszło, bo maja wspólną cechę, a mianowicie fanatyzm, a ten jest amoralny i bez granic. Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiegplatek Re: Egipt/ Mordercze zamachy w egipskich kurorta 23.07.05, 14:30 Islamista to naukowiec zajmujacy sie badaniem islamu... Odpowiedz Link Zgłoś
koopa Do wszystkich lewacków wołających o wycofanie się 23.07.05, 14:31 z Iraku kieruję pytanie: "czyj prezio i czyj rząd wpakowawał nas w tą awanturę?". Pozatym trzeba być wyjątkowo naiwnym by sądzić, że wycofanie obcych wojsk z Iraku spowoduje zaprzestanie aktów terroru. Bandyta zawsze znajdzie pretekst aby kogoś napaść. Niemal pewne jest też, że wyjście wojsk koalicji z Iraku spowodowało by prawdziwy chaos i pogrom ludności cywilnej tego kraju. Byłoby to pozostawienie tych ludzi na pastwę terrorystów-bandytów. Odpowiedz Link Zgłoś
kaganowski To skutek popierania przez USA dyktatury... 23.07.05, 14:47 ... ktora ma rece we krwi, ale ze popiera syjonizm i amerykanski imperializm, to jest OK, podobnie jak wojskowa dyktaura w Pakistanie. Dopoki USA i jej marionetki, a w tym (Nie)Wielka Brytania i Polska beda sie mieszac w cudze sprawy w krajach Islamu, dopoty bedziemy mieli islamski terroryzm... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski [...] 23.07.05, 14:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Złamanie prawa?! Regulaminu?! 23.07.05, 16:45 Jestem niepomiernie zaskoczony i zdziwiony faktem usunięcia mojego postu powyżej. W moim najgłębszym przekonaniu ani pkt 4, ani 5, czy 6 Regulaminu nie zostały złamane. Moje zdziwienie jest tym wieksze po lekturze sporej części opinii na tym forum.Gdyby przyjąć niewytłumaczalne w moim przypadku kryteria, ostałoby się być może ich ze 30. Ale jak widać, bardziej właściwe jest tu pisanie niestworzonych bzdur i obrażanie dyskutantów wprost, niźli chęć nadania odpowiedniego poziomu tego forum.Pozdrawiam adminów i życzę dalszej wnikliwej analizy postów.Czytajmy zatem dalej. Ukłony Hrabia Mileyski Odpowiedz Link Zgłoś
hirsh1 Tyś taki hrabia jak i milejski Boziewicza złamałeś 23.07.05, 17:07 Trzeba było na szable i szpady a nie na sztachety z płotu oraz kłonice. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 A czego wam trzeba,czlowieku.... 23.07.05, 17:23 ze zaczepiacie porzadnych ludzi , ktorzy do waszego podlego stanu nie naleza i nalezec nie beda?... Wasc chyba na glowe upadl we wczesnej i niezawinionej mlodosci,ze w WOLNEJ RZECZPOSPOLITEJ... dobrze urodzonemu obywtelowi takie moraly prawisz ?! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Sztacheta to, kłonica, czy szabla? 23.07.05, 20:06 Nie, żebym się tłumaczył.Proponowałem zajrzeć przed pisaniem postu do tego linka: www.dogbomb.co.uk/idiot-test/ Prawdopodobnie otworzył go admin i nieco się zdenerwował. Sami widzicie, jak można złamać prawo.Ciekaw jestem, czy teraz przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 To cos niesamowitego !!!!!! 23.07.05, 15:09 Jak ty na to wpadles?...Sam na to wpadles?...Przyznaj sie, kto ci to powiedzial?...Nie wierze w to, ze sam wymysliles taka 'zlota mysl'. Odpowiedz Link Zgłoś
markus54 Re: To cos niesamowitego !!!!!! 23.07.05, 15:30 -------------------------------------------------------------------------------- Pozwole sobie na moje skromne przemyslenia. Przeczytalem wszystkie wypowiedzi. Jest mi tylko smutno. Tyle wspanialych zachowan. Pytanie: dlaczego tak egoistycznych? Jerzywal: bardzo madre spostrzezenie Natomiast kaczory 11: tyle trafnych spostrzezen (99%), dlaczego walczysz sam z soba? Uwazam, ze powinienes obejrzec Godfather wszystkie trzy czesci i to w jednym ciagu co najmniej 5 razy (PROSZE NIE KOMENTUJ MOJEJ WYPOWIEDZI). To jest moje przeslanie nie tylko do Ciebie ale do wszystkich, ktorzy zabrali glos na tym forum. Mam nadzieje, ze zasady tej moralnosci( z filmu) pozwola nam sie zjednoczyc i przetrwac. Nie ma Boga. To my jestesmy Bogami. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Z tym Bogiem, to szanowny pan troche przesadzil. 23.07.05, 16:01 Pozwole sobie zacytowac Alberta Einsteina:'Latwo zaprzeczyc istnieniu Boga, gorzej to udowodnic.' Odpowiedz Link Zgłoś
czereprubaszny Osobiście nie dziwię się sojuszowi lewaków, 23.07.05, 15:34 "obrońców praw człowieka" i islamskich terrorystów bandytów. Wystarczy sobie przypomnieć jak w praktyce za Stalina wyglądał lewacki społeczny eksperyment i ile milionów niewinnych ludzi zginęło. Obydwie ideologie nienawidzą Zachodu i wolności obywatelskich, dlatego zawarły swisty sojusz by zniszczyć naszą cywilizację. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: czereprubaszny 23.07.05, 15:49 no wlasnie przeciez te biedaki w Egipcie chca tylko; demokracji ,chca wolnych wyborow,chca sie pozbyc mubaraka,, Oni tam tak kochaja lewakow jak ty , macie cos wspolnego , te same cele . Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Juz nie tylko idioci, ale i debile. :-((((((((((( 23.07.05, 16:08 No i nie doczekalem sie od uzytecznych idiotow odpowiedzi na pytanie co zrobili mahmutom w Iraku dyplomaci EGIPSCY i ALGIERSCY, za co mszcza sie terrorysci na cywilnych Irakijczykach( bo to oni niemal wylacznie gina lacznie z dziecmi i wiernymi w meczetach), za co porywa sie FRANCUSKICH dziennikarzy krytykujacych amerykanska interwencje i za co zabijaja turystow w Egipcie, glownie zreszta rodowitych EGIPCJAN. Taaa, takie akcje wyzyskiwanych przez Zachod mahmutow (dostaja wszak tylko $60 za barylke ropy) rzeczywiscie napedza strachu Stanom Zjednoczonym. :-))) Oby sprawiedliwy Allah za pomoca swych najwierniejszych wyznawcow sprawil, aby wszystkie kozoluby ( takze te z PRL, bo to nadal PRL!) zostaly w zamachach bombowych ciezko okaleczone i potracily najblizszych czlonkow swych rodzin (w tym dzieci).Ciekawe co napisza wowczas! ;-)))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Wydaje mi sie,ze ojciec i nauczyciel... 23.07.05, 16:46 narodow swiata ,niejaki Jozef Stalin znalazlby odpowiedz na twoje pytania: 'Oni gina za sprawe!'Nikt niestety nie chcial prosic Stalina o blizsze wyjasnienia, bo nikt nie chcial ginac za 'sprawe'.Ta sprawa 'sprawy' pozostala najwieksza tajemnica CCCP, a sam STALIN do tego tematu nigdy juz potem nie wracal.ONI to zolnierze 'czerwonej armiii', ktorzy poddali sie Niemcom, a po wojnie wrocili z niewoli do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e SINCE FICTION...oby 23.07.05, 15:53 ...ja, to wlasciwie jestem muzulmaninem...ilu tak powie w czasach zniewolenia ,ktore nastana...biorac pod uwage ile tu bolszewikow i ich TW...a dzisiaj roznej masci lewakow, zielonych przez kochajacych inaczej...setki tysiecy wam mowie... Odpowiedz Link Zgłoś
kurcze.pieczone Czy to juz ten bezpieczniejszy swiat? 23.07.05, 16:04 Jak zapowiadal Bush, swiat bedzie spokojniejszy i bezpieczniejszy dzieki zajeciu Iraku. Musialem cos przegapic, moze mnie ktos uswiadomic, czy to juz? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Czy to juz ten bezpieczniejszy swiat? 23.07.05, 16:12 ...nie jestem od uswiadamiania...znane to slowo z propagandy...tylko radze pomyslec...jek extreminujesz szczory lub kakrocie...to pojawiaja ich sie krocie i niemal wchodza ci na glowy...podobnie z terroryzmem...ukazal on cale swe oblicze gdy podieto z nim walke...walka dopiero sie rozpoczela i moze potrwac tak dlugo jak z bolszewizmem... Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: Czy to juz ten bezpieczniejszy swiat? 23.07.05, 16:57 Owszem, juz, przynajmniej jesli chodzi o USA. Wszystkie fanatyczne mahmuty zlecialy sie do Iraku, by tam walczyc z Wielkim Szatanem poprzez zabijanie czywilnych Irakijczykow (lacznie z sunnitami), a ameryce od 9/11 absolutny spokoj. Czemu? Ano sponsorzy islamskich terrorystow wiedza, ze jesli Szatan moze spoko obalic w odwecie rezymy w Kabulu i Bagdadzie, to moze i w Syrii i w Teheranie! Lepiej wiec atakowac slabych i tchorzliwych, np. Hiszpanow. Zas ci co narzekali na rezymy Musharrafa i Mubaraka zaczynaja sie przekonywac, ze bezpieczniejsi by jednak byli w tak nienawistnych im demokracjach chronicacych prawa czlowieka, bo czystki wsrod islamskich fanatykow w Pakistanie juz sie zaczely, i to na duza skale, a w Egipcie zaczna sie juz wkrotce.[sledztwa tez prowadzi sie tam nieco inaczej niz w USA :-)))] Nawet w tolerancyjnej Wielkiej Brytanii zaczely sie podnosic glosy, zeby nie asymilujacych sie mahmutow po prostu wydalac do krajow pochodzenia. Trzeba bylo slyszec dzis na CNN skomlenia jednego z aresztowanych w Anglii "bojownikow al-Kaidy", zeby go tylko nie odsylac do Syrii, bo tam bedzie torturowany. A przeciez Syria jest krajem postepowym i swieckim. :-))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dark-crusader Re: Czy to juz ten bezpieczniejszy swiat? 23.07.05, 18:03 Dobrze gada, dać mu wodki! I brać przykład z USA, to i u nas będzie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
m.downar zawsze mowia - Polacy nie ucierpieli.. 23.07.05, 16:15 w Londynie tez tak bylo. zadna ofiara nie byla jeszcze zidentyfikowana a nam mowili na pewno Polakow wsrofd ofiar nie ma. rozumiem ze to ma na celu unikniecie paniki??? z drugiej strony... skoro ktos wie, ze bliska osoba byla tam w poblizu na wakacjach??? Odpowiedz Link Zgłoś