zirby Re: Asystentka Cimoszewicza zmieniła jego oświadc 11.08.05, 18:17 czyli najpierw "to nieprawda i ordynarna prowokacja", a potem "trudno skomentowac"? Paniusiu Piekarska, badzze konsekwentna! Albo cos komentujesz albo nie! Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Najnowsze, bardzo niskie notowania pana WC!!! 11.08.05, 18:18 Jeszcze wczoraj podawano, że pan WC jest na 2 czy 3 miejscu w rankingu. A dzisiaj okazuje się, że wg OBOP jest on aż na 19 miejscu!!! Jedna wypowiedź byłej asystentki, i taka plama! Oto fragmenty rankingu: 1. Ludwik 2. Vizir 3. Dosia ... 7. Domestos 8. E 9. Ajax ... 18. Pur 19. WC Picker 20. Pronto Więcej - www.imp.org.pl/kom21032001.html Odpowiedz Link Zgłoś
cotypowiesz co.ty.powiesz - do ciebie 11.08.05, 18:26 jeśli chcesz to mogę ci sprzedać mojego nicka Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Re: co.ty.powiesz - do ciebie 11.08.05, 20:25 cotypowiesz napisał: > jeśli chcesz to mogę ci sprzedać mojego nicka Dziękuję, nie skorzystam. :) Gdybym chciała mieć taki właśnie, to taki bym zarejestrowała. Wolałam jednak z kropkami i taki mi się podoba. :) Odpowiedz Link Zgłoś
m_lex ZBOLAŁA IDIOTKA MŚCI SIĘ NA SZEFIE 11.08.05, 18:19 a Giertych to podchwytuje i sięga dna...czarnym prowokatorom teraz pozostało podpalić Reichstag i obwinić lewicę. Co za żenująca insynuacja, oświadczenie wypełnione jest pismem Cimoszewicza! Odpowiedz Link Zgłoś
pamin1 Re: ZBOLAŁA IDIOTKA MŚCI SIĘ NA SZEFIE 11.08.05, 18:28 m_lex napisał: > a Giertych to podchwytuje i sięga dna...czarnym prowokatorom teraz pozostało > podpalić Reichstag i obwinić lewicę. Co za żenująca insynuacja, oświadczenie > wypełnione jest pismem Cimoszewicza! Wyglada na to, ze mamy do czynienia z dobrze poinformowanym forumowiczem. Towarzysz widze mial przed oczyma oswiadczenie pana ponadpartyjnego, skoro towarzysz twierdzi, ze zna charakter pisma towarzysza Cimoszewicza. Zbolaly idiota broni szefa? Beznadziejne przedsiewziecie. No chyba, ze uda wam sie zamknac Pania swiadek w zakladzie psychiatrycznym i nafaszerowac psychotropami, tak zeby nie wiedziala jak sie nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
m_lex NO WYOBRAŹ SOBIE... 11.08.05, 18:40 wyobraź sobie, że POPISy poszczekiwań na forum nie zastąpią elementarnego myślenia, chociaż tak się oszołomionym propagandzistom wydaje. Zeskanowane oświadczenia majątkowe wszystkich posłów z całej kadencji są dostępne NA STRONIE SEJMU - znajdź sobie (chyba że to przekracza możliwości twojego IQ)i spójrz, jak wyglada charakter pisma na wszystkich oświadczeniach Cimoszewicza , również na tym z października 2001, gdzie WSZYSTKIE AKCJE ORLENU będące w posiadaniu Cimoszewicza są prawidłowo wykazane. Niewykazanie ich w kwietniu 2002, kiedy Cimoszewicz nie miał juz tych akcji, jest tylko błedem FORMALNYM, i wykorzystywanie tego przez Giertycha i spółkę świadczy tylko, jak gardzą swoim własnym elektoratem, że cynicznie wciskają wam kit, a wy to łapczywie żujecie! hehe! Śmieszne! Żałosna prowokacja, ale zaskoczony nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
pamin1 Re: NO WYOBRAŹ SOBIE... 11.08.05, 18:48 m_lex napisał: > wyobraź sobie, że POPISy poszczekiwań na forum nie zastąpią elementarnego > myślenia, chociaż tak się oszołomionym propagandzistom wydaje. Zeskanowane > oświadczenia majątkowe wszystkich posłów z całej kadencji są dostępne NA STRONI > E > SEJMU - znajdź sobie (chyba że to przekracza możliwości twojego IQ)i spójrz, ja > k > wyglada charakter pisma na wszystkich oświadczeniach Cimoszewicza , również na > tym z października 2001, gdzie WSZYSTKIE AKCJE ORLENU będące w posiadaniu > Cimoszewicza są prawidłowo wykazane. Niewykazanie ich w kwietniu 2002, kiedy > Cimoszewicz nie miał juz tych akcji, jest tylko błedem FORMALNYM, i > wykorzystywanie tego przez Giertycha i spółkę świadczy tylko, jak gardzą swoim > własnym elektoratem, że cynicznie wciskają wam kit, a wy to łapczywie żujecie! > hehe! Śmieszne! Żałosna prowokacja, ale zaskoczony nie jestem. Ja tez nie jestem zaskoczony. Jak Hitler i Stalin robili czystki, to wielu idiotow umieralo z ich imieniem na ustach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: NO WYOBRAŹ SOBIE... 11.08.05, 18:50 m_lex > Cimoszewicz nie miał juz tych akcji, jest tylko błedem FORMALNYM, i > wykorzystywanie tego przez Giertycha i spółkę świadczy tylko, jak gardzą swoim > własnym elektoratem, że cynicznie wciskają wam kit, a wy to łapczywie żujecie! > hehe! Śmieszne! Żałosna prowokacja, ale zaskoczony nie jestem. No wiesz ja to pogarde dla elektoratu widze w innym miejscu takze np. Polacy -polscy studenci pracuja za granica zeby zarobic na studia w Polsce tzn przywoza pieniadze -dewizy do kraju. A cimoszewicz wysyla corce dewizy do USA. I to jeszcze w kuriozalny sposob zdobyte . Co do prowokacji . Jesli myslisz ze to prowokacja to zdradzasz swoj sposob myslenia. Jesli sam poslugujesz sie prowokacja tzn ze posadzasz o takie dzialanie takze innych. Ogolnie rzecz biorac pzpr -i sb-cy poslugiwali sie glownie prowokacjami, klamstwami i mataczeniami odkad pamietam,a zyje na tym swiecie paredziesiat lat i sporo juz widzialem. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg A DLACZEGO ON WYKAZAL MAJATEK CORKI 11.08.05, 19:39 w swoim zeznaniu majatkowym??-mozesz nam to wielki obronco Komunistow wyjasnic?? Odpowiedz Link Zgłoś
klkak KLAMIESZ, ale klamstwo ma krotkie nogi ! 11.08.05, 20:24 Wlasnie sprawdzilem i charakter pisma w oswiadczeniach z lat 2001 i 2002 jest ZUPELNIE INNY. To potwierdza oswiadczenie tej pani. Odpowiedz Link Zgłoś
s.flores Faktycznie - to nie jest ten sam charakter pisma 11.08.05, 21:13 Nawiasem mówiac oswiadczenia Cimoszewicza umieszczone na stronie Sejmu były wypisywane przez co najmniej 3 różne osoby. Oprócz oświadczenia z kwietnia 2002, również oswiadczenie z kwietnia 2004 roku jest pisane przez jakiegoś asystenta. Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Re: ZBOLAŁA IDIOTKA MŚCI SIĘ NA SZEFIE 11.08.05, 18:28 O, to juz je widziałes? I znasz tak dokładnie charakter pisma Cimka? A mozna widziec gdzie je widziałes i skądże to kaligrafia kandydata jest ci tak dobrze znana? Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: ZBOLAŁA IDIOTKA MŚCI SIĘ NA SZEFIE 11.08.05, 18:29 m_lex napisał: > a Giertych to podchwytuje i sięga dna...czarnym prowokatorom teraz pozostało > podpalić Reichstag i obwinić lewicę. Co za żenująca insynuacja, oświadczenie > wypełnione jest pismem Cimoszewicza! A ekspertyze eksperta to juz masz ? Odpowiedz Link Zgłoś
quasimodos1 Re: ZBOLAŁA IDIOTKA MŚCI SIĘ NA SZEFIE 11.08.05, 18:45 oczywiście "obiektywnego":-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kroczak Re: ZBOLAŁA IDIOTKA MŚCI SIĘ NA SZEFIE 11.08.05, 18:36 Cimoszewicz osobiscie wypelnil oswiadczenie co teraz beda opowiadac i jak wyc kundelki,Asystentka napewno wtedy byla pod napieciem"DWA KILO WATY" Odpowiedz Link Zgłoś
pamin1 Re: ZBOLAŁA IDIOTKA MŚCI SIĘ NA SZEFIE 11.08.05, 18:44 kroczak napisał: > Cimoszewicz osobiscie wypelnil oswiadczenie co teraz beda opowiadac i jak wyc > kundelki,Asystentka napewno wtedy byla pod napieciem"DWA KILO WATY" > > panie kroczak, te bledy ortograficzne to z nadmiaru adrenaliny czy z niedoboru wiedzy? Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg ZBOLALYMI IDIOTAMI SA LUDZIE BRONIACY 11.08.05, 19:50 komunistycznych oszustow.No chyba,ze maja wlasny interes w tym,zeby komunistyczna mafia pozostala na topie i chronila ich interesiki-do ktorej kategori sie ty zaliczasz? Odpowiedz Link Zgłoś
marekmarek44 [...] 11.08.05, 20:23 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sajuz33 Re: Asystentka Cimoszewicza zmieniła jego oświadc 11.08.05, 18:26 gdyby nie miał nic do ukrycia, bez żadnego problemu skomentowałby te sprawę od razu, a skoru ucieka i zastanawia się, co tu robić, każe uważać, że cos jest na rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
jjaann5 Re: Asystentka Cimoszewicza zmieniła jego oświadc 11.08.05, 18:29 Przy okazji dyskusji apel do Redakcji TOK FM. Nie zniżajcie się do poziomu Giertycha. Sensacja - Cimoszewicz kazał wykreślić !!! I dobrze zrobił. Cały czas twierdził, że jego pomyłka polegała na wpisaniu danych wg stanu z kwietnia. Wtedy juz nie miał tych akcji ! I w czym tu sensacja ? Odpowiedz Link Zgłoś
majka688 Re: Asystentka Cimoszewicza zmieniła jego oświadc 11.08.05, 18:36 Z pewnością tak było, zwłaszcza po tym, gdy wczytał się w artykuł 35 (o terminie składania oświadczenia i o okresie, za który składa się to oświadczenie). Cały ten artykuł składa się z jednego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek_pl Re: Asystentka Cimoszewicza zmieniła jego oświadc 11.08.05, 18:30 NO TO NA DNO PANIE PONADPARTYJNY POSLE MINISTRZE PREMIERZE MARSZALKU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomek6665 Re: Asystentka Cimoszewicza zmieniła jego oświadc 11.08.05, 18:30 niech się sama broni skoro tak nałgała Odpowiedz Link Zgłoś
quasimodos1 Re: Asystentka Cimoszewicza zmieniła jego oświadc 11.08.05, 18:43 Podpisałeś już listę społecznego forumowicza? Ech a takie wiązałeś z Cimoszenką nadzieje. Teraz musisz poszukać innych chętnych, co? Odpowiedz Link Zgłoś
majka688 Re: Zakładam, że nie 11.08.05, 18:41 Ta pani pracowała też w MSZ (jako urzędniczka), więc nie rozpalaj swojej główki ponętnymi asocjacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
sajuz33 Re: Zakładam, że nie 11.08.05, 18:42 w tokfm mówią, ze nadal tam pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk I CO, JUŻPO KARIERZE PANIE MARSZAŁKU?? 11.08.05, 18:36 Trochę mi pan ułatwił zadanie, bo teraz juz wiem na kobgo mam zagłosować: Cimoszewicz vs.Tusk?! Choc szkoda ogromna bo ufałem Panu, ale cóż tylko głupi się nie mylą... Mam nadzieję, że był to mój pierwszy i ostatni raz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
52548o JAK MOŻNA UFAĆ COMMIES??? 11.08.05, 19:09 Ludzie, przecież nasz dramat się nigdy nie skończy! Wybory 2009 "Olejniczak i Pęczak to dobry team, doświadczenie i młodość" Wybory 2013 "Miller i Jakubowska, w sumie źle nie rządzili" Wybory 2017 "Czarzasty, Kwaśniewski - sprawdzona ekipa!" no a do roboty do Rumunii i Albanii, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
quasimodos1 Re: Asystentka Cimoszewicza zmieniła jego oświadc 11.08.05, 18:39 I mit o czystym kandydacie lewicy prysł. Okazuje się, że mamy do czynienia ze zwykłym "facetem" (znakomite określenie Miodowicza)z układu, ani nazbyt bystrym (jak wynika z jego dotychczasowego postępowania) ani nie zbyt uczciwym. W tym kontekście wycofanie się Nałęcza z polityki nabiera całkiem innego wyrazu. Odpowiedz Link Zgłoś
interaktywny Re: Asystentka Cimoszewicza zmieniła jego oświadc 11.08.05, 18:41 Ciekawe czy nie przyczepi sie jej cos do ABS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany to jest koniec Pana Cimoszewicza. 11.08.05, 18:45 i tyle. przynajmniej powinien byc (jak w cywilizowanym kraju). Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Re: to jest koniec Pana Cimoszewicza. 11.08.05, 20:16 niezapowiedziany napisał: > i tyle. No nie, niezapowiedziany - koniec Cimoszewicza wlasnie oglosil, ze sie wycofuje z polityki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m_lex CIEKAWE ŻE ONA MA CHARAKTER PISMA CIMOSZEWICZA.... 11.08.05, 18:47 zastanawiające, że pani świadek-"już-wiem-jak-zrobić-karierę"-asystentka wypełniła to oświadczenie...PISMEM CIMOSZEWICZA...! to prawdziwy cud! cóż za zanakomity świadek! mogłaby świadczyć że widziała jak socjaliści podpalali Reichstag! Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Re: CIEKAWE ŻE ONA MA CHARAKTER PISMA CIMOSZEWICZ 11.08.05, 19:11 m_lex napisał: > zastanawiające, że pani świadek-"już-wiem-jak-zrobić-karierę"-asystentka > wypełniła to oświadczenie...PISMEM CIMOSZEWICZA...! to prawdziwy cud! cóż za > zanakomity świadek! mogłaby świadczyć że widziała jak socjaliści podpalali > Reichstag! Ciekawsze jest co innego - ze Cimek ma co roku inny charkter pisma! Prawdziwy czlowiek renesansu! Odpowiedz Link Zgłoś
mmsawaw1 Asystentka społeczna? chyba nie 11.08.05, 19:20 Kochani, Pani Anna Jarucka w 1997 roku była rzecznikiem przasowym Agencji Budowy i Eksploatacji Autostrad: www.zb.eco.pl/zb/94/transpor.htm Potem rzecznikiem przsowym UNUZ: www.nowe-panstwo.pl/archiwum/nr33/glowna/247_spol_kasa.htm W 2001 roku PRACOWNIKIEM ETATOWYM Sekretariatu Ministra SZ: www.sprawymiedzynarodowe.pl/yearbook/2001/personnel_of_the_polish_foreign_service.html W 2002 roku etatowym pracownikiem MSZ, Z-cą Dyrektora Systemów Informatycznych: www.sprawymiedzynarodowe.pl/yearbook/2002/personel.html W 2004 W Departamencie Promocji i Kontaktów MSZ: www.uzp.gov.pl/biulety/2004/193/193_3313.html I GDZIE ONA SPOŁECZNĄ ASYSTENTKĄ? DO TYCH FUNKCJI POTRZEBA CERTYFIKATU DOSTĘPU DO INFORMACJI NIEJAWNYCH!!!!!!!!!!!! Więc dziennikarze niech w końcu zaczną sprzwdzać, co piszą!!! Pozdr, MMSAWAW Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor m_lex jestes boski! 11.08.05, 20:21 m_lex napisał: > zastanawiające, że pani świadek-"już-wiem-jak-zrobić-karierę"-asystentka > wypełniła to oświadczenie...PISMEM CIMOSZEWICZA...! to prawdziwy cud! cóż za > zanakomity świadek! mogłaby świadczyć że widziała jak socjaliści podpalali > Reichstag! ...z taka glebia mysli i znajomosci fachu. Przyznaj, pisales Cimoszewiczowi chociaz jedna ekspertyze? Jesli jeszcze nie - wal prosto z oferta - chlopina wlasnie rozpoczal ostatni etap...schodzenia w odchlan politycznego niebytu. Odpowiedz Link Zgłoś
klkak Niestety dla Ciebie, kazdy sam moze to sprawdzic.. 11.08.05, 20:30 na stronie internetowej Sejmu i zobaczyc roznice w charakterze pisma. Odpowiedz Link Zgłoś
martino Re: CIEKAWE ŻE ONA MA CHARAKTER PISMA CIMOSZEWICZ 12.08.05, 00:13 > zastanawiające, że pani świadek-"już-wiem-jak-zrobić-karierę"-asystentka > wypełniła to oświadczenie...PISMEM CIMOSZEWICZA...! to prawdziwy cud! cóż za > zanakomity świadek! mogłaby świadczyć że widziała jak socjaliści podpalali > Reichstag! Powtarzasz się, płacą ci od wierszówki? To uczciwie zarób pieniądze, wymyśl coś nowego a nie tym pismem WC i Reichstagiem zanudzasz... cześć. Odpowiedz Link Zgłoś
antysalon nie martwcie sie tow. wlodzimierzu! 11.08.05, 18:48 Pan cimoszewicz, tzn tow. wlodzimierz nie moze klamac, to wszak szczery czekista!, wychowany od malego w duchu internacjonalistycznej uczciwosci, zreszta pieniadze i tak byly kapitalistyczne bo z ameryki wiec nawet jesli sklamal to i tak bez znaczenia bo w slusznej sprawie!!Zreszta samo imie tow. marszalka po wlodzimierzu iljiczu powinno byc gwarancja uczciwosci.... Odpowiedz Link Zgłoś
pamin1 Re: nie martwcie sie tow. wlodzimierzu! 11.08.05, 18:51 antysalon napisał: > Pan cimoszewicz, tzn tow. wlodzimierz nie moze klamac, to wszak szczery > czekista!, wychowany od malego w duchu internacjonalistycznej uczciwosci, > zreszta pieniadze i tak byly kapitalistyczne bo z ameryki wiec nawet jesli > sklamal to i tak bez znaczenia bo w slusznej sprawie!!Zreszta samo imie tow. > marszalka po wlodzimierzu iljiczu powinno byc gwarancja uczciwosci.... zaraz, zaraz...Pieniadze szly z republiki bananowej do USA. Czyli wszystko bylo O.K. (zdaniem towarzysza ponadpartyjnego) Odpowiedz Link Zgłoś
michalw4 Miał nosa Borowski 11.08.05, 18:48 Oj będzie się teraz wielu z nim przepraszać z tych co to go namawiali do ustąpienia, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
pamin1 Re: Miał nosa Borowski 11.08.05, 18:53 michalw4 napisał: > Oj będzie się teraz wielu z nim przepraszać z tych co to go namawiali do > ustąpienia, hehe. Natomiast Towarzysz Nalecz to juz chyba nie mial nosa tylko wiedze.. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzli5 Re: Asystentka Cimoszewicza zmieniła jego oświadc 11.08.05, 18:59 To wreszcie podatkowe czy majatkowe !?? bo już nie wiem ?? A swoją drogą nie wiem z czego taki deszcz-mówił że popełnił błąd !!! i co to ma wspólnego ze sprawą Orlenu !? Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Asystentka Cimoszewicza zmieniła jego oświadc 11.08.05, 19:07 Smierdzi to to na kilometr.Przeszukanie u bylej asystentki i to w styczniu,do tej pory byla cisza,czekano z ujawnieniem info na termin blizszy wyborom.Podstawa przeszukania szyta grubymi nicmi.Pusty smiech ogarnia.Organa wiedzialy i nie reagowaly? Odpowiedz Link Zgłoś
towarzysze_cenzorzy_do_dziela czy WC sie podniesie po tym nokaucie??? 11.08.05, 19:07 jak obstawiacie?? Odpowiedz Link Zgłoś
m_lex OŚWIADCZENIE WYPEŁNIONE JEST PISMEM CIMOSZEWICZA 11.08.05, 19:07 więc pani asytentka o nazwisku "Już-Wiem-Jak-Zrobić-Karierę" jest baaardzo wiarygodna...a jaka zdolna....swoja drogą ciekawe, gdzie zniknał post zwracajacy na to uwagę..i dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Przeprowadziles ekspertyze za pomoca inetrnetu??? 11.08.05, 19:52 Niezly jestes-zapachy tez rozpoznajesz przez modem i pc-eta?A moze DNA analizujesz z daleka-qurcze NOBLA mu dac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: OŚWIADCZENIE WYPEŁNIONE JEST PISMEM CIMOSZEWI 11.08.05, 20:05 Oj nerwy poniosły, w tym nerw wzrokowy ;) Wczytaj się w tekst notatki, które oświadczenie majątkowe kto wypełniał i gdzie poszło. Odpowiedz Link Zgłoś
derby6 Re: do chateau 11.08.05, 20:16 Jeżeli ten post do mnie? Mnie nerwy nie ponoszą.Dlatego poczekam,aż wypowie się druga strona. S p o k o j n i e. Odpowiedz Link Zgłoś
klkak Niestety dla Ciebie, kazdy sam moze to sprawdzic.. 11.08.05, 20:38 na stronie Sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
michalw4 Ciezko bedzie to odkrecic... 11.08.05, 19:08 ...ale się da. Wystarczy wymienić (o ile już tego nie zrobiono) w ABW zatrzymane przy przeszukaniu oświadczenie na takie w którym akcje Orlenu są. Zapewne po to właśnie zrobiono przeszukanie - żeby "niepewnej" asystentce odebrać kompromitujący materiał. Gorzej, jeżeli laska była zapobiegliwa i zrobiła wcześniej ksero i to ksero dobrze schowała. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e ODA DO PROSTEGO OBYWATELA... 11.08.05, 19:12 ...byl sobie rysiu - co w glowie mial metlik - rano metlik i wieczorem metlik ...przez ten metlik rysiu dzis siedzi - razu jednego zapomniala chlopina - rozliczyc sie z pieciuset tysiecy Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator999 Re: ODA DO PROSTEGO OBYWATELA... 11.08.05, 19:24 POCO CI TO BYŁO Cimosze,JESZCZE SIE NIE ZACZEŁO A JUŻ NIE SKONCZYŁO. Trochę żal towarzysza,tyle lat w partii 34 i tu takie plamy komicja - indolencja,arogancja asystentka - kłamstwo Odpowiedz Link Zgłoś
52548o w Partii nie było takich problemów 11.08.05, 19:35 można było kraść, pić i łajdaczyć się. No może za Gomułki przy przebraniu miary szło się na zsyłkę w ambasadory, później próg tolerancji obniżono... Co najwyżej złożyło się samokrytykę, ale to dawne czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Dowody na "wspolprace" prokuratury i ABW 11.08.05, 19:24 GW napisala: ...Rzeczniczka ABW Magdalena Stańczyk potwierdziła w rozmowie z PAP, że doszło do przeszukania mieszkania b. asystentki społecznej Włodzimierza Cimoszewicza...., ....Wyjaśniła, że wszystkie zabezpieczone materiały zostały przekazane warszawskiej prokuraturze okręgowej. Prokuratura zwróciła je następnie ABW jako organowi prowadzącemu śledztwo...." Tak wiec na poczatku 2005 ABW dokonala przeszukania, przekazala materialy prokuraturze a prokuratura ani slowem nie wspomniala o tym Komisji sejmowej, ze jest w posiadaniu tak istotnych dla dojscia do prawdy materialow !!! ABW i warszawska prokuratura juz nie jeden raz pokazaly, jak potrafia "wspolpracowac" Szlag czlowieka trafia widzac ten caly komunistyczny koltun. Jak w horrorze o najezdzie "alliens" - wszedzie sa, tyle, ze tamtych z horroru mozna bylo poznac po wygladzie, a tu wszyscy "rodacy" mowia tak samo, wygladaja tak samo, dopiero, jak ich "zadrapac" , to wylazi, ze to czerwone alliens i, ze pelno ich wszedzie... Zaorac to wszystko....oj, zaorac. Kto jeszce oprocz "alliens" chce glosowac na Cimoszewicza? Odpowiedz Link Zgłoś
galba Bul-bul-bul... Trafiony, zatopiony 11.08.05, 19:40 Gdyby Borowski sie wcześniej wycofał to lewica by już nie miała żadnego kandydata na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Bul-bul-bul... Trafiony, zatopiony 11.08.05, 19:44 galba napisał: > Gdyby Borowski sie wcześniej wycofał to lewica by już nie miała żadnego > kandydata na prezydenta. No Borowski bedzie musial sie wytlumaczyc bo ten z koleji z ekologami - co nie jest zarzutem ...gdyby ...nie pewne klopoty w Pile no i stoklosa jakto bylo z wyborami.... > Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Cimoszewicz rozpoczal dzisiaj ostatni etap 11.08.05, 20:25 ...schodzenia w odchlan politycznego niebytu. Chetnych do rzucenia kola tez nie widac a "woluntariusze", jakby wyszli na narade. Nalecz tez sie strategicznie wycofal. Ten gosc, to czarna wdowa polskiej polityki- do kogokolwiek sie "przysiadzie"- ten zaraz spada w dol. Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Cimoszewicz rozpoczal dzisiaj ostatni etap 11.08.05, 20:27 fromwindsor napisał: > ...schodzenia w odchlan politycznego niebytu. > > Chetnych do rzucenia kola tez nie widac a "woluntariusze", jakby wyszli na > narade. > Nalecz tez sie strategicznie wycofal. > Ten gosc, to czarna wdowa polskiej polityki- do kogokolwiek sie "przysiadzie"- > ten zaraz spada w dol. Wiesz wg Kataryny to uklony od Millera. Zerknij na jej komentarz. I ja mysle ze moze cos w tym byc.... Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Re: Cimoszewicz rozpoczal dzisiaj ostatni etap 11.08.05, 21:02 Przeczytalem i sporo jest w tym sensu. Miller to facet, ktory ...jeszcze nie skonczyl. Szkoda, ze czasu coraz mniej, bo moglibysmy byc swiadkami "drugiej wojny na gorze", jeszcze przed wyborami. I zbojcy by sie wytlukli miedzy soba, jeszcze przed podzialem lupow. Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Cimoszewicz rozpoczal dzisiaj ostatni etap 11.08.05, 21:07 fromwindsor napisał: > Przeczytalem i sporo jest w tym sensu. > Miller to facet, ktory ...jeszcze nie skonczyl. Tez pomyslalem ze on jeszce nie skonczyl... > > Szkoda, ze czasu coraz mniej, bo moglibysmy byc swiadkami "drugiej wojny na > gorze", jeszcze przed wyborami. > I zbojcy by sie wytlukli miedzy soba, jeszcze przed podzialem lupow. Wojna sie toczy. I dobrze.Dla nas. Odpowiedz Link Zgłoś
derby6 Redo: do galba 11.08.05, 20:10 Galba .......wiesz co????????????????????? Ty,wiesz ................ co? Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg DLACZEGO ABW TO UKRYWALA??????? 11.08.05, 19:44 Jak Pani rzecznik ABW wytlumaczy fakt,ze ABW ukrywala tak wazna informacje przed komisja sledcza?? Czego innego niz dzialania politycznego mozna sie po tym domyslac.? Gdyby sama asystentka tego nie ujawnila najprawdopodobniej dopiero po wyborach by te dokumnety znaleziono-o ile w ogole. A wtenczas Wlodziu mialby moze juz na 5 lat immunitet. Odpowiedz Link Zgłoś
muszalik20051973 Re: DLACZEGO ABW TO UKRYWALA??????? 11.08.05, 21:36 ABW niczego nie ukrywala!Komisja zostala powolana w sprawie ustalenia czy organy panstwa nie naruszyly prawa na okolicznosc zatrzymania bylego prezesa PKN Orlen A.Modrzejewskiego oraz czy nie zachodzily podejrzenia co do nielegalnych prowizji w kontraktach paliwowych. Komisji nie moglo interesowac postepowanie w/s naruszenia przez pania J. ustawy o ochronie informacji niejawnych gdyz dotyczylo nielegalnego wejscia w psiadanie przez J. dokumentow panstowych- a to akurat miescilo sie calkowicie po za tematyka prac Komisji. ABW zachowala sie niezwykle profesjonalnie gdyz o jej dzialaniach dowiedzielismy sie post factum. Odpowiedz Link Zgłoś
pamin1 Zdezorientowany wspolnik ponadpartyjnego: 11.08.05, 20:17 Kto ty jestes? Maly chlopek! Jaki znak twoj? Sierp i mlotek! Gdzie ty mieszkasz? Miedzy swymi! W jakim kraju? Ja nie znaju!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg WC nawet teraz nie za bardzo moze na Bialorus 11.08.05, 20:23 uciec,bo stosunki mamy nienajlepsze i nawet towaryszy PZPR-owskich tam nie milo moga witac.A na Kubie i w KOREI Polnocnej zubrow nie ma-przekichane:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska Re: Asystentka Cimoszewicza zmieniła jego oświadc 11.08.05, 20:20 A co ma asystentka do Urzędu skarbowego. Niech Pan Cimoszewicz ściga ja z powództwa cywilnego. Tylko Pan C. ponosi odpowiedzialność karno skarbową za tą sprawe jesli napisł nie prawdę w swoim zeznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś