Dodaj do ulubionych

Asystentka Cimoszewicza zmieniła jego oświadczenie

• zirby Re: Asystentka Cimoszewicza zmieniła jego oświadc 11.08.05, 18:17
      czyli najpierw "to nieprawda i ordynarna prowokacja", a potem "trudno
      skomentowac"? Paniusiu Piekarska, badzze konsekwentna! Albo cos komentujesz
      albo nie!
    • co.ty.powiesz Najnowsze, bardzo niskie notowania pana WC!!! 11.08.05, 18:18
      Jeszcze wczoraj podawano, że pan WC jest na 2 czy 3 miejscu w rankingu. A
      dzisiaj okazuje się, że wg OBOP jest on aż na 19 miejscu!!! Jedna wypowiedź
      byłej asystentki, i taka plama! Oto fragmenty rankingu:
      1. Ludwik
      2. Vizir
      3. Dosia
      ...
      7. Domestos
      8. E
      9. Ajax
      ...
      18. Pur
      19. WC Picker
      20. Pronto

Więcej - www.imp.org.pl/kom21032001.html
      • cotypowiesz co.ty.powiesz - do ciebie 11.08.05, 18:26
        jeśli chcesz to mogę ci sprzedać mojego nicka
        • co.ty.powiesz Re: co.ty.powiesz - do ciebie 11.08.05, 20:25
          cotypowiesz napisał:

> jeśli chcesz to mogę ci sprzedać mojego nicka

Dziękuję, nie skorzystam. :)
          Gdybym chciała mieć taki właśnie, to taki bym zarejestrowała. Wolałam jednak z
          kropkami i taki mi się podoba. :)
    • m_lex ZBOLAŁA IDIOTKA MŚCI SIĘ NA SZEFIE 11.08.05, 18:19
      a Giertych to podchwytuje i sięga dna...czarnym prowokatorom teraz pozostało
      podpalić Reichstag i obwinić lewicę. Co za żenująca insynuacja, oświadczenie
      wypełnione jest pismem Cimoszewicza!
      • pamin1 Re: ZBOLAŁA IDIOTKA MŚCI SIĘ NA SZEFIE 11.08.05, 18:28
        m_lex napisał:

> a Giertych to podchwytuje i sięga dna...czarnym prowokatorom teraz pozostało
        > podpalić Reichstag i obwinić lewicę. Co za żenująca insynuacja, oświadczenie
        > wypełnione jest pismem Cimoszewicza!

Wyglada na to, ze mamy do czynienia z dobrze poinformowanym forumowiczem.
        Towarzysz widze mial przed oczyma oswiadczenie pana ponadpartyjnego, skoro
        towarzysz twierdzi, ze zna charakter pisma towarzysza Cimoszewicza. Zbolaly
        idiota broni szefa? Beznadziejne przedsiewziecie. No chyba, ze uda wam sie
        zamknac Pania swiadek w zakladzie psychiatrycznym i nafaszerowac psychotropami,
        tak zeby nie wiedziala jak sie nazywa.
        • m_lex NO WYOBRAŹ SOBIE... 11.08.05, 18:40
          wyobraź sobie, że POPISy poszczekiwań na forum nie zastąpią elementarnego
          myślenia, chociaż tak się oszołomionym propagandzistom wydaje. Zeskanowane
          oświadczenia majątkowe wszystkich posłów z całej kadencji są dostępne NA STRONIE
          SEJMU - znajdź sobie (chyba że to przekracza możliwości twojego IQ)i spójrz, jak
          wyglada charakter pisma na wszystkich oświadczeniach Cimoszewicza , również na
          tym z października 2001, gdzie WSZYSTKIE AKCJE ORLENU będące w posiadaniu
          Cimoszewicza są prawidłowo wykazane. Niewykazanie ich w kwietniu 2002, kiedy
          Cimoszewicz nie miał juz tych akcji, jest tylko błedem FORMALNYM, i
          wykorzystywanie tego przez Giertycha i spółkę świadczy tylko, jak gardzą swoim
          własnym elektoratem, że cynicznie wciskają wam kit, a wy to łapczywie żujecie!
          hehe! Śmieszne! Żałosna prowokacja, ale zaskoczony nie jestem.
          • pamin1 Re: NO WYOBRAŹ SOBIE... 11.08.05, 18:48
            m_lex napisał:

> wyobraź sobie, że POPISy poszczekiwań na forum nie zastąpią elementarnego
            > myślenia, chociaż tak się oszołomionym propagandzistom wydaje. Zeskanowane
            > oświadczenia majątkowe wszystkich posłów z całej kadencji są dostępne NA
            STRONI
            > E
            > SEJMU - znajdź sobie (chyba że to przekracza możliwości twojego IQ)i spójrz,
            ja
            > k
            > wyglada charakter pisma na wszystkich oświadczeniach Cimoszewicza , również na
            > tym z października 2001, gdzie WSZYSTKIE AKCJE ORLENU będące w posiadaniu
            > Cimoszewicza są prawidłowo wykazane. Niewykazanie ich w kwietniu 2002, kiedy
            > Cimoszewicz nie miał juz tych akcji, jest tylko błedem FORMALNYM, i
            > wykorzystywanie tego przez Giertycha i spółkę świadczy tylko, jak gardzą swoim
            > własnym elektoratem, że cynicznie wciskają wam kit, a wy to łapczywie żujecie!
            > hehe! Śmieszne! Żałosna prowokacja, ale zaskoczony nie jestem.

Ja tez nie jestem zaskoczony. Jak Hitler i Stalin robili czystki, to wielu
            idiotow umieralo z ich imieniem na ustach. Pozdrawiam
          • alfredkujot Re: NO WYOBRAŹ SOBIE... 11.08.05, 18:50
            m_lex

> Cimoszewicz nie miał juz tych akcji, jest tylko błedem FORMALNYM, i
            > wykorzystywanie tego przez Giertycha i spółkę świadczy tylko, jak gardzą swoim
            > własnym elektoratem, że cynicznie wciskają wam kit, a wy to łapczywie żujecie!
            > hehe! Śmieszne! Żałosna prowokacja, ale zaskoczony nie jestem.

No wiesz ja to pogarde dla elektoratu widze w innym miejscu takze np.
            Polacy -polscy studenci pracuja za granica zeby zarobic na studia w Polsce
            tzn przywoza pieniadze -dewizy do kraju.
            A cimoszewicz wysyla corce dewizy do USA.
            I to jeszcze w kuriozalny sposob zdobyte .

Co do prowokacji . Jesli myslisz ze to prowokacja to zdradzasz
            swoj sposob myslenia. Jesli sam poslugujesz sie prowokacja tzn ze
            posadzasz o takie dzialanie takze innych.
            Ogolnie rzecz biorac pzpr -i sb-cy poslugiwali sie glownie prowokacjami,
            klamstwami i mataczeniami odkad pamietam,a zyje na tym swiecie paredziesiat lat
            i sporo juz widzialem.

• magnusg A DLACZEGO ON WYKAZAL MAJATEK CORKI 11.08.05, 19:39
            w swoim zeznaniu majatkowym??-mozesz nam to wielki obronco Komunistow wyjasnic??
          • klkak KLAMIESZ, ale klamstwo ma krotkie nogi ! 11.08.05, 20:24
            Wlasnie sprawdzilem i charakter pisma w oswiadczeniach z lat 2001 i 2002 jest
            ZUPELNIE INNY. To potwierdza oswiadczenie tej pani.
            • s.flores Faktycznie - to nie jest ten sam charakter pisma 11.08.05, 21:13
              Nawiasem mówiac oswiadczenia Cimoszewicza umieszczone na stronie Sejmu były wypisywane przez
              co najmniej 3 różne osoby. Oprócz oświadczenia z kwietnia 2002, również oswiadczenie z kwietnia
              2004 roku jest pisane przez jakiegoś asystenta.
      • zirby Re: ZBOLAŁA IDIOTKA MŚCI SIĘ NA SZEFIE 11.08.05, 18:28
        O, to juz je widziałes? I znasz tak dokładnie charakter pisma Cimka? A mozna
        widziec gdzie je widziałes i skądże to kaligrafia kandydata jest ci tak dobrze
        znana?
      • alfredkujot Re: ZBOLAŁA IDIOTKA MŚCI SIĘ NA SZEFIE 11.08.05, 18:29
        m_lex napisał:

> a Giertych to podchwytuje i sięga dna...czarnym prowokatorom teraz pozostało
        > podpalić Reichstag i obwinić lewicę. Co za żenująca insynuacja, oświadczenie
        > wypełnione jest pismem Cimoszewicza!

A ekspertyze eksperta to juz masz ?
        • quasimodos1 Re: ZBOLAŁA IDIOTKA MŚCI SIĘ NA SZEFIE 11.08.05, 18:45
          oczywiście "obiektywnego":-))
      • kroczak Re: ZBOLAŁA IDIOTKA MŚCI SIĘ NA SZEFIE 11.08.05, 18:36
        Cimoszewicz osobiscie wypelnil oswiadczenie co teraz beda opowiadac i jak wyc
        kundelki,Asystentka napewno wtedy byla pod napieciem"DWA KILO WATY"

• pamin1 Re: ZBOLAŁA IDIOTKA MŚCI SIĘ NA SZEFIE 11.08.05, 18:44
          kroczak napisał:

> Cimoszewicz osobiscie wypelnil oswiadczenie co teraz beda opowiadac i jak wyc
          > kundelki,Asystentka napewno wtedy byla pod napieciem"DWA KILO WATY"
          >
          >
          panie kroczak, te bledy ortograficzne to z nadmiaru adrenaliny czy z niedoboru
          wiedzy?
      • magnusg ZBOLALYMI IDIOTAMI SA LUDZIE BRONIACY 11.08.05, 19:50
        komunistycznych oszustow.No chyba,ze maja wlasny interes w tym,zeby
        komunistyczna mafia pozostala na topie i chronila ich interesiki-do ktorej
        kategori sie ty zaliczasz?
      • marekmarek44 [...] 11.08.05, 20:23
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • sajuz33 Re: Asystentka Cimoszewicza zmieniła jego oświadc 11.08.05, 18:26
      gdyby nie miał nic do ukrycia, bez żadnego problemu skomentowałby te sprawę od
      razu, a skoru ucieka i zastanawia się, co tu robić, każe uważać, że cos jest na
      rzeczy
      • jjaann5 Re: Asystentka Cimoszewicza zmieniła jego oświadc 11.08.05, 18:29
        Przy okazji dyskusji apel do Redakcji TOK FM. Nie zniżajcie się do poziomu
        Giertycha. Sensacja - Cimoszewicz kazał wykreślić !!! I dobrze zrobił. Cały
        czas twierdził, że jego pomyłka polegała na wpisaniu danych wg stanu z
        kwietnia. Wtedy juz nie miał tych akcji ! I w czym tu sensacja ?
        • majka688 Re: Asystentka Cimoszewicza zmieniła jego oświadc 11.08.05, 18:36
          Z pewnością tak było, zwłaszcza po tym, gdy wczytał się w artykuł 35 (o
          terminie składania oświadczenia i o okresie, za który składa się to
          oświadczenie). Cały ten artykuł składa się z jednego zdania.
    • przemek_pl Re: Asystentka Cimoszewicza zmieniła jego oświadc 11.08.05, 18:30
      NO TO NA DNO PANIE PONADPARTYJNY POSLE MINISTRZE PREMIERZE MARSZALKU!!!
    • tomek6665 Re: Asystentka Cimoszewicza zmieniła jego oświadc 11.08.05, 18:30
      niech się sama broni skoro tak nałgała
      • quasimodos1 Re: Asystentka Cimoszewicza zmieniła jego oświadc 11.08.05, 18:43
        Podpisałeś już listę społecznego forumowicza? Ech a takie wiązałeś z Cimoszenką
        nadzieje. Teraz musisz poszukać innych chętnych, co?
    • kupsztajn Zakładam, że nie 11.08.05, 18:35
      chodzi o panią lewińką?
      • majka688 Re: Zakładam, że nie 11.08.05, 18:41
        Ta pani pracowała też w MSZ (jako urzędniczka), więc nie rozpalaj swojej główki
        ponętnymi asocjacjami.
        • sajuz33 Re: Zakładam, że nie 11.08.05, 18:42
          w tokfm mówią, ze nadal tam pracuje.
    • bananekk I CO, JUŻPO KARIERZE PANIE MARSZAŁKU?? 11.08.05, 18:36
      Trochę mi pan ułatwił zadanie, bo teraz juz wiem na kobgo mam zagłosować:
      Cimoszewicz vs.Tusk?! Choc szkoda ogromna bo ufałem Panu, ale cóż tylko głupi
      się nie mylą... Mam nadzieję, że był to mój pierwszy i ostatni raz!!!
      • 52548o JAK MOŻNA UFAĆ COMMIES??? 11.08.05, 19:09
        Ludzie, przecież nasz dramat się nigdy nie skończy! Wybory 2009 "Olejniczak i
        Pęczak to dobry team, doświadczenie i młodość" Wybory 2013 "Miller i Jakubowska,
        w sumie źle nie rządzili" Wybory 2017 "Czarzasty, Kwaśniewski - sprawdzona
        ekipa!" no a do roboty do Rumunii i Albanii, niestety.
    • quasimodos1 Re: Asystentka Cimoszewicza zmieniła jego oświadc 11.08.05, 18:39
      I mit o czystym kandydacie lewicy prysł. Okazuje się, że mamy do czynienia ze
      zwykłym "facetem" (znakomite określenie Miodowicza)z układu, ani nazbyt bystrym
      (jak wynika z jego dotychczasowego postępowania) ani nie zbyt uczciwym.
      W tym kontekście wycofanie się Nałęcza z polityki nabiera całkiem innego wyrazu.
    • interaktywny Re: Asystentka Cimoszewicza zmieniła jego oświadc 11.08.05, 18:41
      Ciekawe czy nie przyczepi sie jej cos do ABS-u.
    • niezapowiedziany to jest koniec Pana Cimoszewicza. 11.08.05, 18:45
      i tyle. przynajmniej powinien byc (jak w cywilizowanym kraju).
      • fromwindsor Re: to jest koniec Pana Cimoszewicza. 11.08.05, 20:16
        niezapowiedziany napisał:

> i tyle.

No nie, niezapowiedziany - koniec Cimoszewicza wlasnie oglosil, ze sie wycofuje
        z polityki ;)
    • m_lex CIEKAWE ŻE ONA MA CHARAKTER PISMA CIMOSZEWICZA.... 11.08.05, 18:47
      zastanawiające, że pani świadek-"już-wiem-jak-zrobić-karierę"-asystentka
      wypełniła to oświadczenie...PISMEM CIMOSZEWICZA...! to prawdziwy cud! cóż za
      zanakomity świadek! mogłaby świadczyć że widziała jak socjaliści podpalali
      Reichstag!
      • zirby Re: CIEKAWE ŻE ONA MA CHARAKTER PISMA CIMOSZEWICZ 11.08.05, 19:11
        m_lex napisał:

> zastanawiające, że pani świadek-"już-wiem-jak-zrobić-karierę"-asystentka
        > wypełniła to oświadczenie...PISMEM CIMOSZEWICZA...! to prawdziwy cud! cóż za
        > zanakomity świadek! mogłaby świadczyć że widziała jak socjaliści podpalali
        > Reichstag!

Ciekawsze jest co innego - ze Cimek ma co roku inny charkter pisma! Prawdziwy
        czlowiek renesansu!
      • mmsawaw1 Asystentka społeczna? chyba nie 11.08.05, 19:20
        Kochani, Pani Anna Jarucka w 1997 roku była rzecznikiem przasowym Agencji
        Budowy i Eksploatacji Autostrad:
        www.zb.eco.pl/zb/94/transpor.htm
        Potem rzecznikiem przsowym UNUZ:
        www.nowe-panstwo.pl/archiwum/nr33/glowna/247_spol_kasa.htm
        W 2001 roku PRACOWNIKIEM ETATOWYM Sekretariatu Ministra SZ:
        www.sprawymiedzynarodowe.pl/yearbook/2001/personnel_of_the_polish_foreign_service.html

W 2002 roku etatowym pracownikiem MSZ, Z-cą Dyrektora Systemów Informatycznych:
        www.sprawymiedzynarodowe.pl/yearbook/2002/personel.html
        W 2004 W Departamencie Promocji i Kontaktów MSZ:
        www.uzp.gov.pl/biulety/2004/193/193_3313.html
        I GDZIE ONA SPOŁECZNĄ ASYSTENTKĄ? DO TYCH FUNKCJI POTRZEBA CERTYFIKATU DOSTĘPU
        DO INFORMACJI NIEJAWNYCH!!!!!!!!!!!!

Więc dziennikarze niech w końcu zaczną sprzwdzać, co piszą!!!

Pozdr,
        MMSAWAW
      • fromwindsor m_lex jestes boski! 11.08.05, 20:21
        m_lex napisał:

> Reichstag!

...z taka glebia mysli i znajomosci fachu.
        Przyznaj, pisales Cimoszewiczowi chociaz jedna ekspertyze?
        Jesli jeszcze nie - wal prosto z oferta - chlopina wlasnie rozpoczal ostatni
        etap...schodzenia w odchlan politycznego niebytu.
      • klkak Niestety dla Ciebie, kazdy sam moze to sprawdzic.. 11.08.05, 20:30
        na stronie internetowej Sejmu i zobaczyc roznice w charakterze pisma.

• martino Re: CIEKAWE ŻE ONA MA CHARAKTER PISMA CIMOSZEWICZ 12.08.05, 00:13
        > Reichstag!

Powtarzasz się, płacą ci od wierszówki? To uczciwie zarób pieniądze, wymyśl coś
        nowego a nie tym pismem WC i Reichstagiem zanudzasz... cześć.
    • antysalon nie martwcie sie tow. wlodzimierzu! 11.08.05, 18:48
      Pan cimoszewicz, tzn tow. wlodzimierz nie moze klamac, to wszak szczery
      czekista!, wychowany od malego w duchu internacjonalistycznej uczciwosci,
      zreszta pieniadze i tak byly kapitalistyczne bo z ameryki wiec nawet jesli
      sklamal to i tak bez znaczenia bo w slusznej sprawie!!Zreszta samo imie tow.
      marszalka po wlodzimierzu iljiczu powinno byc gwarancja uczciwosci....
      • pamin1 Re: nie martwcie sie tow. wlodzimierzu! 11.08.05, 18:51
        antysalon napisał:

> Pan cimoszewicz, tzn tow. wlodzimierz nie moze klamac, to wszak szczery
        > czekista!, wychowany od malego w duchu internacjonalistycznej uczciwosci,
        > zreszta pieniadze i tak byly kapitalistyczne bo z ameryki wiec nawet jesli
        > sklamal to i tak bez znaczenia bo w slusznej sprawie!!Zreszta samo imie tow.
        > marszalka po wlodzimierzu iljiczu powinno byc gwarancja uczciwosci....

zaraz, zaraz...Pieniadze szly z republiki bananowej do USA. Czyli wszystko bylo
        O.K. (zdaniem towarzysza ponadpartyjnego)
    • michalw4 Miał nosa Borowski 11.08.05, 18:48
      Oj będzie się teraz wielu z nim przepraszać z tych co to go namawiali do
      ustąpienia, hehe.
      • pamin1 Re: Miał nosa Borowski 11.08.05, 18:53
        michalw4 napisał:

> Oj będzie się teraz wielu z nim przepraszać z tych co to go namawiali do
        > ustąpienia, hehe.

Natomiast Towarzysz Nalecz to juz chyba nie mial nosa tylko wiedze..
    • gryzli5 Re: Asystentka Cimoszewicza zmieniła jego oświadc 11.08.05, 18:59
      To wreszcie podatkowe czy majatkowe !?? bo już nie wiem ??

A swoją drogą nie wiem z czego taki deszcz-mówił że popełnił błąd !!!
      i co to ma wspólnego ze sprawą Orlenu !?
    • wanda43 Re: Asystentka Cimoszewicza zmieniła jego oświadc 11.08.05, 19:07
      Smierdzi to to na kilometr.Przeszukanie u bylej asystentki i to w styczniu,do
      tej pory byla cisza,czekano z ujawnieniem info na termin blizszy
      wyborom.Podstawa przeszukania szyta grubymi nicmi.Pusty smiech ogarnia.Organa
      wiedzialy i nie reagowaly?
    • towarzysze_cenzorzy_do_dziela czy WC sie podniesie po tym nokaucie??? 11.08.05, 19:07
      jak obstawiacie??
    • m_lex OŚWIADCZENIE WYPEŁNIONE JEST PISMEM CIMOSZEWICZA 11.08.05, 19:07
      więc pani asytentka o nazwisku "Już-Wiem-Jak-Zrobić-Karierę" jest baaardzo
      wiarygodna...a jaka zdolna....swoja drogą ciekawe, gdzie zniknał post zwracajacy
      na to uwagę..i dlaczego...
      • magnusg Przeprowadziles ekspertyze za pomoca inetrnetu??? 11.08.05, 19:52
        Niezly jestes-zapachy tez rozpoznajesz przez modem i pc-eta?A moze DNA
        analizujesz z daleka-qurcze NOBLA mu dac:)))
      • chateau Re: OŚWIADCZENIE WYPEŁNIONE JEST PISMEM CIMOSZEWI 11.08.05, 20:05
        Oj nerwy poniosły, w tym nerw wzrokowy ;)
        Wczytaj się w tekst notatki, które oświadczenie majątkowe kto wypełniał i gdzie
        poszło.
        • derby6 Re: OŚWIADCZENIE WYPEŁNIONE JEST PISMEM CIMOSZEWI 11.08.05, 20:14
        • derby6 Re: do chateau 11.08.05, 20:16
          Jeżeli ten post do mnie? Mnie nerwy nie ponoszą.Dlatego poczekam,aż
          wypowie się druga strona. S p o k o j n i e.
      • klkak Niestety dla Ciebie, kazdy sam moze to sprawdzic.. 11.08.05, 20:38
        na stronie Sejmu.
    • michalw4 Ciezko bedzie to odkrecic... 11.08.05, 19:08
      ...ale się da. Wystarczy wymienić (o ile już tego nie zrobiono) w ABW zatrzymane
      przy przeszukaniu oświadczenie na takie w którym akcje Orlenu są. Zapewne po to
      właśnie zrobiono przeszukanie - żeby "niepewnej" asystentce odebrać
      kompromitujący materiał. Gorzej, jeżeli laska była zapobiegliwa i zrobiła
      wcześniej ksero i to ksero dobrze schowała.
    • me-e ODA DO PROSTEGO OBYWATELA... 11.08.05, 19:12
      ...byl sobie rysiu
      - co w glowie mial metlik
      - rano metlik i wieczorem metlik

...przez ten metlik rysiu dzis siedzi
      - razu jednego zapomniala chlopina
      - rozliczyc sie z pieciuset tysiecy
      • obserwator999 Re: ODA DO PROSTEGO OBYWATELA... 11.08.05, 19:24
        POCO CI TO BYŁO Cimosze,JESZCZE SIE NIE ZACZEŁO A JUŻ NIE SKONCZYŁO.
        Trochę żal towarzysza,tyle lat w partii 34 i tu takie plamy
        komicja - indolencja,arogancja
        asystentka - kłamstwo
        • 52548o w Partii nie było takich problemów 11.08.05, 19:35
          można było kraść, pić i łajdaczyć się. No może za Gomułki przy przebraniu miary
          szło się na zsyłkę w ambasadory, później próg tolerancji obniżono... Co najwyżej
          złożyło się samokrytykę, ale to dawne czasy.
    • fromwindsor Dowody na "wspolprace" prokuratury i ABW 11.08.05, 19:24
      GW napisala: ...Rzeczniczka ABW Magdalena Stańczyk potwierdziła w rozmowie z
      PAP, że doszło do przeszukania mieszkania b. asystentki społecznej Włodzimierza
      Cimoszewicza....,
      ....Wyjaśniła, że wszystkie zabezpieczone materiały zostały przekazane
      warszawskiej prokuraturze okręgowej. Prokuratura zwróciła je następnie ABW jako
      organowi prowadzącemu śledztwo...."

Tak wiec na poczatku 2005 ABW dokonala przeszukania, przekazala materialy
      prokuraturze a prokuratura ani slowem nie wspomniala o tym Komisji sejmowej, ze
      jest w posiadaniu tak istotnych dla dojscia do prawdy materialow !!!

ABW i warszawska prokuratura juz nie jeden raz pokazaly, jak
      potrafia "wspolpracowac"
      Szlag czlowieka trafia widzac ten caly komunistyczny koltun.
      Jak w horrorze o najezdzie "alliens" - wszedzie sa, tyle, ze tamtych z horroru
      mozna bylo poznac po wygladzie, a tu wszyscy "rodacy" mowia tak samo, wygladaja
      tak samo, dopiero, jak ich "zadrapac" , to wylazi, ze to czerwone alliens i, ze
      pelno ich wszedzie...
      Zaorac to wszystko....oj, zaorac.

Kto jeszce oprocz "alliens" chce glosowac na Cimoszewicza?

• galba Bul-bul-bul... Trafiony, zatopiony 11.08.05, 19:40
      Gdyby Borowski sie wcześniej wycofał to lewica by już nie miała żadnego
      kandydata na prezydenta.
      • alfredkujot Re: Bul-bul-bul... Trafiony, zatopiony 11.08.05, 19:44
        galba napisał:

> Gdyby Borowski sie wcześniej wycofał to lewica by już nie miała żadnego
        > kandydata na prezydenta.

No Borowski bedzie musial sie wytlumaczyc bo ten z koleji
        z ekologami - co nie jest zarzutem ...gdyby ...nie pewne
        klopoty w Pile no i stoklosa jakto bylo z wyborami....

>
        • fromwindsor Cimoszewicz rozpoczal dzisiaj ostatni etap 11.08.05, 20:25
          ...schodzenia w odchlan politycznego niebytu.

Chetnych do rzucenia kola tez nie widac a "woluntariusze", jakby wyszli na
          narade.
          Nalecz tez sie strategicznie wycofal.
          Ten gosc, to czarna wdowa polskiej polityki- do kogokolwiek sie "przysiadzie"-
          ten zaraz spada w dol.
          • alfredkujot Re: Cimoszewicz rozpoczal dzisiaj ostatni etap 11.08.05, 20:27
            fromwindsor napisał:

> ...schodzenia w odchlan politycznego niebytu.
            >
            > Chetnych do rzucenia kola tez nie widac a "woluntariusze", jakby wyszli na
            > narade.
            > Nalecz tez sie strategicznie wycofal.
            > Ten gosc, to czarna wdowa polskiej polityki- do kogokolwiek sie "przysiadzie"-

> ten zaraz spada w dol.

Wiesz wg Kataryny to uklony od Millera.
            Zerknij na jej komentarz.
            I ja mysle ze moze cos w tym byc....
            • fromwindsor Re: Cimoszewicz rozpoczal dzisiaj ostatni etap 11.08.05, 21:02
              Przeczytalem i sporo jest w tym sensu.
              Miller to facet, ktory ...jeszcze nie skonczyl.

Szkoda, ze czasu coraz mniej, bo moglibysmy byc swiadkami "drugiej wojny na
              gorze", jeszcze przed wyborami.
              I zbojcy by sie wytlukli miedzy soba, jeszcze przed podzialem lupow.
              • alfredkujot Re: Cimoszewicz rozpoczal dzisiaj ostatni etap 11.08.05, 21:07
                fromwindsor napisał:

> Przeczytalem i sporo jest w tym sensu.
                > Miller to facet, ktory ...jeszcze nie skonczyl.

Tez pomyslalem ze on jeszce nie skonczyl...
                >
                > Szkoda, ze czasu coraz mniej, bo moglibysmy byc swiadkami "drugiej wojny na
                > gorze", jeszcze przed wyborami.
                > I zbojcy by sie wytlukli miedzy soba, jeszcze przed podzialem lupow.

Wojna sie toczy. I dobrze.Dla nas.
      • derby6 Redo: do galba 11.08.05, 20:10
        Galba .......wiesz co????????????????????? Ty,wiesz ................ co?
    • magnusg DLACZEGO ABW TO UKRYWALA??????? 11.08.05, 19:44
      Jak Pani rzecznik ABW wytlumaczy fakt,ze ABW ukrywala tak wazna informacje
      przed komisja sledcza??
      Czego innego niz dzialania politycznego mozna sie po tym domyslac.?
      Gdyby sama asystentka tego nie ujawnila najprawdopodobniej dopiero po wyborach
      by te dokumnety znaleziono-o ile w ogole.
      A wtenczas Wlodziu mialby moze juz na 5 lat immunitet.
      • muszalik20051973 Re: DLACZEGO ABW TO UKRYWALA??????? 11.08.05, 21:36
        ABW niczego nie ukrywala!Komisja zostala powolana w sprawie ustalenia czy
        organy panstwa nie naruszyly prawa na okolicznosc zatrzymania bylego prezesa
        PKN Orlen A.Modrzejewskiego oraz czy nie zachodzily podejrzenia co do
        nielegalnych prowizji w kontraktach paliwowych. Komisji nie moglo interesowac
        postepowanie w/s naruszenia przez pania J. ustawy o ochronie informacji
        niejawnych gdyz dotyczylo nielegalnego wejscia w psiadanie przez J. dokumentow
        panstowych- a to akurat miescilo sie calkowicie po za tematyka prac Komisji.
        ABW zachowala sie niezwykle profesjonalnie gdyz o jej dzialaniach
        dowiedzielismy sie post factum.
    • pamin1 Zdezorientowany wspolnik ponadpartyjnego: 11.08.05, 20:17
      Kto ty jestes?
      Maly chlopek!
      Jaki znak twoj?
      Sierp i mlotek!
      Gdzie ty mieszkasz?
      Miedzy swymi!
      W jakim kraju?
      Ja nie znaju!!!!
      • magnusg WC nawet teraz nie za bardzo moze na Bialorus 11.08.05, 20:23
        uciec,bo stosunki mamy nienajlepsze i nawet towaryszy PZPR-owskich tam nie milo
        moga witac.A na Kubie i w KOREI Polnocnej zubrow nie ma-przekichane:)))
    • bgoralska Re: Asystentka Cimoszewicza zmieniła jego oświadc 11.08.05, 20:20
      A co ma asystentka do Urzędu skarbowego. Niech Pan Cimoszewicz ściga ja z
      powództwa cywilnego. Tylko Pan C. ponosi odpowiedzialność karno skarbową za tą
      sprawe jesli
      napisł nie prawdę w swoim zeznaniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka