Dodaj do ulubionych

Nałęcz: Moje poparcie dla Cimoszewicza to nie k...

18.08.05, 11:43
No pewnie, że nie. Teraz jak Cimoszcze poleciało na pysk to tylko skończony
palant może iść do jego sztabu.
Obserwuj wątek
    • Gość: tutu Idiota ale przynajmniej uczciwszy niż sam kandydat IP: *.crowley.pl 18.08.05, 11:46
      Jak można popierać taką kanalię i aroganta?
    • Gość: zxy Nałęcz ma poczucie humoru buhahaha. Słowo na ky IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 18.08.05, 11:48
      • Gość: Przechodzien Jedno przychodzi mi na mysl: pozyteczny idiota IP: 195.136.7.* 19.08.05, 14:43
        Jesli poczytamy historie nazi-komunizmu (to tylko dwa nurty jednej idei),
        odnajdziemy slowa "geniusza narodu" OSipa Jezykoznawcy o funkcji zwanej
        jak wyzej - pozyteczny idiota. Taki mogl robic wszystko - przez chwile gdy
        byl przydatny - nawet oczerniac Wodza. Potem szla karteczka "-rozstelat!".
        Tomasz Nalecz jest podobno historykiem.
        Spal na wykladzie?...
    • a.gajewski1 Panie nalecz to nawet byloby smieszne gdyby nie ta 18.08.05, 11:50
      kie zalosne. Nalecz wycofal sie z polityki by do niej wrocic bo namowach milionow:)
      • Gość: skok Wielka Improwizacja , jest milionem i za milion zg IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 18.08.05, 12:12
        inie.

pozdro :a.gajewski1

Tomasz Nałęcz Wielkim Polakiem JEST
    • Gość: Woda Nikt nie będzie mną manipulował! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 12:13
      Nikt nie będzie mną manipulował! Postanowiłem, że zagłosują na Cimoszewicza,
      pomimo tego, że niepotrzebnie kombinował ze $100000. Cholera mnie bierze, jak
      służby specjalne poprzez oczywiste kłamstwo i fałszywki prezentowane przez jakąś
      kochankę oficera ABW mają wpłynąć na mój głos w wyborach!
      • jorn Re: Nikt nie będzie mną manipulował! 18.08.05, 12:33
        Panie Nałęcz! Kto teraz rządzi służbami specjalnymi? Prawica (tak by wynikało z
        wypowiedzi Nałęcza)? Czy może jednak SLD (a, prawda, odcięli się, ale
        Barcikowski został)?

Najbardziej podobało mi się pokrętne tłumaczenie Nałęcza o tej pieczątce w
        zestawieniu z tłumaczeniami samego Cimoszewicza - wynika z nich, że podpis
        Cimoszewicza na dokumencie Jaruckiej jest odciskiem pieczątki, którą Jarucka
        się posłużyła w czasie, kiedy jej nie miała.

Pozdrawiam
        • pereop Re: Nikt nie będzie mną manipulował! 18.08.05, 17:10
          wszyscy panowie wymienieni przez Nałęcza panowie będą w następnej kadencji
          pełnić zapewne wysokie stanowiska w służbach specjalnych (z racji ich
          doświadczenia). Pewnie że ABW jest upartyjnione...zmieni się władza i też
          będzie - tylko w drugą stronę. Pan Miodowicz i spółka doskonale podkopują
          obecne służby dzięki temu łatwiej sami przejmą tam kontrolę...

Służba bezpieczeństwa zawsze będzie powiązana z polityką - brednie prawicy że
          ją odpartyjnią są bzdurą
    • ja-zyza Przez Pana wystąpienie poparcie dla Cimoszewicza s 18.08.05, 12:22
    • ja-zyza Re: Nałęcz: Moje poparcie dla Cimoszewicza to nie 18.08.05, 12:27
      Moje poparci dla Pana Cimoszewicza teraz spadło do "0", wstyd mi za Pana
      Panie "Historyku" ."Czarne to nie jest białe"-dla Pana wszystko jest białe.
    • Gość: goldman 2 Jest jedno określenie na tego typu osobników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 12:40
      menda -weszka
      • majka688 Re: Jest jedno określenie na tego typu osobników 18.08.05, 12:46
        Najbardziej mi się podobało, jak ta menda powiedziała, że WC nie jest
        chorągiewką. Pękałam ze śmiechu, słysząc to z ust sprzedawczyka.
    • moklik Cimoszewicza wycofa się i poorze Borowskiego? 18.08.05, 13:30
      orka.sejm.gov.pl/KomSled.nsf/ Po przeczytaniu stenogramu z przesłuchania
      pani Jaruckiej, zgodzicie się ze mną, że nie da już się dalej mataczyć, celem
      obrony kandydatury zacnego marszałka. SLD nie ma innego wyjścia, jak wycofać
      swojego kandyadta i poprzeć p. Borowskiego.
      • Gość: ~Tuptuś Re: Cimoszewicza wycofa się i poorze Borowskiego? IP: *.toya.net.pl 18.08.05, 14:32
        Heheh. Ale się usmiałem czytając.
        1. Miało być jawne, jest tajne. Cos dziennikarze zapomnieli się nawet upominać.
        2. najbardziej mi się podoba fragment, gdzie Jarucka z komisją się
        zastanawiają : "Prokuratura wydała, zatwierdziła to postępowanie sześć dni
        później, 31 stycznia. Możemy to też dać? Chciałam też pokazać, żeby pokazać
        daty tego, kiedy się odbywało przeszukanie, kiedy prokuratura wydała decyzję."
        Jesli dalszy ciąg zawiera podobne kwiatki, nie dziwię się , że jest tajne.
        NAwet nie zdziwiłbym się, gdyby się okazało , że zaginął :-))
        • Gość: kozak regestrowy Re: Cimoszewicza wycofa się i poorze Borowskiego? IP: *.ulb.ac.be 18.08.05, 17:18
          oni się nie zastanawiają, tylko Jarucka najwyraźniej pyta, czy może (forma
          "możemy", bo jest z pełnomocnikiem) dołączyć dodatkowy papier do dokumentów
          przekazywanych komisji.
          A pełna wersja stenogramu niedługo będzie na stronach Sejmu, nie bój.
          • Gość: ~Tuptuś Re: Cimoszewicza wycofa się i poorze Borowskiego? IP: *.toya.net.pl 18.08.05, 18:30
            Jak Cimoszewicza przesłuchano, to tego samego dnia wieczorem był protokół na
            stronach sejmu, mimo iż była to sobota. Dziś jest czwartek (prawie) wieczór a w
            dalszym ciągu na stronach sejmu jest "odtajniony fragment" czegoś co tajne
            nigdy nie było. Ewidentnie komisja opóznia przekazania protokołu , by dać
            sobie czas oskarżać Cimoszewicza bez mozliwości weryfikacji.
            A co do pytania "Możemy dać?" to wobec całości rozmowy (trudno to nazywać
            przesłuchaniem) mozna było do róznych osób skierować z komisji.
    • stagaz Zwątpiłem w inteligencję WC ale... 18.08.05, 14:46
      doszedłem do wniosku, że w pozyskaniu dla swojego sztabu Nałęcza jest głęboka
      myśl. Otóż,całe postępowanie Nałęcza wskazuje, że jest to jedyny w naszym kraju
      prawdziwy, bezpartyjny polityk. Niezależny obrotowy polityk postępowy. I to jak
      najbardziej jest zgodne z linią WC. Po prostu strzał w dziesiątkę.
      • Gość: prktt Chyba macie bielmo na oczach.... IP: *.net.autocom.pl 18.08.05, 18:16
        Szkoda, że większość wypowiadajacych się tu osób nie widzi prostackiej,
        grubymi nićmi szytej nagonki na Cimoszewicza.
        Mam nadzieję, że ludzie to zobaczą i wybiorą Go na Prezydenta!!!
        • Gość: Czerwiec 14 Re: Chyba macie bielmo na oczach.... IP: *.iel.waw.pl 19.08.05, 07:57
          Ty, to już nie masz "bielma na oczach", tylko jesteś po prostu ślepy i głuchy i
          prawdopodobnie albo dopiero co "dorosłeś" i jeszcze nie nauczyłeś się historii
          (szczególnie tej historii XX wieku), albo przyjechałeś z Antarktydy, gdzie nie
          docierają wiadomości z Polski i gdzie mróz wymraża szare komórki.
        • Gość: tysprag Re: Chyba macie bielmo na oczach.... IP: *.aster.pl 19.08.05, 20:16
          Dość o panu Włodku - kandydacie na Prezydenta, już boję się otworzyć lodówki,
          bo a nuż, wyhynie stamtąd pan W.C.
          A, co do Prezydenta W.C. Tak, masz rację, wtedy dopiero będzie fajnie gdy jako
          Prezydent RP, Pan Włodzimierz np. porzuci wszystko i wybierze się do lasu, albo
          stanowczo się na coś nie zgodzi, po czym zmieni zdanie zaledwie o przysłowiowe
          180 stopni (przykład? sprawa emerytur górniczych). Opopisach arogancji
          (odpowiedż komisji etyki), hipokryzji i histerii (np. rozważania o wycofaniu
          się z wyborów) nie wspomnę. To wspaniały będzie Prezydent, a ci co się z nim
          zabiorą na "pakę" będą jeszcze lepsi. A Polska będzie rosła w siłę a ludziom
          żyło się dostatnio. A , i jeszcze jak zechce to gruszki na wierzbie wyrosną, a
          ty w to wierz, jak wierzyłeś i żyj szczęśliwy w swoim prywatnym matrix'e.
          • Gość: franek Cimoszko do wora! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 08:58
            Cimoszko idz z Warszawy Vont , ty arogancie i kłamco - do lasu.
            Nałęcz na wożnego w podstawówce.
      • Gość: Jędrulek :) Tomaszu Nałęcz IP: *.toya.net.pl 18.08.05, 19:24
        Panie Nałęcz -pożal się Boże konformisto- mam odruch wymiotny gdy słucham
        Pańskiego stękania
        • mg2005 Nałęczowianka szkodzi na rozum 24.08.05, 10:03
          • Gość: jm Re: Nałęczowianka szkodzi na rozum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 11:01
            to prawda
    • Gość: marekR Re: Nałęcz: Moje poparcie dla Cimoszewicza to nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 19:16
      Typowy pływak-dupek.Po raz kolejny chwyta się czego może.Przy Borowskim wyląduje
      na pewno za burtą więc wykombinował, że może chwyci się Cimoszewicza.
      A tenże Cimoszewicz pomyślał, że może zyska parę głosów Nałęcza.U roślin i
      grzybów taka symbioza nazywa się bodaj mikoryzą.
      Dla mnie lipa !!!
      • Gość: asdf Wołek jest wołkowaty, niestety IP: *.net.autocom.pl 19.08.05, 08:52
        i zaślepiony nienawiścią. A afery Cimoszewicza po prostu nie ma...
    • Gość: tysprag Re: Nałęcz: Moje poparcie dla Cimoszewicza to nie IP: *.aster.pl 19.08.05, 20:07
      Niech pan nie będzie taki zakłamany panie Nałęcz, gdy nie było jeszcze wiadome
      jakim poparciem będzie się cieszył Cimoszewicz, to go pan nie popierał, ale
      krótka kalkulacja : SDPL ok 5% poparcia (+- 2%)a ok. 30 dla W.C. i juz pan
      wiedział gdzie kręcą lody. Zwyczajnie unikam impertynecji a szczególnie
      chamstwa na forach w internecie, ale panu, politykierowi bez zażenowania
      napiszę: jest pan załganym koniunkturalistą, i to załganym do obrzydzenia!
    • Gość: Ata Re:Tomasz N. IP: 62.69.192.* 27.08.05, 01:16

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka