nutopia 12.06.07, 21:42 to już nikt tam nie zagląda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lullu1 Re: zero komentarzy do mojego nowego zdjęcia? 12.06.07, 21:50 eeee,nie wiem,co rzec... stare mi się podobało... a tu jakieś ten tego,dwie babeczki no teges jakoś;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: zero komentarzy do mojego nowego zdjęcia? 12.06.07, 21:53 lullu1 napisała: > > eeee,nie wiem,co rzec... > stare mi się podobało... > a tu jakieś ten tego,dwie babeczki > no teges jakoś;) oj lullu a co ty masz do dwóch babeczek?;0) poza tym ta babeczka z prawej strony to nie babeczka > > Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: zero komentarzy do mojego nowego zdjęcia? 12.06.07, 22:06 nutopia napisała: > lullu1 napisała: > > > > > eeee,nie wiem,co rzec... > > stare mi się podobało... > > a tu jakieś ten tego,dwie babeczki > > no teges jakoś;) > > oj lullu a co ty masz do dwóch babeczek?;0) > poza tym ta babeczka z prawej strony to nie babeczka > > > > ja mam do dwóch babeczek dwóch facetów;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: zero komentarzy do mojego nowego zdjęcia? 12.06.07, 22:13 eee.. rozwiniesz to jakoś? Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: zero komentarzy do mojego nowego zdjęcia? 12.06.07, 22:18 nutopia napisała: > eee.. > rozwiniesz to jakoś? czemu nie;) łan łumen,łan men.... transom i innym takim niewiadomoco one są dziękuję... ale inni niech robią sobie dobrze, w dowolnych konfiguracjach... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: zero komentarzy do mojego nowego zdjęcia? 12.06.07, 22:23 lullu1 napisała: > nutopia napisała: > > > eee.. > > rozwiniesz to jakoś? > > czemu nie;) > łan łumen,łan men.... > transom i innym takim niewiadomoco one są dziękuję... > > ale inni niech robią sobie dobrze, > w dowolnych konfiguracjach... > > echh wy tu zawsze o tym, no.. no jak jemu.. o seksie! Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: zero komentarzy do mojego nowego zdjęcia? 12.06.07, 22:30 nutopia napisała: > lullu1 napisała: > > > nutopia napisała: > > > > > eee.. > > > rozwiniesz to jakoś? > > > > czemu nie;) > > łan łumen,łan men.... > > transom i innym takim niewiadomoco one są dziękuję... > > > > ale inni niech robią sobie dobrze, > > w dowolnych konfiguracjach... > > > > > echh > wy tu zawsze o tym, no.. no jak jemu.. o seksie! jaki sex,no jaki?;) a może masz rację,to jest wektor siły x odległość x długość ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: zero komentarzy do mojego nowego zdjęcia? 12.06.07, 22:38 heh już to gdzieś kiedyś pisałam ale napiszę jeszcze raz będąc młodą dziewuszką pracowałam w Niemczech na recepcji, ponieważ wcześniej byłam w Szwajcarii język niemiecki miałam opanowany i mówiąc jeszcze innym (nie polskim) językiem słychać było naleciałości, co skutkowało tym, że gość zamawiał u mnie pobudkę o 6.00 a ja słodkim głosikiem pytałam: seks oklok ??? (miast siks - to był taki mix szóstki po niemiecku i angielsku). Kazdy gośc odpowiadał tak samo: ooooł jeeeeee seks oklok:D p.s. specjalnie pisałam fonetycznie więc proszę mnie tu nie poprawiać Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: zero komentarzy do mojego nowego zdjęcia? 12.06.07, 21:52 Jakieś dziwne dla mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: zero komentarzy do mojego nowego zdjęcia? 12.06.07, 21:54 rogaty donald napisał: > Jakieś dziwne dla mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: zero komentarzy do mojego nowego zdjęcia? 13.06.07, 07:24 Czego chcesz od Donalda-satanisty? Fajne zdjęcie! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: zero komentarzy do mojego nowego zdjęcia? 13.06.07, 10:07 stefan.bialystok napisał: > Czego chcesz od Donalda-satanisty? Fajne zdjęcie! zajebiste, rzekłabym Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: zero komentarzy do mojego nowego zdjęcia? 12.06.07, 22:16 takie na 2+ Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: zero komentarzy do mojego nowego zdjęcia? 12.06.07, 22:22 nekroskop88 napisał: > takie na 2+ > > oo to chyba dobra ocena jest Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: zero komentarzy do mojego nowego zdjęcia? 12.06.07, 23:36 ja zaglądam czasem... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: zero komentarzy do mojego nowego zdjęcia? 13.06.07, 09:40 annabl napisała: > ja zaglądam czasem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: zero komentarzy do mojego nowego zdjęcia? 13.06.07, 02:14 Bardzo fajne. Podoba mi się. Uważam też, że lepsze od poprzedniego. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: zero komentarzy do mojego nowego zdjęcia? 13.06.07, 09:41 skoropis napisał: > Bardzo fajne. Podoba mi się. Uważam też, że lepsze od poprzedniego. lejesz miód na moje serce bo już się poskarzyłam naczelnikowi, że nikomu, ale to nikomu sie nie podoba:( Odpowiedz Link Zgłoś
marecki-34 Re: zero komentarzy do mojego nowego zdjęcia? 13.06.07, 09:14 sama robiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: zero komentarzy do mojego nowego zdjęcia? 13.06.07, 09:39 marecki-34 napisał: > sama robiłaś? taa, moim telefonem. zdjęcie przedstawia mnie i nekro na boisku szkolnym. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: zero komentarzy do mojego nowego zdjęcia? 13.06.07, 09:53 Fajne to boisko! Odpowiedz Link Zgłoś
marecki-34 Re: zero komentarzy do mojego nowego zdjęcia? 13.06.07, 10:14 też chcę taki telefon ;-) Odpowiedz Link Zgłoś