galba 20.08.05, 13:16 Kapitalne hasło. Równie przebojowe jak sama Partia Demokratyczna. Zastanawiam się po co oni marnują czas i pieniądze na kampanię? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galba Celem PD jest przekroczenie 3 % 20.08.05, 13:29 > Bo ja myślę , że około 3,5%. Od czasu jak prezio stracił nimi zainteresowanie i odnowił swą wiarę w SLD PDd oskonale wie, że na 5% nie ma szans ale 3 jest w jej zasięgu. Wtedy PDcy będą mogli żyć z budżetu państwa przez kolejne 4 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
blazik Mądrzy ludzie. Głupie hasła. "a gdzie ma jechać.." 20.08.05, 13:51 Juz nic nie rozumiem... najpierw kandydatka na prezydenta kompletnie "od czapy", a teraz hasło wyborcze po prostu beznadziejne. Przy tylu mądrych głowach w PD chyba mogliście wymyślić coś bardziej "lotnego"?! Czy ja naprawdę muszę na Was głosować "pomimo tego"? Zdecydowanie wolałbym "dlatego, że"... Trzeba było wystawić Lisa, albo poprzeć Religę wówczas ich poparcie mogłoby się przełożyć na głosy dla PD... ale nie woleliście skąd innąd fajną kobitkę tylko bez jakichkolwiek szans. Teraz jak była okazja wstrzelić się z dobrym hasłem... co mamy? Polska. Do przodu... A GDZIE MA JECHAĆ??? W BOK??? Odpowiedz Link Zgłoś
niewiadomek "Nie historia" W.Frasyniuk 20.08.05, 15:36 historia jest bardzo wazna: "pamiec i tozsamosc". Odpowiedz Link Zgłoś
m635 Czejmu cenzura usuwa hasło "Nogami do przodu"? 20.08.05, 15:37 Co w tym niecenzuralnego? Usuńcie durniów, którzy ułożyli hasło, które się tak kojarzy (jak widzę nie tylko mnie). Odpowiedz Link Zgłoś
bedeker Re: Konwencja PD: "Polska. Do przodu, nie wstecz" 20.08.05, 13:22 galba napisał: > Kapitalne hasło. Równie przebojowe jak sama Partia Demokratyczna. Zastanawiam > się po co oni marnują czas i pieniądze na kampanię? > Bo Polska jest krajem demokratycznym, przeto nawet gdy sie przegrywa - wiadomo przynajmniej, ze istnieje alternatywa. Nie podoba Ci sie? Wolalbys inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
galba Po co ta agresja? 20.08.05, 13:25 Zapytać nie wolno? Nawiasem mówiąc znam odpowiedź - chodzi o przekroczenie progu 3 % i kolejne 4 lata życia z naszych pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
bedeker Agresja? 20.08.05, 13:29 galba napisał: > Zapytać nie wolno? Nawiasem mówiąc znam odpowiedź - chodzi o przekroczenie > progu 3 % i kolejne 4 lata życia z naszych pieniędzy. > Co, jak wiadomo, wstretne jest Twoim faworytom, ktorzy poza sejmem zyli z oszczednosci. Nie projektuj tez swoich stanow emocjonalnych na innych:) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin No zupelnie jakbym czytal artykul z organu PZPR. 20.08.05, 13:30 Cytat: "Polska. Do przodu, nie wstecz" - to hasło wyborcze Partii Demokratycznej- demokraci.pl w wyborach parlamentarnych uroczyście odsłonięte podczas sobotniej konwencji tego ugrupowania w Warszawie" Uroczyscie odsloniete no zupelnie jakby pierwszy sekretarz otworzyl kolejny zjazd. Reszta tego badziewia dziennikarskiego tez mniam na kolankach pisane. Odpowiedz Link Zgłoś
langwer2 Re: No zupelnie jakbym czytal artykul z organu PZ 20.08.05, 13:37 Nie ma się co rajcować ,za dwa miesiące nikt już o nich nie będzie pamiętał. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: No zupelnie jakbym czytal artykul z organu PZ 20.08.05, 13:41 No i to mi chodzi i to mnie cieszy :) langwer2 napisał: > Nie ma się co rajcować ,za dwa miesiące nikt już o nich nie będzie pamiętał. Odpowiedz Link Zgłoś
panatha Belka:bede głosował na Henryke Bochniarz 20.08.05, 13:35 Belka wczoraj: ale o tym, jak zagłosuje, zdecyduje "dwa tygodnie po wyborach parlamentarnych" dzis belka sie sie zadeklarowł Odpowiedz Link Zgłoś
ptrolkusz Re: Konwencja PD: "Polska. Do przodu, nie wstecz" 20.08.05, 13:37 KAPITALNE HASŁO - KAPITALNA PARTIA! Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Konwencja PD: "Polska. Do przodu, nie wstecz" 20.08.05, 13:48 Lepsze było hasło przewodniczącego: Przodem do przodu. ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Frasyniol tez mi się podobał dzisiaj w TV 20.08.05, 21:22 Szczególnie jak mówił z wdziękiem furmaniarza o "łobuzach" górnikach. Ten to wie jak zawalczyc o 5 mln elektorat na Ślasku :). Odpowiedz Link Zgłoś
dzyndzelbaum [...] 20.08.05, 14:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
adrem63 Re: "Polska. Do przodu wstecz" 20.08.05, 14:16 Hasła hasłami, ale z tej mąki chleba nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.bboy i tak tego nie zrozumiesz, galba 20.08.05, 14:16 galba napisał: > Kapitalne hasło. Równie przebojowe jak sama Partia Demokratyczna. Zastanawiam > się po co oni marnują czas i pieniądze na kampanię? > twoj "prawy" jest nieco nazbyt prosty... Odpowiedz Link Zgłoś
vlad.palownik hasło jak hasło-to takie szoferskie 20.08.05, 15:07 podejście do tematu. Frasyniuk dał głos. Odpowiedz Link Zgłoś
postdoc Re: Konwencja PD: "Polska. Do przodu, nie wstecz" 20.08.05, 15:18 Uważasz, że Partia Demokratyczna nie jest przebojowa. A czy zechciałbyś mnie oświecić, która z polskich partii była, Twoim zdaniem, przez ostatnie 16 lat bardziej "przebojowa", to znaczy więcej zrobiła dla fundamentalnych reform i przemian w Polsce niż środowisko ROAD - UW - PD? Jeden konkret, jedna przemiana, jedna reforma, za którą nie stało to środowisko? Będę wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś
vlad.palownik dzięki rządom UW czerwoni dorwali się do władzy !! 20.08.05, 16:01 Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 I o to ma pretensję. 20.08.05, 21:28 Że to oni stali , a nie inni ludzie - uczciwi, którzy wiedzą co to jest honor i moralność. Masz 100% racji - czy rządził AWS czy SLD czy inne klony tego samego badziestwa zawsze rzadził salon warszawsko krakowski. Tylko te rządzenie i to reformowanie jakieś dziwne było. Nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
aniaczepiel Byłam na tej konwencji. 20.08.05, 16:03 Zaufałam demokratom. Demokraci.pl górą! Odpowiedz Link Zgłoś
vlad.palownik co dostałaś? 20.08.05, 16:21 długopis czy czapeczkę ? A może Henryka da Ci posadę sekretarki, jeśli masz skończone studia wyższe i znasz co najmniej 3 języki-za około 600zł netto, resztę posad ma zarezerwowne dla rodzinki i kumpli z wojska. opłacało się ? a sprawdzałaś co dają u Leppera albo u Borowskiego ? a co dają u Cimochy-podobno pomaga wypełniać PIT-y. Odpowiedz Link Zgłoś
aurora.we.mgle po "apogeum" kapitalizmu, do przodu to w przepasc? 20.08.05, 17:35 to apogeum juz osiagnelismy. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Re: Konwencja PD: "Polska. Do przodu, nie wstecz" 20.08.05, 17:47 Hehe konwencja ? A dwie duże kanapy by nie wystarczyły ?? Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: "Do przodu, nie wstecz" - hasło PDałów 20.08.05, 20:55 To brzmi jak przyrzeczenie poprawy pedałów. Że niby interesuje ich przód, a nie tył. Ale niema co wierzyć hasłom, szczególnie wyborczym. Odpowiedz Link Zgłoś
adrem63 Re: "Do przodu, nie wstecz" - hasło PDałów 21.08.05, 13:50 Hasło niby dobre. Szkoda tylko, że szofer nie zauważył, że jedzie na wstecznym, a teraz jeszcze chce dać więcej gazu. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: "Do przodu, nie wstecz" - hasło PDałów 21.08.05, 20:40 "Do przodu inaczej, czyli wstecz. Odpowiedz Link Zgłoś