brynk 31.08.05, 21:21 Jaką by tu wyrazic opinie -zastanawiam sie .... Współczuje bardzo rodzinie i przyjaciołom zmarłej . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
javart Po cholorę trzeba się logować,by dodać komentarz?! 31.08.05, 21:23 Kiedy inne portale się z tego wycofują, to GW zaczyna. Fuck off. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: Po cholorę trzeba się logować,by dodać koment 31.08.05, 21:29 jawart- masz racje z tym logowaniem w Gazecie Szmatławej . Jest najgłupsza gazeta we wszechcwiecie....a moze i wiecej !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Po cholorę trzeba się logować,by dodać koment 31.08.05, 21:36 Masochiści? Lubicie się dręczyć logowaniem zamiast wchodzić na portale bez logowania? Musicie się męczyć z wchodzeniem na "Gazetę Szmatławą" zamiast czytać wyłącznie "poważne gazety". A po za tym to w domu wszyscy zdrowi? Odpowiedz Link Zgłoś
wlodwoz Re: Po cholorę trzeba się logować,by dodać koment 31.08.05, 22:22 Brynk,serdecznie ci współczuję.Musisz,z braku jakiegokolwiek wyboru,wchodzić na stronę "szmatławej gazety" a może to twoje poglądy są szmatławe.Wybierz na przyszłość nasz dziennik i wyłącznie słuszne poglądy jego dyrektora,bo nie ojca,ja nie mam wątpliwości,kto jest moim ojcem.Pacanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Młoda turystka zginęła w Tatrach 31.08.05, 21:23 Zastanawiam się co by tu powiedzieć.... Zal wielki . Współczuje bardzo rodzinie i przyjaciołom zmarłej Odpowiedz Link Zgłoś
k_lesik piękna śmierć 31.08.05, 21:27 Jeżeli miałbym wybierać w jaki sposób mam odejść z tego świata, to byłaby to taka śmierć. Tatry są piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
cham_i_prostak Re: Młoda turystka zginęła w Tatrach 31.08.05, 21:27 znam wiele mlodych dziewcząt, mam nadzieje że nie była to żadna z nich Odpowiedz Link Zgłoś