sz0k To skandal! Przedstawianie faszystów jako osób... 12.09.05, 13:47 - To skandal! Przedstawianie faszytsów jako osób nienormalnych i głęboko nieszczęśliwych to jakaś gejowska metoda indoktrynacji - mówi Janusz Marchwiński, działacz faszystowski. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: To skandal! Przedstawianie faszystów jako osó 12.09.05, 14:46 widze, ze jezuickie nauczanie trafilo na podatny grunt :-( Odpowiedz Link Zgłoś
wolnyczlowiek1 SWIETA INKWIZYCJA 12.09.05, 14:02 Szkola ... a tym bardziej Kosciol powinien uczyc milosci do drugiego czlowieka a nie nienawisci i pogardy. Niestety u nas jest inaczej i dlatego od 15 lat nie chodze do kosciola a przez 25 lat bywalem co tydzien. Jesli nawet geje grzesza to odpowiedza za grzechy przed Bogiem a nie przed swieta inkwizycja i mlodzieza wszechpolska. U nas jednak ludzie chcieliby wyreczac Pana Boga i kamieniem w reku. Odpowiedz Link Zgłoś
krakowiak2004 Re: SWIETA INKWIZYCJA pełna miłosierdza 12.09.05, 14:08 Przecież ulubionym hasłem - jakże miłością przesyconym - Świętej (a jakże!) Inkwizycji było "zabijmy wszystkich, a bóg już swoich rozpozna". Odpowiedz Link Zgłoś
arqs Re: Gej równa się faszysta 12.09.05, 14:05 I znowu ci niedouczeni dziennikarze, którzy piszą i nie wiedzą o czym. "Dziewczyny czekają na twoją modlitwę" - wystarczy mieć kilka komórek i myśleć logicznie, żeby domyślić się po samym haśle i iż chodzi o akcję która ma pomóc prostytutkom. Ale bardziej "medialne" będzie - "walka z klientami prostytutek". Hochsztapler, który pomógł nie jednej osobie? To ciekawe. Wow! Zdefiniujmy na nowo "hochsztaplera" bo ma niepotrzebnie pejoratywne zabarwienie. A ja proponuję założyć fundacje dokształcani dziennikarzy GW, bo najwyraźniej zapomnieli takiego terminu jak "rzetelność dziennikarska". Co artykuł to - kompletny brak obiektywizmu. Co więcej Jak zauważyłem to artykuł czytany rano ma dwie godz później dodane słówka "ubarwiające" emocjonalnie. No cóż, za komuny też pisano bzdury w "Trybunie"... Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Gej równa się faszysta 12.09.05, 14:38 arqs napisał: > I znowu ci niedouczeni dziennikarze, którzy piszą i nie wiedzą o czym. > "Dziewczyny czekają na twoją modlitwę" - wystarczy mieć kilka komórek i myśleć > logicznie, żeby domyślić się po samym haśle i iż chodzi o akcję która ma pomóc > prostytutkom. O, dobre :-). Mozesz wyjasnic, jaka logika pozwala sie domyslec, ze chodzi akurat o prostytutki? To chyba logika "chleba na mysli" :-). > Hochsztapler, który pomógł nie jednej osobie? To ciekawe. Wow! Zdefiniujmy na > nowo "hochsztaplera" bo ma niepotrzebnie pejoratywne zabarwienie. Kaszpirowski i Nowak tez ponoc pomogli. Odpowiedz Link Zgłoś
arqs Re: Gej równa się faszysta 12.09.05, 18:01 > O, dobre :-). Mozesz wyjasnic, jaka logika pozwala sie domyslec, ze chodzi > akurat o prostytutki? To chyba logika "chleba na mysli" :-). Nie, normalna logika. A możesz mi pokazać gzie w tym zdaniu chodzi o walkę z klientami prostytutek? > Kaszpirowski i Nowak tez ponoc pomogli. Ponoć. A Aardwerg - faktycznie. Jest uznany przez wielu psychologów za autorytet. Proponuje przeczytać jego książki, są przełożone na polski. A Amerykańskie Towarzystwo Psychologiczne wyrocznią nie jest. Za to jest bardzo "polityczne poprawnie". To co twierdzą to walka z rzeczywistością. Nie spotkałem jeszcze psychologa, który pomógłby dwóm gejom zajść naturalnie w ciążę. Bo to z natury rzeczy jest chore. Odpowiedz Link Zgłoś
wacek44 Re: Gej równa się faszysta 12.09.05, 14:58 I tyu trafiasz w sendo. Nie darmo zaczyna się pisać gayzeta wybiórcza. Odpowiedz Link Zgłoś
arqs Re: Gej równa się faszysta 12.09.05, 18:02 > gayzeta wybiórcza Tego nie znałem. Fajne :) Odpowiedz Link Zgłoś
fagot777 "GEJ" ROWNA SIE ... 12.09.05, 14:27 ... PEDAL, NIE FASZYSTA, I TO STUDENT POWINIEN WPISAC. MOZLIWE ZASTEPNE SLOWA: ZBOCZENIEC, DEWIANT, WYKOLEJENIEC. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Re: "GEJ" ROWNA SIE ... TAKA JEST PRAWDA 12.09.05, 14:31 fagot777 napisała: ... PEDAL, NIE FASZYSTA, I TO STUDENT POWINIEN WPISAC. MOZLIWE ZASTEPNE SLOWA: ZBOCZENIEC, DEWIANT, WYKOLEJENIEC. Zgoda, nie faszysta - faszysta daje w d.., a gej - no coz, BIERZE Odpowiedz Link Zgłoś
pc1935 Re: Gej równa się faszysta 12.09.05, 14:34 Niech uczeń potem zmieni słowo "faszysta" na słowo "ksiądz" i przeczyta jeszcze raz. I wszyscy będą zadowoleni i bardzo etyczni. Odpowiedz Link Zgłoś
fagot777 Re: Gej równa się faszysta 12.09.05, 15:11 Czy "rabin" zamiast "ksiadz" to tez by bylo git? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Porównanie gejów do faszystów to nieporozumienie.. 12.09.05, 14:41 gdyz zupelnie niepotrzebnie "nobilituje" homoseksualistow jako cos znaczacego (czym na pewno byl i jest faszyzm), a jednoczesnie powoduje, przez stowarzyszenie pojec, umniejszenie zgrozy faszyzmu, jako ze geje to "tacy kochajacy inaczej, ale nie robiacy krzywdy". Precz faszyzmowi - uosobieniu najgorszych zbrodni. Precz homoseksualizmowi - zwyklemu zboczeniu seksualnemu. NIE MA NIC TAKIEGO JAK MNIEJSZOSC SEKSUALNA, poza oczywiscie rozmiarem organu, ktorym tak ochoczo wyma-ch..-ą fanatycy "wolnosci i tolerancji" Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Porównanie gejów do faszystów to nieporozumie 12.09.05, 14:44 Te prymitywne i wulgarne zabawy literkami zamiast smieszyc osmieszaja Cie :(. -- homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
fagot777 Re: Porównanie gejów do faszystów to nieporozumie 12.09.05, 15:09 Tez tak uwazam! Pedal, zoczeniec, wykolejeniec ... ale nie FASZYSTA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
historyk12 Re: Gej równa się faszysta 12.09.05, 14:42 zauważyłem, że bardzo wiele osób niechętnych homoseksualistom wypowiada się na tym forum. Tak mnie zastanawia skąd wzięła się u was potrzeba dyskutowania na ten temat? Ja jestem hetero, więc geje mnie zupełnie nie interesują. Co i gdzie sobie wtykają, mogą brać ślub czy nie mogą. To mnie zupełnie nie obchodzi, bo mnie nie dotyczy. Dlaczego więc np. katolik_polski, czy Pan Nikt mają potrzebę wypowiadania się w tych sprawach? Czyżbyście obawiali się, że widok np. manifestacji gejów sprawi, że uświadomicie sobie swoją prawdziwą orientację seksualną i zaczniecie podrywać chłopców? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Gej równa się faszysta 12.09.05, 15:22 nie, oni są po prostu zwykłymi trollami, co się lubują w obsecenie i lubią wylewać publicznie swoje fekalne fascynacje Odpowiedz Link Zgłoś
igel1 Ciemnota i tyle...szkoda wogole slow.. 12.09.05, 14:51 Brakuje jeszcze 27 lat by wkoncu cos taka ciemnota polska zrozumiala..a szkoda..bo myslalem ,ze w polsce w oswiacie tez cosik sie poprawilo.. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Ciemnota i tyle...szkoda wogole slow.. 12.09.05, 14:57 Wielce merytoryczna wypowiedz ci sie udala,ktora poprostu az razi od argumentow. Walnac haselko bez zadnej zawartosci merytorycznej,napisac ze inni sa glupi i ciemni i udawac,ze samemu jest sie czyms lepszym:))Brawo-popisales sie koles.Dzieciom z podstawowki moze taklimi tekscikami bys zaimponowal,ale tu zle trafiles. Odpowiedz Link Zgłoś
fagot777 [...] 12.09.05, 15:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kucharpa Re: Gej równa się faszysta 12.09.05, 15:22 Nie zaprzeczysz chyba, ze kosciol katolicki w Polsce jest manipulatorem wolnosci osobistych. Moja znajoma brala ostatnio slub. I nie byloby problemu gdyby nie fakt, ze pan mlody jest obcokrajowcem i do tego niewierzacym, co sie ksiedzu nie podobalo i zaczal stawiac sztuczne bariery. Pozdrawiam wszystkich przeciwnikow praktyk kosciola katolickiego w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietek_wierzbicki Re: Gej równa się faszysta 12.09.05, 15:29 To powinna iditoka isc do innego ksiedza, albo nawet do rabina!Twoj sposob myslenia to "Dzierzynski byl Polakiem, wiec kazdy Polak to oprawca"! Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: Gej równa się faszysta 12.09.05, 15:37 Brednie jakieś wypisujesz.. Trzy tygodnie temu byłem na ślubie gdzie młody był protestantem a młoda katoliczką.Ślubu udzielał ksiądz przy biernej obecności pastora. Warto wypisywać kłamstwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Gej równa się faszysta 12.09.05, 20:51 jak pan młody jest niewierzący to po jaką cholerę mu ślub kościelny? Odpowiedz Link Zgłoś
kwak31 Re: Gej równa się faszysta 14.09.05, 09:08 No właśnie! Dla tych, którzy w to wierzą, to jest bądź co bądź jakiś sakrament. Sakramentów nie udziela się niewierzącym lub wyznawcom innej wiary. Odpowiedz Link Zgłoś
japolak Gej ksiądz = faszysta złodziej ? 12.09.05, 15:37 Mnie zabawa się podoba. Niech dzieci podstawiają zamiast geja nie tylko faszyste, ale i księdza,profesora, patriotę... Czasem będzie mozna wyrobić 500 i wiecej procent normy, na przykład ksiadz profesor lubiący małych chlopców i dużego giertycha... - Dzieci, przygotujcie się do następnej lekcji. Będziecie podstawiać inne słowa pod "Matka Boska" i "Piłudski".... Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: Gej ksiądz = faszysta złodziej ? 12.09.05, 15:42 Dopisz jeszcze japolak/jabolak/ ..geniuszu Odpowiedz Link Zgłoś
vonle [...] 12.09.05, 15:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
disenchanted Re: Gej równa się faszysta 12.09.05, 15:45 dziekujemy za te wypowiedz, ktora nie wnoszac nic do tematu mowi wiele o stanie psychicznym i intelektualnym dyskutanta. Odpowiedz Link Zgłoś
proud_to_be_a_gay No tak... POLSKA=zacofane państwo wyznaniowe 12.09.05, 16:30 "Osiągali oni [mężczyźni - red.] orgazm przy użyciu różnych nieożywionych przedmiotów, takich jak skóra, buty, i inne części ubrania, poprzez oddawanie moczu i kału na siebie (...), także poprzez pieszczenie dzieci obydwu płci (...)". Gratuluje WAM'owi... ciekawi mnie czy powyższych fetyszystów bezpośrednio nazywają w tym filmie homoseksualistami czy też nie... jakkolwiek uważam, że gdy młodzież oglądnie taki film to ponad połowe utwierdzi on w przekonaniu, iż życie seksualne każdego geja wygląda podobnie do powyższego. Jeszcze raz gratuluje super manipulacji.. ciekawe co na to MEN. Odpowiedz Link Zgłoś
abi_z_abudabi Re: heroina=?? 12.09.05, 16:34 Taki cytat z Pulp Fiction: -heroina wraca, i to k..wa w wielkim stylu. Praca domowa zamiast heroina wpisz endecja, przemyślenia zostaw dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Re: Gej równa się faszysta 12.09.05, 16:44 Zdaje się, że w III RP prawo zabrania namawiania do nietolerancji. To skandal, że coś takiego może trafić do szkoły. Dlaczego prokuratura nie ściga takich "krzewicieli oświaty" z urzędu? Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Re: Gej równa się faszysta 12.09.05, 16:44 Zdaje się, że w III RP prawo zabrania namawiania do nietolerancji. To skandal, że coś takiego może trafić do szkoły. Dlaczego prokuratura nie ściga takich "krzewicieli oświaty" z urzędu? Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Komuna kontratakuje??? 12.09.05, 17:02 Zdawało się, że dawno minęły czasy jedynych słusznych poglądów, których nosicielem była nieboszczka PZPR. Jak jednak widać są tacy, którzy chcieliby powrócić do dawnych czasów i narzucać wszystkim jedyne słuszne poglądy, a mianowicie, że pederastia niczym nie różni się od stosunków osobników różnej płci. Jeśli ktoś żąda tolerancji dla odmiennych zachowań, powinien także być tolerancyjny wobec poglądów innych od swoich własnych. Tolerancja jednak w wydaniu pederastów niczym się nie różni od "socjalistycznego pluralizmu". Odpowiedz Link Zgłoś
vampyre Re: faszysta albo gey 15.09.05, 16:38 niestety, typowe. way to go, eintein. Odpowiedz Link Zgłoś
ibykos KOCHAM MOJEGO CHLOPAKA I PRZYKRO MI,GDY CZYTAM 12.09.05, 17:11 TAKIE PSEUDOKATOLICKIE BZDURY!LUDZIE,CO WAM ZROBILI GEJE,ZE ICH TAK NIENAWIDZICIE?! TO SIE NAZYWA MILOSC BLIZNIEGO!? Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Re: KOCHAM MOJEGO CHLOPAKA I PRZYKRO MI,GDY CZYT 12.09.05, 17:39 ibykos napisał: > TAKIE PSEUDOKATOLICKIE BZDURY!LUDZIE,CO WAM ZROBILI GEJE,ZE ICH TAK > NIENAWIDZICIE?! TO SIE NAZYWA MILOSC BLIZNIEGO!? Po pierwsze: dlaczego pseudokatolickie? Czy wolność wypowiedzi ma cokolwiek wspólnego z katolicyzmem lub pseudokatolicyzmem? Po drugie: dlaczego różnorodność poglądów ma być bzdurą? Owszem, byli tacy, co uważali to za bzdurę, ale ja ciągle mam nadzieję, że te czasy bezpowrotnie minęły. Po trzecie: gdzie ta nienawiść do - jak to nazywasz - gejów, a ja - pederastów? (Słownik języka polskiego PWN, rozprowadzany nie tak dawno przez GW, nie zna "nowotworu" gej, zamiast tego zaleca termin pederasta lub homoseksualista) Po czwarte: tak, walka o wolność i tolerancję zbieżna jest z miłością tak zwanego bliźniego, bo chodzi o to, by chłopak mógł kochać nie tylko chłopaka, ale i dziewczynę. Odpowiedz Link Zgłoś
parzewski Re: Gej równa się faszysta 12.09.05, 17:12 Zawsze mnie przeraża to, że te czarne głupole mają kontakt z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
zib11 GW-dawniej TL-tabloid wrazliwy(?) 12.09.05, 17:14 Jaks redaktorzyny z GóW...ej nie podnoszą alarmu gdy powszechnie używa się jak synonimów słów katolik i faszysta,to po adaskowej linii co? Odpowiedz Link Zgłoś
kinskyart Re: Gej równa się faszysta 12.09.05, 17:18 co ty opowiadasz? nie pomoże tu żadne relatywizowanie - ci ludzie szczrzą nietolerancję i nienawiść. I zbierzemy tego owoce. Wszyscy. Co to ma wspólnego z naukami Jezusa? N I C. Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 [...] 12.09.05, 17:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
prinsik W GLOWIE COS SIE PODOBNEGO NIE MIESCI 12.09.05, 17:28 W KRAJU BARBARZYNSKO-MORALNEGO WOJUJACEGO KATOLICYZMU TO NIE DZIWNE, ALE BYLOBY TO NORMALNEMOZE 600 LAT TEMU KIEDY KOSCIOL BYL PIERWSZYM OREDOWNIKIEM CIEMNOTY, ZACOFANIA I GLUPOTY. WIEC JAK TRAGICZNIE ZEPSUTA TO ORGANIZACJA, KTORA MA CZELNOSC POZWALAC SOBIE NA TAKIE NUAKI W DZIESIEJSZYCH CZASACH W "CYWILIZOWANYM" KRAJU EUROPY. TO JEST CIAGLY I NIEUSTATJACY DRAMAT POLSKI, ZE NIE MOZE SIE WYZWOLIC Z KLESZCZY TYCH WSZYSTKO WIEDZACYCH OBSKURANTOW. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas GEJ TO NIE FASZYSTA TYLKO CZŁEK CHORY 12.09.05, 17:57 Co ma faszyzm do choroby???? Czy już zupełnie pogłupieliście??? Odpowiedz Link Zgłoś
vampyre Re: GEJ TO NIE FASZYSTA TYLKO CZŁEK CHORY 12.09.05, 18:20 a nie widać że pogłupieli? od samego początku. w ogóle po co ta dyskusja? żeby co? że katolicy nagle połamią głupotę pyskujących nowoczesnych gó..latków? albo że bardzo fajne środowiska gejowskie wywalczą sobie same (1,5 mln, niech będzie, + jakieś 15 mln sympatyków?) coś ponad tolerancję KTÓRĄ I TAK JUŻ MAJĄ? czemu to ma służyć? denerwować się lubicie? argumenty natykają się na spie..j, a spie..j natyka się na milczenie, problem stoi w miejscu, a wszyscy wku..ają się rzekomym poziomem intelektualnym rozmówców. Odpowiedz Link Zgłoś
opt Kośiół jak zwykle krętaczy jak może,a owieczki pot 12.09.05, 18:29 Kościół odżegnuje się od tego typu pomocy i ich nie zaleca,Episkopat ujmuje je w wykazie środków dydaktycznych dopuszczonych do użytku,a katecheta ma swobodę wyboru- to typowe krętactwo urzędników Kościoła Odpowiedz Link Zgłoś
vampyre Re: Kośiół jak zwykle krętaczy jak może,a owieczk 12.09.05, 18:33 zdefiniuj krętaczy i daj dowody, albo bądź na tyle na poziomie żeby się nie odzywać jak nie masz podstaw i pojęcia o sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
opt Kośiół jak zwykle krętaczy jak może,a owieczki 12.09.05, 18:34 potulnie dają się indoktrynować.Kościół odżegnuje się od tego typu pomocy i ich nie zaleca,Episkopat ujmuje je w wykazie środków dydaktycznych dopuszczonych do użytku,a katecheta ma swobodę wyboru- to typowe krętactwo urzędników Kościoła . Odpowiedz Link Zgłoś
vampyre Re: Kośiół jak zwykle krętaczy jak może,a owieczk 12.09.05, 18:44 właśnie staram się nie przejść do obrażania cię. skoro się odżegnuje, to znaczy że się odżegnuje, to znaczy że coś z tym zrobi, kościół to nie jest III RP w której się tylko obiecuje. słyszałeś kiedyś o innej organizacji która przetrwała 2000 lat? nie? zastanów się dlaczego. jeśli przedstawiciele kościoła powiedzieli że coś z tym zrobią, to znaczy że zrobią, jeśli nie, to w ten sposób chcieli wam powiedzieć żebyście nie wsadzali łap między palce, bo progejowskie środowiska też jest czym pognębić, a IV władza jest tylko jedną z władz i póki co tylko ona stoi murem za homo. trochę szacunku do kościoła, jeśli nie stać cię na szacunek do mnie i innych forumowiczów. (btw. to co robisz nazywa się spam.) Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem123 Re: Kośiół jak zwykle krętaczy jak może,a owieczk 12.09.05, 19:40 No stary! Nie udawaj, że nie potrafisz czytać! "W wydziale katechetycznym katowickiej kurii nikt jej nie widział, ale z góry zaznaczają, że tego typu środków pomocy na katechezy nie polecają. To katecheta ma jednak swobodę w decydowaniu, z jakiego zatwierdzonego przez Episkopat Polski pakietu pomocy skorzysta. Jeden z trzech dopuszczonych w tej chwili pakietów to właśnie ten przygotowany przez WAM." KK nie poleca, ale katecheta może skorzystać z materiałów zatwierdzonych przez Episkopat. Czyli KK nie poleca, ale jednak poleca. W każdym bądź razie nie będzie miał nic przeciwko. Przecież to jakaś dramatyczna hipokryzja i tchórzostwo. Już by lepiej przyznali, że te materiały są po ich myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Pamiętaj zbluzgaj bliźniego swego jak Ci Bóg Miły! 12.09.05, 18:48 Katoliku polski ;-( Odpowiedz Link Zgłoś