Dodaj do ulubionych

Wstrząsająca relacja świadków na procesie łowcó...

13.09.05, 07:41
straszne! morderstwo z premedytacją, w USA poszli by na krzesło chyba.
Obserwuj wątek
    • bart_canada [...] 13.09.05, 08:05
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • asienka32 Jaka propaganda? 13.09.05, 08:14
        Łowcy skór to tajne ramię zbrojne APP ds. eutanazji.
        • jola_dywity ZMARŁA BO LEKARZ GŁOSOWAŁ NA PLATFORMĘ 13.09.05, 16:44
          A ci wiadomo jakie mają hasło.Do pierwszego miliona po trupach.
          • akle2 [...] 13.09.05, 18:05
          • bart_canada Kolejna suka wykorzystuje tragedie do propagandy 13.09.05, 19:38
            ale nie licz, ze twoj chlopek-roztropek kiedykolwiek cos wygra. Polecam wydanie
            NG pt. Prymitywne ludy Europy Wschodniej :)
            • 2560a Re: Kolejna suka wykorzystuje tragedie do propaga 13.09.05, 21:46
              bart_canada napisał:

> ale nie licz, ze twoj chlopek-roztropek kiedykolwiek cos wygra. Polecam
              wydanie
              >
              > NG pt. Prymitywne ludy Europy Wschodniej :)

MOZE BYS PODAL ADRESATA SWOICH PRZEMYSLEN? BO PIENISZ SIE I NIE WIEM DLACZEGO.
              MOZE TO TYLKO ZWYKLA WSCIEKLIZNA?
            • pogromca_cveli [...] 13.09.05, 22:38
        • jerzy-gorny KRZESLO ELEKTRYCZNE TO ZA MALO !!!!!! 13.09.05, 16:46
          dla tych bandytow
          ale liberalowie i komuchy
          zrobia wszystko by ich uniewinnic !
      • bart_canada Admin wykasowal post tego typka z APP 13.09.05, 08:42
        to do niego bylo, bo pakuje swoja polityke do tragedii w Lodzi.
      • tylko_nie_pis_please Tak by lepiej brzmiało :-) 13.09.05, 12:18
        choć osobiście nie jestem jakims zagorzłaym przeciwnikiem PIS (ale na nich nie
        zagłosuję)
    • b.6.1966 Re: Wstrząsająca relacja świadków na procesie łow 13.09.05, 09:02
      A u nas , obrotne chlopaki-zabijaki dostana byc moze cos w nawiasach, i po
      jakims czasie beda funkcjonowac w spoleczenstwie.Zastanawia mnie tylko,
      dlaczego nie mozna chlopcow podarowac rodzinom ofiar? To byloby i sprawiedliwe
      i pouczajace dla innych biednych.Kazdy z nas, przynajmniej raz w zyciu
      korzystal z pogotowia, wiec wie, z jaka nadzieja wiaze sie przyjazd(szybki) i
      pomoc. Chlopaki zawiedli.Powinno sie zawiezdz chlopakow i wyeliminowac. Tak
      mysle.
      • adebo Re: Wstrząsająca relacja świadków na procesie łow 13.09.05, 09:19
        b.6.1966 napisała:

> Zastanawia mnie tylko,
        > dlaczego nie mozna chlopcow podarowac rodzinom ofiar? To byloby i
        sprawiedliwe i pouczajace dla innych biednych.

Sprawiedliwe to i by było,ale rodzina z kicia do końca życia by nie wyszła.
        Taka u nas niestety sprawiedliwość.
    • daglezja4 Re: Wstrząsająca relacja świadków na procesie łow 13.09.05, 09:14
      Krzysztof Ś. mówił wczoraj, że zastanawiał się, czy nie zażądać sekcji zwłok
      matki. Zadawał sobie cały czas pytanie: czemu mama - wyjątkowo zdrowa jak na
      swój wiek - zmarła od zwykłej wysypki. W końcu sekcji nie było - reszta rodziny
      się sprzeciwiała. - No to trzeba było zrobić sekcję zwłok i wtedy byś sie
      przekonał na jakie świństwo zapadła twoja matka, która być może od 30 lat nie
      była u lekarza, a nie teraz pomawiać lekarzy i sanitariuszy w nadziei na
      odszkodowanko.

Siostra Krzysztofa Ś. mówiła, że do niedawna nie mogła uwierzyć, iż lekarz czy
      sanitariusz mogliby zabić jej matkę. Dotarło to do niej po ujawnieniu
      sprawy "Łowców skór". - uwierzyła w te brednie, a wiarę podtrzymuje nadzieja na
      odszkodowanko.
      • janosik6 daglezja--masz przerabane , brak ci tych pieniedzy 13.09.05, 09:31
        za skory ?
        Jakim przyglupem trza byc aby wszystko sprowadzac do forsy ?
        W chinach by ich odpowiednio ukarali--w polsce ? tutaj nazbierali dosc
        pieniedzy aby wynajac dobrego adwokat i sie wybronic .
        Zobaczycie sami sobie zaproponuja kare ......i tak zostanie....
      • anjew [...] 13.09.05, 11:55
      • brodeek [...] 13.09.05, 12:16
      • tut_ets Re: Wstrząsająca relacja świadków na procesie łow 13.09.05, 13:04
        A to ci palma odbija i do tego na maksa!!!

A moze pracujesz w tej samej "branzy"?

Innego wyjscia na twoje bzdurne odpowiedzi nie ma...
      • tut_ets Re: Wstrząsająca relacja świadków na procesie łow 13.09.05, 13:06
        Palma ci odbija i to na maksa, albo jestes z tej samej "branzy".
        Innej odpowiedzi na twoje bzdurne teksty niestety nie ma...
      • chips8 Re: Wstrząsająca relacja świadków na procesie łow 13.09.05, 13:25
        czyżbyś należała do grona naszych rodaków ktorzy nie potrafią zrozumieć sensu
        najprostszego tekstu.A może też jeździsz karetką w Łodzi?
    • kot19991 Re: Wstrząsająca relacja świadków na procesie łow 13.09.05, 09:30
      W tle tego makabrycznego horroru jest wina tworzących prawo, którzy wymyślili
      zasiłek pogrzebowy wypłacany przez ZUS.

Obecnie jest to kwota 4 600 złotych. W polskiej tradycji i mentalności nie
      istnieje (poza wyjatkami które pewnie zdarzają się) targowanie o pieniądze w
      obliczu śmierci osoby najbliższej. Efekt - niemal cały zasiłek pogrzebowy
      pożerają firmy pogrzebowe. To dlatego te firmy miały się czym dzielić z
      lekarzami-sanitariuszami-zabójcami.

Czas najwyższy - choćby zatrzymać wzrost zasiłku pogrzebowego (ostatnio znów
      zwrósł o 300 złotych. Grozi nam, że za jakiś czas znów zanęcony zyskami objawi
      się jakiś dr. Mengele.

• 101ola Re: Wstrząsająca relacja świadków na procesie łow 13.09.05, 09:40
        Dokładnie.
        Jesli wszyscy będą dostawać zamiast wspomnianych 4600 zł np. 2000 zł nagle
        okaże sie, że za takie pieniądze również będzie się opłacało zakładom
        pogrzebowym obsługiwac całą impreze.

pozdr
      • remik.bz Re: Wstrząsająca relacja świadków na procesie łow 13.09.05, 09:47
        kot19991 napisał:

> W tle tego makabrycznego horroru jest wina tworzących prawo, którzy wymyślili
        > zasiłek pogrzebowy wypłacany przez ZUS.

Masz rację, z tym prawem jest coś "nie tak". Trzeba go zmienić, ale mówiąc
        szczerze - nie wiem jak. Może zasiłek wypłacany wyłącznie w gotówce lub na
        konto uprawnionego ? Bez żadnych "upoważnień" dla osób trzecich?

Sam miałem niedawno dwa pogrzeby, wpierw teściowej potem teścia. Żona nie była
        w stanie nic załatwić. Spadło to na mnie. Przy pierwszym pogrzebie "robiłem co
        mi kazano". Przy drugim działałem już świadomie i niestety narażałem się na
        różne przykrości, (również ze strony bliskich niestety) . Nawet zmieniłem firmę
        pogrzebową. Piewsza obraziła się na mnie , bo nie chciałem dać upoważnienia na
        odbiór zasiłku w ZUS-ie. Efekt "ekonomiczny" był taki ,ze przy pierwszym
        pogrzebie zabrakło zasiłku , przy drugim "zostało", ale rodzina stwierdziła ,że
        chyba nie mam uczuc , bo się targuję w takiej chwili.
    • sseses Re: Wstrząsająca relacja świadków na procesie łow 13.09.05, 10:05
      Zazwyczaj nie komentuję z lenistwa, ale dziś nie mogę, takiego su....syna to bym
      gołymi rękami udusił, tak żeby cierpiał, łamałbym mu palce i wyrywał paznokcie,
      skakał po głowie... koles by miał ciepło jak by trafił ze mną pod celę...
      Pozdrawiam
      • krzysztof43 Hasło rzucone, lud wyje 13.09.05, 11:41
        Pani lat 68 dostała wysypki. Syn, zamiast posmarowaś fenistilem zawezwał - do
        WYSYPKI! - pogotowie. Pogotowie przyjechało (do WYSYPKI!) i wzięło Panią do
        szpitala. Tam ją zatrzymano - z powodu WYSYPKI! - syn poszedł do domu. Potem się
        okazało, że nastapił zgon. Syn stawia diagnozę, bo w Polsce wszyscy są lekarzami
        i ustala winnych, więc pada na sanitariuszy. Wiadomo przeciez kto pobił
        śmiertelnie Przemyka.
        Coś mi tu nie gra. Ale hasło media rzuciły i lud (chrześcijańsko-katolicki) już
        wie kogo trzeba zlinczować.
        O Boziu!
        • anjew No jasne, tylko to 'puknalem babe z wysypka...' 13.09.05, 12:00
          Ale spoko, mengele sie wkur.wil, ze ja musi wozic od szpitala do szpitala,
          biedak... Poza tym pare stowek na twarz, to kaska nie do pogardzenia, nie?
          krzysiu?
        • tees1 widocznie poganski ten lud 13.09.05, 12:11
          krzysztof43 napisał:
          > Ale hasło media rzuciły i lud (chrześcijańsko-katolicki) już
          > wie kogo trzeba zlinczować.

Lud widocznie jest poganski. W koncu kazdy rodzi sie poganinem i wielu nim
          pozostaje. Wychowanie w PRLu wrecz promowalo poganstwo. Lud prawdziwie
          chrzescijansko-katolicki rzucilby sie na kolana modlic, a nie linczowac.

> O Boziu!

Kogo masz na mysli?
        • a1b1 Re: Hasło rzucone, lud wyje 13.09.05, 14:57
          Tu nie chodzi o lincz. W trakcie śledztwa, a następnie rozpraw sądowych
          oskarżeni pracownicy łódzkiego pogotowia przyznali się do uśmiercania
          pacjentów!
    • bieruch z drugiej strony kto wzywa karetkę do wysypki? 13.09.05, 10:21
      Może jej coś było, albo ja zupełnie nie zrozumiałem sytuacji?
    • 4krzych1 co na to te Radziwiłły i inne "autorytety"... 13.09.05, 10:57
      ...jak mogą te sk... milczeć w sprawie tak skandalicznej!!! Toż to jest powód
      żeby te samorządy skorumpowanych nygusów rozwiązać!!!
    • bart113 Re: Wstrząsająca relacja świadków na procesie łow 13.09.05, 11:05
      Pavulonem ich?
    • b.6.1966 Re: Wstrząsająca relacja świadków na procesie łow 13.09.05, 11:29
      A ,zapominamy o "' Czarnej Rozy"' .Co z ta fajnie prosperujaca fabryczka
      zrobila Temida?Pokiwala paluszkiem, czy przypomniala o wspoludziale w
      morderstwach?Ale wlasciciele fabryczki chyba nic nie wiedzieli o przekretach,
      oni tylko pomagali skolatanym rodzinom.
      • pinia1a Co my mamy za lekarzy! - strach wzywać pogotowie! 13.09.05, 11:37
      • pinia1a Co my mamy za lekarzy! - strach wzywać pogotowie! 13.09.05, 11:48
        Współczuję mieszkańcom Łodzi, choć zjawisko to może dotyczyć całej Polski.
        Zastanawia mnie jednak po co do zwykłej wysypki wzywano pogotowie i że wogóle
        zgodzili się przyjechać. Przecież pogotowie jest od nagłych i poważniejszych
        przypadków. Musiało chyba być coś poważnego - może jakaś alergia połączona z
        dusznościami - napewno sekcja by to wyjaśniła.Szkoda, że rodzina tego nie
        wyjaśniła, przecież powinno im na tym zależeć.
        Sprawa "łowców skór" ciągnie się już tak długo dlaczego do tej pory nie
        wytropiono i nie usunięto z zawodu tych lekarzy i sanitariuszy.
        Rzucają oni cień na cała grupę zawodową i psują opinię reszcie dobrych i
        oddanych pacjentowi medykom.
    • jerry.uk TO HORROR!! 13.09.05, 11:45
      Od trzech i pol roku czytam o tej sprawie ale zawsze mnie wstrzasaja zeznania
      swiadkow. to absolutnie przerazajace, a ci degeneraci nawet sie nie poczuwaja
      do winy. cholerne kanibale i hieny cmentarne tylko do tego mozna ich porownac.
      • darr.darek DANE o spadku przestępcz. po przywróc.KARY ŚMIERCI 13.09.05, 15:26
        Lewicowa hołota "postępowców" to popłuczyny po bolszewickiej hołocie - ci
        sami ludzie, te same głupie idee społeczne. Jedynie centrum dyspozycyjne dla
        czerwonych nie jest już w Moskwie tylko w Paryżu - stąd pewne różnice
        ideologiczne.
        A oto namiar na wykres wskaźnika liczby morderstw w USA. Jak spadał przez 20lat
        po PRZYWRACANIU kary śmierci w USA.

www.ojp.usdoj.gov/bjs/pub/pdf/htius.pdf

Source: FBI, Uniform Crime Reports, 1950-2002

Tu jest wykres liczby egzekucji w kolejnych latach.

www.ojp.usdoj.gov/bjs/glance/exe.htm

Prawda, że szokuje relatywnie niewielka dziś liczba egzekucji w porównaniu z
        latami 50-tymi, gdy wskaźnik liczby morderstw na 100tys. mieszkańców był
        najniższy (porównywalny z dzisiejszym w Polsce - mimo, że w Polsce dziś NIE MA
        setek milionów broni palnej).

To nie wszystko ! Zaszokuje Was zgodność narastającej przestępczości z ową luką
        w egzekucjach w latach 60-tych i 70-tych !!!
        Ciekawa lektura dla tych, którzy uwierzyli lewicowej hołocie, że kara śmierci
        nie odstrasza bandytów od morderstw.

P.S. To bzdura, że dożywocie jest surowszą karą dla śmiecia społecznego
        niż "zbyt szybka" kara śmierci. KAŻDY moderca skazany na karę śmierci do końca
        błaga i odwołuje się, aby pozwolono mu żyć w więzieniu - tak jest właśnie wśród
        morderców skazanych na karę śmierci w USA. Takie są FAKTY !

• jarek.gurtowski Przywrócić dla nich karę śmierci!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.09.05, 11:53
      Tylko kara śmierci jest choć trochę adekwatna do zbrodni,
      której się te zwierzęta dopuściły.

Jarek
      • anjew Zwierzeta tak nie morduja, mamy do czynienia z... 13.09.05, 12:06
        ..czyms znacznie gorszym. Jakimis ludziopodobnymi koszmarnymi scierwojadami...
        Co do KS, zgadzam sie tutaj w 100%. Pavulonem. W obecnosci ich kolegow,
        co 'tylko opozniali'...
    • zyks Eee,to jakby normalne.Lepiej:"zabrali zwłoki, odda 13.09.05, 12:08
      li, np,Kaczora". To by była sensacja...:)
    • mariner4 Służba zdrowia to zbyt poważna sprawa 13.09.05, 12:14
      aby ja pozostawić tylko lekarzom.
      M.
    • berbec Zyczenia od serca !!! 13.09.05, 12:32
      Za kratami srodowisko ma swoje prawa, ktore niejednokrotnie koryguja bledy
      sedziowskie. ZADNEJ KARY SMIERCI !!! Nie wolno niszczyc chlopakom takich
      rodzynkow na stercie lodow z bita smietana. Z calego serca, nasze biuro zyczy im
      najwyzszych stopni cw..owskich (chodzby feldmarszalek) w historii polskiego
      wieziennictwa. Trwajace w nieskonczonosc harce z udzialem calej peronki przy
      szalejacych owacjach klawiszy na stojaco. I tak az do bolu i jeszcze dalej i
      dalej !!!
      ---byly o tych panach artykuly w innych gazetach. Bog mi swiadkiem, ze nigdy nie
      moglem ich doczytac do konca, to juz az nadto---
    • trefi Re: Wstrząsająca relacja świadków na procesie łow 13.09.05, 12:49
      nie czytalem innych opinii ale w moim przekonaniu wszyscy ci "sanitariusze"
      i "lekarze" powinni dostac dozywocie!Czasem szkoda,ze kara smierci zostala
      zniesiona
      • mrmydlo Re: Wstrząsająca relacja świadków na procesie łow 13.09.05, 13:48
        razem z rodzina przypuszczamy ze mojego dziadka tez zalatwili ci podludzie. dziadek mieszkal sam w lodzi, zle sie poczul przyjechali do niego,niezabrali do szpitala tylko siedzieli u niego w domu prawie 6 godzin. Zabrali juz martwego, przy okazji zginely pieniadze, dom byl ogolnie przetrzepany, wiemy to z relacji jego przyjaciolki. Po tylu latach niema zadnej mozliwosci udowodnienia komukolwiek ani nawet sprawdzenia.
    • callafior Re: Wstrząsająca relacja świadków na procesie łow 13.09.05, 14:33
      U nas to samo powinni wprowadzić! Precz z mordercami na stanowiskach!
    • aneste Re: Wstrząsająca relacja świadków na procesie łow 13.09.05, 14:45
      NFZ tez zabija pacjentow ale w iloscisch hurtowych i niestety jak dotad nikt im
      procesu o to nie wytoczyl a moze by warto.....
    • grazynaslawinska6 Re: Wstrząsająca relacja świadków na procesie łow 13.09.05, 15:07
      Moim zdaniem powinni ci trzej lekarze z karetki natychmiast odejsc z
      pracy.Karol,Andrzej oraz Pawel sa ewidentnie przestepcami.Sprawe nalezy
      niezwlocznie podac do prokuratora nawet w Warszawie ,poniewaz to zagraza calemu
      krajowi.WAlka z tymi niebezpiecznymi przestepcami ze sluzby zdrowia jeszcze sie
      nie skonczyla.Zapewne we wszystkich innych miastach jest to samo.Dzisiaj jest to
      Panstwa matka,a pozniej moga byc to Panstwo sami.Jezeli czuja sie zawiedzeni
      czlonkowie rodziny moga wystapic do Helsinek lub Rzymu z prosba o wnikniecie w
      te sprawy,poniewaz sa takich ludzi juz dziesiatki tj.poszkodowanych.
    • anestezjolog1 Re: Wstrząsająca relacja świadków na procesie łow 13.09.05, 15:27
      Ujawnione morderstwa to tylko wierzcholek gory lodowej. Najbardziej
      wstrzasajace jest to, ze wielu wiedzialo o tym i siedzialo cicho. A biernosc
      autorytetow medycznych po ujawnieniu tego w prasie ? Kazdy lekarz anestezjolog
      wie, ze pavulon nie ma zastosowania w karetce.
    • yorik do wysypki wzywali pogotowie? 13.09.05, 15:36
      a do poradni dermatologicznej to nie łaska?
      pewnie bezpieczniej

• dobry11 Re: Wstrząsająca relacja świadków na procesie łow 13.09.05, 16:13
      tylkoniepis napisał:

> straszne! morderstwo z premedytacją, w USA poszli by na krzesło chyba.

W USA by do takiego czegos nie doszlo. Mowie o spisku kilku osob, nie o jednym/jednej osobie. Jest za
      duzo tzw check and balances, czego i Polsce zycze.
      • agite Re: Wstrząsająca relacja świadków na procesie łow 13.09.05, 16:24
        Najbardziej mnie dziwi wzywanie pogotowia do zdrowej osoby z wysypka...
    • sodoma33 Szkoda slow 13.09.05, 16:21
      Szkoda ze nikt nie sprawdzil czy ci "pracownicy sluzby zdrowia" byli trzezwi.
      • sodoma33 Re: Szkoda slow 13.09.05, 16:23
        Wcale sie nie dziwie ze za granica traktuje sie POLOCKOW jak najglupsza nacje
        na swiecie.
        • langston Re: Szkoda slow 13.09.05, 16:33
          Przeciez takie rzeczy w Holandii sa legalne tylko troszke inaczej sprzedane marketingowo i inaczej nazwane w prawie.
          • 2560a Re: Szkoda slow 13.09.05, 21:50
            langston napisał:

> Przeciez takie rzeczy w Holandii sa legalne tylko troszke inaczej sprzedane
            mar
            > ketingowo i inaczej nazwane w prawie.

Nie wiesz co piszesz. Miedzy eutanazja , praktykowana w kazdym kraju, a
            zabojstwem jest spora roznica.
            To nie pomylka, w kazdym kraju, codziennie dokonuje sie eutanazji, choc tylko w
            kilku krajach tak to sie nazywa. W Holandii zabojstwo jest karalne.
    • langston DOZYWOCIE MINIMUM!!!!! 13.09.05, 16:27
      Bez mozliwosci przdterminowego zwolnienia lub stryczek!
      • 2560a Re: DOZYWOCIE MINIMUM!!!!! 13.09.05, 21:53
        langston napisał: DOZYWOCIE MINIMUM!!!!!

> Bez mozliwosci przdterminowego zwolnienia lub stryczek!

Dlaczego? Nie lepiej po kilka dawek povulonu.Oko za oko , zab za zab, pavulon
        za pavulon- jakos tak bylo napisane.
    • 2560a Re: Wstrząsająca relacja świadków na procesie łow 13.09.05, 16:30
      Badanie opinii spolecznej sugeruje , ze mamy dobrze ponad 90% katolikow w
      naszym kraju.Widocznie do pracy w pogotowiu przyjmuja samych ateistow albo
      jakichs innowiercow.Moze pogotowia powinny zatrudnic kapelanow?
      A wracajac do sprawy, nie zawsze sie zgadzam ze zniesieniem kary smierci.Ale
      jak juz jej nie ma , to moze chociaz panow sanitariuszy i lekarzy dowozic na
      rozprawy karetka pogotowia zamiast wiezniarka.Wszystko sie moze zdarzyc.Koledzy
      w trosce o wlasna skore maga poczestowac jakims "srodkiem uspakajajacym".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka