tylkoniepis 13.09.05, 07:41 straszne! morderstwo z premedytacją, w USA poszli by na krzesło chyba. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bart_canada [...] 13.09.05, 08:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Jaka propaganda? 13.09.05, 08:14 Łowcy skór to tajne ramię zbrojne APP ds. eutanazji. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity ZMARŁA BO LEKARZ GŁOSOWAŁ NA PLATFORMĘ 13.09.05, 16:44 A ci wiadomo jakie mają hasło.Do pierwszego miliona po trupach. Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 [...] 13.09.05, 18:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bart_canada Kolejna suka wykorzystuje tragedie do propagandy 13.09.05, 19:38 ale nie licz, ze twoj chlopek-roztropek kiedykolwiek cos wygra. Polecam wydanie NG pt. Prymitywne ludy Europy Wschodniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: Kolejna suka wykorzystuje tragedie do propaga 13.09.05, 21:46 bart_canada napisał: > ale nie licz, ze twoj chlopek-roztropek kiedykolwiek cos wygra. Polecam wydanie > > NG pt. Prymitywne ludy Europy Wschodniej :) MOZE BYS PODAL ADRESATA SWOICH PRZEMYSLEN? BO PIENISZ SIE I NIE WIEM DLACZEGO. MOZE TO TYLKO ZWYKLA WSCIEKLIZNA? Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_cveli [...] 13.09.05, 22:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy-gorny KRZESLO ELEKTRYCZNE TO ZA MALO !!!!!! 13.09.05, 16:46 dla tych bandytow ale liberalowie i komuchy zrobia wszystko by ich uniewinnic ! Odpowiedz Link Zgłoś
bart_canada Admin wykasowal post tego typka z APP 13.09.05, 08:42 to do niego bylo, bo pakuje swoja polityke do tragedii w Lodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
tylko_nie_pis_please Tak by lepiej brzmiało :-) 13.09.05, 12:18 choć osobiście nie jestem jakims zagorzłaym przeciwnikiem PIS (ale na nich nie zagłosuję) Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Re: Wstrząsająca relacja świadków na procesie łow 13.09.05, 09:02 A u nas , obrotne chlopaki-zabijaki dostana byc moze cos w nawiasach, i po jakims czasie beda funkcjonowac w spoleczenstwie.Zastanawia mnie tylko, dlaczego nie mozna chlopcow podarowac rodzinom ofiar? To byloby i sprawiedliwe i pouczajace dla innych biednych.Kazdy z nas, przynajmniej raz w zyciu korzystal z pogotowia, wiec wie, z jaka nadzieja wiaze sie przyjazd(szybki) i pomoc. Chlopaki zawiedli.Powinno sie zawiezdz chlopakow i wyeliminowac. Tak mysle. Odpowiedz Link Zgłoś
adebo Re: Wstrząsająca relacja świadków na procesie łow 13.09.05, 09:19 b.6.1966 napisała: > Zastanawia mnie tylko, > dlaczego nie mozna chlopcow podarowac rodzinom ofiar? To byloby i sprawiedliwe i pouczajace dla innych biednych. Sprawiedliwe to i by było,ale rodzina z kicia do końca życia by nie wyszła. Taka u nas niestety sprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
daglezja4 Re: Wstrząsająca relacja świadków na procesie łow 13.09.05, 09:14 Krzysztof Ś. mówił wczoraj, że zastanawiał się, czy nie zażądać sekcji zwłok matki. Zadawał sobie cały czas pytanie: czemu mama - wyjątkowo zdrowa jak na swój wiek - zmarła od zwykłej wysypki. W końcu sekcji nie było - reszta rodziny się sprzeciwiała. - No to trzeba było zrobić sekcję zwłok i wtedy byś sie przekonał na jakie świństwo zapadła twoja matka, która być może od 30 lat nie była u lekarza, a nie teraz pomawiać lekarzy i sanitariuszy w nadziei na odszkodowanko. Siostra Krzysztofa Ś. mówiła, że do niedawna nie mogła uwierzyć, iż lekarz czy sanitariusz mogliby zabić jej matkę. Dotarło to do niej po ujawnieniu sprawy "Łowców skór". - uwierzyła w te brednie, a wiarę podtrzymuje nadzieja na odszkodowanko. Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 daglezja--masz przerabane , brak ci tych pieniedzy 13.09.05, 09:31 za skory ? Jakim przyglupem trza byc aby wszystko sprowadzac do forsy ? W chinach by ich odpowiednio ukarali--w polsce ? tutaj nazbierali dosc pieniedzy aby wynajac dobrego adwokat i sie wybronic . Zobaczycie sami sobie zaproponuja kare ......i tak zostanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
anjew [...] 13.09.05, 11:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
brodeek [...] 13.09.05, 12:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: Wstrząsająca relacja świadków na procesie łow 13.09.05, 13:04 A to ci palma odbija i do tego na maksa!!! A moze pracujesz w tej samej "branzy"? Innego wyjscia na twoje bzdurne odpowiedzi nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: Wstrząsająca relacja świadków na procesie łow 13.09.05, 13:06 Palma ci odbija i to na maksa, albo jestes z tej samej "branzy". Innej odpowiedzi na twoje bzdurne teksty niestety nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
chips8 Re: Wstrząsająca relacja świadków na procesie łow 13.09.05, 13:25 czyżbyś należała do grona naszych rodaków ktorzy nie potrafią zrozumieć sensu najprostszego tekstu.A może też jeździsz karetką w Łodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
kot19991 Re: Wstrząsająca relacja świadków na procesie łow 13.09.05, 09:30 W tle tego makabrycznego horroru jest wina tworzących prawo, którzy wymyślili zasiłek pogrzebowy wypłacany przez ZUS. Obecnie jest to kwota 4 600 złotych. W polskiej tradycji i mentalności nie istnieje (poza wyjatkami które pewnie zdarzają się) targowanie o pieniądze w obliczu śmierci osoby najbliższej. Efekt - niemal cały zasiłek pogrzebowy pożerają firmy pogrzebowe. To dlatego te firmy miały się czym dzielić z lekarzami-sanitariuszami-zabójcami. Czas najwyższy - choćby zatrzymać wzrost zasiłku pogrzebowego (ostatnio znów zwrósł o 300 złotych. Grozi nam, że za jakiś czas znów zanęcony zyskami objawi się jakiś dr. Mengele. Odpowiedz Link Zgłoś
101ola Re: Wstrząsająca relacja świadków na procesie łow 13.09.05, 09:40 Dokładnie. Jesli wszyscy będą dostawać zamiast wspomnianych 4600 zł np. 2000 zł nagle okaże sie, że za takie pieniądze również będzie się opłacało zakładom pogrzebowym obsługiwac całą impreze. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: Wstrząsająca relacja świadków na procesie łow 13.09.05, 09:47 kot19991 napisał: > W tle tego makabrycznego horroru jest wina tworzących prawo, którzy wymyślili > zasiłek pogrzebowy wypłacany przez ZUS. Masz rację, z tym prawem jest coś "nie tak". Trzeba go zmienić, ale mówiąc szczerze - nie wiem jak. Może zasiłek wypłacany wyłącznie w gotówce lub na konto uprawnionego ? Bez żadnych "upoważnień" dla osób trzecich? Sam miałem niedawno dwa pogrzeby, wpierw teściowej potem teścia. Żona nie była w stanie nic załatwić. Spadło to na mnie. Przy pierwszym pogrzebie "robiłem co mi kazano". Przy drugim działałem już świadomie i niestety narażałem się na różne przykrości, (również ze strony bliskich niestety) . Nawet zmieniłem firmę pogrzebową. Piewsza obraziła się na mnie , bo nie chciałem dać upoważnienia na odbiór zasiłku w ZUS-ie. Efekt "ekonomiczny" był taki ,ze przy pierwszym pogrzebie zabrakło zasiłku , przy drugim "zostało", ale rodzina stwierdziła ,że chyba nie mam uczuc , bo się targuję w takiej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
sseses Re: Wstrząsająca relacja świadków na procesie łow 13.09.05, 10:05 Zazwyczaj nie komentuję z lenistwa, ale dziś nie mogę, takiego su....syna to bym gołymi rękami udusił, tak żeby cierpiał, łamałbym mu palce i wyrywał paznokcie, skakał po głowie... koles by miał ciepło jak by trafił ze mną pod celę... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof43 Hasło rzucone, lud wyje 13.09.05, 11:41 Pani lat 68 dostała wysypki. Syn, zamiast posmarowaś fenistilem zawezwał - do WYSYPKI! - pogotowie. Pogotowie przyjechało (do WYSYPKI!) i wzięło Panią do szpitala. Tam ją zatrzymano - z powodu WYSYPKI! - syn poszedł do domu. Potem się okazało, że nastapił zgon. Syn stawia diagnozę, bo w Polsce wszyscy są lekarzami i ustala winnych, więc pada na sanitariuszy. Wiadomo przeciez kto pobił śmiertelnie Przemyka. Coś mi tu nie gra. Ale hasło media rzuciły i lud (chrześcijańsko-katolicki) już wie kogo trzeba zlinczować. O Boziu! Odpowiedz Link Zgłoś
anjew No jasne, tylko to 'puknalem babe z wysypka...' 13.09.05, 12:00 Ale spoko, mengele sie wkur.wil, ze ja musi wozic od szpitala do szpitala, biedak... Poza tym pare stowek na twarz, to kaska nie do pogardzenia, nie? krzysiu? Odpowiedz Link Zgłoś
tees1 widocznie poganski ten lud 13.09.05, 12:11 krzysztof43 napisał: > Ale hasło media rzuciły i lud (chrześcijańsko-katolicki) już > wie kogo trzeba zlinczować. Lud widocznie jest poganski. W koncu kazdy rodzi sie poganinem i wielu nim pozostaje. Wychowanie w PRLu wrecz promowalo poganstwo. Lud prawdziwie chrzescijansko-katolicki rzucilby sie na kolana modlic, a nie linczowac. > O Boziu! Kogo masz na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
a1b1 Re: Hasło rzucone, lud wyje 13.09.05, 14:57 Tu nie chodzi o lincz. W trakcie śledztwa, a następnie rozpraw sądowych oskarżeni pracownicy łódzkiego pogotowia przyznali się do uśmiercania pacjentów! Odpowiedz Link Zgłoś
bieruch z drugiej strony kto wzywa karetkę do wysypki? 13.09.05, 10:21 Może jej coś było, albo ja zupełnie nie zrozumiałem sytuacji? Odpowiedz Link Zgłoś
4krzych1 co na to te Radziwiłły i inne "autorytety"... 13.09.05, 10:57 ...jak mogą te sk... milczeć w sprawie tak skandalicznej!!! Toż to jest powód żeby te samorządy skorumpowanych nygusów rozwiązać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bart113 Re: Wstrząsająca relacja świadków na procesie łow 13.09.05, 11:05 Pavulonem ich? Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Re: Wstrząsająca relacja świadków na procesie łow 13.09.05, 11:29 A ,zapominamy o "' Czarnej Rozy"' .Co z ta fajnie prosperujaca fabryczka zrobila Temida?Pokiwala paluszkiem, czy przypomniala o wspoludziale w morderstwach?Ale wlasciciele fabryczki chyba nic nie wiedzieli o przekretach, oni tylko pomagali skolatanym rodzinom. Odpowiedz Link Zgłoś
pinia1a Co my mamy za lekarzy! - strach wzywać pogotowie! 13.09.05, 11:48 Współczuję mieszkańcom Łodzi, choć zjawisko to może dotyczyć całej Polski. Zastanawia mnie jednak po co do zwykłej wysypki wzywano pogotowie i że wogóle zgodzili się przyjechać. Przecież pogotowie jest od nagłych i poważniejszych przypadków. Musiało chyba być coś poważnego - może jakaś alergia połączona z dusznościami - napewno sekcja by to wyjaśniła.Szkoda, że rodzina tego nie wyjaśniła, przecież powinno im na tym zależeć. Sprawa "łowców skór" ciągnie się już tak długo dlaczego do tej pory nie wytropiono i nie usunięto z zawodu tych lekarzy i sanitariuszy. Rzucają oni cień na cała grupę zawodową i psują opinię reszcie dobrych i oddanych pacjentowi medykom. Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.uk TO HORROR!! 13.09.05, 11:45 Od trzech i pol roku czytam o tej sprawie ale zawsze mnie wstrzasaja zeznania swiadkow. to absolutnie przerazajace, a ci degeneraci nawet sie nie poczuwaja do winy. cholerne kanibale i hieny cmentarne tylko do tego mozna ich porownac. Odpowiedz Link Zgłoś
darr.darek DANE o spadku przestępcz. po przywróc.KARY ŚMIERCI 13.09.05, 15:26 Lewicowa hołota "postępowców" to popłuczyny po bolszewickiej hołocie - ci sami ludzie, te same głupie idee społeczne. Jedynie centrum dyspozycyjne dla czerwonych nie jest już w Moskwie tylko w Paryżu - stąd pewne różnice ideologiczne. A oto namiar na wykres wskaźnika liczby morderstw w USA. Jak spadał przez 20lat po PRZYWRACANIU kary śmierci w USA. www.ojp.usdoj.gov/bjs/pub/pdf/htius.pdf Source: FBI, Uniform Crime Reports, 1950-2002 Tu jest wykres liczby egzekucji w kolejnych latach. www.ojp.usdoj.gov/bjs/glance/exe.htm Prawda, że szokuje relatywnie niewielka dziś liczba egzekucji w porównaniu z latami 50-tymi, gdy wskaźnik liczby morderstw na 100tys. mieszkańców był najniższy (porównywalny z dzisiejszym w Polsce - mimo, że w Polsce dziś NIE MA setek milionów broni palnej). To nie wszystko ! Zaszokuje Was zgodność narastającej przestępczości z ową luką w egzekucjach w latach 60-tych i 70-tych !!! Ciekawa lektura dla tych, którzy uwierzyli lewicowej hołocie, że kara śmierci nie odstrasza bandytów od morderstw. P.S. To bzdura, że dożywocie jest surowszą karą dla śmiecia społecznego niż "zbyt szybka" kara śmierci. KAŻDY moderca skazany na karę śmierci do końca błaga i odwołuje się, aby pozwolono mu żyć w więzieniu - tak jest właśnie wśród morderców skazanych na karę śmierci w USA. Takie są FAKTY ! Odpowiedz Link Zgłoś
jarek.gurtowski Przywrócić dla nich karę śmierci!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.09.05, 11:53 Tylko kara śmierci jest choć trochę adekwatna do zbrodni, której się te zwierzęta dopuściły. Jarek Odpowiedz Link Zgłoś
anjew Zwierzeta tak nie morduja, mamy do czynienia z... 13.09.05, 12:06 ..czyms znacznie gorszym. Jakimis ludziopodobnymi koszmarnymi scierwojadami... Co do KS, zgadzam sie tutaj w 100%. Pavulonem. W obecnosci ich kolegow, co 'tylko opozniali'... Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Eee,to jakby normalne.Lepiej:"zabrali zwłoki, odda 13.09.05, 12:08 li, np,Kaczora". To by była sensacja...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Służba zdrowia to zbyt poważna sprawa 13.09.05, 12:14 aby ja pozostawić tylko lekarzom. M. Odpowiedz Link Zgłoś
berbec Zyczenia od serca !!! 13.09.05, 12:32 Za kratami srodowisko ma swoje prawa, ktore niejednokrotnie koryguja bledy sedziowskie. ZADNEJ KARY SMIERCI !!! Nie wolno niszczyc chlopakom takich rodzynkow na stercie lodow z bita smietana. Z calego serca, nasze biuro zyczy im najwyzszych stopni cw..owskich (chodzby feldmarszalek) w historii polskiego wieziennictwa. Trwajace w nieskonczonosc harce z udzialem calej peronki przy szalejacych owacjach klawiszy na stojaco. I tak az do bolu i jeszcze dalej i dalej !!! ---byly o tych panach artykuly w innych gazetach. Bog mi swiadkiem, ze nigdy nie moglem ich doczytac do konca, to juz az nadto--- Odpowiedz Link Zgłoś
trefi Re: Wstrząsająca relacja świadków na procesie łow 13.09.05, 12:49 nie czytalem innych opinii ale w moim przekonaniu wszyscy ci "sanitariusze" i "lekarze" powinni dostac dozywocie!Czasem szkoda,ze kara smierci zostala zniesiona Odpowiedz Link Zgłoś
mrmydlo Re: Wstrząsająca relacja świadków na procesie łow 13.09.05, 13:48 razem z rodzina przypuszczamy ze mojego dziadka tez zalatwili ci podludzie. dziadek mieszkal sam w lodzi, zle sie poczul przyjechali do niego,niezabrali do szpitala tylko siedzieli u niego w domu prawie 6 godzin. Zabrali juz martwego, przy okazji zginely pieniadze, dom byl ogolnie przetrzepany, wiemy to z relacji jego przyjaciolki. Po tylu latach niema zadnej mozliwosci udowodnienia komukolwiek ani nawet sprawdzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
callafior Re: Wstrząsająca relacja świadków na procesie łow 13.09.05, 14:33 U nas to samo powinni wprowadzić! Precz z mordercami na stanowiskach! Odpowiedz Link Zgłoś
aneste Re: Wstrząsająca relacja świadków na procesie łow 13.09.05, 14:45 NFZ tez zabija pacjentow ale w iloscisch hurtowych i niestety jak dotad nikt im procesu o to nie wytoczyl a moze by warto..... Odpowiedz Link Zgłoś
grazynaslawinska6 Re: Wstrząsająca relacja świadków na procesie łow 13.09.05, 15:07 Moim zdaniem powinni ci trzej lekarze z karetki natychmiast odejsc z pracy.Karol,Andrzej oraz Pawel sa ewidentnie przestepcami.Sprawe nalezy niezwlocznie podac do prokuratora nawet w Warszawie ,poniewaz to zagraza calemu krajowi.WAlka z tymi niebezpiecznymi przestepcami ze sluzby zdrowia jeszcze sie nie skonczyla.Zapewne we wszystkich innych miastach jest to samo.Dzisiaj jest to Panstwa matka,a pozniej moga byc to Panstwo sami.Jezeli czuja sie zawiedzeni czlonkowie rodziny moga wystapic do Helsinek lub Rzymu z prosba o wnikniecie w te sprawy,poniewaz sa takich ludzi juz dziesiatki tj.poszkodowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
anestezjolog1 Re: Wstrząsająca relacja świadków na procesie łow 13.09.05, 15:27 Ujawnione morderstwa to tylko wierzcholek gory lodowej. Najbardziej wstrzasajace jest to, ze wielu wiedzialo o tym i siedzialo cicho. A biernosc autorytetow medycznych po ujawnieniu tego w prasie ? Kazdy lekarz anestezjolog wie, ze pavulon nie ma zastosowania w karetce. Odpowiedz Link Zgłoś
yorik do wysypki wzywali pogotowie? 13.09.05, 15:36 a do poradni dermatologicznej to nie łaska? pewnie bezpieczniej Odpowiedz Link Zgłoś
dobry11 Re: Wstrząsająca relacja świadków na procesie łow 13.09.05, 16:13 tylkoniepis napisał: > straszne! morderstwo z premedytacją, w USA poszli by na krzesło chyba. W USA by do takiego czegos nie doszlo. Mowie o spisku kilku osob, nie o jednym/jednej osobie. Jest za duzo tzw check and balances, czego i Polsce zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
agite Re: Wstrząsająca relacja świadków na procesie łow 13.09.05, 16:24 Najbardziej mnie dziwi wzywanie pogotowia do zdrowej osoby z wysypka... Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Szkoda slow 13.09.05, 16:21 Szkoda ze nikt nie sprawdzil czy ci "pracownicy sluzby zdrowia" byli trzezwi. Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Re: Szkoda slow 13.09.05, 16:23 Wcale sie nie dziwie ze za granica traktuje sie POLOCKOW jak najglupsza nacje na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: Szkoda slow 13.09.05, 16:33 Przeciez takie rzeczy w Holandii sa legalne tylko troszke inaczej sprzedane marketingowo i inaczej nazwane w prawie. Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: Szkoda slow 13.09.05, 21:50 langston napisał: > Przeciez takie rzeczy w Holandii sa legalne tylko troszke inaczej sprzedane mar > ketingowo i inaczej nazwane w prawie. Nie wiesz co piszesz. Miedzy eutanazja , praktykowana w kazdym kraju, a zabojstwem jest spora roznica. To nie pomylka, w kazdym kraju, codziennie dokonuje sie eutanazji, choc tylko w kilku krajach tak to sie nazywa. W Holandii zabojstwo jest karalne. Odpowiedz Link Zgłoś
langston DOZYWOCIE MINIMUM!!!!! 13.09.05, 16:27 Bez mozliwosci przdterminowego zwolnienia lub stryczek! Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: DOZYWOCIE MINIMUM!!!!! 13.09.05, 21:53 langston napisał: DOZYWOCIE MINIMUM!!!!! > Bez mozliwosci przdterminowego zwolnienia lub stryczek! Dlaczego? Nie lepiej po kilka dawek povulonu.Oko za oko , zab za zab, pavulon za pavulon- jakos tak bylo napisane. Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: Wstrząsająca relacja świadków na procesie łow 13.09.05, 16:30 Badanie opinii spolecznej sugeruje , ze mamy dobrze ponad 90% katolikow w naszym kraju.Widocznie do pracy w pogotowiu przyjmuja samych ateistow albo jakichs innowiercow.Moze pogotowia powinny zatrudnic kapelanow? A wracajac do sprawy, nie zawsze sie zgadzam ze zniesieniem kary smierci.Ale jak juz jej nie ma , to moze chociaz panow sanitariuszy i lekarzy dowozic na rozprawy karetka pogotowia zamiast wiezniarka.Wszystko sie moze zdarzyc.Koledzy w trosce o wlasna skore maga poczestowac jakims "srodkiem uspakajajacym". Odpowiedz Link Zgłoś