poinformowani Jacek K i pamiątki z SB-ckiego szkolenia 11.10.05, 20:25 Panie Jacku K., poważne źródła twierdzą, iż w swoim kufrze przechowuje Pan pamiątki z SB-ckiego szkolenia. Oczywiście jeśli wyjaśni Pan sprawę, i przedstawi dokumenty, iż to nieprawda, będziemy usatysfakcjonowani i zamkniemy temat. Dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
meritum3 Re: Kurski usunięty ze sztabu PiS 11.10.05, 20:27 Spokijnie - g..... zawsze jakoś na wierzch wypływa fucha rzecznika lub nawet więcej gwarantowana u kaczora, U PISdzielców cuchnie ja u Henia Stokłosy w Śmiałowie. Odpowiedz Link Zgłoś
oakpark Kurski usunięty ze sztabu PiS - I BARDZO DOBRZE! 11.10.05, 20:32 Bo od pewnego czasu robil wszystko zeby uniemozliwic stworzenie przez POPIS wspolnego rzadu i kompromisowego programu naprawy polskiego panstwa i gospodarki, zmiane konstytucji na jasno okreslajaca ramy wladzy wykonawczej. Osobiscie mam wrazenie, ze to Pan Kurski sterowal kampania na kilku forach internetowych gdzie nagle zaroilo sie od postow przypisujacych Platformie i Tuskowi srodowiskowo i osobiscie pochodzenie niemieckie lub zydowskie, syjonizm, nazywano ustroj gospodarki wolnorynkowej "liberalnym eksperymentem". Pochodzac z Lodzi dosc dobrze potrafie rozpoznac semickie rysy i na miejscu Pana Kurskiego bym spojrzal na siebie krytycznie i juz tak - excusez le mot: NIE JUDZIL! Naleze do tych wyborcow PO, ktorzy widzieli od dawna w PiS partie, ktora moze byc naszym sojusznikiem w usuwaniu resztek postkomunizmu w Polsce. A tu nagle z rosnacym obrzydzeniem czytalem i czytam nadal teksty, w ktorych PiS jest partia socjalistyczna a prawicowa politura gdzies sie zmyla... Mysle, ze Pan Jacek Kurski mial tu swoj udzial - jakby ktos chcial znalezc agenta wplywu niszczacego prawicowa koalicje w Polsce to nie moglby znalezc lepszego emisariusza. Po Chicago w jednej parafii - na Jackowie u ksiedza Osucha chodzi plotka, ze Kurskiego przyslal do PiS-u Roman Giertych i powierzyl mu wlasnie takie zadanie... plotka moim zdaniem bzdurna bo to Kurski zabral do PiS elektorat LPR-u, niemniej jest odbiciem czesci nastrojow Polakow w Stanach, ktorzy juz i tak sa podejrzliwi i ksenofobiczni. Sa granice braku honoru - nawet w polityce. Ta granica jest fakt, ze Jacek Kurski mogl bardzo powaznie zaszkodzic szansom prezydenckim Lecha Kaczynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Kurski usunięty ze sztabu PiS - I BARDZO DOBR 11.10.05, 20:40 jezeli PO zrobi koalicje z Pisuarem to sie kompletnie zeszmaca . Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 tylko koalicja krzyza i teczek 11.10.05, 20:43 popis nie ma szans jeszcze troche poprobuja dla pozorow ale roman i andrzej juz czekaja Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: tylko koalicja krzyza i teczek 11.10.05, 20:45 i bardzo dobrze , po roku polska splajtuje , a wyborcy na 50 lat zapomma o faszystach z pisu . Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Re: Kurski usunięty ze sztabu PiS - I BARDZO DOBR 11.10.05, 20:42 "Jacek Kurski mogl bardzo powaznie > zaszkodzic szansom prezydenckim Lecha Kaczynskiego." Nie zaszkodzi, co straci na jednej części elektoratu, to nadrobi z nawiązką na drugiej. Takie rzeczy się u nas dobrze sprzedaje :-)! Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Kurski usunięty ze sztabu PiS - I BARDZO DOBR 11.10.05, 20:46 Niestety . "Idiozow ci u nas dostatek" Odpowiedz Link Zgłoś
san_cai Re: Kurski usunięty ze sztabu PiS - I BARDZO DOBR 11.10.05, 20:52 Ludzie z "zasadami" mają wspólny Interes to POPIS, nie Polska. Miodowicz, Brochwicz to cienie Tuska. Jacek Kurski to ofiara ideologi prawicy, uwierzył i nadgorliwie wykonywał funkcję kreatora i wykonawcy brudnej kampani. Ale za nim jest wielu innych nadgorliwców. I w PO i w PIS-ie. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Alleluja PO-owcy! Oto wasz prezio Tusk 11.10.05, 20:32 www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=6293&zaznacz=donald%20tusk. i jeszcze na dokladke . www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=6391&zaznacz=donald%20tusk. a gdyby jeszcze czasu na refleksje zostalo: . www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=6217&zaznacz=donald%20tusk. i niech was - lewicowi "poputczycy Tuska i Trybuna poprzesladuje: co ma Kaczor na Tuska? Hmm, tez bym sie chetnie dowiedzial . www.trybuna.com.pl/. "Ten sie smije, kto sie smieje ostatni". Ja juz dzisiaj pekam z rozpuku, myslac o "preziu" Tusku Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Alleluja PO-owcy! Oto wasz prezio Tusk 11.10.05, 20:37 W przypadku Merkel tez cytujesz Bild Zeitug . Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Alleluja PO-owcy! Oto wasz prezio Tusk 11.10.05, 20:40 Co zabolalo bezmozgowca w pioropuszu? W sposobie myslenia i analizy wspolczesnej Polski dorownujesz "calemu Tuskowi". Gratulacje indianski napisał: > W przypadku Merkel tez cytujesz Bild Zeitug . Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Alleluja PO-owcy! Oto wasz prezio Tusk 11.10.05, 20:44 argumenty godne sztabu wyborczego L.Kaczynskiego . Tam wszyscy maja az tak niski iloraz , czy tylko Ty ? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Argumenty, nie inwektywy, indianski=schetyna 11.10.05, 20:51 www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=6293&zaznacz=donald%20tusk indianski napisał: > argumenty godne sztabu wyborczego L.Kaczynskiego . Tam wszyscy maja az tak > niski iloraz , czy tylko Ty ? Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Argumenty, nie inwektywy, indianski=schetyna 11.10.05, 20:56 Urban to rzeczywiiscie autorytem - zwlaszcza dla kaczynskiego . Ales ty facet glupi . Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski i Czego Ty ode mnie chcész? to nie ja wodke 11.10.05, 20:59 z Urbanem pilem! Tylko Twoj idol Adas z GW, wielki obronca polskiego Niemca Tuska. To do Adasia z pretensjami! . www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=6377&zaznacz=donald%20tusk indianski napisał: > Urban to rzeczywiiscie autorytem - zwlaszcza dla kaczynskiego . Ales ty facet > glupi . Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: i Czego Ty ode mnie chcész? to nie ja wodke 11.10.05, 21:28 jako costam.monachijski nie powinienes mu miec tego za zle . Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Alleluja PO-owcy! Oto wasz prezio Tusk 11.10.05, 20:48 Umyłeś paluszki?Jeżeli tak to proszę o mój posiłek!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Alleluja PO-owcy! Oto wasz prezio Tusk 11.10.05, 20:54 smacznego!! . www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=6293&zaznacz=donald%20tusk. i na deser . www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=6377&zaznacz=donald%20tusk veglie napisał: > Umyłeś paluszki?Jeżeli tak to proszę o mój posiłek!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Alleluja PO-owcy! Oto wasz prezio Tusk 11.10.05, 21:31 ales ty nudny Odpowiedz Link Zgłoś
turtlezzz Re: Alleluja PO-owcy! Oto wasz prezio Tusk 11.10.05, 22:23 Przeczytałem to wszystko i nie znalazłem nic, co by mnie odstręczyło od Tuska. Jeśli zarzucanie żonie, że ma grube nogi jest najsilniejszym argumentem przeciw temu panu, to chyba jasne. A dylemat w sprawie kary śmierci czy aborcji ma każdy myślący człowiek, tylko zindoktrynowany może powtarzać za innymi, że sprawa jest prosta i oczywista. Odpowiedz Link Zgłoś
mromac "Kurski jest gejem" wiem z powaznych źródeł 11.10.05, 20:32 Niech się wytłumaczy. Jak sie okaże że nie jest - to ok po prostu wyjaśni moje wątpliwości. Nic sie przecież nie stanie. Żenujący gość i żenująca partia. I Prawy Lech który ni to broni ni to atakuje swojego Jacusia. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: "Kurski jest gejem" wiem z powaznych źródeł 11.10.05, 20:35 A kto jest strona aktywna : on czy kaczor ? Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany A Tusk - satanistą! Istnieją poważne poszlaki, że 11.10.05, 20:53 za młodu jeździł na Jarocin, gdzie z lubością uczestniczył w czarnych mszach! Co innego, gdyby przedstawił jakieś zaświadczenie, że nie jeździł i nie uczestniczył... :-))... Odpowiedz Link Zgłoś
3m05 Jacek Kurski to polski Karl Rove 11.10.05, 20:33 Kurski zagral a la Karl Rove (oskarzyl Johna Kerry o tchorzostwo w Wietnamie). Bush dzieki temu wybory wygral. Nalezy miec nadzieje, ze polscy wyborcy nie daruja klamcy i utraca jego szefa, Lecha Kaczynskiego. Ten ostatni zas powinien zostac zmuszony do publicznych przeprosin Donalda Tuska, ze zlozeniem wiazanki kwiatow na grobach jego patriotycznych dziadkow. PS. Wymieniony Karl Rove staje wlasnie przed prokuratorem za inne matactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Kaczyński też wygra dzięki Kurskiemu jak Bush 11.10.05, 21:08 dzięki Rove :-)), w końcu Kurski potrafił będąc w LPR zapewnić jej drugie miejsce w eurowyborach, ku wielkiemu zaskoczeniu wszystkich, a następnie, po przejściu do PiSu podwędzić na jego rzecz w wyborach parlamentarnych część elektoratu LPR. Co najwyżej - będzie teraz działał w konspiracji :-)). Odpowiedz Link Zgłoś
balcerowiczz Re: Kurski usunięty ze sztabu PiS 11.10.05, 20:34 wybiorcza włączyła się do czarnej kampanii D. Tuska, a tak narzekali na to co zrobiono towarzyszowi...("bultelier Kaczynskich") Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Kurski usunięty ze sztabu PiS 11.10.05, 20:38 jakies cytaty sa klamstwem ? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Cytaty! ja mam caly artykul! i tó nie z RM 11.10.05, 20:47 www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=6293&zaznacz=donald%20tusk indianski napisał: > jakies cytaty sa klamstwem ? Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Cytaty! ja mam caly artykul! i tó nie z RM 11.10.05, 20:53 Kidy Ty wyjechales z Polski ? . Rownie dobrze mozesz cytowac o.Rydzyka . Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: CAle teraz mam ochote cytowac Urbana 11.10.05, 21:05 kolege Michnika i Tuska (ponoc mial klopoty z alkoholizmem: sam sie do tego przyznal) od "kielicha" . www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=6377&zaznacz=donald%20tusk indianski napisał: > Kidy Ty wyjechales z Polski ? . Rownie dobrze mozesz cytowac o.Rydzyka . Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: CAle teraz mam ochote cytowac Urbana 11.10.05, 21:27 A ja mialem hemoroidy . I co z tego ? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Ale teraz mam ochote cytowac Urbana 11.10.05, 21:31 I dlatego bedziesz glosowal na 2calego Tuska" . www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=6293&zaznacz=donald%20tusk indianski napisał: > A ja mialem hemoroidy . I co z tego ? Odpowiedz Link Zgłoś
kruzenstern Po co szczekać samemu, jeśli ma się psa???!!! 11.10.05, 20:42 Po co szczekać samemu, jeśli ma się psa???!!! Ja myślałem, że cwany karierowicz z niego jest, ale on głupi jest po prostu!!! Co za matoł, aż przykro patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e SZKODA CHLOPA ...tak sie staral 11.10.05, 20:43 ...ale, prawo i sprawiedliwosc zadzialalo...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: SZKODA CHLOPA ...tak sie staral 11.10.05, 20:50 me-e napisał: > ...ale, prawo i sprawiedliwosc zadzialalo...-))) A mogli bracia go powiesić-) Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: SZKODA CHLOPA ...tak sie staral 11.10.05, 20:52 veglie napisał: > me-e napisał: > > > ...ale, prawo i sprawiedliwosc zadzialalo...-))) > A mogli bracia go powiesić-) ...za co...sztab tuska nie takie jaja robi...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: SZKODA CHLOPA ...tak sie staral 11.10.05, 20:58 me-e napisał: > veglie napisał: > > > me-e napisał: > > > > > ...ale, prawo i sprawiedliwosc zadzialalo...-))) > > A mogli bracia go powiesić-) > > > ...za co...sztab tuska nie takie jaja robi...-))) Masz na myśli płk Kostię??? Odpowiedz Link Zgłoś
a.igielski Re: Kurski usunięty ze sztabu PiS 11.10.05, 20:44 Ten sk......syn to prawdziwy katolik, który postępuje zgodnie z 10 przykazaniami!!!! Nic dodać nic ująć!!! Nigdy kurdupel nie zostanie prezydentem jeżeli będzie trzymał to bydle u siebie Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Kurski usunięty ze sztabu PiS 11.10.05, 20:48 bez niego tez niema szans . sam jest za glupi na wynalezienie kolejnych afer . Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Kurski usunięty ze sztabu PiS 11.10.05, 20:55 indianski napisał: > bez niego tez niema szans . sam jest za glupi na wynalezienie kolejnych afer . Szkoda,że płk Miodowicz pracuje dla Donalda!On by coś wymyślił i wynalazł!!! Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Kurski usunięty ze sztabu PiS 11.10.05, 20:56 Kto wie czy A. Jarucka nie ma siostry blźniaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
opt Re: Kurski usunięty ze sztabu PiS 11.10.05, 20:53 Ten incydent pokazuje jak będą wyglądały rządy katoprawicy.BÓG-HONOR-OJCZYZNA na sztandarach,a w kuchni łgarstwa,pogarda,pieniactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Kurski usunięty ze sztabu PiS 11.10.05, 20:57 Mała poprawka - Bóg, Honor i Lewizna, co pokazały rządy w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Lewizna to była za Piskorskiego, prawda? 11.10.05, 21:04 Słyszałem, że za Kaczyńskiego nie ma przyzwolenia na lewizny, i aby do nich nie dopuścić, nie rozstrzyga się żadnych przetargów. Niegłupie, chcąc uniknąć błędów, twórczo zastosował zasadę, że ten się nie myli, kto nic nie robi :-) uu1 napisała: > Mała poprawka - Bóg, Honor i Lewizna, co pokazały rządy w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Lewizna to była za Piskorskiego, prawda? 11.10.05, 21:21 Tu jest dziwne materii pomieszanie. Przyzwolenia nie ma, inwestycji nie ma, lewizny są. I hołdowanie zasadzie - dobrze jest robić nic. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ferdy_durka Re: Kurski usunięty ze sztabu PiS 11.10.05, 21:18 uu1 napisała: > Mała poprawka - Bóg, Honor i Lewizna, co pokazały rządy w Warszawie. Druga mała poprawka: Bug, Honorarium i Lewizna. Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw16 Re: Kurski usunięty ze sztabu PiS 11.10.05, 20:49 Pewnie to przemyslany podstep kaczora, faszysty i homofoba, jemu nie do Europy, tylko do kolchozu! Odpowiedz Link Zgłoś
blg41 To nicnie znaczy 11.10.05, 20:50 Usunięcie J.Kurskiego nic nie znaczy. Cala sprawa jest - prawdopodobnie – wyborczą zagrywką Kaczyńskiego. W partii tak wodzowskiej jak PiS (druga taka to Samoobrona) nic nie jest przypadkowe! A żadna wypowiedź nie jest spontaniczna! Na pewno były uzgodnienia, że najpierw Kurski obrzuci łajnem Tuska, a potem Kaczyński w mię „sprawiedliwości” usunie Kurskiego ze sztabu. Zysk dwustronny - raz to poniżenie Tuska i zaabsorbowanie go nową sprawą, dwa - wykreowanie Kaczyńskiego na jedynego sprawiedliwego w naszym narodzie. To usunięcie nic nie znaczy: 1. Kurski nadal będzie doradzał, jak zwalczać konkurenta, i nadal będzie w sztabie, tylko że nie jako osoba oficjalna, lecz osoba najwyższego zaufania wodza (tzw. ucho), 2. po ewentualnej wygranej Kaczyńskiego Kurski otrzyma eksponowane i odpowiadające mu stanowisko, jako wyraz wdzięczności za obecną niby ofiarę poniesioną dla swego wodza. A że tak będzie dowodzi wypowiedź L.Kaczyńskiego, że „Kurski jest ostry jako polityk ale ma rację” (co rozumieć trzeba, że chodzi o rację Kaczyńskiego, tzn. taką, która sprzyja Kaczyńskiemu, i jest prawdą w sensie Kaczyńskiego). Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw16 Re: Kurski usunięty ze sztabu PiS 11.10.05, 20:51 DO KOLCHOZU Z KACZOREM FASZYSTA I HOMOFOBEM, A NIE DO EUROPY! Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Kurski usunięty ze sztabu PiS 11.10.05, 20:56 miroslaw16 napisał: > DO KOLCHOZU Z KACZOREM FASZYSTA I HOMOFOBEM, A NIE DO EUROPY! ...a ty znasz faszytow...kapusciana glowo...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Re: Kurski usunięty ze sztabu PiS 11.10.05, 20:54 fantastycznie, że kłótnie, obraźliwości już się między popisowcami zaczęły. Czekaja nas ciekawe lata, a może tylko miesiące. Ciekawe która kadencja bęfdzie lepsza, ta czy poprzednia. W każdym razie śmiechu będzie a śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
ederek Re: Kurski usunięty ze sztabu PiS 11.10.05, 20:54 Bullterier podgryzł gardło swoim właścicielom:). Gratuluję tym wszystkim , którzy go wybrali na pis-osła(sic!). Uważam , że wszyscy posłowie dla zachowania własnej godności powinni zbojkotować tego psa (sam się tak nazwał) i nie podawać mu ręki. Polityczna śmierć! - cóż tu po przeprosinach Kaczorów - świadomie dobrali gościa - niech ponoszą tego konsekwencje. Tym bardziej , że zareagowali dopiero z opóźnieniem i w panice PO reakcji internautów i społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Kurski usunięty ze sztabu PiS 11.10.05, 20:59 Coz : kaczor nie dos ze swinia , to jeszcze swinia z niedorozwojem . A taki byl fajny :) Odpowiedz Link Zgłoś
ecot Re: raczej Giejtych i Łechkaczka mają tego samego 11.10.05, 21:01 kurskiego Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Kurski i Giertych maja tego samego fryzjera 11.10.05, 20:59 A przydałby się gość o nazwisku Gilotyna. Po jego interwncji nie trzeba się czesać. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Partacze i Socjalisci 11.10.05, 20:57 przeciez juz 2 tyg. temu mozna bylo przeczytac w Ozonie ze wiadomosc o dziadku Tuska to mial byc "ostatni atak" sztabu prof. 160 cm Odpowiedz Link Zgłoś
filut69 Prowokatorzy i Szumowiny 11.10.05, 21:05 wydaje mi się że mogę tak jeszcze długo ale cóś was kaczory k...wa nie lubię może za to co robiliście rękami diakonowa i glapińskiego w BudBanku? Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas PLATFORMA STOSUJE W KAMPANI METODY UBEKÓW. 11.10.05, 21:18 Każdy ,kto nie jest zaślepiony "blaskiem " Tuska i Platformy doskonale wie ,że cała ta afera z oskarżeniami dziadka Tuska to jedna wielka prowokacja. Przed całym zajściem nagrano wypowiedź Kaczyńskiego w której powidział ,że z wypowidzi Kurskiego nie mijają się z prawdą. No i PO i Tusk teraz triumfuja. Media - któe zawsze nienawidziły Kaczyńskich teraz mogą sobie do woli bić w PiS i Lecha Kaczyńskiego. Nikt nie zadaje sobie minium trudu aby pojąć co się tak naprawdę dziś wydarzyło. Kaczyński nie jest idiotą ,żeby rzucać nieprawdziwe oskarżenia na Tuska. Przecież sprawa była z góry skazana na przegraną a oskarżyciel na potepienie!!!! Czy ktoś z was naprawdę wierzy że Kaczor byłby tak beznadziejnie głupi ????? Platforama i Tusk mają na swoich usługach "smutnych panów" ze służb specjalnych. Wpuścili Kurskiego w kanał a przy okazji zniszczyli Kaczyńskiego. Wszystko to wpisuje się w wielką akcję nienawiści i manipulacji przeciw Kaczyńskiemu. Co robi telewizja , radio ,gazety??? Jeden wielki atak aby obrzydezić Kaczyńskiego. Mocno a czasem subtelnie wtłacza się do głów Polaków niechęć do Kaczyńskiego. Świat liberałów zrobi wszystko by nie utracić wpływów w Polsce. Mamy tego dowody na codzień. Odpowiedz Link Zgłoś
paka48 Tusk wywołany do tablicy! 11.10.05, 21:36 UF! Nareszcie demokracja triumfuje! Dzis wolno powiedziec wszystko, ale odpowiedzialnie! Pamietacie jak Kwasniewskiemu zarzucano że Ojciec jego był mojzeszowego wyznania! I co zachował sie jak prawdziwy gość uznal to i ...wyjechał do Hiszpani a naród sie meczył. Dziś skoro Kurski mówi ze cos jest to faktycznie tak jest i niech teraz Tusk mówi prawde o swojej rodzinie albo niech jedzie do Hiszpanii odpocząć - naród już wie na kogo bedzie głosował. A skoro Kaczor prosi o wyjasnienie - to cos jest na rzeczy! I Tusk prosze niech nie mówi o skalaniu pamieci rodziny, bo sami kalaliście pamiec rodziny Kwasniewskiego! Życie ma to do siebie ze za dobro odpłaca dobrem, a za złe złem! Czy jeszcze odpłaci sie jakoś Kurskiemu tego nikt nie wie? a skazywanie kogoś na polityczny niebyt nic nie zmieni! W Polsce reakcja zasze bywa odwrotna! Kurski pocierpi za porywczość, młodzieńczą brawurę i poczeka .... przeciwnicy sami sie wykończą! Młodzieńcze nie irytuj sie i niepotrzebnie nie napalaj się. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
mromac Program PiSu dla ubogich: Idź stąd Dziadu!!! 11.10.05, 20:59 Szczegóły wkrótce Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: Program PiSu dla ubogich: Idź stąd Dziadu!!! 11.10.05, 21:36 mromac napisał: > Szczegóły wkrótce Dobrze wiesz piesku Tuska ,że słowa te Kaczyński wypowiedział do pijaka który zaczepiał na ulicy ludzi. Nie były to słowa do ludzi biednych. !!!!!Dobrze o tym wiesz.!!!! Ale teraz w kampani nienawiści przeciw Kaczyńskiemu- wy psy Tuska zrobicie każde świństwo aby go obrzydzić Polakom. Ale nawet jak się wam uda, to i tak doczekamy się kiedyś Polski uczciwej. Bo ta z Tuskiem bedzie kontynuacją dzałań przezia Kawaśniewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
langston KIM JEST NELLY ARNOLD ROKITA? 11.10.05, 21:00 ...oprocz tego ze jest zona naszego Jana. Jej dziadkowie to z pewnosci sluzyli w Wermachcie. Tak mysle... Odpowiedz Link Zgłoś
langston INTERESUJE MNIE CZY JEST LOJALNYM OBYWATELEM 11.10.05, 21:09 INTERESUJE MNIE CZY NELLY ARNOLD ROKITA -NIEMIECKA STYPENDYSTKA W POLSCE JEST LOJALNYM OBYWATELEM POLSKI CZY AGENTEM BRD W OTOCZENIU RZADU? MYSLE ZE JEST TYM DRUGIM!! Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal A jakie masz podstawy, zeby w to watpic? 11.10.05, 21:12 langston napisał: > INTERESUJE MNIE CZY NELLY ARNOLD ROKITA -NIEMIECKA STYPENDYSTKA W POLSCE JEST > LOJALNYM OBYWATELEM POLSKI CZY AGENTEM BRD W OTOCZENIU RZADU? > MYSLE ZE JEST TYM DRUGIM!! A ja mysle, ze ty jestes na tym forum zwyczajnym klamca! Odpowiedz Link Zgłoś
langston ja sie zastanawiam nic nie zarzucam 11.10.05, 21:15 Nelly Arnold jest bardzo aktywna politycznie, otrzymywala niemieckie stypendium. Nie zartuj...z cala pewnoscia dba bardziej o Niemcy niz Polske. Odpowiedz Link Zgłoś
historyk12 Re: ja sie zastanawiam nic nie zarzucam 11.10.05, 21:17 O proszę nastepny gnojek pokroju KUR(ew)SKIEGO. takie dziwki, jak wy powinny siedzieć w burdelu Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: ja sie zastanawiam nic nie zarzucam 11.10.05, 21:19 za unijne pieniadze jak chca w Danii? Odpowiedz Link Zgłoś
m_lex A KIEDY USUNIĘCIE MIODOWICZA Z PO ?! 11.10.05, 21:03 czy absurdalnie nagłosnione bajania Kurskiego maja byc czyms powazniejszym od ubeckiej prowokacji? moralnosc by TUSK... Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Nie mowie o milych kundelkach. Mam 2 takich przyja 11.10.05, 21:11 ciol w sasiedztwie. Zawsze mnie wesolo witaja i zebrza o cos dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
me-e KTO WPOSCIL KurskiEGO W KANAL... 11.10.05, 21:04 ...przeciez kurski nie jest taki glupi ...jak to sie kapustom wydaje...myslal, ze wali prawde...z pewnego zrodla...a zrodlo okazalo sie kanalem Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Gdybys pare lat temu ogladal jego audycje w TVP 11.10.05, 21:06 to bys tak nie pisal. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Gdybys pare lat temu ogladal jego audycje w T 11.10.05, 21:10 pantanal napisał: > to bys tak nie pisal. ...w polsce mimo wszystko...sytuacje kontroluje stare, doswiadczone sb...z mediami wlacznie...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
historyk12 Re: Gdybys pare lat temu ogladal jego audycje w T 11.10.05, 21:19 zgadzam się z me-e. Spiski, spiski, wszędzie spiski. Żydzi, SB, masoni i spiski, spiski... me-e czysz jak niewydojona koza Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Gdybys pare lat temu ogladal jego audycje w T 11.10.05, 21:22 historyk12 napisał: > zgadzam się z me-e. Spiski, spiski, wszędzie spiski. Żydzi, SB, masoni i spiski > , > spiski... > > me-e czysz jak niewydojona koza ...nie wszedzie udciwosc...a dawni terrorysci bolszewiccy dzisiaj aniolami...nie ma spiskow i podchodow tak myslisz...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
historyk12 Re: Gdybys pare lat temu ogladal jego audycje w T 11.10.05, 21:36 Ależ me-e dlaczego ze mną dyskutujesz, skoro się z tobą zgadzam? Przecież wiadomo, że wszędzie są spiski Żydów, masonów, liberałów, SB, pedałów. A bym był zapomniał: i Marsjan, koniecznie należy pamiętać o złowrogich knowaniach Marsjan. me-e czysz jak niewydojona koza Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Gdybys pare lat temu ogladal jego audycje w T 11.10.05, 21:55 historyk12 napisał: > Ależ me-e dlaczego ze mną dyskutujesz, skoro się z tobą zgadzam? Przecież > wiadomo, że wszędzie są spiski Żydów, masonów, liberałów, SB, pedałów. A bym by > ł > zapomniał: i Marsjan, koniecznie należy pamiętać o złowrogich knowaniach Marsja > n. > ...zapomniales o niemcach...jak taki ktos jak ty ...mogl takich spiskowcow przeoczyc...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: KTO WPOSCIL KurskiEGO W KANAL... 11.10.05, 21:10 me-e napisał: > ...przeciez kurski nie jest taki glupi ...jak to sie kapustom wydaje...myslal, > > ze wali prawde...z pewnego zrodla...a zrodlo okazalo sie kanalem Z takim myśleniem to jest bardziej niż bardzo głupi! Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: KTO WPOSCIL KurskiEGO W KANAL... 11.10.05, 21:12 veglie napisał: > me-e napisał: > > > ...przeciez kurski nie jest taki glupi ...jak to sie kapustom wydaje...m > yslal, > > > > ze wali prawde...z pewnego zrodla...a zrodlo okazalo sie kanalem > Z takim myśleniem to jest bardziej niż bardzo głupi! ...a z piaskownicy zabawki juz zabrales...juz ciemno sie zrobilo...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: KTO WPOSCIL KurskiEGO W KANAL... 11.10.05, 21:19 me-e napisał: > veglie napisał: > > > me-e napisał: > > > > > ...przeciez kurski nie jest taki glupi ...jak to sie kapustom wyda > je...m > > yslal, > > > > > > ze wali prawde...z pewnego zrodla...a zrodlo okazalo sie kanalem > > Z takim myśleniem to jest bardziej niż bardzo głupi! > > > ...a z piaskownicy zabawki juz zabrales...juz ciemno sie zrobilo...-))) Oj synku,synku.....rydyku w bereciku Ty pocieszny:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: KTO WPOSCIL KurskiEGO W KANAL... 11.10.05, 21:23 veglie napisał: > > > > > > > ...przeciez kurski nie jest taki glupi ...jak to sie kapusto > m wyda > > je...m > > > yslal, > > > > > > > > ze wali prawde...z pewnego zrodla...a zrodlo okazalo sie kana > lem > > > Z takim myśleniem to jest bardziej niż bardzo głupi! > > > > > > ...a z piaskownicy zabawki juz zabrales...juz ciemno sie zrobilo...-))) > Oj synku,synku.....rydyku w bereciku Ty pocieszny:-)))) ...i kto by pomyslal...towarzyszu...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: KTO WPOSCIL KurskiEGO W KANAL... 11.10.05, 21:27 Już go wyczerpałeś. ( patrz post niżej). Zwoje się przegrzały, zostały inwektywy. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: KTO WPOSCIL KurskiEGO W KANAL... 11.10.05, 21:30 uu1 napisała: > Już go wyczerpałeś. ( patrz post niżej). Zwoje się przegrzały, zostały inwektyw > y. ...atak ...sabak...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: KTO WPOSCIL KurskiEGO W KANAL... 11.10.05, 21:35 uu1 napisała: > Już go wyczerpałeś. ( patrz post niżej). Zwoje się przegrzały, zostały inwektyw > y. Wiem!Choć jak odpocznie to nazwie mnie komunistą,czerwonym złodziejem i etc.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: KTO WPOSCIL KurskiEGO W KANAL... 11.10.05, 21:40 To jest "upostaciowiony" (język pana Glempa) koń Pana Jezusa. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: KTO WPOSCIL KurskiEGO W KANAL... 11.10.05, 21:59 veglie napisał: > uu1 napisała: > > > Już go wyczerpałeś. ( patrz post niżej). Zwoje się przegrzały, zostały in > wektyw > > y. > Wiem!Choć jak odpocznie to nazwie mnie komunistą,czerwonym złodziejem i etc.:- ) ...czerwony to mee, nawet przez gardlo nie przejdzie...pozatym wlasnie skonczylem ...prace Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Kurki jak Gasiński... 11.10.05, 21:10 szkoda że niczego nie powiedział o talibach w sztabie Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelekok nareszcie się ktoś na nim poznał 11.10.05, 21:07 Przecież ten facet (Kurski) rozbijał każdą organizację w jakiej się znalazł. Ma do tego wyjątkowy talent. Odpowiedz Link Zgłoś
ecot Re: nareszcie się ktoś na nim poznał 11.10.05, 21:10 Ta postać jest dla mnie nie do zaakceptowania - mówił. - W polityce są wartości graniczne, a Jacek Kurski te wartości przekroczył. Nie wyobrażam sobie, żeby wszedł do prezydium sejmiku, bo to oznaczałoby, że każde łajdactwo w polityce popłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelekok Re: nareszcie się ktoś na nim poznał 11.10.05, 21:17 Swoją drogą ciekawe, że mając takie zasługi w rozbijaniu od środka szeregu organizacji tzw. prawicowych (on i Walendziak to były największe mąciwody, pierwszy na ten temat mógłby cos powiedzieć Olszewski, którego Kurski był prawą ręką a potem zniszczył mu organizację) cały czas się gdzieś wkręca. Naprawdę pojęcia nie mam na jakich zasadach ta polityka funkcjonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
filut69 chyba nie myślisz że kaczory na nim się poznały? 11.10.05, 21:13 tak nisko oceniasz yntelygencjem drów praw a jednego habilitowanego ?tusk podobno po debacie w TVN spytał Kaczora dlaczego trzyma u siebie tego sk..syna Kaczor na to może i sk syn ale wolę go mieć u siebie. Cała ta sprawa z dziadkiem Tuska to bez wiedzy kaczora zupełnie jak ta wyborcza broszura wydana za moje pieniądze on bidulek nic nie wiedział. No pisiorki wygląda na to że codziennie jakiś błąd popełniacie a takie z was cwaniaki były Odpowiedz Link Zgłoś
pawelekok Re: chyba nie myślisz że kaczory na nim się pozna 11.10.05, 21:22 Wyjaśniam, nie jestem zwolennikiem Kaczorów, na Tuska będę głosował jako na mniejsze zło. Kaczorów uważam za lepszych cwaniaków a ich główną obietnicę wyborczą - czyli różnego rodzaju rozliczenia - za nie do zrealizowania. Jedyna metoda skutecznej walki z korupcją to usunięcie zjawisk korupcjogennych (system prawny, system podatkowy, klarowne zasady funkcjonowania organizacji itd.) a nie walkę z poszczególnymi przypadkami, do czego w praktyce sprowadzały się ich dotychczasowe metody. Oni są podobni do Leppera - dużo krzyku o rzeczach oczywistych, żadnej pracy od podstaw. Odpowiedz Link Zgłoś
oakpark KURA SZACHRAJKA.. 11.10.05, 21:22 Na wyspach Bergamutach jest szeryf chomik w butach i Kura jest Szachrajka znoszaca Kacze jajka . . i mieszkan trzy miliony wyborco w [....] zrobiony! Odpowiedz Link Zgłoś