duna24 Jak Lepper dojdzie do władzy to Wam się do d..y 19.10.05, 15:45 zimnej wody naleje. Głupi, naiwny narodzie. Nie dziwne, że nic w świecie nie znaczymy skoro tylu wierzy Lepperowi a Tuska ma za nikogo. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l zwolennikom PISu gratuluję. 4 RP przetrwa 2 lata 19.10.05, 15:52 piątej mam nadzieję że nie będzie Polakiem być trzeba ale dość wstydu za tę komedię nazywaną państwem. Do bycia Polakiem wcale nie jest potrzebna Polska, przynajmniej nie taka jaką mamy i jaką mieć będziemy w prezencie od kaczora, lepera i rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 czy polska ma mieć twarz urbana? 19.10.05, 15:53 chciałoby się zapytać tuska. w końcu urban poparł właśnie jego. dlaczego lider po stosuje tak niskie zagrywki. kandydat na prezydenta nie odpowiada za to kto go popiera. żenującym spektaklem jest ta druga tura wyborów. z każdym dniem upewniam się, że moja decyzja o oddaniu głosu nieważnego będzie jedyną słuszną. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l nieważny głos w 2 turze. dobre rozwiązanie ;-)) 19.10.05, 16:05 chyba też tak zrobię... plastelina przeciw kupie... czas najwyższy pomuyśleć o sobie, ten kraj zaczyna ciążyć niczym g.. na podeszwie buta Odpowiedz Link Zgłoś
lomginus Re: Tusk: Czy IV RP ma mieć twarz Leppera? 19.10.05, 15:58 JUŻ MA! Jest opalona i uśmiechnięta! Buraki zawsze górą. Odpowiedz Link Zgłoś
dortmunderjohn PiS i Samoobrona zrywa posiedzenie Sejmu ! 19.10.05, 15:59 Dawniej mówiono, że to warcholstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
pralkosuszarka Kiedy polityk kłamie? 19.10.05, 16:01 Wtedy, kiedy zaczyna poruszać ustami;) Odpowiedz Link Zgłoś
yashina Re: Tusk: Czy IV RP ma mieć twarz Leppera? 19.10.05, 16:02 Ludzie czy na glowe upadli wole Przeydenta Tuska niz szeryfa ktory nic dla W- wie nie zrobil a tym bardzej eleganta ze wsi czyli Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
dortmunderjohn Świetnie wykształcony prawnik i absolwent 19.10.05, 16:04 szkoły zawodowej. Sojusz ponad podziałami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
brynk nie podoba ni sie twarz Tuska , coś mi przypomina 19.10.05, 16:04 ...bardzo zmienił twarz w ostatnich dniach , chyba był w ... no powiedzmy w ...gabinecie chirurga plastycznego . .... Odpowiedz Link Zgłoś
igii PIS=Populizm i Socjalizm LEPPER NA PREZYDĘTA !! 19.10.05, 16:19 Beger i Rydzyk ma wicepremierów ! Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: PIS=Populizm i Socjalizm LEPPER NA PREZYDĘTA 19.10.05, 16:32 Rydzyk na ministra propagandy ,Beger na stołek finansów, Zero na ministra sprawiedliwości, nad obradami sejmu będzie miał pieczę Jędrek Leper. Wszak już był marszałkiem i ma wprawę. Zreszą Wersal akuratny dla niego Czy może być rząd gorszy od AWS? Udowodnili nam że tak. A czy może być coś gorszego od rządów mafii LSD?? Już wiadomo że tak. Przyszłość Polski>>>>czarno, dosłownie i w przenośni Odpowiedz Link Zgłoś
igii Tusk: Czy IV RP ma mieć twarz Leppera? MA mieć !! 19.10.05, 16:17 i rydzyka i begger i kaczyńskiego ! Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat Re: Tusk: Czy IV RP ma mieć twarz Leppera? 19.10.05, 16:26 Twarz Leppera? Raczej twarz Kaczynskich, choc dla Polski to nie wielka roznica. Juz dobieraja sie do Balcerowicza a znaczy to ze zloty bedzie mniej wart i za nasze zarobki kupimy mniej. Glosujcie wiec na Lecha K. a bedziecie sie mieli z pyszna! Nie trudno jest wyobrazic sobie kto bedzie rzadzil w Polsce jesli Lech K. zostanie prezydentem: rzadzic bedzie Jaroslaw Kaczynski !!! Bedzie kierowal chowajac sie za plecami Prezydenta i Premiera, nie ponoszac zadnej odpowiedzialnosci za skutki takich niedemokratycznych praktyk. Z tego wlasnie powodu nie chcial byc Premierem. Poza tym nie ma on zadnego doswiadczenia-chyba nigdy nie pracowal (wyglada na lenia patentowanego). Ciekawe z czego on zyl przez ostatnie 25 lat - chyba nie byl na utrzymaniu blizniaka? Odpowiedz Link Zgłoś
rzecznik9 Re: Tusk: Czy IV RP ma mieć twarz Leppera? 19.10.05, 16:34 no ma,ma i nie tylko L-ra ale i Sułka i Hojarskich i wszystkich pozal sie boże polityków którz żeruja na naiwnosci biednych ludzi - O tym pisał Norwid i co i nic Odpowiedz Link Zgłoś
teodorus1 IV Reczpospolita= powrot do PRL-u 19.10.05, 16:40 Ja dziekuje, najpierw oglosili pseudo-premirem pana Marcinkiewicza, polityka nawet kompetentnego, tylko ze w szponach Jaroslawa Kaczynskiego raczej malo niezaleznego. Jak wygra teraz w II tuze i zostanie Prezydentem jego Brat Lech to prawdopodobnie Marszalkiem moze zostac pan Lepper w zamian za udzielenie poparcia wyborczego w mininy wtorek i zagwarantowania poparcia parlamentowego w nadchodzacej kadencji Sejmu. To dopiero bedzie spektakl awantur i przekrentow (jak przewiduje Lech Walesa, ktory akurat w tych sprawach rzadko sie myli), w swietle czego rzad Leszka Millera bedzie czysty jak lza. Prosze o ustosunkowanie sie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: IV Reczpospolita= powrot do PRL-u 19.10.05, 16:56 teodorus1 napisał: > Ja dziekuje, najpierw oglosili pseudo-premirem pana Marcinkiewicza, polityka > nawet kompetentnego, tylko ze w szponach Jaroslawa Kaczynskiego raczej malo > niezaleznego. Jak wygra teraz w II tuze i zostanie Prezydentem jego Brat Lech to prawdopodobnie Marszalkiem moze zostac pan Lepper w zamian za udzielenie poparcia wyborczego w mininy wtorek i zagwarantowania poparcia parlamentowego w > nadchodzacej kadencji Sejmu. To dopiero bedzie spektakl awantur i przekrentow > (jak przewiduje Lech Walesa, ktory akurat w tych sprawach rzadko sie myli), w > swietle czego rzad Leszka Millera bedzie czysty jak lza. Prosze o > ustosunkowanie sie. Pozdrawiam. mój stosunek jest taki: Wałęsa zawsze się myli, a głupstwa plotą głuptaki obyśmy tak zdrowi byli. Odpowiedz Link Zgłoś
kurtho Re: IV Reczpospolita= powrot do PRL-u 19.10.05, 17:00 teodorus1 napisał: Jak wygra teraz w II tuze i zostanie Prezydentem jego Brat Lech > to prawdopodobnie Marszalkiem moze zostac pan Lepper w zamian za udzielenie > poparcia wyborczego... I dlatego trzeba aktywnie bronic sie przed tym nieszczesciem. Nie wystarczy biadolenie, ze i tak sie nic nie da, - nic nie uda. Trzeba przekonywac wszystkich dookola, przekupywac, sila zmuszac... Polska stoi przed tak okropna alternatywa, ze wszelkie srodki beda dozwolone, by tylko wyrwac kraj z rak Kaczolepperyzmu. ps: styl zerzniety z Witkacego, wiec niedouczeni pisowcy niech sie lepiej zastanowia zanim cos nabazgrola... Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: IV Reczpospolita= powrot do PRL-u 19.10.05, 17:10 niestety, masz rację ale skoro naród wybierze to naród będzie miał Ja stworzę sobie własną Polskę bez numerków i górnolotnych określeń w stylu rzeczypospolitych. Na emigracji pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ziomal-18 Re: IV Reczpospolita= powrot do PRL-u 19.10.05, 17:22 A ja skoncze studia za 3 lata i uciekne na zachod. Zrobi tak duza czec studentow a wtedy kaczory beda musialy po dupie calowac emerytow za obiecywane i niezrealizowane rzeczy, bo pieniedzy to nawet na 50% obietnic nie starczy. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Tuskomaniakom szczeka opadła. 19.10.05, 17:09 Okazuje się,ze jest PIS jest w stanie rządzić bez nich a oni bez PISu nawet nie obsadzą komisji sejmowych. Tym razem mam nadzieję że kot nie da sie kręcić UWolskim ogonem. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l szczęka opadła ale nie tuskomaniakom a wszystkim 19.10.05, 17:22 normalnym ludziom którym zależy na Polsce i jej miejscu w Europie i świecie. Skoro ma tak być niech będzie. 4 rzyćpospolita w ciągu najdalej 2 lat zostanie odizolowana jako kraj w którym i z którym należy się liczyć jako z zagrożeniem, siedliskiem ksenofobii,faszyzmu, zabobonu, ciemnoty, chamstwa, złodziejstwa etc. Kto tu zostanie: nieudacznicy, emeryci, inwalidzi, zwolennicy rydzyka, nieroby zawodowe, degeneraci, garść cwaniaczków potrafiąca nimi rządzić. Niech żyje respublica banana nr 4, oby kolejnej już nie było Słyszałem że Orzeł z Godła wyskoczył z piór ze wstydu i udaje oskubaną kaczkę w kolejce po pracę pod pośredniakiem w GB. Poszedł po rozum do głowy i zadbał o siebie, tam ma szanse na normalne życie. Na jego miejsce proponuję krzyż w kaczym kuprze Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Tusk: Czy IV RP ma mieć twarz Leppera? 19.10.05, 17:21 Wiem Donald!IV RP ma mieć trzy twarze.Miodowicza,Brochwicza i Jaruckiej.Oj Ty marzycielu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.b Uwaga, Konkurs!!! 19.10.05, 17:25 znajdż trzeciego brata bliźniaka w Pisie.W końcu najwyższe urzędy są trzy:Jedne miałby być dla Lecha K.(Boże,chroń!),marszałek dla Jarka K.,tylko ten premier coś nie pasuje - w ogóle niepodobny.Ale w Pisie jest jesczez jedne poseł Kaczyński - może by jego deysgnować? Odpowiedz Link Zgłoś
ziomal-18 Re: Uwaga, Konkurs!!! 19.10.05, 17:33 ewka.b napisała: > znajdż trzeciego brata bliźniaka w Pisie.W końcu najwyższe urzędy są trzy:Jedne > > miałby być dla Lecha K.(Boże,chroń!),marszałek dla Jarka K.,tylko ten premier > coś nie pasuje - w ogóle niepodobny.Ale w Pisie jest jesczez jedne poseł > Kaczyński - może by jego deysgnować? WIEM! Jak sie nazywa ten ze sztabu Kaczynskiegoi co wczoraj byl w Teraz My? Taki gruby. Ogolnie najbardziej z nich kaczke przypomina. Takze klutliwy, pyskaty i wczoraj brak kultury pokazal probujac wszystkich przekrzykiwac. Pasuje jak ulal. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Takie prymitywne posty jak twój ewka.b tylko 19.10.05, 17:36 pokazują rzeczywista klasę "oświeceńców" wszelkiej maści popierających Tuska.Słoma z butów kolężahnko - słoma z butów. Nie lubię Tuska ale nie przyszło by mi do głowy obrażać go za wygląd albo wymowę albo obrazać jego siostry Soni. Odpowiedz Link Zgłoś
ziomal-18 Re: Takie prymitywne posty jak twój ewka.b tylko 19.10.05, 17:39 smok5 napisał: > pokazują rzeczywista klasę "oświeceńców" wszelkiej maści popierających > Tuska.Słoma z butów kolężahnko - słoma z butów. Nie lubię Tuska ale nie > przyszło by mi do głowy obrażać go za wygląd albo wymowę albo obrazać jego > siostry Soni. Eeeee, 0 poczucia humoru? Troche dystansu do zycia. Zreszta z kaczorow bedziem sie smiali niedlugo lepiej niz z Leppera. Niedlugo, po pierwszych efektach ich reform. Ale to bedzie smiech przez placz. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.b Dzięki Ziomal,ale serio,w Pisie jest jeszcze jeden 19.10.05, 17:53 gościu o nazwisku kaczyński!Chyba Ryszard,jeśli się nie mylę.No więc mielibyśmy trojaczki,a to byłoby w ogóle komfortową sytuacją - w końcu urzędy są trzy! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ziomal-18 Re: Dzięki Ziomal,ale serio,w Pisie jest jeszcze 19.10.05, 18:09 Ja proponuje isc z nimi na ugode. Dac im jakas wies i niech se socjalizm wprowadzaja. Kraj sie nazwie kaczolandia. Do UE nie bedzie nalezal bo to jest nie zgodne z przekonaniami wladcy. A wlasnie, wladza nieograniczone, autorytarna, dekrety obowiazkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Tusk wygląda jakby miał downa i furczy. 19.10.05, 18:25 A jak dojdzie do władzy to nas okradnie jak to jego partia potrafi hahahaha. Czy takie pozcucie humoru moze być pani ewka i panie ziomal? Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Rokita to " Rogi i kita " - hihihihihi 19.10.05, 17:33 posmiejmy sie troche , bo kabaret trwa nadal ... Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Rokita to " Rogi i kita " - hihihihihi 19.10.05, 17:35 Charakterystyczny profil wyborców Kaczyńskiego... - raczej słabo wykształceni i niezamożni - życiowo niezaradni lub skrzywdzeni przez los - zawistni wobec ludzi, którym wiedzie się lepiej - przyjmują postawę roszczeniową - tzn że wszystko im się należy niezależnie od własnych starań, a Państwo powinno im zapewnić dobrobyt - uważając się za przedstawicieli prawicy głoszą program.. socjalistyczny - naiwni, podatni na populizm i demagogię Mam tylko nadzieję, że ta grupa społeczna nie ma mimo wszystko większości w polskim społeczeństwie i nie zdoła przeforsować swojego reprezentanta - Lecha Kaczyńskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: Rokita to " Rogi i kita " - hihihihihi 19.10.05, 17:39 jacekm22 napisał: > Charakterystyczny profil wyborców Kaczyńskiego... > > - raczej słabo wykształceni i niezamożni > - życiowo niezaradni lub skrzywdzeni przez los > - zawistni wobec ludzi, którym wiedzie się lepiej > - przyjmują postawę roszczeniową - tzn że wszystko im się należy niezależnie od > > własnych starań, a Państwo powinno im zapewnić dobrobyt > - uważając się za przedstawicieli prawicy głoszą program.. socjalistyczny > - naiwni, podatni na populizm i demagogię > > Mam tylko nadzieję, że ta grupa społeczna nie ma mimo wszystko większości w > polskim społeczeństwie i nie zdoła przeforsować swojego reprezentanta - Lecha > Kaczyńskiego :) > > jacekm - nie ublizaj mi , bo ja jestem z profilu wyborców sld ,hahahaha pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Co mam ci opwiedziec o sobie? 19.10.05, 17:44 O dwóch domach w tym jednym w Niemczech? O paru przyjaciółach, którzy chyba mnie lubią? O tym, ze jednak ukończyłem Politechnikę? Człowieku twoja wizja świata nie jest jedyna. A bzdury o elektoracie PISu która wypisują działa tylko na licealistów i jednorocznych studentów. Odpowiedz Link Zgłoś
ziomal-18 Re: Tusk-plusk ! plusk i półTUSK - hihihihihi 19.10.05, 17:36 beznadziejne Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: Tusk-plusk ! plusk i półTUSK - hihihihihi 19.10.05, 17:48 ziomal-18 napisał: > beznadziejne Oczywiście, cała nadzieja w Lechu bo inaczej nie będzie nam do śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
ziomal-18 Re: Tusk-plusk ! plusk i półTUSK - hihihihihi 19.10.05, 17:51 abba15 napisał: > ziomal-18 napisał: > > beznadziejne > > Oczywiście, cała nadzieja w Lechu > bo inaczej nie będzie nam do śmiechu Oczywiscie myslales o Walesie? Bo inny to mi do glowy nie przychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: Tusk-plusk ! plusk i półTUSK - hihihihihi 19.10.05, 17:54 ziomat - zapomniałes ?... - Lech Miller Odpowiedz Link Zgłoś
ziomal-18 Re: Tusk-plusk ! plusk i półTUSK - hihihihihi 19.10.05, 18:10 Walesa popiera Tuska i o to mi raczej chodzilo. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: Tusk-plusk ! plusk i półTUSK - hihihihihi 19.10.05, 18:02 ziomal-18 napisał: > > Oczywiście, cała nadzieja w Lechu > > bo inaczej nie będzie nam do śmiechu > Oczywiscie myslales o Walesie? Bo inny to mi do glowy nie przychodzi. Wałęsa to koszmarny sen i nieszczęsne wspomienie te jego idiotyczne gadki i pitolenie o szopenie. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Tusk-plusk ! plusk i półTUSK - hihihihihi 19.10.05, 18:14 abba15 napisał: > ziomal-18 napisał: > > > Oczywiście, cała nadzieja w Lechu > > > bo inaczej nie będzie nam do śmiechu > > Oczywiscie myslales o Walesie? Bo inny to mi do glowy nie przychodzi. > > > Wałęsa to koszmarny sen i nieszczęsne wspomienie > te jego idiotyczne gadki i pitolenie o szopenie. fan hip-hopu się odezwał!Wiem!Klasyka nie dociera pod strzechy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: PO nas POsprzątają inni 19.10.05, 17:46 POco piszesz pierdoły. POwinieneś przedtem pomyśleć, przeanalizować postulaty. POmyślę płatny pachołek? Odpowiedz Link Zgłoś
brynk to forum to HYDE PARK ! - śmiać sie nie mozna ? 19.10.05, 17:48 ... Wszyscy tacy powazni na tym forum , a oni czyli "wybrańcy " robia sobie z Was "smichy- chichy " . Zastanówcie sie , kogo ześmy wybrali ... , a poza tem to Naród zatraca poczucie humoru ... Odpowiedz Link Zgłoś