ant07 Re: I co teraz, Panie Prezydencie? 24.10.05, 01:11 Partia Gazety Wyborczej, dzis już nieboszczka, zaczynała od tego, że chciała mieć 100 proc. a skończyła na 2,5 proc. Kczyńscy zaczynali w 1989 r. od zera, a dziś mają wszystko. Czy to jest sprawiedliwe? Jest, jak najbardziej. Panie Prezydencie, gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzowiec Piotr - do domu!!!!! Kolacja stygnie!!!!! 24.10.05, 01:17 Ok. 9% różnicy - gruby ten włos.... Nawiasem mówiąc bardziej debilnego komentarza dawno już nie czytałem... Żem był głosował na Kaczora - choć niezbyt lubię kutaf#na - czyli wg.szanownego p.o. naczelnego GazWyb powinienem być: - wieśniakiem (ze wsi znaczy)- półanalfabetą (jeno po podstawówce)- mieć ok.60 lat - słuchać Radia co Ma Ryja ew. wielbić Jądrusia Lepsrera - s@#% po gaciach ze strachu przed Żydem, Niemcem, Ruskim - wyciągać łapę po kasę państwową (najlepiej zasiłek)- ew. być nierobem, pijusem i xenophobem to wg. danych socjologicznych no więc jestem: mgr praw - niestety nie obojga ;-( ,mieszkam w Wawie (2 pokolenie - stara w innej dzielnicy), mam lat 29, nie znoszę Ojca Dyra na równi z NMNWP (Największą Mniejszością Narodową W Polsce) oraz z hitlerowcami (byłem 3 razy w RFN i znam niemiecki jakby ktoś się pytał), mam pracę - a już niedługo rozpoczynam robotę na własny rachunek, kapitalizmu się nie boję - i głosowałem na Kaczora Quaka - czyli tak jak w Radiu Erewan: nie samochody tylko rowery, nie na w Moskwie na Krasnoj Pł. tylko w Leningr. na Newskim Prosp. i nie rozdają tylko kradną. a propos poparcia Quaka przez Adama G. syna Edwarda Rozrzutnego poza tym i tak uważam że za Gierka było najlepiej! czy się stoi czy się leży 3000 sie należy nie? jestem za! Edward G.i Andrew L. RULEZ! Odpowiedz Link Zgłoś
maria43 Re: Piotr - do domu!!!!! Kolacja stygnie!!!!! 24.10.05, 02:37 zwierzowiec napisał: (...) > no więc jestem: mgr praw - niestety nie obojga ;-( ,mieszkam w Wawie (2 > pokolenie - stara w innej dzielnicy), mam lat 29, nie znoszę Ojca Dyra na równi > > z NMNWP (Największą Mniejszością Narodową W Polsce) oraz z hitlerowcami (byłem > 3 razy w RFN i znam niemiecki jakby ktoś się pytał), mam pracę - a już niedługo > > rozpoczynam robotę na własny rachunek, kapitalizmu się nie boję > - i głosowałem na Kaczora Quaka > > - czyli tak jak w Radiu Erewan: nie samochody tylko rowery, nie na w Moskwie na > > Krasnoj Pł. tylko w Leningr. na Newskim Prosp. i nie rozdają tylko kradną. > > a propos poparcia Quaka przez Adama G. syna Edwarda Rozrzutnego > poza tym i tak uważam że za Gierka było najlepiej! czy się stoi czy się leży > 3000 sie należy nie? jestem za! Edward G.i Andrew L. RULEZ! DWA POKOLENIA? ALE I TAK JESTES WIESNIAKIEM, TO SIE WYCZUWA, MIMO STWARZANYCH PRZEZ CIBIE POZOROW OGLADY I NAWET FAKULTETU, JAK POWIADASZ. marysia Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Odwagi, zwierzowcu! 24.10.05, 10:51 zwierzowiec napisał: > no więc jestem: mgr praw - niestety nie obojga ;-( ,mieszkam w Wawie (2 > pokolenie - stara w innej dzielnicy), mam lat 29, nie znoszę Ojca Dyra na równi > z NMNWP (Największą Mniejszością Narodową W Polsce) oraz z hitlerowcami (byłem > 3 razy w RFN i znam niemiecki jakby ktoś się pytał) a kto to są hitlerowcy?? i kto to jest ta największa mniejszość? napisz wprost, o co ci chodzi - i wtedy będzie wiadomo, jak się tłumaczysz ze swego głosu w wyborach; na razie trudno odgadnąć, o co ci chodzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
wybiorcza_siega_dna Re: I co teraz, Panie Prezydencie? 24.10.05, 01:24 buhaha chyba manie dola we "wybiorczej" buhahahha ciemnogrod rzadzi buhahhahahhahhahahhahhaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiut Mistrzostwo świata dla Pacewicza 24.10.05, 01:26 W arogancji oczywiście. Co za arogancja i to pierwszego dnia. Ale co się dziwić. Przecież periodyk p.Pacewicza właśnie się tym zajmuje od początku swojego istnienia. Pouczaniem wszystkich we wszystkich dziedzinach. I tak im to weszło w krew, że Pacewiczowi puściły hamulce już pierwszego dnia -w wieczór wyborczy i nie omieszkał pouczyć Prezydenta elekta. A pierwszego dnia po wyborach pouczaliście Pacewicz Olka Kwaśniewskiego? A zauważyliście wtedy ten "włos?, o który Olo wygrał z Wałęsą? Nie przypominam sobie. I jeszcze jedno. Wasz periodyk wyciera sobie gębę słowem "demokracja" bez końca odmieniając je przez wszystkie możliwe przypadki. Skąd, więc u was Pacewicz taka awersja do wyborów, które nie są po myśli różowych salonowców. A przecież powszechność prawa wyborczego to fundament tego ustroju. Dlaczego więc pastwicie się nad ludźmi starszymi, mniej wykształconymi lub pochodzącymi z mniejszych miejscowości podkreślając przy każdej okazji ten fakt, kiedy głosują na kogoś innego niż ten, którego wskazał "salon?. Bo jesteście pieprzonym faszystą, mimo że pochodzicie z narodu wybranego i tak naprawdę pogardzacie biednymi i słabo wykształconymi ludźmi (innymi również) tylko za to ze nie głosują tak jakbyście chcieli. I taki z was Pacewicz demokrata, któremu najbliżej do Pol Pota. Zresztą nauczycieli pewnie mieliście tych samych - z Sorbony rzecz jasna Odpowiedz Link Zgłoś
wybiorcza_siega_dna Re: Mistrzostwo świata dla Pacewicza 24.10.05, 01:30 milo se poczytac trafne komentarze pozdrowienia ze wschodniego zascianka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stanmarc Bojkotujmy Gazete Wybiorcza! 24.10.05, 03:30 Za podawanie nam nieprawdy (oklamywanie) od jutra bojkotujmy ta najbardziej antypolska z gazet. Przestanmy ja kupowac aby zbankrutowala jak najszybciej. Zasluzyli na to juz dawno i jest teraz okazja dobrac im sie do dupy za ich klamstwa. Jeszcze raz: OD JUTRA NIE KUPUJMY GAZETY WYBORCZEJ! Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 [...] 24.10.05, 10:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maggisterr Re: Bojkotujmy Gazete Wybiorcza! 24.10.05, 10:55 stanmarc napisał: > Za podawanie nam nieprawdy (oklamywanie) od jutra bojkotujmy ta najbardziej > antypolska z gazet. Przestanmy ja kupowac aby zbankrutowala jak najszybciej. > Zasluzyli na to juz dawno i jest teraz okazja dobrac im sie do dupy za ich > klamstwa. Jeszcze raz: OD JUTRA NIE KUPUJMY GAZETY WYBORCZEJ! Ale forum gazeta.pl to kmiotku jakoś nie bojkotujesz??? Bo za tym w pełni się zgadzam - kupujmy propolskie i w 110% prawdomówne Fakt, SE czy Trybunę :-P Odpowiedz Link Zgłoś
moki1 Polska T - mieszkacie w cudzych domach 24.10.05, 01:41 Ja jeszcze zwróciłem uwagę na to, że według Pacewicza Polska T mieszka w cudzych domach. Strach. Odpowiedz Link Zgłoś
laguna08 Re: Mistrzostwo świata dla Pacewicza 24.10.05, 01:41 Kiedy gdzie indziej na swiecie prezydent wygrywa 3-4 procentami mowi sie o zdecydowanym zwyciestwie - a tu prosze, 9% i o wlos! Panie Pacewicz, chodzi grzdyl i nerwy puszczaja co? Przyjemnie popatrzec na te wasze geby wykrzyfwione prawdziwym przerazeniem. Zasciankowiec ze Sciany Wschodniej, oszolom, zoofilny antykomunista i antysalonowiec z Czarnogrodu laguna Odpowiedz Link Zgłoś
wybiorcza_siega_dna Re: Mistrzostwo świata dla Pacewicza 24.10.05, 01:49 w dobrym humorze czas dzis konczyc prace, nie mogac sie powstrzymac od... buhahahhahahhahhahahhahahhahahhahahhahaaaaaaaaaaaahhhahhahhahaa i jeszcze buhahahaqh ps.1 buhahhahaq ps.2 no nie moge w roku 2005: radio "rydzyk" vs. gazeta pana M. -> 2:0 ps.3 dobrej nocy lalallallaa Odpowiedz Link Zgłoś
mspank21 Re: Mistrzostwo świata dla Pacewicza 24.10.05, 02:09 Prawda jest taka, ze Polska B zyje w duzej mierze dzieki pracy i przedsiebiorczosci ludzi z klasy A. Ja proponuje dosyc ciekawe rozwiazanie. Podzielmy Polske na dwie czesci i postawmy granice. Polska B niech rzadzi Kaczynski, Giertych i Lepper. Polska A niech bedzie rzadzil Tusk. Jaki bylby tego rezultat? Powiem Ci glupi czlowieczku: wszyscy inteligentni ludzie przeniesli by sie do Polski A, a Polska zaczala by przymierac glodem i to na skale porownywalna z Romunia albo Kazachstanem. Odpowiedz Link Zgłoś
kubajaw GW poucza? I bardzo dobrze! 24.10.05, 02:16 Oczywiscie, ze Gazeta Wyborcza (GW) poucza! To bardzo dobrze i nie widze powodu, dla którego mialoby to być cos zdrożnego. GW ma dosyc jasna linie ideologiczno-polityczna, nigdy sie jej nie wypierala wiec nie mozna czynic jej zarzutu z tego, ze konsekwentnie ja realizuje. Czy nieuczciwym i aroganckim jest posiadanie wlasnych pogladow i wyrazanie ich na lamach wlasnej gazety? Pan Pacewicz nie ma awersji do wyborow, o czym dobitnie swiadczy chocby komentowany tekst. Punktem wyjscia dla jego rozwazan jest akceptacja wyboru Kaczynskiego, a forma jaka przyjal to niejako adres do tronu: prosba o madre i sprawiedliwe rzady. Tu nie ma zadnej negacji demokracji, jest tylko zal, ze przegral bliski sercu kandydat i nadzieja ze prezydent elekt bedzie dobrze sprawowal urzad. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re: GW poucza? I bardzo dobrze! 24.10.05, 12:28 pACEWICZ RZETELNY??? hAHAHA:-) pRZECIEZ ON POJĘCIOWO FAŁSZUJE RZECZYWISTOŚĆ. tO TAKI MEDIALNY CATERING UKLADU iii rp zERKNIJ NA FRAZĘ I ZOBACZ, ZE NEGUJE TO CO JEST PODSTAWĄ NIEWYGODNEGO DLA gw PUBLICZNEGO DYSKURSU, KTÓRY MOŻE STWORZYC NOWĄ RZECZYWISTOŚĆ, KTÓREJ GW EWIDENTNIE NIE CHCE. "zapamiętamy sztuczne twarze, sztuczne programy, sztuczne obietnice i sztuczne podziały lansowane przede wszystkim przez sztab Lecha Kaczyńskiego: najpierw Polska AK - Polska PRL, potem IV RP i III RP, wreszcie Polska dla bogaczy i dla zwykłych ludzi." Neguje oczywistości, bo nie pasują do jego wizji Polski.. wiadomosci.gazeta.pl/wybory2005/1,69307,2982392.html Odpowiedz Link Zgłoś
mindhardcore Żenujący tekst 24.10.05, 12:51 Żenujący ten tekst Pajacewicza, z trudem wstrzymywana wściekłość i zawiedzenie skrywane pod pozorem apelu. Osobiście głosowałem na Tuska, ale jestem jak najdalszy od takiego plugawego podszczypywania i opowiadania durnot - Polska Kwaśniewskiego i SLD to Polska T,niby otwarta, mądra itd. Koń by się uśmiał. Odpowiedz Link Zgłoś
droga_do_emaus Re: Mistrzostwo świata dla Pacewicza 24.10.05, 08:48 Prawda z tą arogancją Pacewicza. Poraża bezczelnością. Jak i cała manipulacja Wyborczej, przed wyborami i teraz. Obrzydliwość. Nienawiść się wylewa do wszystkich nie z miast, niewykształconych, niemłodych (bo, notabene, młodzi mają przecież najwięcej rozumu i doświadczenia, nie?). Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek54 Re: Mistrzostwo świata dla Pacewicza 24.10.05, 11:30 droga_do_emaus napisała: Drogi zwolenniku PIS-u . Przytaczne dane nie wymyślił p. Pacewicz. To wynika z przeprowdzonych sondaży i badań opinii publicznej. I nie ma się co obrażać, na prawdę, przecież ona jest w nazwie Waszej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
papa.leone Re: Mistrzostwo świata dla Pacewicza 24.10.05, 11:25 Dobre! Trafiony, Zatopiny! Pozdrowienia Grzesiut! Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzecymagnetyzm rzuciłem okiem na te wypociny p.Pacewicza 24.10.05, 01:38 szkoda czasu, by czytać, ale kompleksy łysej główki to mamy.Wygrał o włos?? 10% p.Pacewicz, 10% !! Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis [...] 24.10.05, 01:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ministrantbiskupa Re: ZATROSKANY towarzysz Pacewicz.. 24.10.05, 02:37 Swieta PRAWDA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fpitt Re: ZATROSKANY towarzysz Pacewicz..-kiczkis 24.10.05, 03:52 Cos mi sie wydaje, tow.Kiczkis, ze zabraklo Wam REALIZMU 53%(z grosikiem - nio pow. 5)% - niech bedzie - 54 przeciw 46 ( troche pow. 45 ) niech Wam BEDZIE 54: 46 - to ni ch..a nie bedzie 10% ( kto was uczyl matematyki tow. kiczKiss?) Jezeli jeszcze wezmiecie poprawke, tow. Kiczkis, ze ok. 51 % POLAKOW mialo ochote glosowac ( nie glosowalo - dokladnie to bedzie jakies 49%) -no to gdzie ten SUKCESS tow. kiczKISS ??? przeciez to Ci co pracuja I PLACA ZA waS PODATKI! i wASA OLALI! COS TO ZNACZY, TOW. kiczKISS. A ZA KOMUNY TO MOWILI, ZE SPOLECZENSTWO ZAGLOSOWALO NOGAMI!!. Nie chcialo miec palantow na URZEDZIE. Rozumiem ,ze WAs to nie obowiazuje. WY jestescie PONAD PRAWEM i LOGIKA. No to gratuluje! Zaczekam na nastepne "skoki przez plot" itp. Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis ZALE i LAMENTY sfrustrowanego dzieciaka 24.10.05, 20:00 fpitt napisał: > Cos mi sie wydaje, tow.Kiczkis, ze zabraklo Wam REALIZMU 53%(z grosikiem - nio > pow. 5)% - niech bedzie - 54 przeciw 46 ( troche pow. 45 ) niech Wam BEDZIE > 54: 46 - to ni ch..a nie bedzie 10% ( kto was uczyl matematyki tow. kiczKiss?) > Jezeli jeszcze wezmiecie poprawke, tow. Kiczkis, ze ok. 51 % POLAKOW mialo > ochote glosowac ( nie glosowalo - dokladnie to bedzie jakies 49%) -no to > gdzie ten SUKCESS tow. kiczKISS ??? przeciez to Ci co pracuja I PLACA ZA waS > PODATKI! i wASA OLALI! COS TO ZNACZY, TOW. kiczKISS. A ZA KOMUNY TO MOWILI, > ZE SPOLECZENSTWO ZAGLOSOWALO NOGAMI!!. Nie chcialo miec palantow na URZEDZIE. > Rozumiem ,ze WAs to nie obowiazuje. WY jestescie PONAD PRAWEM i LOGIKA. No > to gratuluje! Zaczekam na nastepne "skoki przez plot" itp. -------------------------------------------------------------- - Nazwanie "kiczkisa" "towarzyszem", to tak jak nazwanie Cimoszenki "uczciwym".. Oli Jakubowskiej "prawdomowna", a Papieza "mohametaninem" :)) - Ale.. przynajmniej jest wesolo :)) Czy "kiczkisowi" zabraklo "REALIZMU"?? - Sadzac ze sposobu wypowiedzi i komentowania "kiczkisa", raczej trudno byloby oczekiwac od jego oponenta uczciwosci i czystych metod - nie jest to cecha przynalezna lewakom wszelakiej masci i wewnetrznych oporow co do brudnej gry raczej nie maja wcale. Ten "uczciwy inaczej"(fpitt) wykorzystal na dodatek fakt wykasowania wypowiedzi "kiczkisa" (przez bojacych sie go(kiczkisa) tzw."adminow" - za wypowiedz o "nowej szlachcie jerozolimskiej" - do ktorej to "szlachty jerozolimskiej" zaliczyl "kiczkis" Pacewicza) - by zarzucic kiczkisowi cos, co nie mialo miejsca. - Otoz.. "kiczkis" majac do dyspozycji WSTEPNE ale NIE OSTATECZNE dane, pisal nie o wygranej 10-cio procentowej, tylko pisal o PRAWIE 10-ciu procentach przewagi. Cytuje: - (...)"- Prawie 10% przewagi(slownie: PRAWIE DZIESIEC PROCENT) w wyborach prezydenckich, to raczej baardzo wyrazna - by nie rzec - ogromna przewaga.. Ale przynajmniej smiechu kupa z was towarzyszu i swietny przyklad jak pierzecie mozgi maluczkim :))" Takie sa fakty i nie ma co bic piany na ten temat. Jest zreszta zasada, ktora "kiczkis" stosuje konsekwenttnie.. Mianowicie: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "Nie dyskutuj z glupim! - Ludzie moga nie dostrzec roznicy!" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Co do reszty "wynurzen" i "przemyslen" owegozsfrustrowanego do ostatecznosci mlodzieniaszka "fpitt"-a: - frekwencja wyborcza w granicach 99,99%, mozliwa byla tylko w ustrojach "dyktatury proletariatu", czy tez w krajach gdzie istnieje OBOWIAZEK GLOSOWANIA - a sa takowe i w Europie.. Bzdura jest tez stwierdzenie iz "w komunizmie glosowano nogami", czyli nie chodzono na wybory BY NIE WYBRAC ktoregos z "kandydatow" (cytuje: - "A ZA KOMUNY TO MOWILI, ZE SPOLECZENSTWO ZAGLOSOWALO NOGAMI!!. Nie chcialo miec palantow na URZEDZIE."). - Po pierwsze łaski nikt nie robil i go najwyzej dowiezli, a w wiekszosci wypadkow glosowac musial prawie kazdy. Poza tym moje dziecko - wypadałoby dalej do szkoł pochodzic i uzupełnic swoja wiedze zanim sie zacznie pisac publicznie bzdury, gdyz frekwencja "za komunistow" nie miala innego znaczenia poza propangadowym - ten kto byl na liscie(ci "z tylnych rzedow" listy byli tylko atrapa) ten i tak i tak byl wybrany! Czyms naturalnym z kolei, jest w dzisiejszych spoleczenstwach frekwencja wyborcza oscylujaca w granicach 50-55% uprawnionych do glosowania i nie zmieniaja tego nawet szczegolne wydarzenia - jak np. jakies nieslychanie wazne referenda nt. losow i przyszlosci kraju. Wybory prezydenckie rzadko ciesza znaczacym zainteresowaniem i czy sie to tobie dziecko podoba czy nie.. to jakakolwiek dyskusja o tych co pozostali w domach zamiast pojsc i zaglosowac, jest i bezprzedmiotowa i bez podmiotowa. Poza tym - drogie dziecko.. Za NAS nikt nie placi podatkow.. - "kiczkis" jest SAM dziecino a nie z rodzina, i SAM ZA SIEBIE placi podatki. I.. sfrustrowanyi rozzalony, to sfrustrowany i rozzalony, ale o co dziecku chodzi, kiedy dziecko pisze: - " Rozumiem ,ze WAs to nie obowiazuje. WY jestescie PONAD PRAWEM i LOGIKA. No to gratuluje! Zaczekam na nastepne "skoki przez plot" itp.".. - Co ICH nie obowiazuje drogie dziecko?? - I dlaczego ONI sa "ponad prawem" - i co do tych ICH "nie obowiazywan" i "bycia ponad prawem", ma LOGIKA?? - I skad tu sie wzielo "skakanie przez plot"?? :)) Toz to klasyczny "miszmasz" pojeciowy i swiatopogladowy.. Jednak po raz kolejny stwierdze iz najwieksza zbrodnia komunizmu bylo zlikwidowanie bezrobocia.. P.S. - Pozdrowienia dla intelektualistow-adminow i ich szlachty jerozolimskiej.. To dobrze ze sie mnie boicie. Odpowiedz Link Zgłoś
dupaasi Patrzcie jak łysy o włosach sie rozgadał!!!!!!!!! 24.10.05, 02:38 Chciałby Pacewicz miec taki włos o grubośc jakiegp wygrał Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
biblos10 Re: I co teraz, Panie Prezydencie? 24.10.05, 02:51 Panie Pacewicz, Pan jesteś tendencyjnym (jak zawsze zresztą!) osłem! Pewnie zmiękła Panu rurka po usłyszeniu wyników wyborów, co? Pokrętny Pan jesteś. Dzielisz Polskę na Galicję, Kongresówkę i co jeszcze? Pewnie Wielkie Ksiestwo Poznańskie. Chciałoby się nowy rozbiorek, co? Ale nie wyszło! Teraz nosek na kwintę, bo skończy się samowola "Gazetki Wyborczej", którą i tak czyta coraz mniej ludzi (po tej aferze Michnika). Pan masz kompleks Polaka, bo we własnym mniemaniu jesteś europejczykiem zapewne, co? A może bezpaństwowcem otwartym na cały świat, tylko nie na własny kraj? Ja też jestem europejczykiem, ale i Polakiem i jestem z tego dumny. Pan miałeś jakiś uraz w dzieciństwie i teraz on się odzywa. Lecz się Pan! Odpowiedz Link Zgłoś
maria43 Re: I co teraz, BIBLOS 24.10.05, 03:07 Sam masz kompleksy. Jaka samowola? Przeciez to prywatna gazeta. Mysle, ze jestes wychowany w duchu marksowskim, uzywasz epitetow w rodzaju bezpanstwowiec (partia mowila raczej: kosmopolita, jedno i drugie nieprawomyslne). O jakim rozbiorku mowisz, Pacewicz Polski nie dzieli, on ja opisuje, i trafnie. Do widzenia, skreslam cie. m. Odpowiedz Link Zgłoś
survivor2 [...] 24.10.05, 03:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: I co teraz, Panie Prezydencie? 24.10.05, 10:58 survivor2 napisał: > No proszę, jak jad i żółć lewaków i komuchów Jaki jad? Jaka żółć? Lewica wygrała wybory parlamentarne i prezydenckie w Polsce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yabanjin 10 procent to wlos? 24.10.05, 03:17 Panie Redaktorze, Kaczynski wygral o wlos? Pan nazywa 10% przewagi wlosem? To byly wszystkie wlosy na Pana glowie! Jestem wqhwiony, ze Kaczor wygral, tym bardziej, ze okazalo sie, ze nasze osrodki badania opinii publicznej albo sa nieprofesjonalne, albo tendencyjnie serwowaly spoleczenstwu papke, ze Tusk ma 10% przewagi. Nie jestem idiota, zeby uwierzyc, ze 10% ludzi w ciagu jednej nocy obrocilo sie jak choragiew o 180 stopni... Odpowiedz Link Zgłoś
biczogan Re: I co teraz, Panie Prezydencie? 24.10.05, 03:27 panie Pacewicz nie pan spojrzy na wyniki wyborow bo jak dla pana 10% to wlos toja bym chcial miec takie wlosy Odpowiedz Link Zgłoś
zibbys Re: I co teraz, Panie Prezydencie? 24.10.05, 04:00 Bardzo trafne uwagi . Niestety. Ja chciałem dodać, że za cztery lata pozbędziemy się Kaczyńskich z życia publicznego , bo ich denna demagogia pod publiczke Lepperowcow i innych "trybunów ludu uciemiężonego" dostanie wreszcie w łeb.Tylko boję się, że skorzysta na tym Olejnik i towarzysze.A mogło już być normalnie...A może Rydzyk , jak Józef Tiso coś szykuje? Odpowiedz Link Zgłoś
imigrant2 Re: I co teraz, Panie Prezydencie? 24.10.05, 04:14 A coz takiego Tusk byl w a stanie zaoferowac? A czemoz to jemu nalezaloby uwierzyc? O sobiscie uwazam, ze zaden z nich nie powininien zostac prezydentem, ale stalo sie i wybrano mniejsze zlo. Przynajmniej jest Polakiem. Czesc! Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Nastepny idiotyczny artykul 24.10.05, 04:28 Wygral o 10%. NA Zachodzie takie zwyciestwo uchodzi za MIAZDZACE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
myszkin2005 Re: I co teraz, Panie Prezydencie? 24.10.05, 05:19 Szkoda to komentowac, smieszny facet jestes roznice okolo 1400000 glosow gosc nazywa wygraniem o wlos Odpowiedz Link Zgłoś
robo2g Pankiewicz lyso ci:) 24.10.05, 05:33 No to teraz czerwone szmaty zaczna sie dopiero bac. Skonczy sie babci sranie jakie mieliscie z SLD i tym synem marnotrawnym Kwasniewskim. Jusz nikt do Rosji niebedzie jedzil aby tylko skompromitowac nas i moj kraj. A redaktorowi Pankiewiczowi dopiero sie zrobilo Lyso, i teraz bedzie wyciagac glupie argumenty,tego typu jak ten kiepski artykul. Pamietaj Pankiewicz:"Zeby Polska byla Polska " a nie jakims wynalazkiem jakiego szukaliscie w tym liberalnym samopoglodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Re: Pankiewicz lyso ci:grozisz Pisuarze??????? 24.10.05, 07:46 Jesli Kaczor będzie pchał Polskę w odchlań, to zostanie usunięty! Odpowiedz Link Zgłoś
robo2g Pacewicz lyso ci? 24.10.05, 05:39 Pacewicz poprostu kompromis co zes teraz napisal. Zamiast pisac glupoty lepiej pogratuluj Panu Kaczynskiemu i zmien zawod bo jesli masz sie wyzywac na lamach GW to kogo to obchodzi ze boli cie porazka jaka ty i twoje pieski lewico- liberalne z GW odniosly w ten przepiekny i radosny dzien dla Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Polska C 24.10.05, 06:50 To tylko wygodny stanu umyslowy. Skoro lepsza przyszlosc juz byla, moze lepiej zostac w miejscu ktore jest zaciszne i bezpieczne ? Po co sie fatygowac. Lepiej zostac w obozie u podnoza gory. Ci ktorzy chca zdobywac szczyt, beda mieli gdzie wrocic sponiewierani po schronienie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrprzekota Re: I co teraz, Panie Prezydencie? 24.10.05, 06:01 Wygrał o włos? Poczekajmy chwilkę i zobaczymy, ile ten włos ma %. Prasa i sondaże starały się wykreować Tuska, ale Polacy nie są tacy głupi. Pomyłki w ocenie o ponad 10%!!! dyskwalifikują firmy przeprowadzające sondaże, dyskwalifikują media, któe te kłamstwa publikują! Odpowiedz Link Zgłoś
meritum3 Re: I co teraz, Panie Prezydencie? 24.10.05, 06:06 No cóż cytat z Kaczyńskiego " teraz k....a my " z bratem -Prezydentura Kaczyńskiego cofnie ten kraj do poziomu Wałęsy - nie mamy szczęscia do prezydentów ( brak nam ludzi naprawdę wielkiego formatu), stąd dominują " kurduple" w róznym tego słowa znaczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
the_cause Włos włosem, ale te dwie Polski! 24.10.05, 06:47 Nie podniecajcie się tak tym rzekomym włosem, o jaki wygrał Kaczor. Pacewicz o wiele większe głupoty wypisuje na temat rzekomego podziału Polski na Polskę Kaczora i Tuska. Ta pierwsza to nie sam zaścianek, a ta druga to nie sama prosperity. Warmińsko-mazurskie to prosperity? Zachodniopomorskie? Małopolska to bieda i niewykształcenie? Te dziennikarskie chwyty na temat Polski A i B to są jakieś przestarzałe frazesy. Odpowiedz Link Zgłoś
zbychuchicago Re: I co teraz, Panie Prezydencie? 24.10.05, 06:56 Panie Piotrze Pacewicz jesli przyjac iz skonczyl Pan Szanowny jakakolwiek edukacje zwiazana z matematyka to bal bym sie Pana zatrudnic jako kasjera w najmniejszym nawet sklepie gdyz widzac po watku i liscie otwatrym do Prezydenta Elekta Prof Lecha Kaczynskiego i moze z niwiedzy matematycznej lub dezinformacji wyniki 54% dla Kaczynskiego i 45% dla Tuska sa wygrana o wlos (cale 9,2 %)jest conajmniej niezrozumiale gdyz w kampaniach prezydenckich zdarzaja sie wygrane naprawde o wlos 0,5% kilkaset glosow a tu zdeklasowanie rywala.Ja wiem ze ociera Pan lzy kleski poniesionej przez Tuska ktory nie dosc ze byl niewyrazisty,brak koncepcji jak i nieprzygotowanie do walki wyborczej ataki i chamstwo sprawily iz wygral czlowiek bardziej zdecydowany potrafiacy przemowic do tych ktorym ten glos byl potrzebny.A dziwi mnie tez zwrocenie sie Pana do Elekta by nie dzialal w komitywie i parti PIS otoz drogi Panie dlaczego nie zwrocil sie Pan do Kwasniewskiego jak knuli plany wraz z Millerem i komun istami,jak robili przewalki,jak namaszczal Olejnika na Przewosdniczacego,jak mieszal wsrod komuchow gdzie Pan wtedy byl i Ci ktorym Kaczynski nie odpowiada-odpowiem Panu boicie sie rozliczen z przeszloscia a na to sie zanosi czs komuchow policzony pierdel zapewniony. P.S Widzi Pan Panie Pacewicz Tusk mial za soba Gazete Wyborcza TVN24 i TVP i glupie niesprawdzone sondaze gdzie dawaly mu 12-15% a Kaczynski nie ponadto moj drogi Panie Jakim mieczem wojujesz od takiego giniesz i pozbawienie Pana Cimoszewicza udzialu w wyborach przez ludzi Tuska Miodowicz i Jarucka sprawilo iz kozlem ofiarnym stal sie nie kto inny tylko wlasnie TUSK. A i bylbym zapomnial przeczytaj Pan sobie program wyborczy Platformy obywatelskiej ktorego nie ma te wypociny Rokity na stronie internetowej to moje dziecko madrzejsze by napisalo kompletne bzdury i dlatego przegrali wszystko i rzadzenie i prezydenture.Jak byl w Chicago Rokita przed wyborami Parlamentarnymi wraz z Gronkiewicz-Waltz to tytulowano go premierze zarowno jeno jak i drugie nie nadaje sie do Platformy Obywatelskiej Tusk mial uciwego czlowieka i fachowca Pania Prof.Zyte Gilowska to sie pozbyl a zrobil zaciag na tych skompromitowanych ludzi Waltzi Rokita ale to jest jego sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
szymanskii Re: I co teraz, Panie Prezydencie? 24.10.05, 06:59 Zniszczyliście Cimoszewicza to teraz macie. Tylko on mół pokonać (przebić w populizmie) Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
ute_ute Re: I co teraz, Panie Prezydencie? 24.10.05, 07:25 efka_2 napisała: > Nie wierzę... > Nie wierzę w to, że prezydent RP Kaczyński będzie nagle w stanie wznieść się > nad małego, zawistnego człowieka, którym okazywał się być przez ostatnie lata > prezydent Warszawy. > Nie wierzę, by człowiek tak bardzo bojący się odmienności, że w swoim strachu > gotów łamać konstytucję i konwencję praw człowieka, nagle zaczne odnosić się z > szacunkiem do inaczej myślących. > Nie wierzę w końcu, by był w stanie stanąć ponad partykularyzmem i rewanżyzmem > własnych wyborczych obietnic, by nagle zapomniał, czyim jest bratem, komu - a > nie są to nazwiska godne - zawdzięcza fotel przezydenta. > > Nie wierzę. ja też nie wierzę, moim zdaniem za 4-5 lat wygra Olejniczak, Polska już nigdy nie będzie normalna... my zawsze wybieramy skrajności, jak nie narodowy socjalizm, to czerwone układy rodem z PZPR. do momentu kiedy w Polsce wybierać będą nieudacznicy, ludzie, którzy nie radzą sobie z własnym życiem i chcą aby ktoś za nich decydował we wszystkich kwestiach tak to będzie wyglądać... i jeszcze jedno mam ogromny żal do ludzi, którzy popierali Tuska, PO i racjonalne, nie populistyczne zapowiedzi reform, a którzy nie poszli głosować - takich ludzi było bardzo dużo. mam nadzieję, że może teraz zrozumieją, że ich lenistwo, "zniechęcenie do polityki", inne "priorytety", jak weekendowy wyjazd na działeczkę i pozostałe wymówki powodują, że tak naprawdę godzą się, żeby w Polsce władzę wybierał elektorat samoobrony i ku..ki w oczach. nie mogę uwierzyć w to co się dzieje w tym kraju Odpowiedz Link Zgłoś