Dodaj do ulubionych

I co teraz, Panie Prezydencie?

• 4krzych1 wszyscy żurnaliści i sondażyści - na bruk!!! 24.10.05, 01:01
    • ant07 Re: I co teraz, Panie Prezydencie? 24.10.05, 01:11
      Partia Gazety Wyborczej, dzis już nieboszczka, zaczynała od tego, że chciała
      mieć 100 proc. a skończyła na 2,5 proc. Kczyńscy zaczynali w 1989 r. od zera, a
      dziś mają wszystko. Czy to jest sprawiedliwe? Jest, jak najbardziej. Panie
      Prezydencie, gratulacje.
    • rach_ciach Co za brednie.................................. 24.10.05, 01:17
    • zwierzowiec Piotr - do domu!!!!! Kolacja stygnie!!!!! 24.10.05, 01:17
      Ok. 9% różnicy - gruby ten włos....
      Nawiasem mówiąc bardziej debilnego komentarza dawno już nie czytałem...

Żem był głosował na Kaczora - choć niezbyt lubię kutaf#na - czyli wg.szanownego
      p.o. naczelnego GazWyb powinienem być:
      - wieśniakiem (ze wsi znaczy)- półanalfabetą (jeno po podstawówce)- mieć ok.60
      lat - słuchać Radia co Ma Ryja ew. wielbić Jądrusia Lepsrera - s@#% po gaciach
      ze strachu przed Żydem, Niemcem, Ruskim - wyciągać łapę po kasę państwową
      (najlepiej zasiłek)- ew. być nierobem, pijusem i xenophobem
      to wg. danych socjologicznych
      no więc jestem: mgr praw - niestety nie obojga ;-( ,mieszkam w Wawie (2
      pokolenie - stara w innej dzielnicy), mam lat 29, nie znoszę Ojca Dyra na równi
      z NMNWP (Największą Mniejszością Narodową W Polsce) oraz z hitlerowcami (byłem
      3 razy w RFN i znam niemiecki jakby ktoś się pytał), mam pracę - a już niedługo
      rozpoczynam robotę na własny rachunek, kapitalizmu się nie boję
      - i głosowałem na Kaczora Quaka

- czyli tak jak w Radiu Erewan: nie samochody tylko rowery, nie na w Moskwie na
      Krasnoj Pł. tylko w Leningr. na Newskim Prosp. i nie rozdają tylko kradną.

a propos poparcia Quaka przez Adama G. syna Edwarda Rozrzutnego
      poza tym i tak uważam że za Gierka było najlepiej! czy się stoi czy się leży
      3000 sie należy nie? jestem za! Edward G.i Andrew L. RULEZ!
      • maria43 Re: Piotr - do domu!!!!! Kolacja stygnie!!!!! 24.10.05, 02:37
        zwierzowiec napisał:

(...)
        > no więc jestem: mgr praw - niestety nie obojga ;-( ,mieszkam w Wawie (2
        > pokolenie - stara w innej dzielnicy), mam lat 29, nie znoszę Ojca Dyra na
        równi
        >
        > z NMNWP (Największą Mniejszością Narodową W Polsce) oraz z hitlerowcami
        (byłem
        > 3 razy w RFN i znam niemiecki jakby ktoś się pytał), mam pracę - a już
        niedługo
        >
        > rozpoczynam robotę na własny rachunek, kapitalizmu się nie boję
        > - i głosowałem na Kaczora Quaka
        >
        > - czyli tak jak w Radiu Erewan: nie samochody tylko rowery, nie na w Moskwie
        na
        >
        > Krasnoj Pł. tylko w Leningr. na Newskim Prosp. i nie rozdają tylko kradną.
        >
        > a propos poparcia Quaka przez Adama G. syna Edwarda Rozrzutnego
        > poza tym i tak uważam że za Gierka było najlepiej! czy się stoi czy się leży
        > 3000 sie należy nie? jestem za! Edward G.i Andrew L. RULEZ!

DWA POKOLENIA? ALE I TAK JESTES WIESNIAKIEM, TO SIE WYCZUWA, MIMO STWARZANYCH
        PRZEZ CIBIE POZOROW OGLADY I NAWET FAKULTETU, JAK POWIADASZ.
        marysia
      • tymon99 Odwagi, zwierzowcu! 24.10.05, 10:51
        zwierzowiec napisał:

> no więc jestem: mgr praw - niestety nie obojga ;-( ,mieszkam w Wawie (2
        > pokolenie - stara w innej dzielnicy), mam lat 29, nie znoszę Ojca Dyra na równi
        > z NMNWP (Największą Mniejszością Narodową W Polsce) oraz z hitlerowcami (byłem
        > 3 razy w RFN i znam niemiecki jakby ktoś się pytał)

a kto to są hitlerowcy?? i kto to jest ta największa mniejszość? napisz wprost,
        o co ci chodzi - i wtedy będzie wiadomo, jak się tłumaczysz ze swego głosu w
        wyborach; na razie trudno odgadnąć, o co ci chodzi..
    • wybiorcza_siega_dna Re: I co teraz, Panie Prezydencie? 24.10.05, 01:24
      buhaha chyba manie dola we "wybiorczej" buhahahha ciemnogrod rzadzi
      buhahhahahhahhahahhahhaaaaa
    • grzesiut Mistrzostwo świata dla Pacewicza 24.10.05, 01:26
      W arogancji oczywiście. Co za arogancja i to pierwszego dnia. Ale co się dziwić. Przecież periodyk p.Pacewicza właśnie się tym zajmuje od początku swojego istnienia. Pouczaniem wszystkich we wszystkich dziedzinach. I tak im to weszło w krew, że Pacewiczowi puściły hamulce już pierwszego dnia -w wieczór wyborczy i nie omieszkał pouczyć Prezydenta elekta. A pierwszego dnia po wyborach pouczaliście Pacewicz Olka Kwaśniewskiego? A zauważyliście wtedy ten "włos?, o który Olo wygrał z Wałęsą? Nie przypominam sobie.
      I jeszcze jedno. Wasz periodyk wyciera sobie gębę słowem "demokracja" bez końca odmieniając je przez wszystkie możliwe przypadki. Skąd, więc u was Pacewicz taka awersja do wyborów, które nie są po myśli różowych salonowców. A przecież powszechność prawa wyborczego to fundament tego ustroju. Dlaczego więc pastwicie się nad ludźmi starszymi, mniej wykształconymi lub pochodzącymi z mniejszych miejscowości podkreślając przy każdej okazji ten fakt, kiedy głosują na kogoś innego niż ten, którego wskazał "salon?.
      Bo jesteście pieprzonym faszystą, mimo że pochodzicie z narodu wybranego i tak naprawdę pogardzacie biednymi i słabo wykształconymi ludźmi (innymi również) tylko za to ze nie głosują tak jakbyście chcieli. I taki z was Pacewicz demokrata, któremu najbliżej do Pol Pota. Zresztą nauczycieli pewnie mieliście tych samych - z Sorbony rzecz jasna
      • wybiorcza_siega_dna Re: Mistrzostwo świata dla Pacewicza 24.10.05, 01:30
        milo se poczytac trafne komentarze pozdrowienia ze wschodniego zascianka ;)
        • stanmarc Bojkotujmy Gazete Wybiorcza! 24.10.05, 03:30
          Za podawanie nam nieprawdy (oklamywanie) od jutra bojkotujmy ta najbardziej
          antypolska z gazet. Przestanmy ja kupowac aby zbankrutowala jak najszybciej.
          Zasluzyli na to juz dawno i jest teraz okazja dobrac im sie do dupy za ich
          klamstwa. Jeszcze raz: OD JUTRA NIE KUPUJMY GAZETY WYBORCZEJ!
          • tymon99 [...] 24.10.05, 10:54
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • maggisterr Re: Bojkotujmy Gazete Wybiorcza! 24.10.05, 10:55
            stanmarc napisał:

> Za podawanie nam nieprawdy (oklamywanie) od jutra bojkotujmy ta najbardziej
            > antypolska z gazet. Przestanmy ja kupowac aby zbankrutowala jak najszybciej.
            > Zasluzyli na to juz dawno i jest teraz okazja dobrac im sie do dupy za ich
            > klamstwa. Jeszcze raz: OD JUTRA NIE KUPUJMY GAZETY WYBORCZEJ!

Ale forum gazeta.pl to kmiotku jakoś nie bojkotujesz???
            Bo za tym w pełni się zgadzam - kupujmy propolskie i w 110% prawdomówne Fakt, SE
            czy Trybunę :-P
      • moki1 Polska T - mieszkacie w cudzych domach 24.10.05, 01:41
        Ja jeszcze zwróciłem uwagę na to, że według Pacewicza Polska T mieszka w
        cudzych domach. Strach.
      • laguna08 Re: Mistrzostwo świata dla Pacewicza 24.10.05, 01:41
        Kiedy gdzie indziej na swiecie prezydent wygrywa 3-4 procentami mowi sie o
        zdecydowanym zwyciestwie - a tu prosze, 9% i o wlos!
        Panie Pacewicz, chodzi grzdyl i nerwy puszczaja co?
        Przyjemnie popatrzec na te wasze geby wykrzyfwione prawdziwym przerazeniem.

Zasciankowiec ze Sciany Wschodniej, oszolom, zoofilny antykomunista i
        antysalonowiec z Czarnogrodu
        laguna
        • wybiorcza_siega_dna Re: Mistrzostwo świata dla Pacewicza 24.10.05, 01:49
          w dobrym humorze czas dzis konczyc prace, nie mogac sie powstrzymac od...
          buhahahhahahhahhahahhahahhahahhahahhahaaaaaaaaaaaahhhahhahhahaa i jeszcze
          buhahahaqh
          ps.1 buhahhahaq
          ps.2 no nie moge w roku 2005: radio "rydzyk" vs. gazeta pana M. -> 2:0
          ps.3 dobrej nocy lalallallaa
      • mspank21 Re: Mistrzostwo świata dla Pacewicza 24.10.05, 02:09
        Prawda jest taka, ze Polska B zyje w duzej mierze dzieki pracy i
        przedsiebiorczosci ludzi z klasy A. Ja proponuje dosyc ciekawe rozwiazanie.
        Podzielmy Polske na dwie czesci i postawmy granice. Polska B niech rzadzi
        Kaczynski, Giertych i Lepper. Polska A niech bedzie rzadzil Tusk. Jaki bylby
        tego rezultat? Powiem Ci glupi czlowieczku: wszyscy inteligentni ludzie
        przeniesli by sie do Polski A, a Polska zaczala by przymierac glodem i to na
        skale porownywalna z Romunia albo Kazachstanem.
      • kubajaw GW poucza? I bardzo dobrze! 24.10.05, 02:16
        Oczywiscie, ze Gazeta Wyborcza (GW) poucza! To bardzo dobrze i nie widze
        powodu, dla którego mialoby to być cos zdrożnego. GW ma dosyc jasna linie
        ideologiczno-polityczna, nigdy sie jej nie wypierala wiec nie mozna czynic jej
        zarzutu z tego, ze konsekwentnie ja realizuje. Czy nieuczciwym i aroganckim
        jest posiadanie wlasnych pogladow i wyrazanie ich na lamach wlasnej gazety?

Pan Pacewicz nie ma awersji do wyborow, o czym dobitnie swiadczy chocby
        komentowany tekst. Punktem wyjscia dla jego rozwazan jest akceptacja wyboru
        Kaczynskiego, a forma jaka przyjal to niejako adres do tronu: prosba o madre i
        sprawiedliwe rzady. Tu nie ma zadnej negacji demokracji, jest tylko zal, ze
        przegral bliski sercu kandydat i nadzieja ze prezydent elekt bedzie dobrze
        sprawowal urzad.
        • the.bill1 Re: GW poucza? I bardzo dobrze! 24.10.05, 12:28
          pACEWICZ RZETELNY???
          hAHAHA:-)
          pRZECIEZ ON POJĘCIOWO FAŁSZUJE RZECZYWISTOŚĆ. tO TAKI MEDIALNY CATERING UKLADU
          iii rp
          zERKNIJ NA FRAZĘ I ZOBACZ, ZE NEGUJE TO CO JEST PODSTAWĄ NIEWYGODNEGO DLA gw
          PUBLICZNEGO DYSKURSU, KTÓRY MOŻE STWORZYC NOWĄ RZECZYWISTOŚĆ, KTÓREJ GW
          EWIDENTNIE NIE CHCE.
          "zapamiętamy sztuczne twarze, sztuczne programy, sztuczne obietnice i sztuczne
          podziały lansowane przede wszystkim przez sztab Lecha Kaczyńskiego: najpierw
          Polska AK - Polska PRL, potem IV RP i III RP, wreszcie Polska dla bogaczy i dla
          zwykłych ludzi."
          Neguje oczywistości, bo nie pasują do jego wizji Polski..

wiadomosci.gazeta.pl/wybory2005/1,69307,2982392.html
          • mindhardcore Żenujący tekst 24.10.05, 12:51
            Żenujący ten tekst Pajacewicza, z trudem wstrzymywana wściekłość i zawiedzenie
            skrywane pod pozorem apelu. Osobiście głosowałem na Tuska, ale jestem jak
            najdalszy od takiego plugawego podszczypywania i opowiadania durnot - Polska
            Kwaśniewskiego i SLD to Polska T,niby otwarta, mądra itd. Koń by się uśmiał.
      • droga_do_emaus Re: Mistrzostwo świata dla Pacewicza 24.10.05, 08:48
        Prawda z tą arogancją Pacewicza. Poraża bezczelnością. Jak i cała manipulacja
        Wyborczej, przed wyborami i teraz. Obrzydliwość. Nienawiść się wylewa do
        wszystkich nie z miast, niewykształconych, niemłodych (bo, notabene, młodzi
        mają przecież najwięcej rozumu i doświadczenia, nie?).
        • wojtek54 Re: Mistrzostwo świata dla Pacewicza 24.10.05, 11:30
          droga_do_emaus napisała:

Drogi zwolenniku PIS-u . Przytaczne dane nie wymyślił p. Pacewicz. To wynika z
          przeprowdzonych sondaży i badań opinii publicznej. I nie ma się co obrażać, na
          prawdę, przecież ona jest w nazwie Waszej partii.
      • papa.leone Re: Mistrzostwo świata dla Pacewicza 24.10.05, 11:25
        Dobre! Trafiony, Zatopiny!

Pozdrowienia Grzesiut!
    • zwierzecymagnetyzm rzuciłem okiem na te wypociny p.Pacewicza 24.10.05, 01:38
      szkoda czasu, by czytać, ale kompleksy łysej główki to mamy.Wygrał o włos??
      10% p.Pacewicz, 10% !!
    • kiczkis [...] 24.10.05, 01:54
      • ministrantbiskupa Re: ZATROSKANY towarzysz Pacewicz.. 24.10.05, 02:37
        Swieta PRAWDA!!!!
      • fpitt Re: ZATROSKANY towarzysz Pacewicz..-kiczkis 24.10.05, 03:52
        Cos mi sie wydaje, tow.Kiczkis, ze zabraklo Wam REALIZMU 53%(z grosikiem - nio
        pow. 5)% - niech bedzie - 54 przeciw 46 ( troche pow. 45 ) niech Wam BEDZIE
        54: 46 - to ni ch..a nie bedzie 10% ( kto was uczyl matematyki tow. kiczKiss?)
        Jezeli jeszcze wezmiecie poprawke, tow. Kiczkis, ze ok. 51 % POLAKOW mialo
        ochote glosowac ( nie glosowalo - dokladnie to bedzie jakies 49%) -no to
        gdzie ten SUKCESS tow. kiczKISS ??? przeciez to Ci co pracuja I PLACA ZA waS
        PODATKI! i wASA OLALI! COS TO ZNACZY, TOW. kiczKISS. A ZA KOMUNY TO MOWILI, ZE
        SPOLECZENSTWO ZAGLOSOWALO NOGAMI!!. Nie chcialo miec palantow na URZEDZIE.
        Rozumiem ,ze WAs to nie obowiazuje. WY jestescie PONAD PRAWEM i LOGIKA. No to
        gratuluje! Zaczekam na nastepne "skoki przez plot" itp.
        • kiczkis ZALE i LAMENTY sfrustrowanego dzieciaka 24.10.05, 20:00
          fpitt napisał:

> Cos mi sie wydaje, tow.Kiczkis, ze zabraklo Wam REALIZMU 53%(z grosikiem - nio
          > pow. 5)% - niech bedzie - 54 przeciw 46 ( troche pow. 45 ) niech Wam BEDZIE
          > 54: 46 - to ni ch..a nie bedzie 10% ( kto was uczyl matematyki tow. kiczKiss?)
          > Jezeli jeszcze wezmiecie poprawke, tow. Kiczkis, ze ok. 51 % POLAKOW mialo
          > ochote glosowac ( nie glosowalo - dokladnie to bedzie jakies 49%) -no to
          > gdzie ten SUKCESS tow. kiczKISS ??? przeciez to Ci co pracuja I PLACA ZA waS
          > PODATKI! i wASA OLALI! COS TO ZNACZY, TOW. kiczKISS. A ZA KOMUNY TO MOWILI,
          > ZE SPOLECZENSTWO ZAGLOSOWALO NOGAMI!!. Nie chcialo miec palantow na URZEDZIE.
          > Rozumiem ,ze WAs to nie obowiazuje. WY jestescie PONAD PRAWEM i LOGIKA. No
          > to gratuluje! Zaczekam na nastepne "skoki przez plot" itp.
          --------------------------------------------------------------

- Nazwanie "kiczkisa" "towarzyszem", to tak jak nazwanie
          Cimoszenki "uczciwym".. Oli Jakubowskiej "prawdomowna", a
          Papieza "mohametaninem" :)) - Ale.. przynajmniej jest wesolo :))

Czy "kiczkisowi" zabraklo "REALIZMU"?? - Sadzac ze sposobu wypowiedzi i
          komentowania "kiczkisa", raczej trudno byloby oczekiwac od jego oponenta
          uczciwosci i czystych metod - nie jest to cecha przynalezna lewakom wszelakiej
          masci i wewnetrznych oporow co do brudnej gry raczej nie maja wcale.
          Ten "uczciwy inaczej"(fpitt) wykorzystal na dodatek fakt wykasowania
          wypowiedzi "kiczkisa" (przez bojacych sie go(kiczkisa) tzw."adminow" - za
          wypowiedz o "nowej szlachcie jerozolimskiej" - do ktorej to "szlachty
          jerozolimskiej" zaliczyl "kiczkis" Pacewicza) - by zarzucic kiczkisowi cos, co
          nie mialo miejsca. - Otoz.. "kiczkis" majac do dyspozycji WSTEPNE ale NIE
          OSTATECZNE dane, pisal nie o wygranej 10-cio procentowej, tylko pisal o PRAWIE
          10-ciu procentach przewagi. Cytuje: - (...)"- Prawie 10% przewagi(slownie:
          PRAWIE DZIESIEC PROCENT) w wyborach prezydenckich, to raczej baardzo wyrazna -
          by nie rzec - ogromna przewaga.. Ale przynajmniej smiechu kupa z was
          towarzyszu i swietny przyklad jak pierzecie mozgi maluczkim :))"

Takie sa fakty i nie ma co bic piany na ten temat. Jest zreszta zasada,
          ktora "kiczkis" stosuje konsekwenttnie.. Mianowicie:
          ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
          "Nie dyskutuj z glupim! - Ludzie moga nie dostrzec roznicy!"
          ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Co do reszty "wynurzen" i "przemyslen" owegozsfrustrowanego do ostatecznosci
          mlodzieniaszka "fpitt"-a: - frekwencja wyborcza w granicach 99,99%, mozliwa
          byla tylko w ustrojach "dyktatury proletariatu", czy tez w krajach gdzie
          istnieje OBOWIAZEK GLOSOWANIA - a sa takowe i w Europie..
          Bzdura jest tez stwierdzenie iz "w komunizmie glosowano nogami", czyli nie
          chodzono na wybory BY NIE WYBRAC ktoregos z "kandydatow" (cytuje: - "A ZA
          KOMUNY TO MOWILI, ZE SPOLECZENSTWO ZAGLOSOWALO NOGAMI!!. Nie chcialo miec
          palantow na URZEDZIE.").
          - Po pierwsze łaski nikt nie robil i go najwyzej dowiezli, a w wiekszosci
          wypadkow glosowac musial prawie kazdy.
          Poza tym moje dziecko - wypadałoby dalej do szkoł pochodzic i uzupełnic swoja
          wiedze zanim sie zacznie pisac publicznie bzdury, gdyz frekwencja "za
          komunistow" nie miala innego znaczenia poza propangadowym - ten kto byl na
          liscie(ci "z tylnych rzedow" listy byli tylko atrapa) ten i tak i tak byl
          wybrany!

Czyms naturalnym z kolei, jest w dzisiejszych spoleczenstwach frekwencja
          wyborcza oscylujaca w granicach 50-55% uprawnionych do glosowania i nie
          zmieniaja tego nawet szczegolne wydarzenia - jak np. jakies nieslychanie wazne
          referenda nt. losow i przyszlosci kraju. Wybory prezydenckie rzadko ciesza
          znaczacym zainteresowaniem i czy sie to tobie dziecko podoba czy nie.. to
          jakakolwiek dyskusja o tych co pozostali w domach zamiast pojsc i zaglosowac,
          jest i bezprzedmiotowa i bez podmiotowa.

Poza tym - drogie dziecko.. Za NAS nikt nie placi podatkow..
          - "kiczkis" jest SAM dziecino a nie z rodzina, i SAM ZA SIEBIE placi podatki.
          I.. sfrustrowanyi rozzalony, to sfrustrowany i rozzalony, ale o co dziecku
          chodzi, kiedy dziecko pisze: - " Rozumiem ,ze WAs to nie obowiazuje. WY
          jestescie PONAD PRAWEM i LOGIKA. No to gratuluje! Zaczekam na nastepne "skoki
          przez plot" itp."..

- Co ICH nie obowiazuje drogie dziecko?? - I dlaczego ONI sa "ponad prawem" - i
          co do tych ICH "nie obowiazywan" i "bycia ponad prawem", ma LOGIKA?? - I skad
          tu sie wzielo "skakanie przez plot"?? :))

Toz to klasyczny "miszmasz" pojeciowy i swiatopogladowy.. Jednak po raz kolejny
          stwierdze iz najwieksza zbrodnia komunizmu bylo zlikwidowanie bezrobocia..

P.S. - Pozdrowienia dla intelektualistow-adminow i ich szlachty
          jerozolimskiej.. To dobrze ze sie mnie boicie.
    • dupaasi Patrzcie jak łysy o włosach sie rozgadał!!!!!!!!! 24.10.05, 02:38
      Chciałby Pacewicz miec taki włos o grubośc jakiegp wygrał Kaczyński.
    • biblos10 Re: I co teraz, Panie Prezydencie? 24.10.05, 02:51
      Panie Pacewicz, Pan jesteś tendencyjnym (jak zawsze zresztą!) osłem! Pewnie
      zmiękła Panu rurka po usłyszeniu wyników wyborów, co? Pokrętny Pan jesteś.
      Dzielisz Polskę na Galicję, Kongresówkę i co jeszcze? Pewnie Wielkie Ksiestwo
      Poznańskie. Chciałoby się nowy rozbiorek, co? Ale nie wyszło! Teraz nosek na
      kwintę, bo skończy się samowola "Gazetki Wyborczej", którą i tak czyta coraz
      mniej ludzi (po tej aferze Michnika). Pan masz kompleks Polaka, bo we własnym
      mniemaniu jesteś europejczykiem zapewne, co? A może bezpaństwowcem otwartym na
      cały świat, tylko nie na własny kraj? Ja też jestem europejczykiem, ale i
      Polakiem i jestem z tego dumny. Pan miałeś jakiś uraz w dzieciństwie i teraz on
      się odzywa. Lecz się Pan!
      • maria43 Re: I co teraz, BIBLOS 24.10.05, 03:07
        Sam masz kompleksy. Jaka samowola? Przeciez to prywatna gazeta.
        Mysle, ze jestes wychowany w duchu marksowskim, uzywasz epitetow w rodzaju
        bezpanstwowiec (partia mowila raczej: kosmopolita, jedno i drugie
        nieprawomyslne). O jakim rozbiorku mowisz, Pacewicz Polski nie dzieli, on ja
        opisuje, i trafnie. Do widzenia, skreslam cie. m.
    • survivor2 [...] 24.10.05, 03:14
      • tymon99 Re: I co teraz, Panie Prezydencie? 24.10.05, 10:58
        survivor2 napisał:

> No proszę, jak jad i żółć lewaków i komuchów

Jaki jad? Jaka żółć? Lewica wygrała wybory parlamentarne i prezydenckie w Polsce!!!
    • yabanjin 10 procent to wlos? 24.10.05, 03:17
      Panie Redaktorze,

Kaczynski wygral o wlos? Pan nazywa 10% przewagi wlosem? To byly wszystkie
      wlosy na Pana glowie!
      Jestem wqhwiony, ze Kaczor wygral, tym bardziej, ze okazalo sie, ze nasze
      osrodki badania opinii publicznej albo sa nieprofesjonalne, albo tendencyjnie
      serwowaly spoleczenstwu papke, ze Tusk ma 10% przewagi. Nie jestem idiota, zeby
      uwierzyc, ze 10% ludzi w ciagu jednej nocy obrocilo sie jak choragiew o 180
      stopni...
    • biczogan Re: I co teraz, Panie Prezydencie? 24.10.05, 03:27
      panie Pacewicz nie pan spojrzy na wyniki wyborow bo jak dla pana 10% to wlos
      toja bym chcial miec takie wlosy
    • zibbys Re: I co teraz, Panie Prezydencie? 24.10.05, 04:00
      Bardzo trafne uwagi . Niestety. Ja chciałem dodać, że za cztery lata
      pozbędziemy się Kaczyńskich z życia publicznego , bo ich denna demagogia pod
      publiczke Lepperowcow i innych "trybunów ludu uciemiężonego" dostanie wreszcie
      w łeb.Tylko boję się, że skorzysta na tym Olejnik i towarzysze.A mogło już być
      normalnie...A może Rydzyk , jak Józef Tiso coś szykuje?
    • imigrant2 Re: I co teraz, Panie Prezydencie? 24.10.05, 04:14
      A coz takiego Tusk byl w a stanie zaoferowac? A czemoz to jemu nalezaloby
      uwierzyc? O sobiscie uwazam, ze zaden z nich nie powininien zostac prezydentem,
      ale stalo sie i wybrano mniejsze zlo. Przynajmniej jest Polakiem.
      Czesc!
    • manny_ramirez Nastepny idiotyczny artykul 24.10.05, 04:28
      Wygral o 10%. NA Zachodzie takie zwyciestwo uchodzi za MIAZDZACE!!!!!
    • myszkin2005 Re: I co teraz, Panie Prezydencie? 24.10.05, 05:19
      Szkoda to komentowac, smieszny facet jestes roznice okolo 1400000 glosow gosc
      nazywa wygraniem o wlos
      • robo2g Pankiewicz lyso ci:) 24.10.05, 05:33
        No to teraz czerwone szmaty zaczna sie dopiero bac. Skonczy sie babci sranie
        jakie mieliscie z SLD i tym synem marnotrawnym Kwasniewskim. Jusz nikt do
        Rosji niebedzie jedzil aby tylko skompromitowac nas i moj kraj. A redaktorowi
        Pankiewiczowi dopiero sie zrobilo Lyso, i teraz bedzie wyciagac glupie
        argumenty,tego typu jak ten kiepski artykul. Pamietaj Pankiewicz:"Zeby Polska
        byla Polska " a nie jakims wynalazkiem jakiego szukaliscie w tym liberalnym
        samopoglodzie.
        • werter-6 Re: Pankiewicz lyso ci:grozisz Pisuarze??????? 24.10.05, 07:46
          Jesli Kaczor będzie pchał Polskę w odchlań, to zostanie usunięty!
    • robo2g Pacewicz lyso ci? 24.10.05, 05:39
      Pacewicz poprostu kompromis co zes teraz napisal. Zamiast pisac glupoty lepiej
      pogratuluj Panu Kaczynskiemu i zmien zawod bo jesli masz sie wyzywac na lamach
      GW to kogo to obchodzi ze boli cie porazka jaka ty i twoje pieski lewico-
      liberalne z GW odniosly w ten przepiekny i radosny dzien dla Polakow.
      • qc Polska C 24.10.05, 06:50
        To tylko wygodny stanu umyslowy.
        Skoro lepsza przyszlosc juz byla, moze lepiej zostac w miejscu ktore jest
        zaciszne i bezpieczne ?
        Po co sie fatygowac. Lepiej zostac w obozie u podnoza gory.
        Ci ktorzy chca zdobywac szczyt, beda mieli gdzie wrocic sponiewierani po
        schronienie.
    • piotrprzekota Re: I co teraz, Panie Prezydencie? 24.10.05, 06:01
      Wygrał o włos? Poczekajmy chwilkę i zobaczymy, ile ten włos ma %. Prasa i
      sondaże starały się wykreować Tuska, ale Polacy nie są tacy głupi. Pomyłki w
      ocenie o ponad 10%!!! dyskwalifikują firmy przeprowadzające sondaże,
      dyskwalifikują media, któe te kłamstwa publikują!
    • meritum3 Re: I co teraz, Panie Prezydencie? 24.10.05, 06:06
      No cóż cytat z Kaczyńskiego " teraz k....a my " z bratem -Prezydentura
      Kaczyńskiego cofnie ten kraj do poziomu Wałęsy - nie mamy szczęscia do
      prezydentów ( brak nam ludzi naprawdę wielkiego formatu), stąd dominują "
      kurduple" w róznym tego słowa znaczeniu.
    • the_cause Włos włosem, ale te dwie Polski! 24.10.05, 06:47
      Nie podniecajcie się tak tym rzekomym włosem, o jaki wygrał Kaczor. Pacewicz o
      wiele większe głupoty wypisuje na temat rzekomego podziału Polski na Polskę
      Kaczora i Tuska. Ta pierwsza to nie sam zaścianek, a ta druga to nie sama
      prosperity. Warmińsko-mazurskie to prosperity? Zachodniopomorskie? Małopolska
      to bieda i niewykształcenie? Te dziennikarskie chwyty na temat Polski A i B to
      są jakieś przestarzałe frazesy.
      • workpipeline wlos=9%,bzdury,Polska AiB to chora wyobraznia 24.10.05, 07:19
    • zbychuchicago Re: I co teraz, Panie Prezydencie? 24.10.05, 06:56
      Panie Piotrze Pacewicz jesli przyjac iz skonczyl Pan Szanowny jakakolwiek
      edukacje zwiazana z matematyka to bal bym sie Pana zatrudnic jako kasjera w
      najmniejszym nawet sklepie gdyz widzac po watku i liscie otwatrym do Prezydenta
      Elekta Prof Lecha Kaczynskiego i moze z niwiedzy matematycznej lub
      dezinformacji wyniki 54% dla Kaczynskiego i 45% dla Tuska sa wygrana o wlos
      (cale 9,2 %)jest conajmniej niezrozumiale gdyz w kampaniach prezydenckich
      zdarzaja sie wygrane naprawde o wlos 0,5% kilkaset glosow a tu zdeklasowanie
      rywala.Ja wiem ze ociera Pan lzy kleski poniesionej przez Tuska ktory nie dosc
      ze byl niewyrazisty,brak koncepcji jak i nieprzygotowanie do walki wyborczej
      ataki i chamstwo sprawily iz wygral czlowiek bardziej zdecydowany potrafiacy
      przemowic do tych ktorym ten glos byl potrzebny.A dziwi mnie tez zwrocenie sie
      Pana do Elekta by nie dzialal w komitywie i parti PIS otoz drogi Panie
      dlaczego nie zwrocil sie Pan do Kwasniewskiego jak knuli plany wraz z Millerem
      i komun istami,jak robili przewalki,jak namaszczal Olejnika na
      Przewosdniczacego,jak mieszal wsrod komuchow gdzie Pan wtedy byl i Ci ktorym
      Kaczynski nie odpowiada-odpowiem Panu boicie sie rozliczen z przeszloscia a na
      to sie zanosi czs komuchow policzony pierdel zapewniony.

P.S Widzi Pan Panie Pacewicz Tusk mial za soba Gazete Wyborcza TVN24 i TVP i
      glupie niesprawdzone sondaze gdzie dawaly mu 12-15% a Kaczynski nie ponadto moj
      drogi Panie Jakim mieczem wojujesz od takiego giniesz i pozbawienie Pana
      Cimoszewicza udzialu w wyborach przez ludzi Tuska Miodowicz i Jarucka sprawilo
      iz kozlem ofiarnym stal sie nie kto inny tylko wlasnie TUSK.
      A i bylbym zapomnial przeczytaj Pan sobie program wyborczy Platformy
      obywatelskiej ktorego nie ma te wypociny Rokity na stronie internetowej to moje
      dziecko madrzejsze by napisalo kompletne bzdury i dlatego przegrali wszystko i
      rzadzenie i prezydenture.Jak byl w Chicago Rokita przed wyborami
      Parlamentarnymi wraz z Gronkiewicz-Waltz to tytulowano go premierze zarowno
      jeno jak i drugie nie nadaje sie do Platformy Obywatelskiej Tusk mial uciwego
      czlowieka i fachowca Pania Prof.Zyte Gilowska to sie pozbyl a zrobil zaciag na
      tych skompromitowanych ludzi Waltzi Rokita ale to jest jego sprawa.
    • szymanskii Re: I co teraz, Panie Prezydencie? 24.10.05, 06:59
      Zniszczyliście Cimoszewicza to teraz macie. Tylko on mół pokonać (przebić w
      populizmie) Kaczyńskich.
    • kbamm Księżycowe przemądrości Pacewicza, jak zwykle 24.10.05, 07:11
    • ute_ute Re: I co teraz, Panie Prezydencie? 24.10.05, 07:25
      efka_2 napisała:

> Nie wierzę...
      > Nie wierzę w to, że prezydent RP Kaczyński będzie nagle w stanie wznieść się
      > nad małego, zawistnego człowieka, którym okazywał się być przez ostatnie lata
      > prezydent Warszawy.
      > Nie wierzę, by człowiek tak bardzo bojący się odmienności, że w swoim strachu
      > gotów łamać konstytucję i konwencję praw człowieka, nagle zaczne odnosić się z
      > szacunkiem do inaczej myślących.
      > Nie wierzę w końcu, by był w stanie stanąć ponad partykularyzmem i rewanżyzmem
      > własnych wyborczych obietnic, by nagle zapomniał, czyim jest bratem, komu - a
      > nie są to nazwiska godne - zawdzięcza fotel przezydenta.
      >
      > Nie wierzę.

ja też nie wierzę, moim zdaniem za 4-5 lat wygra Olejniczak,
      Polska już nigdy nie będzie normalna... my zawsze wybieramy skrajności, jak nie
      narodowy socjalizm, to czerwone układy rodem z PZPR. do momentu kiedy w Polsce
      wybierać będą nieudacznicy, ludzie, którzy nie radzą sobie z własnym życiem i
      chcą aby ktoś za nich decydował we wszystkich kwestiach tak to będzie
      wyglądać... i jeszcze jedno mam ogromny żal do ludzi, którzy popierali Tuska,
      PO i racjonalne, nie populistyczne zapowiedzi reform, a którzy nie poszli
      głosować - takich ludzi było bardzo dużo. mam nadzieję, że może teraz
      zrozumieją, że ich lenistwo, "zniechęcenie do polityki", inne "priorytety", jak
      weekendowy wyjazd na działeczkę i pozostałe wymówki powodują, że tak naprawdę
      godzą się, żeby w Polsce władzę wybierał elektorat samoobrony i ku..ki w
      oczach. nie mogę uwierzyć w to co się dzieje w tym kraju

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka